Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Kuantum Düşünce

Uyarılar

Kuantum Düşünce kuantum düşünce gücü, kuantum düşünce teknikleri, şanal kuantum düşünce, kuantum düşünce teknigi, kuantum düşünme, kuantum düsünce, kuantum düşünce nedir, kuantum düşünce kitap, kuantum düşünce tekniği, kuantum fiziği düşünce, kuantum düşünce, kuantum ve düşünce, kuantum duşunce, kuantum düşüncesi, kuantum düşünce şanal günseli, kuantum düşünce tekniği şanal, kuantun düşünce, kuantum düşünce grubu, kuantum düşünce gurubu, kuantun düşünce tekniği, kuantum düşünce tarzı, kuantum düşünce tekniği nedir, kuantum düşünce yöntemi, kuantum düşünce kitabı, kuantum düşünce sanatı, kuantum düşünce tekniği kitabı, kuantum düşünce tekniği eğitimi, kuantum düşünce tekniği kitap, kuantum düşünce seminerleri, kuantum düşünce merkezi, kuantum düşünce ve yaşam merkezi, kuantum düşünce nasıl uygulanır, kuantum düşünce tekniği nasıl uygulanır, kuantum fiziği ve düşünce, kuantum düşünce sistemi,

SIR VE KUANTUM DÜŞÜNCE ÜZERİNE

Alternatif Kişisel Gelişim ve Kuantum Düşünce SIR VE KUANTUM DÜŞÜNCE ÜZERİNE Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Arkadaşlar bu siteyi keşfettiğimden bu yana yaklaşık 4 ay geçti uzun zaman forumu msj yazmadan takip ettim.Kişisel gelişim ve düşünce gücüyle ilgili kitaplar okuyarak belirli bir noktaya geldiğimi düşündüm tabiki bu yolda çok küçük bir adım ancak durumun önemini kavrayacak ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kuantum Düşünce telkin cd indir izle İstanbul Kuantum Düşünce nerededir kimdir Kuantum Düşünce çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kuantum Düşünce hipnoz Kuantum Düşünce olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kuantum Düşünce hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kuantum Düşünce kuantum düşünce kitap haberi

Anketimiz: cowboy 85 in yazısı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Daha yeni eh işte 1 7.69%
faydalı forumdan bişeyler öğrenmiş :) 2 15.38%
hem faydalı hem de gelecek vadeden bir üye :) 5 38.46%
Tamamen katılıyorum kesinlikle gelecekte sırrı çözmüş şanslı insanların arasına girebilir :) 5 38.46%
Katılımcı sayısı: 13. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

SIR VE KUANTUM DÜŞÜNCE ÜZERİNE

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-03-2009, 10:27 PM   #1 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 9
Tesekkür: 11
9 Mesajinıza toplam 89 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cowboy_85 is an unknown quantity at this point
Standart SIR VE KUANTUM DÜŞÜNCE ÜZERİNE


Arkadaşlar bu siteyi keşfettiğimden bu yana yaklaşık 4 ay geçti uzun zaman forumu msj yazmadan takip ettim.Kişisel gelişim ve düşünce gücüyle ilgili kitaplar okuyarak belirli bir noktaya geldiğimi düşündüm tabiki bu yolda çok küçük bir adım ancak durumun önemini kavrayacak çok durumla karşılaştım.Ve her gün yeni birşey öğreniyorum bir ara bu düşüce gücü ve önemi konusunda blog açmayı düşündüm ancak forumda daha çok kişiye ulaşacağımı düşünerek yazılarımdan birini paylaşma gereği duydum bu ilk yazım sır ve düşünce gücü üzerine oldu daha ilerleyen zamanlarda yorumlar ve yazılar ile sizlerin de fikrini almak istiyorum ayrıca bu yazıma ekleyeceklerinizi sabırsızlıkla bekliyordum çünkü biliyorum ki hiç birimiz hepimiz kadar akıllı değiliz :))
BAŞARI VE SIR
Başarılı insan, ergin yaşa geldiğinde çocukluk hayallerini gerçekleştirendir. Diyor Fransız şair Alfred De Vigny.

Ben de başarı üzerine okuduğum ve düşünce gücü ile arasında bağlantı kurduğum birkaç araştırmam sonrası vardığım kanıları paylaşmak istiyorum.

Başarmak fiili konulan bir hedefin planlanan zamanda yerine getirilmesi, hedefe ulaşılması manasını taşır. Eski dilde Muvvafakiyet olan başarı üzerine birçok kez yazılıp çizilmiş ve günlük hayatımızda da hep sözü edilmiştir. Filanca okulda başarılı, bu işinde başarılı vb.

