| ||||||||||
|
Alternatif Kişisel Gelişim ve Kuantum Düşünce Bilinçaltı Temizleme Çalışması(Bereket, 5 Kasım, 23:23) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İkinci çalışma başlığı sevgi yarın aynı yerde ve saatte :) o halde. :D Yalnız bu başlığı biraz daha geliştirmek daha iyi olur. SEVGİ Ben kendimi seviyorum. Ben kendimi olduğum gibi seviyorum. Ben kendimin olduğu gibi olmasına izin veriyorum. Ben herkes ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kuantum Düşünce telkin cd indir izle İstanbul Kuantum Düşünce nerededir kimdir Kuantum Düşünce çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kuantum Düşünce hipnoz Kuantum Düşünce olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kuantum Düşünce hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kuantum Düşünce kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #25 (permalink) |
Administrator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() İkinci çalışma başlığı sevgi yarın aynı yerde ve saatte :) o halde. :D Yalnız bu başlığı biraz daha geliştirmek daha iyi olur. SEVGİ Ben kendimi seviyorum. Ben kendimi olduğum gibi seviyorum. Ben kendimin olduğu gibi olmasına izin veriyorum. Ben herkes seviyorum. Ben herkesi olduğu gibi seviyorum. Ben herkesin olduğu gibi olmasına izin veriyorum. "Kendimi sevmeyi, kendime değer vermeyi ve kendime güven duymayı seçiyorum." "İstediğim gibi bir hayat sürdürmeyi hak ediyorum." "İyi şeyler hak ediyorum." "Mutlu olmayı hak ediyorum." "Sevilmeyi hak ediyorum." "Herkesi olduğu gibi sevebiliyorum." "Olduğum gibi seviliyorum." "Kalp çakramın dengelenmesi için niyet ediyorum."(Burada yeşil bir ışığın kalp çakrasından içeri girdiği hayal edilebilir veya koyu yeşilden parlak yeşile dönen bir renk imajine edilebilir.) Önerisi olan?
__________________ Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html Hayatın düşüncelerinin aynasıdır. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
sweeet |
| |
Alternatif Kişisel Gelişim ve Kuantum Düşünce Bilinçaltı Temizleme Çalışması(Bereket, 5 Kasım, 23:23) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İkinci çalışma başlığı sevgi yarın aynı yerde ve saatte :) o halde. :D Yalnız bu başlığı biraz daha geliştirmek daha iyi olur. SEVGİ Ben kendimi seviyorum. Ben kendimi olduğum gibi seviyorum. Ben kendimin olduğu gibi olmasına izin veriyorum. Ben herkes ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kuantum Düşünce telkin cd indir izle İstanbul Kuantum Düşünce nerededir kimdir Kuantum Düşünce çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kuantum Düşünce hipnoz Kuantum Düşünce olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kuantum Düşünce hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kuantum Düşünce kuantum düşünce kitap haberi