Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Meditasyon

Uyarılar

Meditasyon bolluk meditasyonu, meditasyon mp3, meditasyon nedir, meditasyon resimleri, meditasyon hipnoz, yoga meditasyon, meditasyon müzik, meditasyon, neşternino meditasyon, transandal meditasyon, transandaltal meditasyon, transantal meditasyon, transdantal meditasyon,

Yıldız Paketi Meditasyonu

Alternatif Kişisel Gelişim ve Meditasyon Yıldız Paketi Meditasyonu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız YILDIZ PAKETİ MEDİTASYONU Rahat bir köşe bulun. Nasıl rahat ediyorsanız o pozisyonda, bir koltuğa oturun veya yatağınıza uzanın. Nefesinizi yavaş alın yavaş verin ve her alışta içinize bir çiçek koklar gibi huzur çektiğinizi hayal edin. Kendinizin evrenin tamamlayıcı bir parçası ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Meditasyon telkin cd indir izle İstanbul Meditasyon nerededir kimdir Meditasyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Meditasyon hipnoz Meditasyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Meditasyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Meditasyon kuantum düşünce kitap haberi

Yıldız Paketi Meditasyonu

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-05-2008, 10:10 PM   #1 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Yıldız Paketi Meditasyonu

YILDIZ PAKETİ MEDİTASYONU

Rahat bir köşe bulun. Nasıl rahat ediyorsanız o pozisyonda, bir koltuğa oturun veya yatağınıza uzanın. Nefesinizi yavaş alın yavaş verin ve her alışta içinize bir çiçek koklar gibi huzur çektiğinizi hayal edin. Kendinizin evrenin tamamlayıcı bir parçası olarak düşünün ve herşeyin üstesinden gelebilecek kadar kuvvetli olduğunuzu tekrar edin.(Çünkü öylesiniz) Boşlukta sizin için hazırlanmış bir paket olduğunu düşünün ve birazdan onun açılacağını ve içinden size şimdiye kadar görmediğiniz bir Yıldız yağmuru akacağını hayal edin.İçinizi arınmış ve temiz hissedin. Sıkıntınız ne olursa olsun aklınızdan silin ve dileğinize konsantre olun.

Şimdi dileğinizi yüksek sesle kendinize tekrar edeceksiniz.

"İşimde çok başarılı olmak istiyorum" ya da (dileğiniz ne ise) "kolumdaki ağrıların dinmesini istiyorum" diye kendi kendinize üç dört kez tekrar edin.(Sizi kimse duymuyor,kendinizle başbaşasınız. Bunu sakın garipsemeyin)
Boşlukta başınızın üzerindeki paketin ya da kutunun açıldığını ve ağır ağır üzerinize Yıldızların aktığını hayal edin. O pırıltıların işinizde başarı için kullanacağınız özel yetenekler olduğunu, hepsinin (ağrıyan konunuzun üzerini kapladığını) düşünün. Kolunuzdaki ağrı için mesela o Yıldızın bir "ağrı kesici" olduğunu düşünün.

Bu Yıldızlar size isteğinizin gerçekleşmesi için evrensel güçten özel yollandı. Buna inanın. Gün içinde çalışırken (ya da kolunuz ağrıdığında) Yıldızların orada olduğunu kendinize hatırlatın.

İçinizden tekrar edin

"ben özelim.Bu Yıldız benim için özel yollandı ve dileğimi gerçekleştirmek için hala oradalar".

İhtiyacınız oldukça bu paketi açıp pırıltıların altında yağmura tutulmayı sürdürün.Her seferinde size özel bir paket hazır olacak. Bunu sevdiklerinize yardım için de yapabilirsiniz.

