![]() |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon merhabalar.. güzelliklerle dolu harika bir akşam yaşamanızı diliyorum.. bu bölüme başka bir konu açmak için girmiştim ki değerli yazılarınızı gördüm.. eğer meditasyon kaydı yapılmadıysa yada başka bir arkadaşımız başlamadı ise seve seve seslendiririm.. gerçekten güzel bir metin.. hepimize yararlı olacağına inanıyorum.. güzel ışığınız daim olsun sevgiler.. kiss3 |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon Alıntı:
Çok mutlu oluruz bu metni sizin sesinizden dinlemekten. Sabırsızlıkla bekliyoruz. Sevgiyle kalın. |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon Ay harikasınız Özlem hanım :) |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon Ben Melinda dan da rica etmiştm Özlem hanım siz yoğunsunuzdur diye ama çok sevinirz Melinda da elimden geleni yaparım dedi çok iyisiniz harikasınız sizi seviyoruz :) |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon paylaşım ayrı güzel seslendirilecek olması ayrı güzel daha ne olsun ki956k emeği geçen herkese teşekkürler.. |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon lütfen shamanic özlem hanım seslendirin meditasyonu canı gönülden istiyor ve dört gözle bekliyoruz:) |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon yaaaaa...bu mükemmel bir fikir.... |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon Ben de heyecanla bekliyorum. |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon Bugün yarın bir ses çıkar sanırım. Özlem hanım yada Melinda nın sesi olur bi ses duydunuz mu? hy789 |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon sanırım duydum.. ikisininkinide.. ^^ beklemedeyiz shamanic ::) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:01 AM. |