Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kuantum Düşünce (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=393)
-   -   Bir Kurban Yaratmak (R.Şanal) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=251027)

gurbetçi 09-12-2009 03:38 PM

Cevap: Bir Kurban Yaratmak (R.Şanal)

Peki bu şeyleri değiştirmek için olumlama bilen var mı?lütfen yardımcı olun arkadaşlar bende çoğu çıktı çünkü ...

gurbetçi 10-12-2009 04:42 PM

ya arkadaşlar kimse cevaplamıyor mu çok üzüldüm ya..

gunesim 10-12-2009 04:57 PM

Gurbetçi arkadaşım, ben ne sorduğunu anlamadım.

gurbetçi 11-12-2009 12:23 PM

Pardon iyi açıklayamadım heralde ben diyorum ki hani Şanal beyin bir kurban yaratmak yazısında ki şeyler mesela ailenin senden adam olmaz demesi ve sonuçta olamaması bende var bu bunu değiştirmek için bir olumlama bilen var mı demek istedim arkadaşlar =)

esen27 11-12-2009 08:04 PM

[quote=gurbetçi;573524]Pardon iyi açıklayamadım heralde ben diyorum ki hani Şanal beyin bir kurban yaratmak yazısında ki şeyler mesela ailenin senden adam olmaz demesi ve sonuçta olamaması bende var bu bunu değiştirmek için bir olumlama bilen var mı demek istedim arkadaşlar

herkese düşüncelerinden dolayı saygı duyuyor
kendimi seviyor ve sayıyorum
hayatta güvenle bakıyor kararlarımı kendim veriyorum
ben değerli ve özellim
diye bir olumlama yapabilirsin
ama bu şart değil kelimeleri sende kendince seçebilirsin
21 gün kuralini unutma
sabah kalkınca akşam yatarken daha iyi sonuç veriyor
yolun açık olsun sevgilerle

gurbetçi 13-12-2009 01:59 PM

ÇOOKK teşekkür ederim sağolun...=)bide yazıda yazılanlar için, bir arkadaştan rica etsem her bir madde için olumlama yazabilir mi başka arkadaşlarında işine yarar şimdiden teşekkürler . . .

Herr_Mannelig 16-12-2009 10:32 PM

çok doğru..
ama kendimi bi an kötü hissettim okuyunca,bi kurbanım bende
neyse
geçeceği için fazla önemsemedim,mutluyum.telkinleri dinliyorum,olumlamalarımı da yapacağım..
::)

_EliF_ 19-12-2009 11:04 AM

Alıntı:

MehmeT ÇakmaK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 337060)
1- Eğer anne gergin, mutsuz ve çaresiz hissediyorsa kendini bebek bunu hisseder. Yaşamsal güven alanı zedelenir. Devreye sürüngen beyin girer. Çocuk kendini istenmeyen bir varlık olarak algılar. Matrix buna göre oluşur. Kendini çevresindekiler için feda eden biri olur çıkar. Ancak böyle olduğunda kendini yaşamsal düzeyde güvende hisseder.
6- Bir başka sebep kız erkek ayırımı yapmaktır.Bu, bizim ülkemizde çokça görülen bir durum. Cahiliye devrindeki Arap adetlerinin bir başka versiyonudur aslında. Onlar bu işte daha radikaldiler; kızlarını diri diri kuma gömüyorlardı! Oysa ailesi erkek bekleyen ve kız olarak doğan biri de yaşar belki yaşamasına, ama ruhsal olarak kuma gömülmüştür. Cinsellikten, hayattan, kendinden haz alamaz. Haz hayatın motorudur. Haz olmayan yerde ölüm vardır aslında. Böylesi kişilerde kadınlığını reddetme durumu ortaya çıkar. Biraz erkeksi olmayı seçerler. Bir yandan da “ben kızım ama bakın bir oğlan kadar mükemmelim,” durumu gelişir.

alk78

letca 30-08-2013 08:15 PM

Alıntı:

Herr_Mannelig Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574265)
çok doğru..
ama kendimi bi an kötü hissettim okuyunca,bi kurbanım bende
neyse
geçeceği için fazla önemsemedim,mutluyum.telkinleri dinliyorum,olumlamalarımı da yapacağım..
::)

canım benim yaa kıyamamy789 geçti geçtismil56

letca 30-08-2013 08:22 PM

ben küçükken çok konuşurdum sofrada telefonda heryerde sürekli şarkılar söylerdim babam da hep bana kızıyormuş susuyum diye bigün oklavayla tehdit etmiş sonra al sana sessiz pısırık bir çocuk4897 sonra Allahtan ki genç biri olunca en eski ben e döndüm şimdi çok konuşurum gayet kendine güvenen biriyim çevremdekiler hiç lafını esirgemeyen hatta bazen cadaloz biri olarak görürler beni AMA babamın yanında hiç konuşmam beni hala sessiz biri sanar o ayrı............

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:05 PM.