Yalnız başına başarı belirsiz bir ifadedir. Bir konu bir istek bir hedef belirlemeden başarılı olmayı beklersek işte o zaman çok bekleriz demektir. Bir işi layığı ile yapana hedeflerine ulaşana başarılı oldu diyebiliriz. İşte felsefe burada ortaya çıkıyor. Aslında girdiği iş her ne olursa olsun bilgiyi ve disiplini benimsemiş her zaman pozitif düşünen, geçmişteki hatalarına bakıp keşke demeyip bir daha ki sefere daha iyi olacağım diyerek ders almayı başarabilirse kişi zaten her eğildiği konuda başarıyı elde eder. Yeter ki korkmadan önyargılı olmadan bir işe atılabilelim.

Önyargılarınızı ve korkularınızı bir kenara bırakın; Çünkü onlar yaratıcılık ve başarılı olmak yolundaki en büyük engellerdir. Bilgi ve araştırma ile kendimizi her işte geliştirebileceğimizi unutmayalım.

Herkes başarılı olmak için, kendini gerçekleştirmek için dünyaya gelmiştir. Bir kısmımız bunu öncede fark eder. Bir kısmımızda fark etmeyip veya fark etmek istemeyip hayatın getirdiklerini izleyerek buna göre oradan oraya savrulur.

Biz başarılı olduğumuzda temelde bilinçaltında kendimizi kendimize ispatlamış oluyoruz.

Bu da mutluluk veriyor.

Başarı sırrında, SIR dediğimiz şey söylendiği kadar kolay bir disiplin değil ancak bunu yakalamak yine elimizde.

Biz öncelikle isteklerimizi belirlemeli kendi içimize dönerek, ne istiyoruz amacımız ne diye sorgulayarak bir liste oluşturmalı ve buna göre çalışmaya devam etmeliyiz.

Yaratıcı fikir bulamıyor olmamız yaratıcı olmadığımız anlamına gelmez sadece istemiyorsunuzdur. İnanın hiçbirşey yapmayıp yaratıcı fikir için dua etseniz bile bir etkisini göreceksiniz.

Sadece önceliklerinizi hedeflerinizi belirleyin bu yolda şevkle çalışın hiçbir şey bulamasınız da düşünmeye devam edin çoğumuz bu aşamaların bir yerinde bıkıyoruz. Hedefimizden vazgeçiyoruz. Hep bir konuya odaklanıyoruz. Düşünüyoruz biraz da karamsar oluyoruz farkında olmadan. Ve birgün tamamen o konu ile beklentimizi kesiyoruz.işte bu noktada her zaman bir şeyler oluyor.Bunun bilimsel bir açıklamasını yapamasam da tüm ümitler tükendiği an konu ile ile ilgili net ve kesin bir şey oluyor.Bunun bilimsel açıklaması şuan mümkün değil zaten o yüzden hala sır esrarını koruyor.

Biz düşündükçe konu ile ilgili insanlar ve şartlar değişmeye başlıyor ancak hiçbirşey olmuyor gibi görüyoruz. işte dikkatimizi başka yere aldığımız anda birden bir gelişme olması bu mekanizmanın doğasını anlatıyor bize de bir ipucu veriyor.

Bir şey üzerinde aşırı derece yoğunlaşarak düşünmek. Hemen sonuçları değiştirmiyor. Bu noktada ne yapmalıyız evet istediğimizi düşünmeliyiz ancak tüm enerjimizi yoğunlaştırarak değil sonuçta daha başarmadığımız ve olmamış bir olay olduğu için dünyadan kendimizi soyutlayıp düşünme ile bu işi kapatamayız. Sır doğasına en uygun yöntem kafamızda hedefimizi imajine etmek ardından bu konuda olmuş gibi neler yapacağımızı planlamak ve ardından geçici olarak bunu unutup günlük işlerimize çalışmak ve hedefimiz için de her gün sistematik bir şeyler yapmak .sadece 15 dk bu konuda düşünüp plan yapıp çalışmak başarılı olmayı beraberinde getirir aslında işin özünde bu 15 dk kendinizle baş başa kalıyorsunuz ve istediğini,z şeyin bilgeliğine içinizde ulaşıyorsunuz sonuçta elbette ki karşılığını bir şekilde alıyorsunuz.Kendinize zaman ayırın,olumsuzluk kullanmayın,korku ve endişeleri bırakıp gerekirse yüzleşip (çok iyi olur) kendi yolunuzda çalışmaya devam edin başarırım derseniz başarırsınız bu konuda kimse sizden çok yardımcı olamaz sadece bu yazı farkındalığınızı biraz uyandırmışsa ne ala yine kilidin anahtarı sizde saklı...

