Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Meditasyon

Uyarılar

Meditasyon bolluk meditasyonu, meditasyon mp3, meditasyon nedir, meditasyon resimleri, meditasyon hipnoz, yoga meditasyon, meditasyon müzik, meditasyon, neşternino meditasyon, transandal meditasyon, transandaltal meditasyon, transantal meditasyon, transdantal meditasyon,

Hizmet Etmek İçin...

Alternatif Kişisel Gelişim ve Meditasyon Hizmet Etmek İçin... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Arkadaşlar Işık Elçi hanım Digiturkun showmax adlı kanalında "Rüyalar Gerçektir" isimli bir program yapıyor,bu gece biraz önce yine vardı,genelde rüya yorumları soruluyor ve meditasyon yaplıyor..Işık Hanım programın sonunda " Hizmet Etmek İçin Neyi Bilmem Gerekiyor" isimli bir meditasyon scripti okudu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Meditasyon telkin cd indir izle İstanbul Meditasyon nerededir kimdir Meditasyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Meditasyon hipnoz Meditasyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Meditasyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Meditasyon kuantum düşünce kitap haberi

Hizmet Etmek İçin...

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30-05-2008, 11:47 PM   #1 (permalink)
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Hizmet Etmek İçin...

Arkadaşlar Işık Elçi hanım Digiturkun showmax adlı kanalında "Rüyalar Gerçektir" isimli bir program yapıyor,bu gece biraz önce yine vardı,genelde rüya yorumları soruluyor ve meditasyon yaplıyor..Işık Hanım programın sonunda " Hizmet Etmek İçin Neyi Bilmem Gerekiyor" isimli bir meditasyon scripti okudu ve ben de konstantre olmuş gözlerim kapalıyken bu metinden o kadar ama okadar etkilendim ki gözyaşlarım ip gibi süzüldü..Metin gercekten ruhuma dokundu..Ve bu aralar film gibi rüyalar görüyorum,bu rüyaları değerlendiremeyip yorumlayamamanın sıkıntısını duyuyor ve üzülüyorum..O yüzden çok etkilendim..Bu meditasyonun keşke orjinal scriptini bulabilsem ve hayal abla keşke seslendirse o kadar muhteşem olacak ki..şimdi bu metni arıyorum..Aşağıda bir metin var bu meditasyonla ilgili..sizinle paylaşmak istiyorum...



(Alıntıdır)

Hizmet Etmek İçin...
Beş yada altı kişi daire olmuş büyük geniş bir meydanda oturmuştuk.Sol tarafımda uzun zamandır görmediğim arkadaşım sema oturuyordu.Tam karşımda gruba bilgi veren yüzünü net olarak hatırlayamadığım sadece sesini çok iyi duyabildiğim biri oturuyordu.Sırayla hepimize bir şeyler söylüyordu.Sıra bana gelince “Merak etme, oraya gideceksin, Ala Su ‘da seninle gelecek…”Bu arada eliyle arkada yemyeşil, çok yüksek dağları gösteriyordu.
Rüyadan uyandığımda içimde bir şeylerin eksik kaldığı duygusu vardı.Gece yatağımda huzursuzca bir sağa bir sola dönerken sevgilim eşim neyim olduğunu sorduğunda “Artık, sıkıldım, gerçeği istiyorum ama gerçekten gerçeği, biran önce hizmet etmek için ne yapmam gerektiğini bilmek istiyorum” demiştim.O niyetle yattığım gece gördüğüm rüya çok güzeldi.Sol rehber rüyalarda geçmişi ifade eder,Sema gökyüzü anlamında.Yani geçmiş aydınlık ferah pişmanlık duymam gereken bir şey yok.Geciken bir şeyde.Dağ benim için özel bir anlam taşıyor.Kızım Ala Su ‘da öyle.Ona bu ismi koyduktan sonra pek çok anlamı olduğunu öğrendik.Bunlardan biri “Tanrı’nın en güzel hediyesi” orada tepede beni bekleyen bir hediye var.Ve nerde olursam olayım Tanrı benimle.Şimdi uyanık yaşamda eşzamanlılıkları yakalama zamanı. Rehber rüyalar uyanık yaşamla işbirliği yapar..