Örneğin; "Oğlumun imtihanı süresince,her ihtiyacı olduğunda gökte ona özel bir paket orada hazır olacak ve onun üzerine ışıltılarını bırakacak" diye dileyin. Gözünüzde canlandırın. Dileklerinizi sınırlamayın. Ne kadar isterseniz hepsi sizin için orada olacaklar. Bu paketleri dilerken başkalarının paketlerini de ben kullanıyorum, onlara kullanacak Yıldız kalmayacak diye de düşünmeyin. Her insan için sonsuz sayıda , onlar her istedikçe orada Yıldızlar olacaklar diye düşünün. Kimsenin hakkını yemiyorsunuz yani! Aklınıza geldikçe yineleyin...

Dileğiniz "iyilik" bazında olduğu sürece her zaman gerçekleşecek! Tabii bu arada bu satırları okurken aklına hinlik gelenler de olabileceği için şunları da söylemeden geçemeyeceğim:

1- Başkasının kötülüğü için Yıldız paketi açamazsınız. Daha açık şekilde söylemek gerekirse: "Mehmet efendiye sinir oluyorsanız (ki bu sizin bir sihirbaz olamayacak kadar kötü niyetli olduğunuzu gösterir)onun başından aşağı "hastalık Yıldızları" dökmeyi hayal bile etmeyin! Kötüye ait hiç bir dilek gerçekleşmez!Oldu ya kuvvetli bir düşün gücüyle negatif yüklediğiniz o Yıldızları başkasına yolladınız;sizin üzerinize geri yağacağından hiç kuşkunuz olmasın!! Bundan böyle de yüreğiniz gerçek anlamda iyilik için çarpmayı öğrenmedikçe,kendi dileklerinizin gerçek olmasını da beklemeyin!

2- Hastalık ve ağrılar için yapacağınız dilek Yıldızları asla "tıb"bın yerini tutmaz. Bunu hiç unutmayın. Mesela, böbreklerinden sorunu olan bir yakınınızın ağrılarını bu dilek dileme ve Yıldız yağdırma yöntemiyle çok hafifletebilirsiniz ama tedavi görmüyorsa böbrek sorununu çözemezsiniz!

3- Ne kadar iyilik için dilek diler ve başkaları için de Yıldız paketi açıp onların istekleri için de yağdırırsanız; o kadar günden güne kuvvetlenirsiniz.Bir gün gelir,siz bile ne kadar sihirbaz olduğunuza şaşabilirsiniz!

4- Yıldız paketini ihtiyacı olduğunu düşündüğünüz herhangi bir bölgeye de yollayıp açabilirsiniz.Mesela,huzura ihtiyacı olduğunu düşündüğünüz bir savaş bölgesine "barış Yıldızı" paketi yağdırabilirsiniz.Ya da çok gergin bir topluluğun üzerine "iyiniyet" Yıldızlarını boca ettiğinizi düşünebilir ve Yıldız üzerlerini kapladıkça onların sakinleştiğini hayal edebilirsiniz.Seçenekler binlerce!! Yeter ki iyilik için olsun,yürekten olsun.

5- Yine bazı hinlikler düşünenler olur diye bir konuyu daha açıklığa kavuşturalım: Kendi üstünüze "sayısal lotodan çok para kazanma" Yıldızları dökmek isteyebilirsiniz. Öyle ya, çok parası olmasını kim istemez ki? Geleceğe ait kazanç korkuları bir günde silinmesin!.. Üstelik sonuçta bu da bir dilek değil mi?..Evet bu da bir dilek ve sizin bunu istemeniz kimseyi eksiltmiyor kimsenin kötülüğüne de sebep değil!Ama maddi dünyaya ait bir dilek bu. Eğer yaşamak için paraya ihtiyacınız varsa ,bu lotodaki kadar büyük bir meblağ değildir değil mi? Yaşayamayacak kadar parasızsanız ve madde dünyasına ait bir dileğiniz varsa dileyin size mutlaka darlıktan çıkacak kadar gelecektir! Ama bu meblağın "sayısal loto" kadar yüklü olup olmayacağına sizin irade ve kuvvetli isteğinizden çok,evrensel güç karar verecektir. Yani bu sihirbazlığı size bahşeden,Yıldız paketlerini hazırlayan, her şeyi sizin için yaratan ve sizi kollayan adaletli güç! Hakettiğiniz kadara o karar verir..Dilemesi sizden, yollaması ondan! Öyle olmasa sayısaldan kazananlar olur muydu ?

