Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Makaleler

Uyarılar

Makaleler tarih makaleler, bilimsel makaleler, sosyal makaleler, yazılar makaleler, türkçe makaleler, tarihi makaleler, eğitim makaleler, tüm makaleler, makale, makaleler nedir, bilgi makaleler, yeni makaleler, bilim makaleler, bilgisayar makaleler, ekonomi makaleler, matematik makaleler, ingilizce makaleler, iletişim makaleler, makaleler, atatürk makaleler, sanat makaleler, türkiye makaleler, google makaleler, makaleler pdf, son makaleler

DUA VE KABULU

Serbest Kürsü ve Makaleler DUA VE KABULU Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Apartmandan çıkar çıkmaz soğuk hava yüzüne çarptı, ama onun zihni hala az önce okudukları bir cümleye takılı kalmıştı: ; "Allah insanların duasını işitir ve onlara cevap verir, onlarla konuşur." Dalgın bir halde arabasına bindi. Anahtarı kontağa sokmadan önce, soğuğa aldırmadan, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Makaleler telkin cd indir izle İstanbul Makaleler nerededir kimdir Makaleler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Makaleler hipnoz Makaleler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Makaleler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Makaleler kuantum düşünce kitap haberi

DUA VE KABULU

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22-12-2011, 03:55 PM   #1 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2009
Mesajlar: 58
Tesekkür: 4
56 Mesajinıza toplam 231 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tnuhlar is an unknown quantity at this point
Standart DUA VE KABULU

Apartmandan çıkar çıkmaz soğuk hava yüzüne çarptı, ama onun zihni hala az önce okudukları bir cümleye takılı kalmıştı: ;

"Allah insanların duasını işitir ve onlara cevap verir, onlarla konuşur."

Dalgın bir halde arabasına bindi. Anahtarı kontağa sokmadan önce, soğuğa aldırmadan, birkaç dakika daha bu konuyu düşündü.

Nasıl? bu soru ruhunun derinliklerinden gelip zihnini bir bulut gibi kaplıyordu.

Nasıl?

Onun her şeyi duyabileceğinden zerre kadar şüphesi yoktu, ama yine de dualara nasıl karşılık verdiğini zihni kavrayamıyordu.

Sonunda, cevabi bulmayı zamana bırakmayı düşünüyordu ki, birden içinden bir ses

"Bunu neden bir dua vesilesi yapmıyorsun?" dedi.

Sahi ya, onun elinden gelen dua etmekten başka ne olabilirdi? Yüksek sesle Rabbine seslendi:

"Allahim! Senin her kulunun kalbinden gecen arzulardan bile haberdar olduğunu biliyorum. Benim bu dileğimi de elbette duyuyorsun. Lütfen, duaları nasıl duyduğunu ve onlara nasıl cevap verdiğini bana öğret! "

Arabayı çalıştırdı ve ruhen rahatlamış bir halde evine gitmek üzere yola koyuldu. Ana caddede ilerlerken, birden garip bir duygu doğdu kalbinde. Bu duygu arabayı durdurup bir kutu süt almasını söylüyordu.

Önce kulak asmadı ve arabasını sürmeye devam etti. Ama ayni duygu bu defa daha güçlü bir şekilde benliğini sardı.

Bunun Rabbinden kendisine gönderilmiş bir işaret, bir mesaj olabileceğini düşünerek;

"Pekala Rabbim, sütü alacağım" dedi.

Bu, çok da zor bir sınav gibi görünmüyordu zaten.Arabadan inip bir kutu süt alacaktı o kadar. Öyle de yaptı ve yeniden yola koyuldu. Ana caddeden arabasını sürmeye devam ederken, bir ara sokağın ağzından geçiyordu ki, içindeki ses bu defa ona "O sokağa sap" diye emretti.

Önce sokağı geçti, ama duygu kuvvetlenince Peki diyerek geri donup o sokağa girdi.

Sokaktan ilerledikçe binaların görünümü değişiyor ve iki katli binalar yerlerini tek katli derme-çatma barakalara bırakıyordu. Birkaç ev daha geçtikten sonra, ses durmasını söyledi.

Arabayı sağa çekti ve etrafına bakındı. Burası tam anlamıyla bir gecekondu mahallesiydi. Ve evlerin çoğunun ışığı sönmüştü. Belli ki, sabah erkenden işe gidecek insanlar yataklarına girmişti bile. O bunları düşünürken, yüreğinin sesi bu defa ona su emri verdi:

"Git ve sütü sokağın karsısındaki yeşil evde yasayan insanlara ver."

Genç adam eve baktığında onun pencerelerinden de diğerleri gibi ışık gelmediğini gördü.