Devam eden günlerde sürekli olarak bu soruyu sormaya devam ettim.”Hizmet etmek için gerçeği arıyorum” Birkaç gün sonra bir arkadaşımız bizi köydeki evinde misafir etmek istedi.Yoğun tempo nedeniyle eşimin de benimde dinlenmeye ihtiyacımız vardı.Erkenden yola koyulduk yola boyunca pencereden dışarıya “Hizmet etmek için neyi bilmek gerekiyor” diye haykırıyordum.Nihayet köye vardığımızda orada bizi bir yaşlı kadın ve torunu karşıladı.Arkadaşımızın çok acil bir işi çıkmış ayrılmak zorunda kalmıştı.Güzel bir akşam yemeği, keyifli bir sohbetten sonra odalarımıza çekildik.İçimden bir ses burada olmam gerektiğini söylüyordu.Dua ettim.Burada neden bulunuyorum ? neyi fark etmem gerekiyor?

Sabahleyin uyandığımda başucumda duran bir dergiden fotokopi çekilmiş haberi buldum.Bu uzun yılardır Spiritüel çalışmalar yapan birinin gelecekle ilgili kehanetlerini içeren bir yazıydı.Okudukça öfkelendim.Bu cesaret beni gerçekten şaşırttı.Birileri tanrı olmuş, birileri özgür iradenin yerine geçmiş, birileri tek özgür seçim gezegeni olan dünyada ahkam kesiyordu ve yüzlerce insan ona yada bu felaket habercilerine inanıyordu.Eskiden farklı şekilde korkutulan insanlar şimdi dünya’nın sonu geliyor şeklinde ,insanları korkutup üretmelerinden, tekamüllerini gerçekleştirmekten alı koyuyor , üstelik de bundan paralar kazanıyorlar.

Aşağıya indiğimde bizi keyifli bir kahvaltı bekliyordu.Teyzenin torunu bize yanında olan gitarıyla güzel parçalar çaldı.O kadar tatlı bir kızdı ki.Gelecek harika diye düşündüm.Ona ne yapmak istediğini hayallerinin ne olduğunu sordum.
”Vardı ama artık yok” dedi.
Ne olduğunu sordum gerçekten merak etmiştim.Suratıma bir garip baktı.
”Yani biliyorsunuz ya…”
“Neyi..”
“2012 Dünyanın sonu gelecek yani benim tam üniversite zamanım hayalim vardı ama şimdi vazgeçtim.”
Bunu sana kim söylüyor”
“ …….” söyledi.
Ve tabi ki uzun bir konuşma yaptık kendisiyle.Anneannesi uzun zamandır perişan olduklarını , bu durama çok üzüldüklerini ifade etti.
Ona eğer yapman gerekenlerini yapmazsan , hayallerini gerçekleştirmek için harekete geçmezsen, işte o zaman gerçekten karanlığa gideceksin.İki yol var neye inanıyorsan onu yaşayacaksın.Seçim tamamen sana ait.Eğer gerçekten Tanrı’ya inanıyorsan onun senin için asla kötü bir son istemeyeceğini bilmelisin.
Bazen yağmurun Tanrı’nın gözyaşları olduğunu düşünürüm.Ona “ne yapmalıyım diye sorarım oda bana “Yardım et “der “Nasıl diye sorarım” “Yola çık, ışığa yürü…birlikte başarabiliriz “der.Ve öyle yaparım her gün güzel bir gündür ve her güzel yaşanmış gün yarınının habercisidir.”
Oradan ayrıldığımızda neyi yapmam gerektiğini biliyordum.Bu yüzden ilk iş seminerlerimde artık insanlara ne kadar değerli, güçlü olduklarını ifade eden konuşmalar yapmak oldu.Biliyorum bir çoğunuz içsel olarak bunu biliyorsunuz ama yine biliyorum ki bu güce sahip olduğunuzu buna değer olduğunuzu kabul etmekte zorlanıyorsunuz.Unutmayın herkes seçilir ama çok az insan kendini seçer.
En son İstanbul’da fuarda bir ziyaretçi yanıma gelip
“Işık hanım , onlar buradaymış..” dedi.Bunu o kadar gizli söylüyordu ki ben ne olduğunu anlamaya çalıştım.
” Kim onlar “ dedim.
“Negatifler “ dedi.”
“Nerden biliyorsunuz “dedim
“Hocam söyledi, o yukarıdan sürekli bilgi alıyor “
“Yaaa peki ne yapmak gerekiyor” “Ben onlardan değilim dememiz gerekiyor muş “
İşte böyle birileri peygamber rolüne üstlenmiş insanları korkutarak birbirleriyle olan paylaşımlarına da engel oluyorlar.
Ben mi yanlış biliyorum. Eğer öyleyse lütfen düzeltin.
Bizim amacımız bir olmak, sevgiyi , bilgiyi paylaşmak, dünyayı barışa götürmek değil miydi? Şimdi neyi paylaşamıyoruz ki! Bu hırs bu çıkar çatışmaları neden?

