| ||||||||||
|
Kitaplar Kitap Önerileri |
Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar matrix'e hükmedin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: maximumfelix Nickli Üyeden Alıntı redflowers; tatlım cok cok tesekkur ediyorum enerjı vermek derken reıkı uygulaması mı yoksa oyle nıyet etmek ve elımızı koymak da yeter mı? Canım eğer reikiye inisiye olduysanız tabii ki reiki vererek yapın daha çok faydalanırsınız.Fakat ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) | |
Redflowers ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? | |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Guest
| ![]() Canım Redflowers tabiki bizler hamdık şimdi kendimize şekil vermeye uğraşıyoruz daha fırına bile girmedik ama dım adım sindire sindire gidiyoruz böylece temel sağlam oluyor .Bu gün Ezginin günlüğündedeki yazısında bedenle ruh aynı zamamda hareket etmesi önemli beden önden gider ruh geride kalırsa olmaz Deiye bir yazı hepinizin okumasını önririm.Acele etmeyin iyice sindiri ondan sonrası kendiliğinden gelir. Maviş kuzuna geçmiş olsun .Bak bir şeyciği yokmuş melekler çocukları korurlarmış.Bak seninkinide korumuşlar. ![]() |
![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 27
89 Mesajinıza toplam 236 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() çakralarımı açmamı bana hayal abla söyledi.insiye nasıl olacaz ki sen yapabilir misin redflowers cım he?şu reiki ile ilgili ilginç şeyler duydum ve aslında öğrenmek yapmak istiyorum.benim yakın bir arkadaşım bi sene yazlığına gidiyor,orada tanıdığı fakat muhabbeti olmadığı bir kızcağız var.arkadaşımın annesi arkadaşıma kızcağızla görüşmesini,kızın bunalımda olduğunu söylüyor.neyse arkadaşım kızla görüşmeye başlıyor ama muhabbetleri ver bir çay ver bi kahve o kadar,kız o esnada re2 ile ilgileniyor arkadaşıma anlamsız geliyor.kızın depresyonda olmasına veriyor.çünkü kızı 7 yıllık sevgilisi terk etmiş ve kız işsiz kalmış,kıza dibe vurduğu bir anda re2 ile ilgilenmeye başlamış.neyse yaz bitmiş aradan 6 ay geçmiş,arkadaşım kızı merak edip aramış,kızın sesi süper,kız biriyle tanışmış ve evleniyormuş vede bu süreçte işte bulmuş,herşey çok güzel demiş arkadaşıma ve kesinlikle araştır bul ve re2 yap hayatım değişti demiş.kızın hayatı gerçekten değişmiş.re2 eğitimleri ücretleri ne kadar?istanbulda nereden alabilirim re2 yada naapmam gerek?hayal abla,shamanic ve diğer bilen sevgili arkadaşlarım ablalarım abilerim kardeşlerim beni yönlendirir misiniz? |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tesekkür: 0
122 Mesajinıza toplam 635 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
__________________ Benim özgürlüğe açılmış kanatlarım var Sonsuzluğa çıkan zamansız kapılarım var Senin beş para etmez kuralların varsa Benim inandığım ölümsüz masallarım var | |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) | ||
Redflowers ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
  Sevgiler.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tesekkür: 9
23 Mesajinıza toplam 130 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tesekkür: 197
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Herkese Selam.. 2 Nokta Tekniğine Uzunca Bir Süre Ara Vermiştim.. Ama Dün Kitaplığımı Karıştırırken Gene Bu Kitaba Rast Geldim :) O Sırada da Başım Ağrıyordu.. Onu İyileştirdim Zaman Yolculuğuyla .. Sonrasında ise Güzel Bir Çakra Açma Operasyonuyla Kendimi Rahatlattım.. Ama Çakraları Açarken(3. Göze Gelmişken ) 3.Göz Kısmımda Acayip Bir Ağrı Meydana Geldi.. Sanırsam Enerji Birikiyordu Oraya.. Osho'nun Tantra Teknikleri İçin Yazmış OLduğu Bir Kitap Var Sırlar Kitabı Diye.. Orada da 3.Gözle Alakalı Bilgiler Var.. Mesela 3. Gözle Hayal Edilen Şeyle Gerçek Arasındaki Fark Gerçekten Çok Azdır Diyor.. Bu Bilginin Doğruluğu Hakkında Birşey Diyemeyeceğim Ama Gerçekten 3.Göz Bölgesi Bilimsel OLarak Bile Tam İzah Edilememiş Bir Bölge.. Neyse Sonuç Olarak İşi Oyun Olarak Görürseniz Yapamayacağınız Şey Yok.. Lakin Durduk Yere Kundalini Falan Uyarmaya Kalkmayın Mazallah Sizleri Birde Hastanede Ziyaret Etmek Zorunda Kalmayalım.. :) Sevgiyle KaLın..
__________________ Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tesekkür: 197
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Herkese SeLam.. Bugün Tam Doğru Birşey Mi Yaptım BiLmiyorum Ama Kötü Hisler Duyduğum Birine Kendi Negatif DuyguLarımı Aktardım Kuantum Alanında.. (Bana Çok Çektirmişti.. ![]() SevgiLer..
__________________ Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 20
180 Mesajinıza toplam 475 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ya arkadaşlar kusura bakmayın ama... birazda cahilliğime verin ben burda bazen öyle şeyler okuyorum ki... herkes dopdolu bir ben bomboşum gibi hissediyorum... söylenenler yapılanlar akıllara zarar... müthiş güzel yani... reiki-Lucid-Meditasyon-Hipnoz- ama ben nerden başlayacağımı bilmiyorum sanırım benim gibi kişiler de vardır... bize birisi yardımcı olurda sa çok sevinirim... yani şöyleki hiç bir şey bilmiyoruz farzederek... hatta telkin dinleme usulleri ile ilgili... bir konu açıp bi kurs gibi mesela yardımcı olurmusunuz... ben mesela geçen akşam hipnoz dinlemeye çalıştım... saolsun hayal ablam uyardı da aklım başıma geldi.. bak şimdi yazdıktan sonra acaba burda hepsi var da ben tembelmiyim biraz... onuda düşündüm şimdi... ama ben samimiyetinize inanarak yinede yolluyorum yazımı... hadi size kolay gelsin... eee büyük bir aile kolay değil... ![]() ![]()
__________________ http://site.mynet.com/dexlier |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tesekkür: 1
107 Mesajinıza toplam 1,150 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
enerji, matrix |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar matrix'e hükmedin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: maximumfelix Nickli Üyeden Alıntı redflowers; tatlım cok cok tesekkur ediyorum enerjı vermek derken reıkı uygulaması mı yoksa oyle nıyet etmek ve elımızı koymak da yeter mı? Canım eğer reikiye inisiye olduysanız tabii ki reiki vererek yapın daha çok faydalanırsınız.Fakat ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi