![]() |
kuantum dokunuş tekniği geçen hafta pazartesi geç saatte kanalları karıştırırken bi kanalda güneş tan akdoğan ve duran türkoğlu konuktu.daha önceleri kulaktan dolma bilgilerim vardı ama yayını çok dikkatli izledim ve çok şaşırdım.kuantum dokunuş tekniğiyle ilgili kafamda çok soru işareti oluştu ve internette araştırmaya başladım ve bu siteyi buldum.sanırım en büyük yararı da bu oldu.kitaplar sipariş ettim yarın elimde olucak fakat çok mu yoğunlaştım acaba bu konuda diyorum.aklımdan çıkaramaz oldum.bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım talep ediyorum.şimdiden teşekkür ederim. |
Ynt: kuantum dokunuş tekniği sanırım bu konuyu okuyanlar biraz düş kırıklığına uğradı bilgi yerine bi yardım talebi olduğunu görünce.ama artık kitaplarım geldi ve azda olsa soru işaretleri yerine çakan şimşekler var beynimde.düş kırıklığına uğrattığım için özür dilerim. |
Ynt: kuantum dokunuş tekniği hayır düş kırıklığına uğramadım, o proğramı benim ablamda seyretmiş, senin yapacağın paylaşımları bekliyorum..şimdiden teşekkürler.. |
Ynt: kuantum dokunuş tekniği İçime su serptin teşekkür ederim.kitap bugun bitti Richard Gordon-Kuantum Dokunuş(şifa verme gücü).Çok akıcı ve öğretici olmasına rağmen benim gibi sabırsız birini biraz zorluyor açıkçası.Çok fazla teknik seçenekleri var ve en eğlenceli olanı seçmeniz en yararlısı diyor yazar.Fakat ben bir günde uygulamaya kalkınca dolayısıyla hayal kırıklığı oldu.Ama atlattımy789 Kendimi çok fazla şartladığımı söylemiştim.Bunun bana yansıması uykumun çok fazla bölünmesi oldu.Ve korkarım dün gece az kalsın astral yaşıyordum.O kadar anlatamam. Şimdilik enerjimi sadece büyütmek ve geliştirmek için nadasa bıraktım diyebilirim.Cesaretim toplanınca yeniden denemek istiyorum.Yanlız hissettirmediğin için teşekkürler. |
Ynt: kuantum dokunuş tekniği canım benim burada asla yalnız kalmazsın..açtığın konunun okunma sayısına bak..mutlaka seninle ilgilenen olmuştur..ancak konu hakkında kimsenin bilgisi yoksa..konuyu açanın devam eden, paylaşımları beklenir..keşke daha önce yazsaydım..şimdi bende yazdığın kitabı almaya çalışayım..beraber yürümeye çalışalım olurmu...teknik hakkında aşağı yukarı biraz bilgim var ama paylaşacak kadar yeterli değil..yarın kitabı alayım okuyayım paylaşımları birlikte yaparız.. kiss3 |
Ynt: kuantum dokunuş tekniği Kitabı okumanı ve yorumlarını paylaşmanı sabırsızlıkla beklıyor olucam hayalayaz.kabaca özetlemem gerekirse vücuttaki mevcut enerjiyi ellerde toplamak,nefes egzersizlerinden en uygun olanını seçmek ve (en çok zorlandığım ve başaramadığım kısım) ikisini birleştirmek. Nefesime hakim olamadığım için enerjim ellerimi çok kısa bir süre için ziyaret etmekle kalıyor ve ben sabırsız kişiliğimin yanında inatçılığımı da terkedemediğim için çok yoruluyorum.Umutsuz değilim.Sadece kafamdaki sorulara yanıt bulamıyorum. Kaç gün devam etmeliyim? Günde kaç saat yoğunlaşmalıyım? Nefesim neden söz dinlemiyor:))? Ve bir mucize olurda hepsini toplayabilirsem enerjimi yaymakta başarılı olabilecek miyim? |