Yapılacak en güzel şey, bilgiyi dinleyin, okuyun ve sizin için doğru olanı içsel olarak kabul ettiğiniz kısmı alın.Eğer hala yıllardır aynı rehbere gidiyor ve hala kendinizi ona bağlı hissediyorsanız ve o hala sizin hazır olmadığınızı söylüyor ve sadece kendi bilgisinin doğru olduğunu ifade ediyorsa ve size dünyanın geleceğinin karanlık olacağını söylüyorsa eğer hala bir parça kendinize saygınız varsa oradan uzaklaşın.
İster kitap yazmış olsun, ister televizyonlara çıkmış olsun, ister konferanslar veriyor olsun, ister gazetede yazılar yazıyor olsun.Siz kalbinizi dinleyin.Aldığınız kararları sevgiyle alın, korku ve endişe ile değil. Korku , endişe , çaresizlik içeren size güçsüz olduğunuzu, değersiz olduğunuzu hissettiren, düşündüren bilgi ve rehber sadece ve sadece karanlığa hizmet ediyordur.

Yaşamınızda üretmekten, yaratıcılığınızı ifade etmekten, koşulsuz sevginizi vermekten vazgeçmeyin.Dünyada yaratılan her şeyi onurlandırıp, ayrım yapmadan sevdiğimizde, her şeyin her zaman hepimizin hayrına olduğunu bildiğimizde, yeryüzünde var olan her insanın yaradan tarafından sevilip, korunduğuna ve ondan yaşama bir armağan olduğunu fark ettiğinizde bu enerji düzeyi sizlerin çoğunuzun beklediği sonun aslında yepyeni bir başlangıç olmasını sağlayacak.İşte o zaman ışığa hizmet ediyor olacağız.Sürekli korunma ve güven içinde.
Kendinize sorun “Hizmet etmek içine ne yapmam gerekiyor” göreceksiniz sadece rüyalarda değil uyanık yaşamda da size mesajlar gelecek, engel gördüğünüz şeyler ortadan kalkacak.
Önümüzdeki hafta bu karanlılarla nasıl mücadele edeceğiz, Onların taktikleri hakkında bir yazı yazacağım.Eminim pek çoğunuz ben bunları yaşadım , yaşıyorum diyecek.

Işık’ta buluşmak dileğiyle…


(Yazar: Işık Elçi Günseli)



 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-05-2008, 04:28 PM   #2 (permalink)
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Ynt: Hizmet Etmek İçin...

2 gündür 4 koldan aramama rağmen bu meditasyon metnini ne yazıkki bulamadım:(( ,kuantumyasam.com a mail atmıştım bu konuda onlar da seminerlere katılma konsunda yönlendirmişler hehe ,ne yazıkki ama ne yazıkki bu rüya olumlama meditasyonu bulamadım,gercekten cok istiyorum eger bu isteğimle buluşacaksam ey çekim yasası kendini göster! şaşkın
__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-06-2008, 06:26 PM   #3 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Hizmet Etmek İçin...

canım yana yana arıyordun.. yüksek benliğin geldi bana söyledi..

bende henüz yerleştiremmediğim kolilerim içinde olan kitaplarımın arasından ışık elçi nin kitabını buldum çıkardım meydana..

hayat amacı ile ilgili olarak bahsettiği satırları kitaptan buraya naklediyorum.. umarım budur.. dusun

sevgiler..


hayat amacı olumlaması..

kendimi rüyalarımın bilgeliğine bıraktığımda yüksek benliğimin bana en uygun biçimde ihtiyacım olan mesajı vereceğini biliyorum..

ve sabah uyandığımda bu mesajları açık ve net olarak hatırlıyorum...anlıyorum.. tam olarak ne demek istediğini..
beni en güzel yerlere yönlendirmek üzere bana mesajlar verdiğini biliyorum..

onunla iş birliği yapıyor olmak gerçekten çok güzel ..
o benim ideal eksiksiz ve tam olan tarafımdır..
tanrının sevgisinden yarattığı öz..
hayat programlarımı bilen, düzenleyen ve tanrı ile bu konuda iş birliği yapan tarafımla
rüyalarımda buluşup bilgi almak, güçlemek için ideal bir fırsat..

ve ben bu fırsatı kullanıyorum..

bunun için şimdiden yüksek benliğime teşekkür ediyorum..

sorumu soruyorum net ve açık olarak ..
hizmet etmek için neyi bilmem gerekiyor..
bu hayatta neyi gerçekleştirmem gerekiyor..

kendimi uykuya bırakıyorum..


hayat amacınızı merak ediyor ve öğrenmek istiyorsanız yukarıdaki olumlama metnini yatmadan önce en az 20 kez okuyun ..

ışık elçi nin rehber rüyalar adlı kitabından alıntıdır..

__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-06-2008, 06:35 PM   #4 (permalink)
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Ynt: Hizmet Etmek İçin...

ah canım beniiim...çok ama çok güzel bu satırlar şaman,yemin ederim ruhuma dokunuyor,bu kadar güzel bir söz olabilir mi?

"hayattaki amacıma hizmet etmem için neyi bilmem gerekiyor ?"


ah sana minnettarım canım şamancığım bunu bulup buraya yazdın ya...çekim yasasını ben gercekleştirmeyi beceremiyorum ama sen yapıyorsun işte ...sana ne kadar teşekkür etsem az beni bunlara kavuşturdun,canım canım canım binlerce ama binlerce teşekkürler öpüyorum çok ama çokk!!!!!!

__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-06-2008, 06:45 PM   #5 (permalink)
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Ynt: Hizmet Etmek İçin...

şamancığım gercekten öyle bir hissiyat mı aldın yüksek benliğimle ilgili:) nasıl gelişti cok heyecanlandım ,gercekten çok merak ettim ,çünkü bugun öğlen 2 gibi ben bu konuya girdim ve baktım bir gelişme var mı birşeyler yazıldı mı veya başka okuyan arkadaşlar var mı diye..sonra içimden üzüldüm bir gelişme yaratmayı başaramadım diye..
benim yuksek benliğimle ilgili bir ışık ve renk tanımım var kafamda