6- Öyle miskin miskin oturup,işten kaytarıp, çalışmayıp sonra da kendinize "iş hayatında başarı" dilekleri tutup başınızdan Yıldız dökmeyi düşünmüyorsunuz değil mi? İnsana ait tüm melekeleri doğru yerine getirmeden sadece Yıldızlardan bir sihir geleceğini düşünmeyin.

Haydi işbaşına! Kendinize "iyi" bir şey dileyin.Hepinize, tepenizde sürekli açılmaya hazır , dar zamanınızda size huzur yağdıracak Yıldız paketleri diliyorum..

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

  Alıntı ile Cevapla
Alt 23-03-2009, 11:30 AM   #2 (permalink)
Binbaşı
 
melodiss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 1,129
Tesekkür: 1,532
469 Mesajinıza toplam 3,122 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
melodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud of
Arrow İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı;Yıldız Paketi Meditasyonu



Arkadaşlar her perşembe İstek ve arzularımızı hayata çekmek için gece yarısı yaptığımız meditayona uygun olduğunu düşündügüm bi meditasyon buldum dileğimizi dilemeden önce okursak bize çok yardımcı olacaktır bende o gün bi pürüz çıkmazsa radyoda okumayı düşünüyorum








Rahat bir köşe bulun. Nasıl rahat ediyorsanız o pozisyonda, bir koltuğa oturun veya yatağınıza uzanın. Nefesinizi yavaş alın yavaş verin ve her alışta içinize bir çiçek koklar gibi huzur çektiğinizi hayal edin. Kendinizin evrenin tamamlayıcı bir parçası olarak düşünün ve herşeyin üstesinden gelebilecek kadar kuvvetli olduğunuzu tekrar edin.
(Çünkü öylesiniz) Boşlukta sizin için hazırlanmış bir paket olduğunu düşünün ve birazdan onun açılacağını ve içinden size şimdiye kadar görmediğiniz bir Yıldız yağmuru akacağını hayal edin.




İçinizi arınmış ve temiz hissedin. Sıkıntınız ne olursa olsun aklınızdan silin ve dileğinize konsantre olun.


Şimdi dileğinizi yüksek sesle kendinize tekrar edeceksiniz.

"İşimde çok başarılı olmak istiyorum" ya da (dileğiniz ne ise) "kolumdaki ağrıların dinmesini istiyorum" diye kendi kendinize üç dört kez tekrar edin.(Sizi kimse duymuyor,kendinizle başbaşasınız. Bunu sakın garipsemeyin)

Boşlukta başınızın üzerindeki paketin ya da kutunun açıldığını ve ağır ağır üzerinize Yıldızların aktığını hayal edin. O pırıltıların işinizde başarı için kullanacağınız özel yetenekler olduğunu, hepsinin (ağrıyan konunuzun üzerini kapladığını) düşünün. Kolunuzdaki ağrı için mesela o Yıldızın bir "ağrı kesici" olduğunu düşünün.

Bu Yıldızlar size isteğinizin gerçekleşmesi için evrensel güçten özel yollandı. Buna inanın. Gün içinde çalışırken (ya da kolunuz ağrıdığında) Yıldızların orada olduğunu kendinize hatırlatın.

İçinizden tekrar edin

"ben özelim.Bu Yıldız benim için özel yollandı ve dileğimi gerçekleştirmek için hala oradalar".

İhtiyacınız oldukça bu paketi açıp pırıltıların altında yağmura tutulmayı sürdürün.Her seferinde size özel bir paket hazır olacak. Bunu sevdiklerinize yardım için de yapabilirsiniz.