Ynt: kuantum dokunuş tekniği ben bu arada nette biraz araştırma yaptım..seminer bilgileri falan var, teknik hakkındada çok az bilgi vermişler, bahsettikleri nefes teknikleri muhtemelen bildiklerimizdir ama açıklama yapmadıkları için, bu konu hakkında çok konuşmak istemiyorum..anladığım kadarıyla tekniği kullanmak için olmazsa olmaz olan nefes tekniklerini iyice öğrenmek ..dolayısıyla en basit olandan başla.. kitabı okuyunca daha iyi şeyler önerebilirim ama..nefes çalışmaları biraz zaman alabilir ..çünkü hiç birimiz doğru nefes alamıyoruz..ilk başta kitabı şimdilik bir yere koy..başucunda dursun..önce en basit nefes tekniğini çalış oda şudur...3 e kadar sayarak nefes al..nefesini tut bir de...sonra nefesini verirken 6 ya kadar say..nefesini tut bir de... bunu ( 3+1+6+1 ) bunu başlarken 4+1+8+1+ olarakta yapabilirsin..nefesin hangisine yeterse o sayıdan başla..nefes verdiğin süre adığın sürenin iki katı olmalıdır..nefes aldıktan sonra bir saniye tut verdikten sonrada bir saniye tut..buda önemli..yarın ben bu kitabı alırım..tekrar konuşuruz. ama anladığım kadarıyla bio enerjinin adını kuantum dokunuş koymuşlar..makyaj yapmak için kadim bilgiye..bir iki bir şeyde eklemişlerdir...bu çalışmayı dayamnabildiğin kadar yapmalısın..yani..bu nefes alış tekniğine alışıncaya kadar..başın dönebilir..başında ağırlık olabilir ilk zaman..sabırlı olacaksın ve yavaş yavaş yürüyeceksin...ilk yapacağın şey o kitapta yazılan nefes tekniklerinde her hangi birini iyi öğrenmek..şu an itibariyle yapılacak tek şey bu görünüyor..kitap çok kalın değil gibi görünüyor..sabahtan gider alırım ..öğleden sonra hatim etmiş olurum yarın daha rahat konuşuruz olurmu.. hergün çalışmalısın.. şimdilik itibariyle satlerce yoğunlaşman imkansız çünkü alışkın olmadığın bir şey çalışıyorsun..yapabildiğin kadar yap nefesin söz dinler bu aynı bir çocuğun yeni alışkanlıklar edinmesine benziyor..bizde diyaframı kullanma alışkanlığı edinicez şifa verebilmek için mucizeye ihtiyacın yok..bu teknikte, başarı doğru nefes alışla orantılı ..onuda çalışarak öğreneceksin.. sen bunu neden öğrenmek istiyorsun..söylersen belki sen öğreninceye kadar sana yardımcı olabilecek başka bir yöntem vardır..( teknik hakkında söylediğim her şey varsayımdır..gerçeği ancak kitabı okuyunca anlayacağım..) |
Ynt: kuantum dokunuş tekniği Hemen hemen aynı fakat kitapta nefes tutmanın doğru olmadığı yazıyor.Kitap çok kalın değil.Ben dün aldım bugun bitti.Kitabı okuduktan sonra kendi fikirlerinde harmanlayıp beni bilgilendirmeni bekliycem.Şimdiden teşekkür ederim. Sevgiyle kal... |
Ynt: kuantum dokunuş tekniği Alıntı:
|
Ynt: kuantum dokunuş tekniği Kuantum Dokunuş Kuantum Dokunuş, öyle sanıyorumki sadece o anı yaşayanların,deneyimleme şansı olanların anlıyabileceği bir yaşam mucizesidir. Nefes tekniklerini kullanarak beden taraması ile birlikte çakralarımızın renkleriyle güç kattığımız enerjiyi uyguladığımız beden şifaya açılıyor aynı zamanda güzel bir masaj almış gibi zinde oluyor. Kuantum-Dokunuş bir Öze dönüşüm ( olması gereken hale gelme) uyumlanma tekniğidir. Kemiklere uygulandığında kemiklerin kendiliğinden düzene girdiklerini, bunun bazan gözle görülür halde geliştiğini görürüz. Çünkü kemiklerin nasıl durması gerektiğini bedensel zeka bizden iyibilmektedir. Kuantum –Dokunuş’un