Bu anlamsız bir şey diye düşündü bir an kendi kendisine. Bu evin insanları yataklarında uyuyorlar ve onları uyandırdığım takdirde *** durumuna düşeceğim.

Ama o ses "Git ve sütü ver!" dedi yine ona.

Tereddüt etti uzunca zaman. Sonra aynı aksam ettiği duayı hatırladı. Ve bunun Ondan bir işaret olabileceğine kanaat getirdi. Arabasından çıktı. İsterlerse bana *** gözüyle baksınlar.

"Bu Rabb’imden gelen bir emirse eğer ona uyacağım"dedi kararlılıkla.

Sokağın karşısındaki eve gitti ve zili çaldı. İçerden koşuşturmalar, gürültüler geldi.

"Kimsin? Ne istiyorsun?" dedi içerden bir erkek sesi.

Aksanı farklıydı, ama söyledikleri anlaşılabiliyordu.

Genç adam hemen oradan kaçıp uzaklaşmak istedi bir an.

Fakat o bunu gerçekleştiremeden kapı açıldı. Fakir görünümlü bir adam açtı. Yüzünden hüzün okunuyordu, ama kapısında bir yabancıyı görmekten de fazla hoşnut değil gibiydi.

" Buyrun?" diyen ev sahibine sütü uzattı.

" Bunu size getirdim."

Adam sütü aldığı gibi içeri koştu. Daha sonra koridorun öteki ucundaki odadan çıkan bir kadın mutfağa doğru seğirtti hızla. Onu izleyen adamın kucağında ise bir bebek vardı. Ağlayan bir bebek. Adamın gözlerinden sicim halinde gözyaşları dökülüyordu. Yarı ağla**** yarı konuşarak şunları söyledi:

"Şehre geleli iki ay oluyor. Hala iş bulamadım. Dostun ahbabın yardımlarıyla bugüne kadar geldik. Ama bugün bebeğimize süt alacak paramız yoktu.

Sürekli dua ediyordum Allah'a bize süt göndermesi için."

Mutfaktan kadının sesi geldi bu sırada. Onun söylediklerini anlayamadı, çünkü başka bir dil konuşuyordu. Kocası onun sözlerini genç adama tercüme etti:

"Ondan bize bir meleğiyle süt göndermesini istiyordum. Sen bir melek misin yoksa?"

Genç adam cüzdanındaki bütün parayı çıkarıp zorla adamın eline tutuşturdu.

Ve adama bundan sonra onun için hep dua edeceğini, ve bir iş bulabilmesi için elinden geldiğince yardımcı olacağını söyledi.

Kelimeler boğazında düğümlenince, döndü ve arabasına bindi. Bu defa onun gözlerinden yaşlar dökülüyordu...

Artık Allah’ın kullarının dualarını nasıl duyduğunu, onlara nasıl cevap verdiğini daha iyi anlamıştı!

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

tnuhlar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-12-2011, 07:19 PM   #2 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2011
Mesajlar: 80
Tesekkür: 53
71 Mesajinıza toplam 201 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Sole is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: DUA VE KABULU

Guzel... Dualarin kabul olduguna inaniyorum. Bazen sabirsiz davranmak yerine sunu ogrensek, herseyin bir zamani olduguna gore kabul olacak duanin da bir zamani var elbet. Hepimizin dualari kabul olsun insallah.
Sole isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-02-2012, 02:08 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
frezya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2010
Mesajlar: 430
Tesekkür: 2,991
411 Mesajinıza toplam 1,413 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
frezya is a jewel in the roughfrezya is a jewel in the roughfrezya is a jewel in the roughfrezya is a jewel in the rough
Standart Cevap: DUA VE KABULU

Bu çok güzel bir yazı,paylaşım için teşekkürler tnuhlar.Bazen dualarımız kabul olmuyor diye düşünsekte,zamanı gelince oluyor.İnançla ettiğimiz dualar mutlaka kabul oluyor diye düşünüyorum.
frezya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-02-2012, 05:01 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2011
Mesajlar: 83
Tesekkür: 33
48 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kontes su is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: DUA VE KABULU

bu sayfaya beni birşeyler çekti. işle ilgili bir yükseliş beklentim var olma ihtimalide var. akşam eve gidince dua etmeyi düşünüyordum ve çok endişeliydim acaba olacak mı nasıl dua etsem allah benim duamı kabul eder mi acaba gibi sorularla boğuşurken buraya girdim ve bu başlık dikkatimi çekti buda bana dua et geri çevrilmez mesajını burdan almamı işaret etti sanırım diye düşünüyorum ne dersiniz dostlar
kontes su isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-02-2012, 05:17 PM   #5 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: DUA VE KABULU

