Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Genel Kişisel Gelişim Cd'leri > Motivasyon

Uyarılar

Motivasyon moral motivasyon, motivasyon çalışmaları, motivasyon eğitimi, motivasyon önemi, motivasyon nedir, motivasyon makale, motivasyon örnekleri, motivasyon eğitim, iletişim motivasyon, motivasyon teorisi, yönetim motivasyon, motivasyon yönetimi, işletme motivasyon, işletmelerde motivasyon, liderlik motivasyon, güdülenme motivasyon, motivasyon için, iş motivasyon, motivasyon teorileri, motivasyon teknikleri, eğitimde motivasyon, motivasyon kuramı, motivasyon anket

Her gün daha verimli çalışmak için 10 ipucu

Genel Kişisel Gelişim Cd'leri ve Motivasyon Her gün daha verimli çalışmak için 10 ipucu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hiç bugünü, bu haftayı ya da bu ayı nasıl geçirdiğinizi düşünüyor musunuz? Gününüzün hiç bir amaca ulaşmadan, hızlıca geçip gittiğini fark ediyor musunuz? Hepimizin böyle günleri vardır elbette, ama her günün bu şekilde olması gerekmiyor. Gününüzü nasıl daha verimli ve ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Motivasyon telkin cd indir izle İstanbul Motivasyon nerededir kimdir Motivasyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Motivasyon hipnoz Motivasyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Motivasyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Motivasyon kuantum düşünce kitap haberi

Her gün daha verimli çalışmak için 10 ipucu

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-09-2007, 03:40 AM   #1 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Her gün daha verimli çalışmak için 10 ipucu

Hiç bugünü, bu haftayı ya da bu ayı nasıl geçirdiğinizi düşünüyor musunuz? Gününüzün hiç bir amaca ulaşmadan, hızlıca geçip gittiğini fark ediyor musunuz?

Hepimizin böyle günleri vardır elbette, ama her günün bu şekilde olması gerekmiyor. Gününüzü nasıl daha verimli ve daha iyi bir şekilde geçireceğinizi öğrenmelisiniz. Bunun için size bir kaç ipucu vereceğim, bunları adım adım uygulamanız gerekmiyor, aralarından hoşunuza gidenleri seçip deneyerek öğrenmelisiniz.

1. Günün amacını belirleyin. Bu benim en önemli kuralım. Her güne başlarken üç şeyi listelerim, en çok yapmak istediklerim, kesin yapmam gerekenler ve bunları nasıl yapacağım. Örneğin bu yazıyı yazmak benim bugün yapmak istediklerim arasındaydı..

2. İyi bir başlangıç yapın. Size güne zinde başlamanızı sağlayacak bir program bulmalısınız. Herkesin sabah yaptıkları farklıdır, bu yüzden kendinize uyanı sizin seçmeniz gerekiyor. Ama kesinlikle bunu tasarlamalısınız. Daha sonra bunu bir rutin haline getirmelisiniz. Bunlar egzersiz yapmak, sağlam bir kahvaltı yapmak, güneşin doğuşunu seyretmek, meditasyon yapmak veya önemli bir işi hemen halletmek olabilir.

3. Hedeflerinize odaklanın. Sabah yapılması gereken önemli işlerden biri, asıl hedefinize odaklanmaktır. Bugünkü hedefinizden bahsetmiyor, bu yılki hedefinizden bahsediyorum. İnsanların yaptığı en büyük hata bir çok hedeflerinin olmasıdır, bu yüzden de herhangi birine tam odaklanamamaktadırlar. Farkına vardım ki eğer tek bir hedef için çalışırsanız çok daha kısa sürede ve efektif bir şekilde yapabiliyorsunuz. Böylece sırayla diğerlerini de gerçekleştirebiliyorsunuz. İnsanların yaptığı bir diğer hata ise bu hedeflerine her gün düzenli olarak odaklanmamalarıdır. Uzun vadedeki hedeflerinizi düşünebilmek ve bunlar için çalışabilmek için gününüz içerisinde mutlaka zaman ayırın. Mümkünse bu çalışmanızı günün en başında yapın, böylece güne daha iyi başlamış olacaksınız.