enerji seviyesini yükselttiği bedensel zeka kemikleri olması gerektiği duruma getirecektir.En kolay tarifiyle Kuantum-Dokunuş, iki değişik enerji frekansına sahip bedenin bir araya gelip, enerjisi düşük olanın yüksek olana uyumlanarak şifa sürecini başlatmasıdır. Kuantum-Dokunuş, yaşam gücü enerjisi için masaj terapistleri: derin rahatlama ve hızlı bir iyileşme sağlıyor derken, Kayropraktisler şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar hala, çünkü kemikler hafif dokunuşla kendiliğinden eriyip olması gerektiği hale geliyorlar. Reiki master'leri ise Kuantum-Dokunuş'un kendi uygulamalarına güç kattıklarını söylüyorlar. Sevgi şifa enerjisinin transferini sağlayan evrensel bir titreşimdir. Kuantum Dokunuş için için, işlevi gereği uyumlama tekniği diyebiliriz. Şöyleki: Bir odanın duvarlarına karşılıklı olarak iki sakraçlı saat yerleştirelim, ve değişik yönlerde çalıştıralım. Bir süre sonra her iki saatinde sakraçı aynı yönde çalışıyor Aynı şekilde: sıcak bölgelerde akşam saatleri bazı yerlere kümelenip düzensizce yanıp sönen ateş böcekleri. Kısa bir süre sonra tek bir ışık olarak yanıp söneceklerdir. Bütün bunlar doğal olarak uyumlanmadır. Kuantum Dokunuş iki değişik enerji frekansına sahip bedenin bir araya gelip, enerjisi düşük olanın yüksek olana uyumlanarak şifa sürecine girmesidir Yaşam enerjisi insan zekasının üstünde bir zeka seviyesinde işler ve yaşayanla yaşamayanı ayırt eder.Kuantum Dokunuş , nefesimiz yardımıyla çakralarımızda güçlendirip ellerimizle yönlendirdiğimiz çok güçlü ve hızlı sonuca varan enerji sistemidir. Evrende varolan ve farkında olmadığımız için yararlanmadığımız bu enerji hafif dokunuşlarlarla kendimizin veya başkalarının enerji frekanslarını yükseltip, vücudun kendi kendisini iyileştirmesine ve yaşam kalitesini arttırmasına aracılık eder. Kuantum Dokunuş'da Reiki’de olduğu gibi uyumlama yada sembol yoktur sadece bolca pratik gerektirir. Kuantum Dokunuş eğitimi alıp nefes tekniklerini ve el pozisyonlarını öğrenen bir kişi, kendisine şifa verebildiği gibi yanındaki birine yada uzaktaki birine, yada birilerine ( aynı anda birden fazla kişiye şifa gönderilebilir) rahatlıkla şifa gönderebilir. Bu şifa fiziksel bedene olduğu kadar duygusal bedenede etki eder. Evrensel bir enerji olan sevgi, yaşam gücünün ve her şifanın temelinde olan titreşimdir. · Şifa konusunda yardımcı olmak tün canlıların özünde vardır. · Şifa ve şifacılık öğrenilen ve öğretilen bir yetenektir. Ve uygulamalar çoğaldıkca bu yetenekte güçlenir. · Elimizi değil zihnimizi koyduğumuz yer önemlidir. Düşündüğümüz kişiye odaklanmış olacağız böylece enerjinizde o kişiye yönlenecektir. · Bizim amacımız kimseyi şifalandırmak değildir, biz sadece şifaya kanal olarak kişnin rezonansını yükseltip bedensel zekasına şifa için gerekli ortamı yaratmaktır. Kişinin bedensel zekası bu enerjiyi nasıl kullanacağını sadece kendisi bilir. · Sürece inanmak çok önemlidir. Enerjiye yön veremediğimiz gibi onu “acele” modunada getiremeyiz. Şifa bir süreçtir, ve bu süreç bizlerin anlayış ve algısının dışında üstün bir zeka seviyesinde çalışır. · Biz şifa uygulaması yaptıkca kendimizde şifalanırız. · Her uygulamacının frekensı değişiktir, ve değişik konularda daha verimli olabilir.. · Şifa uzaktanda yapılabilir ve aynı anda kişiye olduğu gibi bir çok kişiye de gönderilebilir. · Kuantum-Dokunuş yaşam gücü enerjisi Reiki ve diğer şifa yöntemleriyle kolayca kullanılabilir. |
Ynt: kuantum dokunuş tekniği redflower elbette yalnız değilsin.. hayal ablamın dediği gibi senden gelecek bilgi aktarımı için beklemeye geçmiştik.. ben kitabı okumadım ve konuyla alakalı detaylı bilgiye sahip değilim.. okunacaklar listeme aldım ama 1 aydan önce olmaz.. onun için sizlerin aktarımlarını okuyarak ön bilgi alacağım.. nefes konusu ile ilgili olarak eklemek istediğim bir şey var.. nefes çeşitlerini 5 kategoriye ayırabilriz.. bunların kullanım şekli birbirlerinden farklıdır.. pasif yarı aktif aktif ekstra aktif ve süper aktif.. örneğin reiki enerjisi ile çalışırken pasif bir nefese ihtiyaç vardır.. spor ve opera sanatçılarının ise aktif nefese.. pasif nefes ormanda yürüyüş yapmaya benzer.. nefesle ilgilenmezsin.. ağaçlar gibi.. toprak gibi doğal bir şekilde nefes alırsın .. semi-pasif nefes.. okyanus gibi olursun.. dalgalar misali.. nefesinin gelip gittiğini düşün.. gözlerin kapalı olarak bunu yaptığında hissedersin.. semi-aktif nefes... daha fazla nefes almak ve kapasiteyi yükseltmek için bedeni tetikleyen nefes alma biçimi.. hiç ara vermeden tam bir daire çizerek alış ve veriş noktaları aynı olacak şekilde yapılır.. (ağızdan aldındıysa ağızdan verilecek.. burundansa burundan verilecek ) aynı zamanda uygulayana rahatlamada sağlayan bir yöntemdir.. hayal ablamın anlattığı yöntem budur.. nefes al boşluk nefes ver boşluk .. yogada yer alan bir yöntemdir.. yogik nefesleri uzun süreli kullanmak pek tavsiye edilmez .. nedeni nefesi tutarak yaşamın üzerimizden akmasını engelleriz.. nefes veriş nefes alıştan uuzn olduğunda kişi dinginliğe doğru yol alır.. bunu kişi stresli olduğunda panik atak krizi geçirmeye başladığında yada çok heyecanlandığında ilk yardım nefesi olarak uygulayabilirsiniz.. aktif nefes .. enerjimizi konntrol edebilmemiz nefesimizin kontrollü ve sistemli bir şekilde alınmasıyla olur.. böylelikle nefesi özel nedenler için kullanabilir hale geliriz.. (şifa çalışmalrı ..v.b .. ) ekstra aktif nefes.. bazı özel metotlar kullanılarak enerjinin yükselmesini sağlar.. şarkı söylemek te bunalrın arasındadır.. kendini ifadeye yönelik tüm teknikler yüksek enerji yaratır.. dans ve şarkı ve ritim şeklindeki ritüellerin çok olmasının sebepleri arasındadır.. süper aktif nefes.. katartik nefes sistemini içeren.. derin ve yüksek farkındalık düzeyinde tecrübeler kazandırır.. duygusal ve zihinsel blokajların açılması ile yaşamda muhteşem değişikliklerin olmasına vesile olur.. yalnız nefes konusu çok önemlidir.. bu tarz çalışmalar yaparken sisteme uygun hareket etmeli eski yanlış nefes alışımızın devreye girerek kendimize iyilik yerine kötülük yapmamalıyız.. bu durumda aceleci olamamk gerekiyor.. her basamağın üzerinden sırayla ve yeterli tecrübe elde edilene kadar durmak gerekir... çünki nefes açıldığında zihinsel fiziksel ve ruksal düzeyde bir transformasyon geçiririz.. çok uuzn oldu galiba.. nefes deyince tutamadım kendimi... daha çok mesaj var okumam gereken şimdilik iyi geceler.. sevgiler.. |
Ynt: kuantum dokunuş tekniği redflower cim bugün tüm kitapçılara telefon ettim..kitap erdi göğe çekildi ve mübarek oldu..tüm kitapçılar buna internettte dahil, 5 gün sonra gelir diyorlar..ay nerde bende o sabır..bana koca olcak bu gece olcak..bende inat olsun diye ay biz bir gurubuz ve bu kitap uygulamalı şifa tekniğiymiş..hepimiz koskoca izmirde aradık bulamadık dedim..getirtsinler 20 şer tane..bu gün işim vardı..hedef belirleyip çabucak gidip almak istedim olmadı..bana beş gün dediler ama yarın ne yapar ne eder 20 tane olmasa bile bir kaç taneyi getirirler..öğleden sonraya kadar..ilgilenmediğimi düşünme diye yazdım..ilgileniyorum ..saygılı sevgiler |
Ynt: kuantum dokunuş tekniği shamanic çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.haklısın ben biraz fazla zorluyorum nefes konusunda kendimi.kalp atışlarım bile çok etkilendi bu durumdan.(sanırım sigarayı bırakmam gerek)ben en zor kısımdan başladım.Yavaş yavaş ilerlemem gerekirken ateşli nefes tekniklerinden başladım ve hüsran oldu.şimdilik hergün yarım saatimi ayırıyorum azda olsa etkilerini göstermeye başladı ve bu beni heyecanlandırıyor.İyiki uzun uzun yazmışsın birkaç kere okudum ve yanlışlarımı gördüm tekrar teşekkür ederim.Sevgiler |
Ynt: kuantum dokunuş tekniği hayal ablacım(abla diyebilirim di mi)kitaba yoğun ilgi var haklısın.Site adı vermem doğru olur mu bilmiyorum ama ben kitaptürk ten alıyorum tüm kitaplarımı ulaşım süresi 2 günü geçmiyor.İlgilenmediğin aklımdan dahi geçmez.Artık biliyorum ki her yardım talebimde benımle birlikte olan sizler varsınız ve iyiki varsınız. |
Ynt: kuantum dokunuş tekniği Bu arada hayal ablacım mesajları gözden geçirirken bunu neden öğrenmek istiyorsun diye sormuşsun gözümden kaçmış.Kendimi uzun zamandır çok bitkin ve amaçsız hissediyorum.Tüm enerjimi uyku alıp götürüyor.Bir çare olur umuduyla bu yola başvurdum.Dediğim gibi hergun yarım saat çalışıyorum ve etkisini göstermeye başladı.Ama önerilerine açığım. |
Ynt: kuantum dokunuş tekniği canım benim çarşıdan şimdi geldim, izmirde ayağımın deymediği yer kalmadı..kitap kimsede yok..hatta bir kitapçı dün telefon ettiler 20 tane falan istiyorlar..dedi aa34 aa34 aa34 aa34 gogogo gogogo gogogo ..canıma değsin..ama kitap yok.eve gelirken izmiri terk etmeye karar vermiştim..sonra vazgeçtim...benim intenetten bulduğum kitapçıda kağnıyla gönderecek herhalde 5 günde gelir dedi..iyide bende o sabır nerdeeeee..şimdi senin dediğin yere bi bakayım..en azından pazartesi elimde olur..çalışmaya başladığına sevindim..hangi enerji olursa olsun..kişisel gelişim ve bilinçaltı çalışmalarına ivme kazandırıyor..bize farkındalıklarımızı geliştirme imkanı sunuyor..ayrıca yapılan nefes teknikleri fiziksel fonksiyonlarımızı dengeliyor..yani fayda üzerine fayda..çok iyi bir karar vermişsin sadece öğrendiğin nefes teknikleri, eğer dikkat problemin varsa , inşallah yoktur..dikkat problemlerini ortadan kaldırıyor..şifa vermekten çok, önce nefes çalışmalarına, önem ver gerisi zaten gelişecektir..dediğim gibi kitabı okumadım ama tekniğin en önemli parçası enerjiyi nefesle yoğunlaştırmak diye düşünüyorum...bana rahatlıkla abla diyebilirsin ...