![]() |
Cevap: Çift Yarık Deneyi (Video) bu ingilizce ama... |
Cevap: Çift Yarık Deneyi (Video) bloguma ait linkte de bir çoğu var. oradan da inceleyebilirsiniz. |
Cevap: Çift Yarık Deneyi (Video) hep ingilizce:) |
Cevap: Çift Yarık Deneyi (Video) aslında matrixe hükmedin kitabında da okumuştum her madde temelde elektronlardan oluşuyor sadece biz orada öyle birşey olduğunu düşündüğümüz için orada var olabiliyorlar diye hatta elimizin sadece enerjiden olduğunu düşünürsek duvarın içinden bile geçirebiliriz gibi bişeyler diiyordu bir türlü inanamıyorum sanırım animasyon değilde gerçek deney olsa ancak inanıcam bunlar mümkünse biz ne zaman bu kalıplara giripte içinde kaldık böyle |
Cevap: Çift Yarık Deneyi (Video) martı kitabını okudunmu pekii..martılar kadgalardan duydukları kadarıyla uçamıyacaklarını zannediyorladı..çünkü kargalar öyle öğretmişti..biri hariç..junoton martıı.. |
Cevap: Çift Yarık Deneyi (Video) okumadım ama araştırıcam =)) olumlu şeyler duymaya hep ihtiyacımız var sanırım teşekkür ederim paylaşımın için |
Cevap: Çift Yarık Deneyi (Video) kuantum felfesede şüpheciler gurubunu haklı çıkarıyor sanrım ne dersiniz? ya da nihilistleri? belki de herkesi... orhan gencabay da bu konuya değinmmişti. music45 haklısın haklı bence sen de haklısın.:) guitar |
Cevap: Çift Yarık Deneyi (Video) Alıntı:
|
Cevap: Çift Yarık Deneyi (Video) Alıntı:
|
Cevap: Çift Yarık Deneyi (Video) vitamin videoyu izledin mi? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:12 PM. |