Örneğin; "Oğlumun imtihanı süresince,her ihtiyacı olduğunda gökte ona özel bir paket orada hazır olacak ve onun üzerine ışıltılarını bırakacak" diye dileyin. Gözünüzde canlandırın. Dileklerinizi sınırlamayın. Ne kadar isterseniz hepsi sizin için orada olacaklar. Bu paketleri dilerken başkalarının paketlerini de ben kullanıyorum, onlara kullanacak Yıldız kalmayacak diye de düşünmeyin. Her insan için sonsuz sayıda , onlar her istedikçe orada Yıldızlar olacaklar diye düşünün. Kimsenin hakkını yemiyorsunuz yani! Aklınıza geldikçe yineleyin...

Dileğiniz "iyilik" bazında olduğu sürece her zaman gerçekleşecek! Tabii bu arada bu satırları okurken aklına hinlik gelenler de olabileceği için şunları da söylemeden geçemeyeceğim:

1- Başkasının kötülüğü için Yıldız paketi açamazsınız. Daha açık şekilde söylemek gerekirse: "Mehmet efendiye sinir oluyorsanız (ki bu sizin bir sihirbaz olamayacak kadar kötü niyetli olduğunuzu gösterir)onun başından aşağı "hastalık Yıldızları" dökmeyi hayal bile etmeyin! Kötüye ait hiç bir dilek gerçekleşmez!Oldu ya kuvvetli bir düşün gücüyle negatif yüklediğiniz o Yıldızları başkasına yolladınız;sizin üzerinize geri yağacağından hiç kuşkunuz olmasın!! Bundan böyle de yüreğiniz gerçek anlamda iyilik için çarpmayı öğrenmedikçe,kendi dileklerinizin gerçek olmasını da beklemeyin!

2- Hastalık ve ağrılar için yapacağınız dilek Yıldızları asla "tıb"bın yerini tutmaz. Bunu hiç unutmayın. Mesela, böbreklerinden sorunu olan bir yakınınızın ağrılarını bu dilek dileme ve Yıldız yağdırma yöntemiyle çok hafifletebilirsiniz ama tedavi görmüyorsa böbrek sorununu çözemezsiniz!

3- Ne kadar iyilik için dilek diler ve başkaları için de Yıldız paketi açıp onların istekleri için de yağdırırsanız; o kadar günden güne kuvvetlenirsiniz.Bir gün gelir,siz bile ne kadar sihirbaz olduğunuza şaşabilirsiniz!


4- Yıldız paketini ihtiyacı olduğunu düşündüğünüz herhangi bir bölgeye de yollayıp açabilirsiniz.Mesela,huzura ihtiyacı olduğunu düşündüğünüz bir savaş bölgesine "barış Yıldızı" paketi yağdırabilirsiniz.Ya da çok gergin bir topluluğun üzerine "iyiniyet" Yıldızlarını boca ettiğinizi düşünebilir ve Yıldız üzerlerini kapladıkça onların sakinleştiğini hayal edebilirsiniz.Seçenekler binlerce!! Yeter ki iyilik için olsun,yürekten olsun.


5- Yine bazı hinlikler düşünenler olur diye bir konuyu daha açıklığa kavuşturalım: Kendi üstünüze "sayısal lotodan çok para kazanma" Yıldızları dökmek isteyebilirsiniz. Öyle ya, çok parası olmasını kim istemez ki? Geleceğe ait
kazanç korkuları bir günde silinmesin!.. Üstelik sonuçta bu da bir dilek değil mi?..Evet bu da bir dilek ve sizin bunu istemeniz kimseyi eksiltmiyor kimsenin kötülüğüne de sebep değil!Ama maddi dünyaya ait bir dilek bu. Eğer yaşamak için paraya ihtiyacınız varsa ,bu lotodaki kadar büyük bir meblağ değildir değil mi? Yaşayamayacak kadar parasızsanız ve madde dünyasına ait bir dileğiniz varsa dileyin size mutlaka darlıktan çıkacak kadar gelecektir! Ama bu meblağın "sayısal loto" kadar yüklü olup olmayacağına sizin irade ve kuvvetli isteğinizden çok,evrensel güç karar verecektir. Yani bu sihirbazlığı size bahşeden,Yıldız paketlerini hazırlayan, her şeyi sizin için yaratan ve sizi kollayan adaletli güç! Hakettiğiniz kadara o karar verir..Dilemesi sizden, yollaması ondan! Öyle olmasa sayısaldan kazananlar olur muydu ?

