Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > İş Dünyası ile İlgili Cd'ler > Liderlik

Uyarılar

Liderlik Liderlik konusu ve konu ile ilgili subliminal cd, liderlik özellikleri,lider nedir

LİDERLİK İÇİN ALTIN KURALLAR

İş Dünyası ile İlgili Cd'ler ve Liderlik LİDERLİK İÇİN ALTIN KURALLAR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kendiniz ve takımınız için başarılı sonuçlar ortaya koymak hiç de zor değil. İyi bir liderin çalışanlarıyla ilişkisi ve onlara karşı yaklaşımları için işte size ipuçları... İnsanları daha fazla çalışmaları, daha gayretli olmaları ve daha çok şey başarmaları için nasıl etkilersiniz? ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Liderlik telkin cd indir izle İstanbul Liderlik nerededir kimdir Liderlik çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Liderlik hipnoz Liderlik olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Liderlik hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Liderlik kuantum düşünce kitap haberi

LİDERLİK İÇİN ALTIN KURALLAR

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-04-2008, 12:40 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 173
Tesekkür: 0
87 Mesajinıza toplam 233 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hakan_oz will become famous soon enoughhakan_oz will become famous soon enough
Standart LİDERLİK İÇİN ALTIN KURALLAR

Kendiniz ve takımınız için başarılı sonuçlar ortaya koymak hiç de zor değil. İyi bir liderin çalışanlarıyla ilişkisi ve onlara karşı yaklaşımları için işte size ipuçları...

İnsanları daha fazla çalışmaları, daha gayretli olmaları ve daha çok şey başarmaları için nasıl etkilersiniz? Sizi desteklemelerini nasıl sağlar, yaptıkları her işte daha fazlasını ve ilerisini elde etmeyi nasıl başarırsınız? Verdiğiniz işle ilgilenmelerini ve önemsemelerini nasıl sağlarsınız? Onları önemsediğinizi göstererek...

Çalışanlarınızı işe dahil edin
Bugünün rekabetçi iş dünyasında kimseyi hafife almak veya arka planda bırakmak gibi bir lüksünüz yok. Herkesle toplantı yapacak vaktiniz olmayabilir ama ayaküstü konuşmalarla veya resmi olmayan sohbetlerle de olsa onarın fikirlerini almayı, karar alırken onlara da söz vermeyi ihmal etmeyin. Unutmayın insanlar yaptıkları işte ne kadar söz sahibi olurlarsa işlerini o kadar sahiplenirler.

İyi yöneticiler sonuç alır
Birkaç yıl önce bir grup araştırmacı yönetim kurulunda görev alan 16 bin yöneticinin katıldığı bir araştırma yaptı. Sonuçlar pek çok kişiyi şaşırttı. Yapılan araştırma gösterdi ki en başarılı yöneticiler, kara değer verdikleri kadar insana da değer veriyorlardı. İşletmeler para kazanmak için kurulsa da onu ayakta tutan insan kaynağı, yöneticileri tarafından önem verilmesi gereken bir olgudur.

Duygularınızı kontrol edin
En iyi yöneticiler bile bazen kişisel problemler yaşayabilir. Bu gibi durumlarda gerçek liderler kendileriyle yüzle şerek problemi kendi içlerinde çözmeye, özellikle işyerinde bunu diğer insanlara yansıtmamaya çalışırlar. Önemli olan hepimizin zaman zaman problemler yaşayabileceğini kabul etmek ve bunu en iyi şekilde idare edebilmektir.

İç sesinizi dinleyin
Yakın çevrenizle kariyerinizde değişiklik, yeni bir işe başlamak, eğitime geri dönmek gibi hayallerinizi ve hedeflerinizi paylaştığınızda büyük olasılıkla çevrenizden olumsuz yorumlar alacaksınız. Çevrenizdeki insanların hayallerinizi hafife almasına ve moralinizi bozmasına izin vermeyin. Kendiniz için gerekliliğine inanıyor ve gerçekten istiyorsanız düşündüklerinizi mutlaka yapın.

Davranışlarınızda olumlu olun
İnsanlara karşı davranışlarınız her şeydir. Buna içtenlikle inanmalı ve uygulamalısınız. Çalıştığı kişilere karşı rahatsız edici tavır içinde olan kimse başarılı bir lider olamaz. İnsanlarla iletişim kurup liderlik etmenin en iyi yolu onlara karşı olumlu bir tavır benimsemek, işine karşı heyecan duymak ve bu heyecana onları da katabilmekten geçer.

Önemseme insanları harekete geçirir
Etrafınızdakileri önemsemeniz onları harekete geçirecektir. İnsanlara karşı açık olursanız ve gerçekten onları önemserseniz insanlar kendilerini çok daha iyi hissedeceklerdir. Bu, insanların içindeki pozitif enerjiyi ortaya çıkarmanıza yardımcı olacaktır. Beraber çalıştığınız kişiler kendilerini önemseyen ve dinleyen bir lideri izleme ve potansiyellerini kullanma eğilimindedirler.

Olumlu davranmanın gücü
Sadece birinden bir şey isteyeceğiniz zaman ona iyi davranmayın. İyi davranmak için iyi davranın ve hayatınızın nasıl kolaylaştığını, işlerin nasıl daha hızlı ilerlediğini görün. Aksi taktirde insanlar yapmacık davrandığınızı anlayacaklar, size zorluk çıkaracaklardır. Olumlu davranışlarınızı genele yayın ve her zaman bu modeli kullanın.

