![]() |
Cevap: EVLİLİK VE BİLİNÇALTI Rica ederim :) |
Cevap: EVLİLİK VE BİLİNÇALTI Evlilik tam bir evrim bence.Kişiliğin neredeyse tüm sınırlarının,sinirlerinin,içimizdeki canavarın,saflığın,ortaya çıktığı evrim.Keyifle sevgiyle güzellikle bu evrimin tamamlanması dileğiyle... |
Cevap: EVLİLİK VE BİLİNÇALTI Alıntı:
|
Cevap: EVLİLİK VE BİLİNÇALTI gerçkten herkes çok güzel paylaşımlar yapmış hepsini keyifle okudum :) benimde evliliğe karşı ön yargılarım birazcık fazlaydı çevremden dolayı sanırım ama buradan şunu anlıyorum ki çevremizdeki evlilikleri hayatımıza uyarlama yapmamalıyız sonuçta biz bambaşka bi insanız ve hayatıma çekeceğimiz kşiyi tamamen düşüncelerimiz belirliyor önemli olan düşüncelerimizin kontrolü bu da hayatımızın kontrolü dmek oluyor :) herkese tekrar teşekkürler =) |
Cevap: EVLİLİK VE BİLİNÇALTI Alıntı:
|
Cevap: EVLİLİK VE BİLİNÇALTI bende ayrıldığım sevgilimi istiyorum nasıl olcakk:)) çekim yasasını okudğum öğrendiğim andan itibaren başladımm ve umarımm tekrar olur:D |
Cevap: EVLİLİK VE BİLİNÇALTI Yazıma anlam katan tüm güzel cevaplarınız için teşekkür ederim. |
Cevap: EVLİLİK VE BİLİNÇALTI Ben de aslında evlenıp mutlu olmayı cok ıstıyorum.okulumu bıtırdım,ekmegımı elıme aldım cok sukur ama bır de ozguvenıme tam kavustum mu,depresyonu atlattım mı ınsallah evlenıcem... |
Cevap: EVLİLİK VE BİLİNÇALTI Tam ozguvenıme kavustugumda ben de artık evlenmeyı ıstıyorum ınsallah.ıdeal esın lıstesını bı kagıda yazıcam ben de ;) |
Cevap: EVLİLİK VE BİLİNÇALTI Bunları bir kağıda yazdıktan sonra ne yapıyorsunuz? Bir köşede mi duruyor? Yoksa bellirli bir süre sürekli tekrar mı ediyorsunuz okuyup okuyup? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:54 AM. |