Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Meditasyon

Uyarılar

Meditasyon bolluk meditasyonu, meditasyon mp3, meditasyon nedir, meditasyon resimleri, meditasyon hipnoz, yoga meditasyon, meditasyon müzik, meditasyon, neşternino meditasyon, transandal meditasyon, transandaltal meditasyon, transantal meditasyon, transdantal meditasyon,

İç Sesinizi Susturun

Alternatif Kişisel Gelişim ve Meditasyon İç Sesinizi Susturun Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İç Sesinizi Susturun Depresyonda yada sıkıntılı mısınız? İç sesiniz sizi sürekli rahatsız mı ediyor? Hayatınızı çekilmez hale getiren problemleriniz mi var? Geveze iç sesinizi susturmak, huzura kavuşmak ve problemleri çözmek için tek yapmanız gereken beyin dalgalarınızı düşürmek! Kendi kendine konuşana ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Meditasyon telkin cd indir izle İstanbul Meditasyon nerededir kimdir Meditasyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Meditasyon hipnoz Meditasyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Meditasyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Meditasyon kuantum düşünce kitap haberi

İç Sesinizi Susturun

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-01-2012, 10:09 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
Lusid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2007
Mesajlar: 204
Tesekkür: 263
179 Mesajinıza toplam 592 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Lusid is an unknown quantity at this point
Standart İç Sesinizi Susturun

İç Sesinizi Susturun



Depresyonda yada sıkıntılı mısınız? İç sesiniz sizi sürekli rahatsız mı ediyor? Hayatınızı çekilmez hale getiren problemleriniz mi var? Geveze iç sesinizi susturmak, huzura kavuşmak ve problemleri çözmek için tek yapmanız gereken beyin dalgalarınızı düşürmek!



Kendi kendine konuşana deli derler ama kendisine birşeyler anlatmayan insan yoktur. İnsanlar kendisine birşeyler anlatır. Yani kendisi ile konuşur. Bu konuşma iç ses ile olur. Düşüncelerini kendine kendi anadili ile aktarır. Kendimizle konuşurken daha çok beynimizin sol lobu aktif durumda olur. Sol lob kelimelerle ve sayılarla çalışır, mantıksaldır ve bu nedenle yavaş işlem yapar. Çalışmalarında ayağı yere basan, mantık süzgecinden geçmiş olma esası vardır. Sağ lob ise sanatsal şekiller ve görüntülerle çalışır. Bütünü görür ve resimlerle çalışır. Bu nedenle hızlı işlem yapar.
Beyin dalgalarını istediğimiz yönde kontrol edip değiştirebiliriz. Kendimizi istediğimiz duygu frekansına çekmeyi başarabiliriz.


Hayatınızdaki problemleri çözmek ve iç sesimizi susturmanın yöntemi:
-Gevşeyin. Kendinizi serbest bırakın.
-Teta müziği dinlemeye başlayın.
-Kelimelerle düşünmek yerine görüntülerle düşünün. Bilinçaltı kelimelerden fazla resimlere tepki gösterir.
-Nefes alıp vermenizi dakikada 8'e düşürün ( 3 saniye nefes alın, 2 saniye nefesi tutun ve 3 saniye de nefes verin ).
-5-10 dakika bu nefes alma şekline alıştıktan sonra nefes alıp vermenizi dakikada 15'e düşürün ( 4 saniye nefes alın, 5 saniye nefesi tutun ve 6 saniye de nefes verin).


Bilinçaltı şakadan anlamaz, espri anlayışı yoktur. Bilinçaltı duygusal değildir ama duyguların enerjisinden bire bir etkilenir. Olumsuz cümleler kullanmayın. Örnek verecek olur isem; "Hasta değilim" yerine "Sağlıklıyım" kelimesini kullanın.


“Sözlerinize dikkat edin, düşüncelerinizi oluşturur!
Düşüncelerinize dikkat edin, duygularınızı oluşturur!
Duygularınıza dikkat edin, davranışlarınızı oluşturur!
Davranışlarınıza dikkat edin, alışkanlıklarınızı oluşturur!
Alışkanlıklarınıza dikkat edin, kişiliğinizi oluşturur!
Kişiliğinize dikkat edin, kaderinizi oluşturur!”


Beyin Dalgaları

Beynimizde dört çeşit dalga var. Bu dalgaların herbirinin kontrol alanı farklı. Dalgaların normal seviyenin altına düşmesi ya da üzerine çıkması, hastalık belirtisi olarak yorumlanıyor.

Delta (0-4 Hz)
Derin uykuda oluşan dalga. Çok geniş, yaygın olarak iki hemisferde de görülebiliyor. Bilinçsiz olduğumuz, hipnoz durumunda delta dalgaları yükseliyor. Hastanın dikkat veremediği gözleniyor.

Theta (4-8 Hz)
Hafif uykuda, relaks durumlarda ve hayal kurulduğunda oluşan, dikkat bozan dalga. Daha çok eskileri hatırladığımız, yaratıcı olduğumuz ya da hayal kurduğumuz zaman oluşuyor. Bu dalga azaltıldığında konsantrasyon artıyor.

Alpha (8-12 Hz)
Fazla gevşediğimiz fakat pasif dikkatin olduğu durumlarda oluşuyor. Özellikle mutlu olduğumuzda ortaya çıkıyor. Gergin kişlerin, relaks olabilmesi için (kas kasılması, baş ağrısı, alkolizm gibi durumlarda) alpha dalgası artırılıyor.

SMR Beta (12-15 Hz)
Gevşemiş olduğumuz halde dikkatimizi dışarı verebiliyorsak bu dalga ortaya çıkıyor.

MID B1 (15-18 Hz)
Dikkat aktif olduğu zaman oluşan dalga.

HIGH B2 (18-25 Hz)
Genelde sıkıntı duyulan zamanlarda oluşan bu dalga, genellikle saldırganlık, sinirlilik, çok fazla uyanık olma durumu ya da matematikle ilgilenildiğinde ortaya çıkıyor. Bu dalgaların yüksek olması, vücudun ve aklın fonksiyonlarının aktif olduğunu gösteriyor. Ajitasyonu azaltmak için dalgalar düşürülüyor.



Teta Mp3 Link

Part 1 (Renewal)
Code:
MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
Password= Aşağıdaki linkte tıkladığınızda çıkan site ismi...
hassen

Part 2 (Insight)
Code:
MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
Password= Aşağıdaki linkte tıkladığınızda çıkan site ismi...
hassen

Alıntı değildir. Kendi kullandığım yöntemdir.

Sevgiler

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Lusid isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-01-2012, 10:41 PM   #2 (permalink)
Teğmen
 
ebruliii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 114
Tesekkür: 257
109 Mesajinıza toplam 316 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ebruliii is a jewel in the roughebruliii is a jewel in the roughebruliii is a jewel in the roughebruliii is a jewel in the rough
Standart Cevap: İç Sesinizi Susturun

çok tşkler deneyeceğim :)))
__________________
ebruliii isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-01-2012, 04:09 PM   #3 (permalink)
Yüzbaşı
 
pinky9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2011
Mesajlar: 581
Tesekkür: 3,738
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pinky9 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: İç Sesinizi Susturun

tam olarak anlamadım linke tıklıyorum sadece sertifika gibi bi resim çıkıyor:/
__________________
Bazen fikirlerini de değiştirmelisin..
- Çünkü sen onların kölesi değil, sahibisin.


Lavinya'nın Güzel Günler Günlüğü

pinky9 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-01-2012, 08:19 PM   #4 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: İç Sesinizi Susturun

Dosyanın yüklü olduğu site ile ilgili bir sorun var Lavinyacım daha önce açılıyordu.

__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2012, 12:15 AM   #5 (permalink)
Teğmen
 
BRUCE06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2011
Mesajlar: 23
Tesekkür: 14
18 Mesajinıza toplam 31 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
BRUCE06 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: İç Sesinizi Susturun

mp3 yüklenemiyor siteye erişim engellenmiş :S
BRUCE06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-02-2012, 03:43 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen
 
Lusid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2007
Mesajlar: 204
Tesekkür: 263
179 Mesajinıza toplam 592 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Lusid is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: İç Sesinizi Susturun

Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: Theta 2 Disc.rar
Lusid isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-02-2012, 07:34 PM   #7 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2011
Bulunduğu yer: kocaeli
Mesajlar: 118
Tesekkür: 47
78 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nympa is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: İç Sesinizi Susturun

Alıntı:
Lusid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selam ben teşekkür etmek istedim bir kaç gündür yapmaya çalıştığım tam da buydu yani iç sesimi susturabilmek ve ne yazık ki bunu tam anlamıyla başaramıyordum neyse ki bu gün siz yüklemişsiniz ve ben indiebildim dosyaları. sağolun bunun için. peki bunları ne şekilde dinlemem gerektiğini de söylermisiniz bana ve ne sıklıkla.teşekkür ederim.
nympa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-02-2012, 09:48 PM   #8 (permalink)
Üsteğmen
 
Lusid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2007
Mesajlar: 204
Tesekkür: 263
179 Mesajinıza toplam 592 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Lusid is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: İç Sesinizi Susturun

Müzikler telkin müziği değil. İstediğiniz zaman dinleyebilirsiniz. Müzik sizi sakinleştirir ve uykunuzu getirir. Sadece aktif olmanız gereken zamanlarda dinlemeyin.
Teknik kendi uyguladığım zihinsel ve bedensel gevşeme tekniğim.
Lusid isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-11-2015, 01:13 PM   #9 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Sep 2009
Mesajlar: 14
Tesekkür: 225
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
oaksoye09 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: İç Sesinizi Susturun

link ölü
oaksoye09 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-11-2015, 12:57 AM   #10 (permalink)
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 16
Tesekkür: 1
10 Mesajinıza toplam 26 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ylmzky is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: İç Sesinizi Susturun

linkleri güncellermisiniz
ylmzky isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
beyin dalgaları, iç ses, lusid, meditasyon, teta mp3

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


İç Sesinizi Susturun

Alternatif Kişisel Gelişim ve Meditasyon İç Sesinizi Susturun Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İç Sesinizi Susturun Depresyonda yada sıkıntılı mısınız? İç sesiniz sizi sürekli rahatsız mı ediyor? Hayatınızı çekilmez hale getiren problemleriniz mi var? Geveze iç sesinizi susturmak, huzura kavuşmak ve problemleri çözmek için tek yapmanız gereken beyin dalgalarınızı düşürmek! Kendi kendine konuşana ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Meditasyon telkin cd indir izle İstanbul Meditasyon nerededir kimdir Meditasyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Meditasyon hipnoz Meditasyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Meditasyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Meditasyon kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.