Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Kuantum Düşünce

Uyarılar

Kuantum Düşünce kuantum düşünce gücü, kuantum düşünce teknikleri, şanal kuantum düşünce, kuantum düşünce teknigi, kuantum düşünme, kuantum düsünce, kuantum düşünce nedir, kuantum düşünce kitap, kuantum düşünce tekniği, kuantum fiziği düşünce, kuantum düşünce, kuantum ve düşünce, kuantum duşunce, kuantum düşüncesi, kuantum düşünce şanal günseli, kuantum düşünce tekniği şanal, kuantun düşünce, kuantum düşünce grubu, kuantum düşünce gurubu, kuantun düşünce tekniği, kuantum düşünce tarzı, kuantum düşünce tekniği nedir, kuantum düşünce yöntemi, kuantum düşünce kitabı, kuantum düşünce sanatı, kuantum düşünce tekniği kitabı, kuantum düşünce tekniği eğitimi, kuantum düşünce tekniği kitap, kuantum düşünce seminerleri, kuantum düşünce merkezi, kuantum düşünce ve yaşam merkezi, kuantum düşünce nasıl uygulanır, kuantum düşünce tekniği nasıl uygulanır, kuantum fiziği ve düşünce, kuantum düşünce sistemi,

Bireysel ve bütünsel değişim açısından kuantum etkisi

Alternatif Kişisel Gelişim ve Kuantum Düşünce Bireysel ve bütünsel değişim açısından kuantum etkisi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bireysel ve bütünsel değişim açısından kuantum etkisi Mustafa Kartal (Mustafa Kartal) Kuantum, bir şeyin bütün miktarıdır. Bütün, her bir parçaya ait bilgiyi taşıdığı gibi, her bir parçada bütünün bilgisini taşır. Bu yüzden birçok şey bütünün içinde değişebilir. Özellikle kişi gözlemleyebildiği ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kuantum Düşünce telkin cd indir izle İstanbul Kuantum Düşünce nerededir kimdir Kuantum Düşünce çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kuantum Düşünce hipnoz Kuantum Düşünce olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kuantum Düşünce hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kuantum Düşünce kuantum düşünce kitap haberi

Bireysel ve bütünsel değişim açısından kuantum etkisi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19-04-2008, 06:08 PM   #1 (permalink)
Binbaşı
 
cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 1,632
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all
Standart Bireysel ve bütünsel değişim açısından kuantum etkisi

Bireysel ve bütünsel değişim açısından kuantum etkisi
Mustafa Kartal (Mustafa Kartal)



Kuantum, bir şeyin bütün miktarıdır. Bütün, her bir parçaya ait bilgiyi taşıdığı gibi, her bir parçada bütünün bilgisini taşır. Bu yüzden birçok şey bütünün içinde değişebilir. Özellikle kişi gözlemleyebildiği her şeyi, çevresini ve özellikle kendisini değiştirebilme kabiliyetine sahiptir.



Kuantum, fizikle fizik ötesinin, zamanla zamansızlığın birbirine karıştığı bir noktanın adıdır. Zaman her cismin bulunduğu uzay bölgesine ve hızına bağlı olarak değişen göreli bir kavramdır. Önemli olan ‘an’ dır. Her olayın oluştuğu “an” bir kuantum alanıdır. Kuantum, düşünen kişiyi maddenin enerjiye dönüştüğü bir alana sokar ki, o alanda zaten atom altı parçacıklar olarak hızla hareket eden ortak enerji alanından başka bir şey değildir.

Mutlak zamanın olmadığı bir gerçeklikte; hızla hareket eden atom altı parçacıkları düşünce dalgalarının yaydığı tesirleri algılarlar, daha da ötesi bu parçacıklar insan düşüncesinin yaydığı enerjiye cevap verirler. O zaman biliriz ki bu alanı gözlemleyen kişi ile gözlemlediği parça birbirinden bağımsız değildir. Bu bilgiyle kişinin, kendini tarafsız bir gözle gözlemlediğinde kendini değiştirebileceğini anlayabiliriz. Yani farkında olarak veya olmayarak kendimizi değiştiririz. Önemli olan kendimizi ne yönde değiştireceğimizin bilincinde olmaktır. Bu anlamda değişebilir olan kişi, farkında olan kişidir.



Kişi gerçeği gözlemlerken, kendiside gerçeği etkileyen bir unsur oluyor. Gerçek ve değişmez olarak kabul ettiğimiz her şey değişebilir. Bunu bir başkası değil kişinin kendisi sağlar, çünkü etki eder. Kişinin kendi farkına varabilmesinde ki en büyük unsur nefesidir. Nefes alış verişine odaklanarak, var olduğunun, yaşadığının, canlı olduğunun, burada ve şimdide olduğunun farkına varır.