4. Kendinizle bir randevu ayarlayın. Çoğumuz biriyle randevumuz varsa o saatler içerisinde başka bir işin araya girmesine izin vermeyiz. Bu daha önceden ayarlanmış vakit başka şeylerle bölünmez. Güzel, şimdi bunu kendiniz için yapın. Kendiniz için bir zaman ayırın, mümkünse sabah olsun (işler iyice çılgına dönmeden) böylece listenizdeki en önemli şeyleri yapabileceksiniz. Kendinize ayırdığınız bu zamanı başka şeylerin doldurmasına izin vermeyin.

5. Araya başka işleri sokmayın. Eğer işi yapmanız gerekiyorsa, emaillerinizi kontrol etmeyin, telefona bakmayın ve diğerlerinin sizin bulunduğunuz yere direk girmelerini engelleyin. Bunu kendinizle olan randevunuz süresince uygulayın, tabi işlerinizi yapmak istediğiniz her zaman bunu tekrarlayabilirsiniz.

6. Kendi zamanınızı bulun. Benim prime-time sabahları oluyor, yorulmaya başladıkça gün içerisinde konsantre olmak zorlaşıyor. Bu yüzden kendi zamanımı sabah kullanıyorum ve bir çok yapmam gerekeni sabah hallediyorum. Sizde kendinize en verimli olacak zamanı seçin ve kullanın.

7. Toplantılar ve aramalar için zaman ayırın. Telefon tamamen konsantrasyon dağılmasına sebep olur. Kendinize ayırdığınız zamanın dışında bir zaman ayırın. Yaklaşık 30 dakika sanırım telefon konuşması için yeterli olacaktır, diğer insanlarla buluşmak içinde gün içerisine bir zaman ayarlayın. Bu şekilde normalden daha verimli bir şekilde işlerinizi halledeceksiniz, üstelik insanlar sizin ne zaman rahatsız edilmek isteyim istemediğinizi anlayacaklar.

8. Önemli olanı aklınızda tutun. Acelemiz olduğunda elimize gelen her işi hemen halletmek isteriz. Önümüze gelen her işi bitirmek için uğraşırız, fakat günümüzü böyle harcamak yanlıştır. Burada yapılacak en iyi şey belirlediğiniz hedefleri ve bunları gerçekleştirmek için yapacaklarınızı aklınızdan çıkarmamanızdır. Aynı şekilde önemsiz olanları da aklınızdan atmalısınız. Tabi ki her şeyi hemen bitiremiyor olabilirsiniz, ama yinede verimli bir şekilde işlerinizi hallediyor olacaksınız.

9. Sağlam bir kapanış yapın. Dükkanı kapatmadan önce yine kısa bir rutin oluşturun. Masanızı toparlayın, e-mailleri temizleyin ve ertesi gün neler yapmak istediklerinizi düşünün. Bu bir günü kapatmak için en iyi yöntemdir, ertesi sabah kalktığınızda temiz bir başlangıç yapabilirsiniz.

10. Bugün hakkında yorum yazın. Her günün sonunda geriye doğru bir adım atın ve bugün neler yaptığınız kontrol edin. Nelerin yanlış gittiğini, nelerin hemen hallolduğunu ve nelerde gelişme kaydettiğinizi gözden geçirin. Hiçbir gün kusursuz değildir, ama biz hatalarımızdan ders alan akıllı insanlar olduğumuzdan bir sonraki günü daha iyi geçirebiliriz. Bu deneyimlerin, hataların ve başarıların size en verimli şekilde hizmet etmesi için bir günlük yazmak mantıklı bir seçimdir. Günün sonunda elde ettiklerinizi yazarak ileride kendi deneyimlerinizden tekrar tekrar yararlanabilirsiniz.
Alıntı

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Her gün daha verimli çalışmak için 10 ipucu

Genel Kişisel Gelişim Cd'leri ve Motivasyon Her gün daha verimli çalışmak için 10 ipucu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hiç bugünü, bu haftayı ya da bu ayı nasıl geçirdiğinizi düşünüyor musunuz? Gününüzün hiç bir amaca ulaşmadan, hızlıca geçip gittiğini fark ediyor musunuz? Hepimizin böyle günleri vardır elbette, ama her günün bu şekilde olması gerekmiyor. Gününüzü nasıl daha verimli ve ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Motivasyon telkin cd indir izle İstanbul Motivasyon nerededir kimdir Motivasyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Motivasyon hipnoz Motivasyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Motivasyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Motivasyon kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.