Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kuantum Düşünce (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=393)
-   -   kuantum düşünce ile değişim. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=14750)

cent 27-07-2009 09:59 PM

Cevap: kuantum düşünce ile değişim.

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464457)
tamam anlatıcam arkadaşlar şimdi çıkmak zorundayım.gece rahar rahat yazarım

sudem nerdesin sudem 9-10-11 uyumuş sudem12 hala gülmekte bu mesajı 30 -5-2009 yazmışın cancazım gülme kırizine girdin heralde daha açıklamamışın ay ben o dönemlerde siteye uyğruyo olsaydım her gün yazardım hadi anlat diye ya ne yürek varmış bekleyen arkadaşlarda helal olsun vallahiiiiiiii

sevgiyle kaldık

arca 31-07-2009 02:31 PM

sudem hergün yeni şeyler keşfediyor yenileri eskilerini çürütüyor o yüzden açıklama gereği duymamış olabilir

hayathan 19-08-2009 10:44 PM

Kuantum un özü: Sevgiden geldiğimizi, sevgiyle yaratıldığımızı, özümüzün sevgi olduğunu untnanak, İsteklerimizi güç kullanmak için değil, ilgili herkesin ve kendimizin yar arına ve sadece sevgiyle, istediğimiz şeyi de severek istemek...

fgceker 20-08-2009 02:30 PM

şaşkın
Alıntı:

hayathan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 474918)
Kuantum un özü: Sevgiden geldiğimizi, sevgiyle yaratıldığımızı, özümüzün sevgi olduğunu untnanak, İsteklerimizi güç kullanmak için değil, ilgili herkesin ve kendimizin yar arına ve sadece sevgiyle, istediğimiz şeyi de severek istemek...

Hayathancım herzaman böyle değilmidir zaten;Herşeyin başı herzaman sevgi değilmidir.
İnsan nefret ettiği zaman karamsarlığa düştüğü zaman yada hayatındaki kişiler ve kendi hakkında sevgi içermeyen cümleler kurmaya başladığı zaman bir anda inişe geçivermez mi??şaşkınşaşkınşaşkın

Bütün kötülüklerin başı sevgisizlik değilmidir.Oysa kolay olan şey sevmektir çünkü bir şeyi sevmek için öyle ahım şahım nedenlere hiç ihtiyacım olmadı benim insan yeterki görmek istesin...dunk56sung66sung66sung66 Yazı yazdığımız kalemde bile öyle çok sevilecek taraflar bulabiliriz ki listelemeye kalktığımızda kendimiz bile şaşa kalırız smil56

Çünkü seninde dediğin gibi özümüz sevgiyle yoğrulmuştur,İnsanoğlu sevmek,sevilmek için yaratılmıştır,bu yüzden değilmidir ufacık birşeyden nefret edince o ufacık şey büyürde büyür ,büyürde büyürde bizi bir yerelere sığamaz hale getirir.

Bu konuya şöyle bir örnek verebilirim;ayağımıza uygun olmayan bir ayakkabıyı ne kadar ısrar edersek edelim kaç zaman giyebiliriz,ısrarımızda devam eder ve işi inada götürürsek ayak anatomimizi bozup ancak kendimize acı veririz.En basitinden ayağımıza uymayan bir ayakkabıyı bile giymek bu kadar eziyet yaşatıyorsa bize yaradılışımızda hiç olmayan olumsuz duyguların ruhumuzda yaratacağı tahribatın sonuçlarını düşünmek bile istemem.O yüzden herkes kolay olanı yapıp sevmeyi,sevileceklerin ne kadar çok olduğunu görmeyi tercih etmeli

Biliyorum biliyorum çooook çooookk konuştum gidiyorummgirlhahagirlhahagirlhaha

Sevginin etrafını kuşattığı,sevebilen ve bu duyguyu tüm benliğinde hissedebilen bireyler olmamızı temenni ediyorum,ark5

İYİKİ VARSINIZ VE İYİKİ BU SİTEDESİNİZ kiss3kiss3

arztrkm 20-08-2009 05:40 PM

çok güzel yazmışsınız müminokan
kaleminize sağlık

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:54 AM.