![]() |
Cevap: kuantum düşünce ile değişim. Ben otohipnozu Kişisel Gelişim Uzmanı Sn. Adil Maviş' ten öğrenmiştim. Hala ondan öğrendiklerimle yapıyorum çalışmalarımı. Fakat maalesef herkesin önüne böyle bir fırsat çıkmayabiliyor. Kendim okumadım ama senin için ufak bir araştırma yaptım internette, belki bu kitaplar sana yardımcı olabilir. http://www.ilknokta.com/urun/K/978-9944-290-37-1.jpg http://static.ideefixe.com/images/64/64852_2.jpg Gelişmeleri yazarsan sevinirim :) Sevgiler. |
Cevap: kuantum düşünce ile değişim. Alıntı:
|
Cevap: kuantum düşünce ile değişim. yaklaşık bir senedir uyguluyorum,ne istediysem oldu.hala devam ediyorum.tavsiye ederim.kendime sürekli acıyan kurban rolunden kurtulunca hayatım değişmeye başladı ki Şanal Beyinde kendinde uyguladığı ilk çalışmaymış.hep başkalarını mutlu etmeye çalışıp, kendimi aşağılayıp, değer vermezdim.hep sorunlarımı birinci sıraya taşır anı yaşamazdım.bunun gibi bir çok yanlışımı buldum ve değiştirdim.Ben değiştim dünya değişti.... |
|
|
bak dua edicem sana... not şeysi: peşindeyim, benden kurtulamazsın sudem11, nihahahaaa! sevincli |
|
sudem12khkh56 |
Kişisel olarak ben 4,5 saatlik blok seans almıştım. Şunu söyleyebilirim: Benim için seansın yüksek faturası dışında ekstra bir kazanımım olmadı. Ancak bu benim deneyimim. Öyle sihirli değnek değmiş gibi hayatı değiştiren bir teknik yok bir seansla iş bitiren. Bence önemli olan, şu ya da bu, pek çok teknik arasından kendimize en yakın, en uygun bulduğumuz bir ya da bir kaçını seçip düzenli olarak uyguladığımızda sonuçlarını görüyoruz. Özel seans ya da seminer arayışı, halen çözümü dışarıda arama alışkanlığımızın bir devamı.Bu anlamda, bazı teknikler özel semineri gerektirse de, kuantum düşünce ve olumlamayı hayata geçirmek için özel seansa gerek olmadığını, kitapların yeterli olduğunu düşünüyorum. Yeter ki uygulayalım. Kaynak içimizde. Bu arada yanlış anlaşılmasın, benimki sadece blok seans dedikleri yarım günlük bir çalışmaydı. Ayrıca seminer alanların deneyimleri farklı olabilir... |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:54 AM. |