Olabilir, sen öyle olduğunu düşünüyorsan öyledir. İçinde seni tedirgin etmeyen ve sana güven veren o sesi dinle.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-02-2012, 05:55 PM   #6 (permalink)
bigokyanus
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: DUA VE KABULU

Çok güzel bir ders olmuş , dualarımızın duyulup kabul olması dileğiyle...
  Alıntı ile Cevapla
Alt 01-03-2012, 09:00 PM   #7 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2011
Mesajlar: 62
Tesekkür: 64
60 Mesajinıza toplam 215 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
badee is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: DUA VE KABULU

aslında neredeyse dedğimiz herşey oluyor fakat biz bunları ya unutuyoruz yada şans diye değerlendiriyoruz halbuki Allah bizimle ve bizi gerçekten duyuyor, yalnız bırakmıyor.. bizler sadece biraz daha dkkatli bakarsak herşeyi daha iyi anlayabilirizz... buna benzer birşey okumuştum aklıma o geldi yine Allah'ın bizi duyup duymadığını bi insan anlamak istiyordu eğer duyuyorsan cvp ver yada bi işaret diyoduu ve bulunduğu yerde bi ormandı saatlerdir orada düşünüyodu ve bunu dediği an yanında bi kelebek uçup geçmişti ama o bunun bi işaret olduğunu bile anlamamıştııı bu hikayedede oldğu gibi bi bakmak var bide görmeekkk... çünkü insanlar daha çok somut şeyler istiyor halbuki o kadar güzel işaretler,sesler, insanlar var kiii hepsini bazen atlıyoruzz önemli olan inanarak görmeliyizzzz !!!!
__________________
İnanmak, İkna Olmaktan Çok Daha Ötededir.. Çünkü; İkna Akıl.. İnanmaksa Gönül İşidir.
badee isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-03-2012, 10:44 PM   #8 (permalink)
Teğmen
 
vandal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2010
Mesajlar: 31
Tesekkür: 67
28 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vandal will become famous soon enoughvandal will become famous soon enough
Standart Cevap: DUA VE KABULU

allaha ihtiyacım yok. sürekli bir şeylere umut beslemeninin doğru olmadığını düşünüyorum. bir zamanlar sürekli tanrıyla konuşup dua ederdim. baktım neredeyse şizofren olacağım bunu kestim. fazla dua etmek bence zararlı.
vandal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-03-2012, 12:14 AM   #9 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2012
Mesajlar: 27
Tesekkür: 0
10 Mesajinıza toplam 12 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Emre1234 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: DUA VE KABULU

Bir insan duasının kabul olmadığını nasıl söyleyebilirki? aldığı-verdiği her nefes, sayayarak bitiremeyeceği nimetler zaten duasının kabul olduğunu gösteriyor. Bir insanın hasta olmağı bile duasının kabul olduğunu gösteriyor. Onun içinki ALLAH insana acizliyini hatırlatarak ve gittiği yolun doğru olmadığı göstererek cehennemden kurtarıyor. YÜCE ALLAHın büyüklüyünü anlamamız için toprağa atılın bir ağac çeçirdeğine bakmamız yeterli!
Emre1234 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-03-2012, 12:23 AM   #10 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2012
Mesajlar: 27
Tesekkür: 0
10 Mesajinıza toplam 12 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Emre1234 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: DUA VE KABULU

Alıntı:
kontes su Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu sayfaya beni birşeyler çekti. işle ilgili bir yükseliş beklentim var olma ihtimalide var. akşam eve gidince dua etmeyi düşünüyordum ve çok endişeliydim acaba olacak mı nasıl dua etsem allah benim duamı kabul eder mi acaba gibi sorularla boğuşurken buraya girdim ve bu başlık dikkatimi çekti buda bana dua et geri çevrilmez mesajını burdan almamı işaret etti sanırım diye düşünüyorum ne dersiniz dostlar
ALLAH her zaman duaları işitir kardeşim. Anlatdığın gibi işaretlerle çok karşılaştım Elhamdulillah!
Emre1234 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


DUA VE KABULU

Serbest Kürsü ve Makaleler DUA VE KABULU Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Apartmandan çıkar çıkmaz soğuk hava yüzüne çarptı, ama onun zihni hala az önce okudukları bir cümleye takılı kalmıştı: ; "Allah insanların duasını işitir ve onlara cevap verir, onlarla konuşur." Dalgın bir halde arabasına bindi. Anahtarı kontağa sokmadan önce, soğuğa aldırmadan, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Makaleler telkin cd indir izle İstanbul Makaleler nerededir kimdir Makaleler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Makaleler hipnoz Makaleler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Makaleler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Makaleler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.