İçtenlikle takdir edin
İnsanoğlunun en önemli ihtiyaçlarından biri takdir görmektir. Her birimiz takdir edilmeyi ister ve hak ederiz. Liderlik ettiğiniz insanlar da takımınıza yaptıkları katkının fark edilmesini ve takdir edilmeyi hak ediyorlar. Onlara sık sık teşekkür ederseniz başarılarını gördüğünüzü ve takım için önemli olduklarını anlayacaklardır.

Çalışanlarınızı şaşırtın
Çalışanlarınızı harekete geçirmek için onları önemsemeniz ve yaptıkları iş için takdir etmeniz yeterli değildir. Onlara beklenmedik sürprizler yaparak enerjilerini arttırın, onları şaşırtın. İyi bir lider beklenmedik sürprizler yaparak çalışanlarını motive etmeyi ve enerjisini arttırmayı bilmelidir.

Heyecan bulaşıcıdır
Heyecan ve tutku bulaşıcıdır. İşinize karşı ne kadar heyecan duyarsanız etrafınızdakiler de bundan etkilenip heyecanınıza ortak olacaklardır. İşinizle ilgili bu heyecanı onlarla paylaşmaya, onları da işe dahil etmeye özen gösterin.

Ekstra çaba için teşekkür edin
Görev tanımlarının ötesine geçip sorumlu olmadıkları işte çaba gösteren, yardım eden çalışanlarınıza teşekkür edin. İçten yapılan bu davranışları takdir etmeniz iyi bir liderden beklenen bir davranıştır.

Sorumluluk verin
İyi bir lider çalışanlarına güvenir ve sorumluluk verir. İşin her aşamasında onları denetlemeyi bırakın, işin kontrolünü onlara verin ve sonuçları değerlendirin. Çalışanlarınızın bu esnek davranışınız ve güveniniz karşısında daha iyi bir performans gösterdiklerine tanık olacaksınız.

Küçük olayların gününüzü mahvetmesine izin vermeyin
Trafikte yaşadığınız sıkışıklığın, ufak tartışmaların moralinizi bozmasına, gününüzü mahvetmesine izin vermeyin. Unutmayın, iyi bir lider duygularını kontrol altında tutmasını bilir.

Zor yollar zirveye ulaştırır
Zirveye giden yollar genelde zorluklarla doludur. Yeni mücadelelerle ve deneyimlerle dolu olan bu zorlu yollar size öğrenilecek yeni şeyler, gelişme ve deneyim alanınızı genişletme fırsatı tanır.

Düşmanlarınızı yandaşlarınız yapın
Bir işyeri düşman barındıracak kadar büyük değildir. Sizi önemli konulardan uzaklaştıracak, yolunuzu kesecek potansiyel düşmanlarınızı kendi tarafınıza çekmek için problemin kaynağını bulun. Problemin hızla büyüyüp kötüleşmesini istemiyorsanız, durumu fark ettiğinizde harekete geçmeli ve dostane bir yaklaşımla problemi çözmek için adım atmalısınız.

Çalışanlarınıza karşı dürüst olun
Çalışanlarınızla şirketin gizli bilgileri dışında, yaptığınız iş ve şirketin durumu, hedefleriyle ilgili mümkün olduğunca fazla paylaşmaya çalışın. İşler kötüye gittiğinde bunun bir dedikodu dalgasıyla yayılması işlerinizi daha da zorlaştıracaktır. Onlara karşı dürüst olursanız zor zamanlarda bile yanınızda olup işlerin yoluna girmesi için çaba göstereceklerdir.

Çalışanlarınızla ilişkinizi besleyip güçlendirin
Kişisel ilişkiler kendi kendilerini beslemezler. Yaşayan her canlı gibi ilişkilerin de büyüp zenginleşmeleri için beslenmeye ve bakıma ihtiyaçları vardır.

Başarınızı kutlayın
Sizin için gerçekten önemli olan bir konuda başarı yakaladıysanız bunu kutlamadan geçiştirmeyin. Başarınızı aileniz ve arkadaşlarınızla kutlamak sizi güçlendirecek, yeni mücadeleler ve başarılar için hazırlayacaktır.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

hakan_oz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-07-2008, 08:18 PM   #2 (permalink)
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 11
Tesekkür: 0
8 Mesajinıza toplam 26 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pusulam is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: LİDERLİK İÇİN ALTIN KURALLAR

Ben de burada yazanların hepsi var diyebilirim. Ama çok sessiz, kendi halinde birisiyim. Beden yönetici olur mu?
pusulam isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-10-2008, 09:41 PM   #3 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 121
Tesekkür: 0
66 Mesajinıza toplam 228 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gül sultan is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: LİDERLİK İÇİN ALTIN KURALLAR

ben bir liderimmmm
gül sultan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


LİDERLİK İÇİN ALTIN KURALLAR

İş Dünyası ile İlgili Cd'ler ve Liderlik LİDERLİK İÇİN ALTIN KURALLAR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kendiniz ve takımınız için başarılı sonuçlar ortaya koymak hiç de zor değil. İyi bir liderin çalışanlarıyla ilişkisi ve onlara karşı yaklaşımları için işte size ipuçları... İnsanları daha fazla çalışmaları, daha gayretli olmaları ve daha çok şey başarmaları için nasıl etkilersiniz? ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Liderlik telkin cd indir izle İstanbul Liderlik nerededir kimdir Liderlik çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Liderlik hipnoz Liderlik olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Liderlik hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Liderlik kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.