![]() |
Cevap: EVLİLİK VE BİLİNÇALTI Evilik, bir elmanın iki yarısı olmak gibi. Eşiniz; size bire bir uyuan ve hayatınızı tamamlayan diğer yarınızdır. |
Cevap: EVLİLİK VE BİLİNÇALTI Sevgili Tolga Çelebi, yazı için teşekkürler. Ancak bazı noktaları arkadaşlarımız için açıklamakta fayda var. Bilinçli zihninizle sadece pozitif düşünerek, olumlamalar yaparak istediğiniz gibi bir eşi hayatınıza çekemezsiniz. O yaşa gelene kadar süregelmiş inançlarınız ve bilinçaltınızdaki olumsuz kayıtlarınızı silmekle işe başlamanız gerekir. Bir insan düşünün 30 yaşına kadar bilinçaltında tonla negatif kayıtlar oluşturmuş. Şimdi bu insan birden bire "ben artık evleneceğim bu yüzden, bugünden itibaren pozitif olup imgelemeler yapacağım" derse, arzu ettiği gibi bir eşi hayatına çekemez. Kimleri çekebilir ? Bilinçaltındaki negatif kalıplara eş değerde insanları çekebilir. Bu yüzden önce bilinçaltını layıkıyla temizlemek gerekmektedir. Sonrasında işte, eşte olumlu şekilde hayatımıza girecektir zaten. Saygılarımla, |
Cevap: EVLİLİK VE BİLİNÇALTI Alıntı:
Teşekkürler,,, |
Yukarıda söylediklerinize harfiyen katılmaktayım. Ancak Allah'ın yaratımlarımız için kendi nefesinden bize üflediğini de unutmayalım lütfen. Sevgi ve saygılarımla, |
Cevap: EVLİLİK VE BİLİNÇALTI Çok faydalı bir yazı olmuş ellerine sağlık 956k Bu yazı sayesinde yapılan paylaşımlara da ayrıca teşekkürler actionsmileactionsmile |
Cevap: EVLİLİK VE BİLİNÇALTI Bir kadını ağlatırken çok dikkat edin ...!!! Çünkü Allah gözyaşlarını sayar...!!! ne güzel bir söz bu :) |
Cevap: EVLİLİK VE BİLİNÇALTI Etrafımda, evlilikten kaçöan yada mutsuz bir evlilik yapmaktan korkan bir çok dostum var. Aslında herkesin yaşadığı problem ortak. Büyük bir bilinmezlik var ortada. Bir eş buldunuz ve evlendiniz. Ya sonra??? İşte insanları burası ürkütüyor... |
Cevap: EVLİLİK VE BİLİNÇALTI Amaan Tolgacım, Evet ne kadar uzun yıllar tanırsan tanı, o çok iyi tanıdığın insan da değişebilir, o aynı kalır sen de değişebilirsin. Arkadaşlarına söyleyebileceğim tek şey, karşılarında evlenmeye, uzuuun bir ömür geçirmeye değecek kriterleri kendilerinde belirleyip bir baksınlar, sevdikleri, aşık oldukları eşlerine bir baksınlar. Bir de ilişkinin içinde yaşadıkları problem türlerine baksınlar. Konuşarak anlaşabilecek, birlikte olduktan sonra her sorunu çözerim ben onunla diyebiliyorlarsa evlensinler. Yok iki gün fazla kaldık mı, çekilmez bu dırdır, vırvır diyorlarsa vazgeçsinler. Aşk bile kurtarmaz bazı evlilikleri. Bazı evlilikler de temelden sağlamdır, bütün duygular yerli yerinde evrim geçirir. Ama seneler ne gösterir diye düşünmeye kalkınca o iş olmaz. Kişi kendisi de değişebilir. Onun da çözümü var çok şükür. Kolay karar değil ama gözünüzde de fazla büyütüp içinize korku salmayın. İşlediği müddetçe eğlenceli bir müessese kendisi:))) |
Cevap: EVLİLİK VE BİLİNÇALTI paylaşımız /paylaşımlarınız için çok teşekkürler..ben de eşimi bilinçsiz tariflerimle çektim kendime, evlendiğim andan itibaren de ne iyi etmişim demekten alıkoyamıyorum kendimi,umarım bu hislerimi kendi hayatlarında da yaşamak nasip olur burdaki tüm arkadaşlara..sevgiyle ve mutlulukla kalın.. |
Güzel bir yorum olmuş. Eline sağlık. Özellikle şu kelime çok çok manidar... "Aşk bile kurtarmaz bazı evlilikleri" |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:27 PM. |