öyle zannediyorumki anneleriniz benden gençtir yani teyze olabilecek yaştayım....eğer hüviyetteki tarih gerçek doğum tarihim olsaydı bu gün 50 yaşında olacaktım....hüviyete göre bugün benim doğum günüm..malum bizim jenerasyonun hüviyetinde başak yazar anaları başka söyler..benim şikayetim yok senede iki sefer doğum günü çocuğu olup şımartılıyorum..ah birde bayaramlar 4 olsa... aa34 .sevgiler |
Ynt: kuantum dokunuş tekniği Doğum günün kutlu olsun ablacım iyiki varsın biliyorum bu sözü çok duymuşsundur aslında daha fazlasını hakediyorsun!Benim yüzümden bir sürü zahmete girmişsin eksik olma sevgiler |
Ynt: kuantum dokunuş tekniği evet senin yüzünden, ama iyiki senin yüzünden oldu..keşke hep birilerinin yüzünden faydalı şeyler olsa..senin dediğin yere girdim, bir de iletişim telefonuna telefon ettim..tam böyle kumkuma teyzeler olurya onlar gibi..sonuna kadar tuttum oğlanı.adınıda sordum..bide herhangi bir aksilik çıkarsa kiminle muhatap olduğumu bileyim canım oğlum..dedim...birde ağzından söz aldım yalancı çıkmazsa, yarın kitap elimde..kaç kere bugün vercen kargoya değilmi çocuğum diye sordum, tecrübelerle sabittir böyle yapınca, hani bana söz vermiştin diyerek, telefon açılmasın diye anında yaparlar.. ya ben bir cadımıyım..olsun kendimi seviyorum aa34 aa34 aa34 aa34 sağol balam ben pek doğum günü kutlamam ama yılda iki kere arkadaşlarım tarafından şımartılmak hoşuma gider..haaa birde alışverişin bahanesi oluyor..bu gün çok güzel bir ütü aldım..buhar kazanı falan muhteşem ..dikişlerim harika olacak..ben aslan burcuyum aslında. para harcamak benim için muhteşem bir şeydir...kendime para harcamayı hoş karşılatmak için..ama bu gün benim hüviyetteki doğum günüm dedim.. eve geldim..kendimi çok iyi hissediyorum sayende dışarı çıktım izmirin havası harika ..kordanda aşıklar elele..miting de vardı durdum alkışladım hepsini..sağol ablam yaaa..iyiki dışarı çıktım, çok güzel vakit geçirdim.. |
Ynt: kuantum dokunuş tekniği Ablacım çok sevindim iyi şeylere vesile olduğuma.Hem verdiğim sitede faydalı olmuş dört köşe oldum.Cadılık bu devirde işe yarıyor.Tabiri caizse ağlamayana süt yok:)). Aslanla koç burcu iyi anlaşır o yüzden mi bu kadar çok sevdim ben seni bilmem? Dilerim yüreğinin iyiliği,temizliği kadar iyi geçer her günün. Sevgiyle kal. Hep böyle kal... kiss3 |
Ynt: kuantum dokunuş tekniği Ely'den hepinize iyilikler, Bu konu benimde marakımı cezbediyor. Ama bu aralar pek zaman ayıramayacağımdan ilgilenemiyorum. Kuantum dokunuşun bioenerjinin mutasyona uğramış hali olsa gerek. Duran Türkoğlu kuantum dokunuşu tanıtım amaçlı ücretsiz seminerler veriyor. Sitesinden takip edebilirsiniz. Sürekli seminer düzenliyor. Selam ve ışık ile... |