hatta digiturkteki showmax kanalını her gun takip ediyorum bir taraftan tv acık programın tekrarı yayınlanırsa kasede ses olarak kaydedecektim meditasyonu,sonra buraya yazacaktım..cumartesi akşamı programın tekrarı olacağı yazıyordu gazetede ama gece saat 3de başlayacaktı ben yine de inat ettim ,o saate kadar yatmadım bekledim ,teybi bile hazırladım kaydetmek için gecenin 4 unde ama baktım ki 2 hafta onceki programı veriyorlar :(

canım benim tekrar opuyorum o guzel ruhundan
__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-06-2008, 06:49 PM   #6 (permalink)
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Ynt: Hizmet Etmek İçin...





shamanic için ...çok mutlu ettinbeni
__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-06-2008, 06:56 PM   #7 (permalink)
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Ynt: Hizmet Etmek İçin...

Alıntı:
**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı


hayat amacı olumlaması..

kendimi rüyalarımın bilgeliğine bıraktığımda yüksek benliğimin bana en uygun biçimde ihtiyacım olan mesajı vereceğini biliyorum..

ve sabah uyandığımda bu mesajları açık ve net olarak hatırlıyorum...anlıyorum.. tam olarak ne demek istediğini..
beni en güzel yerlere yönlendirmek üzere bana mesajlar verdiğini biliyorum..

onunla iş birliği yapıyor olmak gerçekten çok güzel ..

o benim ideal eksiksiz ve tam olan tarafımdır..

tanrının sevgisinden yarattığı öz..

hayat programlarımı bilen, düzenleyen ve tanrı ile bu konuda iş birliği yapan tarafımla
rüyalarımda buluşup bilgi almak, güçlemek için ideal bir fırsat..

ve ben bu fırsatı kullanıyorum..

bunun için şimdiden yüksek benliğime teşekkür ediyorum..

sorumu soruyorum net ve açık olarak ..

hizmet etmek için neyi bilmem gerekiyor..

bu hayatta neyi gerçekleştirmem gerekiyor..

kendimi uykuya bırakıyorum..



hayat amacınızı merak ediyor ve öğrenmek istiyorsanız yukarıdaki olumlama metnini yatmadan önce en az 20 kez okuyun ..

ışık elçi nin rehber rüyalar adlı kitabından alıntıdır..


benim güzel hayal ablam,şimdi sen de müsait olduğun bir zaman bu güzel olumlamayı belki kendi güzel bilginle zenginleştirip veya bu şekilde,(sen nasıl uygun görürsen ) o güzel sesinle seslendirip bize uyku öncesi bir meditasyon olarak armağan etmek istersin ..ne dersin canımcığım sevgilerim herkese....
__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-06-2008, 06:56 PM   #8 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Hizmet Etmek İçin...

yok tatlım bu ara seni beklemeye aldığım için özel mesajlarımda..

senin için ne yapabilirim diye sormuştum kendi yüksek benliğime.. o da beni senin bu mesajına yönlendirdi..

çekim yasasınıda gayet güzel çalıştırdın bu örnekte olduğu gibi..

önemli olan isteğinin gerçekleşmesi..

evrenin kaynakları sonsuz ve sınırsız.. önemli olan niyetin en kısa yoldan yüksek hayra hizmet edecek şekilde gerçekleşmesidir..
bunun için belirli adresler verilerek niyetleimiz sınırlandırılmamalı..

bunu sende bulabilirdin.. ama evren benim senin için bulmamı sağladı..
kimbilir belki sende bu konuda ısrarcı olarak bu konuda ilgisi olan başka bir kişinin faydalanmasını sağladın..
hep birlikte mutlu olalım..

sende beni çok mutlu ettin güzelim..

sevgiler..

__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-06-2008, 07:09 PM   #9 (permalink)
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Ynt: Hizmet Etmek İçin...