Farkında ya da uyanık olan kişi; her hangi bir anda aynaya baktığında kendini çirkin veya güzel görme algısına bağlı olarak kendini gördüğü veya hissettiği yönde değiştirebilir. Bunun dışında kendisini beğenen ve beğenmeyen birinin algısına bağlı olarak da hem psikolojik hem fiziksel anlamda değişebilir. Üstelik kişiyi güzel veya çirkin tanımlayarak gözleyen kişide kendi tanımlaması karşısında güzelleşme veya çirkinleşme yolunda değişir. Yaşamımız da bu tesir alışverişleri ile değişiyor, ne yönde değişeceğini en çok kişinin kendi etkisi belirliyor.

Şimdi, kendi üzerinizde bir kuantum değişimi oluşturabilmek için, derin birkaç nefes aldıktan sonra nefesinizi izlemeye başlayın. Nefes alan bedeninizi gözleyin. Kendinizden birkaç metre ileride bir yerden nefes almaya devam eden varlığınızın nasıl göründüğünü düşünün. Kendinize dışardan bakarken objektif olmaya çalışarak bir başkasının sizi nasıl görebileceğini düşünün. Gerçekten değiştirilmesi gereken taraflarınızı işaretleyin. Onların nasıl daha iyi olabileceği hakkında modellemeler yapın. Neden daha iyi olamadığınızı ve sizi bu konuda bağlayan kök nedenleri bulmaya çalışın. Onları büyük bir samimiyetle kabul edin. Değişmesi yönünde gönülden izin verin. Şimdi değişmiş olarak kendinizi imajine etmeye ve değişmiş olarak nefes almaya devam eden varlığınızı dışardan izlemeye devam edin. Tekrar eski duruma gelme ihtimaline karşı olarak devamlı nefes alışınızı izlemeye ve zaman, zaman dışarı çıkarak kendinizi izlemeye devam edin.

Bu üst seviye bakış açısına ulaşabilmek için; tek, tek olaylar hakkında düşünmek yerine, olaylar arasındaki bütünsel ilişkiye göz atabilirsek, daha derine inip çevreyi merkezden izleyebiliriz. Merkezden baktığınızda, etrafınızda devamlı etki ve tepkiye bağlı dalgalanma vardır. Merkez ise bütün bu kaotik yapıdan uzak, sakin ve durağandır. Merkezde bireysel istekler yerine; bütünün tamamını gözlemlemeye dayalı olarak, hem bireysel hem bütünsel açıdan olmakta olanın en yüksek faydayı ifade ettiğine dayalı sessiz bir kabul ve tatmin vardır. Kendi hayatlarını ve içinde yaşadıkları dünyayı birlikte görüp, ortak alanlar yaratarak, etkileyip değiştirmiş olanlar, bilinç ve farkındalık seviyelerini yükseltebilmiş kişilerdir.

Yapılan deneylerde görülmüştür ki ışık; hem dalga, hem parça özelliklerine sahip bir yapıdadır. Sadece ışık değil bütün ‘madde’ dediğimiz nesneler ( ki buna duygu ve düşüncelerimiz hatta rüyanızda gördüğünüz adamın sözleri bile dahildir ) dalga ve parçacık özelliği sahiptir. Kuantum kuramı, maddeyi enerji olarak tanımlar ve maddeler arası etkileşimleri enerji alanlarının etkileşimi olarak görür. O halde bütün evreni birçok tesirin ortaklaşa yarattıkları bir enerji alanı olarak görebiliriz. Aynı durum, kişiler için de söz konusudur. Her birey bir enerji alanıdır. Her birey, çevresiyle sürekli tesir alış-verişi yapmaktadır. Gözlemlemekten, konuşmaktan, düşünmeye kadar her eylemimizde tesir alış-verişine bağlı bir etkileşme vardır.



Önemli olan sizin kendinizle ve çevrenizle nasıl bir etkileşim içinde olduğunuz ve yarattığınız duygu, düşünce tesirleriyle kuantum alanını kendinize ve içinde bulunduğunuz evrene karşı ne şekilde harekete geçirdiğinizdir.



mustafa kartal

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
yokluk ,varlıgın aynasıdır.



Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Bireysel ve bütünsel değişim açısından kuantum etkisi

Alternatif Kişisel Gelişim ve Kuantum Düşünce Bireysel ve bütünsel değişim açısından kuantum etkisi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bireysel ve bütünsel değişim açısından kuantum etkisi Mustafa Kartal (Mustafa Kartal) Kuantum, bir şeyin bütün miktarıdır. Bütün, her bir parçaya ait bilgiyi taşıdığı gibi, her bir parçada bütünün bilgisini taşır. Bu yüzden birçok şey bütünün içinde değişebilir. Özellikle kişi gözlemleyebildiği ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kuantum Düşünce telkin cd indir izle İstanbul Kuantum Düşünce nerededir kimdir Kuantum Düşünce çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kuantum Düşünce hipnoz Kuantum Düşünce olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kuantum Düşünce hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kuantum Düşünce kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.