![]() |
Cevap: Bir Kurban Yaratmak (R.Şanal) Peki bu şeyleri değiştirmek için olumlama bilen var mı?lütfen yardımcı olun arkadaşlar bende çoğu çıktı çünkü ... |
Cevap: Bir Kurban Yaratmak (R.Şanal) ya arkadaşlar kimse cevaplamıyor mu çok üzüldüm ya.. |
Cevap: Bir Kurban Yaratmak (R.Şanal) Gurbetçi arkadaşım, ben ne sorduğunu anlamadım. |
Cevap: Bir Kurban Yaratmak (R.Şanal) Pardon iyi açıklayamadım heralde ben diyorum ki hani Şanal beyin bir kurban yaratmak yazısında ki şeyler mesela ailenin senden adam olmaz demesi ve sonuçta olamaması bende var bu bunu değiştirmek için bir olumlama bilen var mı demek istedim arkadaşlar =) |
Cevap: Bir Kurban Yaratmak (R.Şanal) [quote=gurbetçi;573524]Pardon iyi açıklayamadım heralde ben diyorum ki hani Şanal beyin bir kurban yaratmak yazısında ki şeyler mesela ailenin senden adam olmaz demesi ve sonuçta olamaması bende var bu bunu değiştirmek için bir olumlama bilen var mı demek istedim arkadaşlar herkese düşüncelerinden dolayı saygı duyuyor kendimi seviyor ve sayıyorum hayatta güvenle bakıyor kararlarımı kendim veriyorum ben değerli ve özellim diye bir olumlama yapabilirsin ama bu şart değil kelimeleri sende kendince seçebilirsin 21 gün kuralini unutma sabah kalkınca akşam yatarken daha iyi sonuç veriyor yolun açık olsun sevgilerle |
Cevap: Bir Kurban Yaratmak (R.Şanal) ÇOOKK teşekkür ederim sağolun...=)bide yazıda yazılanlar için, bir arkadaştan rica etsem her bir madde için olumlama yazabilir mi başka arkadaşlarında işine yarar şimdiden teşekkürler . . . |
Cevap: Bir Kurban Yaratmak (R.Şanal) çok doğru.. ama kendimi bi an kötü hissettim okuyunca,bi kurbanım bende neyse geçeceği için fazla önemsemedim,mutluyum.telkinleri dinliyorum,olumlamalarımı da yapacağım..::) |
Cevap: Bir Kurban Yaratmak (R.Şanal) Alıntı:
|
Cevap: Bir Kurban Yaratmak (R.Şanal) Alıntı:
|
Cevap: Bir Kurban Yaratmak (R.Şanal) ben küçükken çok konuşurdum sofrada telefonda heryerde sürekli şarkılar söylerdim babam da hep bana kızıyormuş susuyum diye bigün oklavayla tehdit etmiş sonra al sana sessiz pısırık bir çocuk4897 sonra Allahtan ki genç biri olunca en eski ben e döndüm şimdi çok konuşurum gayet kendine güvenen biriyim çevremdekiler hiç lafını esirgemeyen hatta bazen cadaloz biri olarak görürler beni AMA babamın yanında hiç konuşmam beni hala sessiz biri sanar o ayrı............ |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:05 PM. |