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

cowboy_85 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-03-2009, 10:37 PM   #2 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: Earth
Mesajlar: 3,639
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart

yazı için teşekkürler.
denetimleriniz de paylaşırsanız seviniriz :)
__________________
Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr


Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-03-2009, 06:13 PM   #3 (permalink)
CeM
Çevirmen
 
CeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2007
Mesajlar: 685
Tesekkür: 424
421 Mesajinıza toplam 2,289 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
CeM has a spectacular aura aboutCeM has a spectacular aura aboutCeM has a spectacular aura about
Standart

Alıntı:
cowboy_85 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Başarılı insan, ergin yaşa geldiğinde çocukluk hayallerini gerçekleştirendir.
Şu söze bittim zaten...Çok yararlı bir yazı olmuş...Ben birşey eklemek istiyorum...Hiçbir zafere çiçekli yollardan gidilmez diye bir söz var,gerçekten bir insanın içinde mükemmelliyetçilik duygusu olmalı,o zaman çok büyük işler yapar bir insan,o zaman hiçkimsenin söylediklerinin bir anlamı kalmaz,sadece olacak ama nasıl olacak bende bilmiyorum der...Birde başarıya giden bir insanın bilinçaltı ona değişim yada geçiş sürecinde bir tür oyunlar oynar,sanki işler yolunda gitmiyormuş gibi hissetmezse olmaz zaten...Fakat şans ve tesadüf diye birşey olmadığına göre,düşünceler de en tehlikeli şeyler olduğuna göre ve hepimizde bunlara sahip olduğumuza göre :) hiçbirşey imkasız değildir:) ve hayalperestler bu dünanın yöneticileridir...
__________________
-Want2wiN-



ÖNYARGILARI YIKMAK ATOMU PARÇALAMAKTAN DAHA DA ZORDUR - PROF.DR ALBERT EINSTEIN
CeM isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-03-2009, 10:26 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 9
Tesekkür: 11
9 Mesajinıza toplam 89 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cowboy_85 is an unknown quantity at this point
Standart

Cem gayet güzel yazmışsın hepimiz düşündüklerimizi yaşıyoruz ve genelde yeni planlarımızın başında bilinçaltımızda olanlara göre direnebiliyor.Ancak yeniliklerin başında her zaman dirençler olur.Bunu bildiğimiz sürece ve bu olumsuzlukları hiçe saydıkça doğru yolda gidiyoruz demektirir.
Hedeflerimize odaklanmalı olduktan sonra yapacaklarımızı imgelemeli ve bu yolda çalışmalıyız...Yine olumlu düşünce en baştaki kaynağımız.
cowboy_85 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-05-2009, 09:15 PM   #5 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 9
Tesekkür: 0
10 Mesajinıza toplam 45 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
muzaffer216 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: SIR VE KUANTUM DÜŞÜNCE ÜZERİNE

çok güzel bir yazı olmuş teşekkür ederim.ve bende kendini bir süre geliştirdiktensonra deneyimlerini paylaşmak isteyen kişilerdenim herşeyi zamana bıraktım.araştırıyorum öğrendiklerimi uygulamaya çalışıyorum.emeğinize sağlık
muzaffer216 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-09-2009, 04:19 PM   #6 (permalink)
Teğmen
 
Purplelight - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2009
Mesajlar: 35
Tesekkür: 22
31 Mesajinıza toplam 126 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Purplelight is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: SIR VE KUANTUM DÜŞÜNCE ÜZERİNE

Alıntı:
cowboy_85 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İnanın hiçbirşey yapmayıp yaratıcı fikir için dua etseniz bile bir etkisini göreceksiniz.
Çok beğendim...Benim için güzel bir yaklaşım...
Purplelight isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-09-2009, 05:42 PM   #7 (permalink)
Üsteğmen
 
gülpor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 403
Tesekkür: 2,543
423 Mesajinıza toplam 2,962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to all
Standart Cevap: SIR VE KUANTUM DÜŞÜNCE ÜZERİNE

bence insanda coşkulu bir ruh,ve yaşama sevinci olmadan hiçbirşeyi başaramaz...başarsada mutlu olamazz...çünkü etrafımız kısmen başarılı ama mutsuz insanlarla dolu...ayrıca sorun ,başarılı bir sonuç ta değil...sorun o başarıyı elde etmeyi engelleyen önyargı, korku vs. bütün olumsuz düşüncelerden kurtulmak...e buda o kadarrr zoorkiii...yani demek istediğim ,insan;bende bunu başaracağımı biliyorum ,e yetenekte var ,fakat ne gerek var ,amaann yaşıyoz işte diyorsa ,o coşku ve enerji yoksa ,başarının boş olduğunu düşünüyosa noolcak diyorum sonuç olaraktann...e nacizane fikrim ...
__________________
gülpor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
dusunce, kuantum, uzerine

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


SIR VE KUANTUM DÜŞÜNCE ÜZERİNE

Alternatif Kişisel Gelişim ve Kuantum Düşünce SIR VE KUANTUM DÜŞÜNCE ÜZERİNE Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Arkadaşlar bu siteyi keşfettiğimden bu yana yaklaşık 4 ay geçti uzun zaman forumu msj yazmadan takip ettim.Kişisel gelişim ve düşünce gücüyle ilgili kitaplar okuyarak belirli bir noktaya geldiğimi düşündüm tabiki bu yolda çok küçük bir adım ancak durumun önemini kavrayacak ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kuantum Düşünce telkin cd indir izle İstanbul Kuantum Düşünce nerededir kimdir Kuantum Düşünce çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kuantum Düşünce hipnoz Kuantum Düşünce olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kuantum Düşünce hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kuantum Düşünce kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.