Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kuantum Düşünce (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=393)
-   -   EVLİLİK VE BİLİNÇALTI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=616603)

tolgaasya 08-02-2011 09:05 AM

Cevap: EVLİLİK VE BİLİNÇALTI

Rica ederim :)

toz 08-02-2011 12:08 PM

Evlilik tam bir evrim bence.Kişiliğin neredeyse tüm sınırlarının,sinirlerinin,içimizdeki canavarın,saflığın,ortaya çıktığı evrim.Keyifle sevgiyle güzellikle bu evrimin tamamlanması dileğiyle...

tolgaasya 10-02-2011 09:08 AM

Alıntı:

toz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 789501)
Evlilik tam bir evrim bence.Kişiliğin neredeyse tüm sınırlarının,sinirlerinin,içimizdeki canavarın,saflığın,ortaya çıktığı evrim.Keyifle sevgiyle güzellikle bu evrimin tamamlanması dileğiyle...

Teşekkürler :))

ceylinnnnn 10-02-2011 09:26 PM

gerçkten herkes çok güzel paylaşımlar yapmış hepsini keyifle okudum :) benimde evliliğe karşı ön yargılarım birazcık fazlaydı çevremden dolayı sanırım ama buradan şunu anlıyorum ki çevremizdeki evlilikleri hayatımıza uyarlama yapmamalıyız sonuçta biz bambaşka bi insanız ve hayatıma çekeceğimiz kşiyi tamamen düşüncelerimiz belirliyor önemli olan düşüncelerimizin kontrolü bu da hayatımızın kontrolü dmek oluyor :) herkese tekrar teşekkürler =)

tolgaasya 11-02-2011 01:21 PM

Alıntı:

ceylinnnnn Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 789733)
gerçkten herkes çok güzel paylaşımlar yapmış hepsini keyifle okudum :) benimde evliliğe karşı ön yargılarım birazcık fazlaydı çevremden dolayı sanırım ama buradan şunu anlıyorum ki çevremizdeki evlilikleri hayatımıza uyarlama yapmamalıyız sonuçta biz bambaşka bi insanız ve hayatıma çekeceğimiz kşiyi tamamen düşüncelerimiz belirliyor önemli olan düşüncelerimizin kontrolü bu da hayatımızın kontrolü dmek oluyor :) herkese tekrar teşekkürler =)

Evet katılıyorum, bu yüzden evlilik hayatı ile ilgili olumsuz düşünbcelere kapılmamak gerekiyor. Yoksa üzülürsünüz, üzülürüz...

badee 26-03-2011 05:48 PM

bende ayrıldığım sevgilimi istiyorum nasıl olcakk:)) çekim yasasını okudğum öğrendiğim andan itibaren başladımm ve umarımm tekrar olur:D

tolgaasya 07-04-2011 09:32 AM

Yazıma anlam katan tüm güzel cevaplarınız için teşekkür ederim.

nurbanu25 30-06-2012 12:47 AM

Ben de aslında evlenıp mutlu olmayı cok ıstıyorum.okulumu bıtırdım,ekmegımı elıme aldım cok sukur ama bır de ozguvenıme tam kavustum mu,depresyonu atlattım mı ınsallah evlenıcem...

nurbanu25 30-06-2012 12:49 AM

Tam ozguvenıme kavustugumda ben de artık evlenmeyı ıstıyorum ınsallah.ıdeal esın lıstesını bı kagıda yazıcam ben de ;)

Ihlamur 16-06-2015 01:29 AM

Bunları bir kağıda yazdıktan sonra ne yapıyorsunuz? Bir köşede mi duruyor? Yoksa bellirli bir süre sürekli tekrar mı ediyorsunuz okuyup okuyup?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:54 AM.