6- Öyle miskin miskin oturup,işten kaytarıp, çalışmayıp sonra da kendinize "iş hayatında başarı" dilekleri tutup başınızdan Yıldız dökmeyi düşünmüyorsunuz değil mi? İnsana ait tüm melekeleri doğru yerine getirmeden sadece Yıldızlardan bir sihir geleceğini düşünmeyin.

Haydi işbaşına! Kendinize "iyi" bir şey dileyin.Hepinize, tepenizde sürekli açılmaya hazır , dar zamanınızda size huzur yağdıracak Yıldız paketleri diliyorum..


SEVGİMLE..
.
__________________

melodiss isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-03-2009, 12:48 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
keskin38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 254
Tesekkür: 5,355
246 Mesajinıza toplam 1,629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to behold
Standart

Eveet bu perşembe uygulayalım...
yalnız şimdi şöööle bir durum var melodıscım.ben hazıranda kpss ye gırecegım ve bu yıldız paketındekı yıldızların benım 4 yıl ünide okudugum ögrendıgım ve 3 yıl da sınava hazırlanırken okudugum ögrendıgım ama sınavlarda bır turlu aklıma gelmeyen bılgıler oldugunu ımgelesem, sınavda da ilk 10 dk lık sürede bu medıtasyonu yapsam yıldızlar yagsa ustume ve bütüüüünnn bilgilerim canlansa hinlik olur mu dersin
__________________
Her geçen gün
kendimi,
her açıdan
DAHA İYİ
hissediyorum :)
keskin38 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-03-2009, 01:21 PM   #4 (permalink)
Üsteğmen
 
alestason - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 242
Tesekkür: 191
243 Mesajinıza toplam 2,405 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
alestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the rough
Standart

bu yöntem çok güzel
her perşembe katılıyorum sizlere ancak her nedense pek verimli geçtiğini söyleyemem.
artık bu yöntemi kullanacağım.
kim bilir belkide bu perşembe hayatımda harikalar yaratırım.
alestason isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-03-2009, 01:43 PM   #5 (permalink)
Binbaşı
 
melodiss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 1,129
Tesekkür: 1,532
469 Mesajinıza toplam 3,122 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
melodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud of
Standart

keskincim hinlik bunun neresinde tabikide düşünebilirsin yıldızların aktığını düşün bilgi yıldızları hatta sınavdada düşün güven vercektir sanasuper

alestason o zaman şöyle başla bir günde harikalar yaratmayı düşünmede daha basit dilekler düşün kaybolmuş bişeyini bulmak gibi mesela onun yıldızlarla birlikte geldiğini imgeleye bilirsin sonrasındada olcak mı olmucak mı diye çok takılma üstünde olur mu?super

hadi bakalım şu perşembe yağdıralım yıldızları
__________________

melodiss isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
arzularini, cekmek, hayatina, icin, istek, kullanim, meditasyonu, paketi, talimati;yildiz


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Yıldız Paketi Meditasyonu

Alternatif Kişisel Gelişim ve Meditasyon Yıldız Paketi Meditasyonu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız YILDIZ PAKETİ MEDİTASYONU Rahat bir köşe bulun. Nasıl rahat ediyorsanız o pozisyonda, bir koltuğa oturun veya yatağınıza uzanın. Nefesinizi yavaş alın yavaş verin ve her alışta içinize bir çiçek koklar gibi huzur çektiğinizi hayal edin. Kendinizin evrenin tamamlayıcı bir parçası ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Meditasyon telkin cd indir izle İstanbul Meditasyon nerededir kimdir Meditasyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Meditasyon hipnoz Meditasyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Meditasyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Meditasyon kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.