Ynt: kuantum dokunuş tekniği Hayal abla, redflowers quantum dokunus ile ilgili yazısmalarınızı okudum,benimde ilgilendigim bir konu.bir dönem epeyce arastırdım.özellikle skolyoz (omurga egriligi) tedavisinde cok etkili oldugunu okumustum.Ve Duran Turkoglu nun tanıtım toplantılarından birine katıldım ancak cok tanıtıcı oldugunu söyleyemem.Katılımcılar tek tek uzandılar koltugun üzerine,uzananlara sikayetlerinin ne oldugunu sordu Duran Türkoglu ve Reiki de oldugu gibi herkes ellerini koydu.Ama Duran Türkoglu ve daha önce egitimi almıs kisiler sık sık nefes alıp veriyorlardı.Benim gözlemledigim bu.Daha sonra ben ayrıca sırt agrılarımdan bahsettim,yaklasık on dakikalık kısa bir uygulama yaptı bana.Bu seanstan sonra 15-20 gün agrılarımda ciddi azalma oldu.Bir de bu konu ile ilgili bir isim daha var Bülent Altınkaya.Ben arastırdım,okudum ama uygulama konusunda henüz birsey yapmadım.Sımdi Hayal abla ve Redflowers in calısmalarını ve yorumlarını bekliyorum thumbsanim haydi size kolay gelsin gelismeleri paylasın bizimle emi kiss3 |
Ynt: kuantum dokunuş tekniği nergisciğim aslında redflowers le ben yeni bir öğretinin içine giriyoruz..ben bu güne kadar, öğrendiğim enerji çalışmalarını tatbik ederken..enerji benden aktı ve şifa verdi..ben orada sadece kanaldım..gerçi hep söylüyorum kitabı henüz okumadım..ama yazılanlardan okuduğum kadarı ile, bu teknikte kullanılan insanın kendi bio enerjisi..bio enerjiyi yoğunlaştırmayı ve aktarmayı öğretiyorlar..yarın olsada kitabım gelse, bi okusamda şu merak bitse..ama şimdiden şunu söyleyebilirim..nefes çalışmalarıyla birlikte, benim hayatıma özdisiplin girecek..hiç gelemem böyle şeylere, ama, iş hayatından çekildiğim günden beri hayatımın en eksik yönüde, disiplinsizlik..bir kaç gün önce kendimi eleştirmiştim..disiplin denilen şeyden haberin yok diye..çok geçmedi geldi önüme, hem çalışıcaz hemde öğreneceğiz..hayırlısı olsun..ben kitabı okuyayımda,redflowers'in ve hayalayazın ..kuantum dokunuş günlüğü diye bir günlük açarız ve gelişmeleri size yazarız. |
Ynt: kuantum dokunuş tekniği teşekkürler hayal ablacıgım,ben yasadıgım kücük deneyimi paylastım sadece ve aklımda kalan en belirgin sey kısa ve sık nefesler !!!!! iyi geceler,tatlı rüyalar ablacım kiss3 |
Ynt: kuantum dokunuş tekniği Hayal ablacım geldi mi kitabın.Bir kaç gündür giremedim nete ev olayı çözüldü benim onunla uğraşıyorum.Sevgiler |
Ynt: kuantum dokunuş tekniği Bu tür kitapları artık okumucam telkin müzikleri yeter çünkü almadan önce sitelerde kitap ile ilgili yorumları okuyorum sonra kendi kendime diyorum ki ...ya diyorum tamam sonunda istediğim olacak millete baksana ne yorumlar yapmış ama kitabı bir okuyorum eğeeee ya tık yok be arkadaş tık yok ... bu kitaplar bana kendimi aptal hissettiriyor yok istediğin işe giriyorlar hemen yok beğendiği kız ona aşık oluyor muş muş ta mış mış yok ben telkin dinlerim yeter hiç bir tekniği yapamadım işten çıktım ayrıca o kız yüzüme bile bakmıyor kesin onun gözünde böceğin tekiyim ama işin tuaf yanı ne biliyormusunuz((( ***** bu kısmı bu sitenin yöneticileri ilgilendiriyor ))) diyorum ki çooookkk ta filama ya bir mutluyum ki içimde bom boş neredeyse insanlara mutluyum demeğe utanıcam o derece yani ama daha yeni bakalım bu 2 günüm olacak kesintisiz dinlediğim aaaa unutmadan bu arada gecen hafta ego güclendiriciyi feci dinledim ve bir ara istifra ettim demek ondanmış yaaa çok mutlu oldum şimdi bak demek ki bir şeyler olacak ...neyse herkese selam ve sevgiler s456 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:09 PM. |