![]() |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon bence de bunun sesli hali yok sanırım |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon karıştırıken denk geldim gerçekten harika bi meditasyon.. kendime sesli şekilde okudum.. harika hisssediyorum.., teşekkür ederim.. |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon y789bugün bu meditasyonu yaptım paylaşan arkadaşımıza tekrar teşekkürler yeni gelen arkadaşlarda faydalansın istedim.956k |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon lütfen shamanic abla seslendirsin çok gerekli bişey:D |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon çok güzel paylaşım olmuş ama link açılmıyor. |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon harika bi meditasyon ya süper |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon hakkaten mükemmelmiş.. umarım kısa zamanda seslendirilir |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon selam herkese..ben okurken bile rahatladım..dolaştım bahçemde özgürce :)) harika bi bahçe..istediğim herşey var..mükemmeldi..lütfen seslendirilsin :(( hep birlikte rica edelim özlem hanımdan..bizi kırmaz heralde..lütfenn özlem hanım..nasıl makbule geçer valla.. |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon Harika bir meditasyon.seslendirmeyle ilgili bir gelişme varmı acaba ?????hy789hy789 |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon harika bir meditasyon.seslendirmeyle ilgili bir gelişme varmı acaba ???hy789hy789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:11 AM. |