Şamancığım hiç sorun değil ne demek ,ben senin yoğunluğunu çok iyi anlıyorum
işsiz kalınca yoğun olmanın ne demek olduğunu unuttuğum için ,inşallah şu an hayatıma çektiğim (çekmek istediğim sözünü düzelttim) istediğim işime kavuşunca daha da gerçekçi hatırlayacağım

sevgiler ve güzellikler hepimizin

__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-06-2008, 09:04 PM   #10 (permalink)
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Ynt: Hizmet Etmek İçin...

Alıntı:
pamukk Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı


hayat amacı olumlaması..

kendimi rüyalarımın bilgeliğine bıraktığımda yüksek benliğimin bana en uygun biçimde ihtiyacım olan mesajı vereceğini biliyorum..

ve sabah uyandığımda bu mesajları açık ve net olarak hatırlıyorum...anlıyorum.. tam olarak ne demek istediğini..
beni en güzel yerlere yönlendirmek üzere bana mesajlar verdiğini biliyorum..

onunla iş birliği yapıyor olmak gerçekten çok güzel ..

o benim ideal eksiksiz ve tam olan tarafımdır..

tanrının sevgisinden yarattığı öz..

hayat programlarımı bilen, düzenleyen ve tanrı ile bu konuda iş birliği yapan tarafımla
rüyalarımda buluşup bilgi almak, güçlemek için ideal bir fırsat..

ve ben bu fırsatı kullanıyorum..

bunun için şimdiden yüksek benliğime teşekkür ediyorum..

sorumu soruyorum net ve açık olarak ..

hizmet etmek için neyi bilmem gerekiyor..

bu hayatta neyi gerçekleştirmem gerekiyor..

kendimi uykuya bırakıyorum..



hayat amacınızı merak ediyor ve öğrenmek istiyorsanız yukarıdaki olumlama metnini yatmadan önce en az 20 kez okuyun ..

ışık elçi nin rehber rüyalar adlı kitabından alıntıdır..


benim güzel hayal ablam,şimdi sen de müsait olduğun bir zaman bu güzel olumlamayı belki kendi güzel bilginle zenginleştirip veya bu şekilde,(sen nasıl uygun görürsen ) o güzel sesinle seslendirip bize uyku öncesi bir meditasyon olarak armağan etmek istersin ..ne dersin canımcığım sevgilerim herkese....
ama tabii hayal ablam şööyle güzelcene bizi hazırlasa olumlamaya ,
deriin derin nefes al,kararlı huzur dolu nefesler
ayaklarının farkında ol,ayakların rahaat ve gevşek,
ayak bileklerinin farkında ol,ayak bileklerin rahaaat ve gevşek....
...
derkeeen rahatladıktan sonra güzeelcene biz o muhteşem yere gittiğimizde yüksek benliğimzle karşılaştıgımıda ona sorsak bu yukarıdaki olumlamayı ''yüksek benliğim hayatta hangi amaca hizmet etmemiz gerektiğini farketmemizde bize yardımcı olurmusun ?" gibiii derkeen bizi güzeelcene rüyamızda buluşacağımız cevaplara hazırlasa

nasıl hayal ablacım çok dinliyorum dimi senin çekim meditasyonunu ,sınavdan gectimmi
sevgilerimle
__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Hizmet Etmek İçin...

Alternatif Kişisel Gelişim ve Meditasyon Hizmet Etmek İçin... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Arkadaşlar Işık Elçi hanım Digiturkun showmax adlı kanalında "Rüyalar Gerçektir" isimli bir program yapıyor,bu gece biraz önce yine vardı,genelde rüya yorumları soruluyor ve meditasyon yaplıyor..Işık Hanım programın sonunda " Hizmet Etmek İçin Neyi Bilmem Gerekiyor" isimli bir meditasyon scripti okudu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Meditasyon telkin cd indir izle İstanbul Meditasyon nerededir kimdir Meditasyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Meditasyon hipnoz Meditasyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Meditasyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Meditasyon kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.