Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Yaşam Gezi ve Tatil Klubü > Kültür ve Sosyal Aktivite > Kitaplar

Uyarılar

Kitaplar Kitap Önerileri

Yüksek Bilinç Kılavuzu-Ken Keyes Jr.

Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar Yüksek Bilinç Kılavuzu-Ken Keyes Jr. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yüksek Bilinç Kılavuzu-Ken Keyes Jr. Elinizdeki Kılavuz sistem olarak yeni olmakla birlikte, onu oluşturan unsurların çoğu binlerce yıldır denenmiş ve büyük bilgeler tarafından da onaylanmıştır. Kitapta en etkin Yollar ve Yöntemler´le formüle edilen bu ´Mutluluk Bilimi´ değişik zamanlarda ve yerlerde ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi

Yüksek Bilinç Kılavuzu-Ken Keyes Jr.

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-07-2009, 06:51 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
ışıkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 316
Tesekkür: 2,142
323 Mesajinıza toplam 3,530 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud of
Arrow Yüksek Bilinç Kılavuzu-Ken Keyes Jr.

Yüksek Bilinç Kılavuzu-Ken Keyes Jr.


Elinizdeki Kılavuz sistem olarak yeni olmakla birlikte, onu oluşturan unsurların çoğu binlerce yıldır denenmiş ve büyük bilgeler tarafından da onaylanmıştır. Kitapta en etkin Yollar ve Yöntemler´le formüle edilen bu ´Mutluluk Bilimi´ değişik zamanlarda ve yerlerde insan mutluluğunun ve mutsuzluğunun nedenlerini kavrayan sayısız insanın omuzlarında yükselerek gerçeğe dönüşmüştür. Bu kitabın önemini anlatmaya sözcükler yetersiz kalır. Onu insanlığa yapılmış çok önemli bir yardım olarak değerlendiriyorum.

KİTAPTAN ALINTI

''Neden hep telaş, ümitsizlik, endişe ve karmaşa içinde yaşıyoruz? neden hep kendimize ve başkalarına baskı yapıyoruz? neden hep küçük sevgi, huzur ve mutluluk kırıntıları ile yaşıyoruz. yanıt çok basit -fakat gerçekten anlamak bazen güç oluyor, çünkü mutluluğa ulaşmak için takip etmemiz gerektiği öğretilen hemen her yol bizi mutsuz kılan duygu ve eylemleri güçlendiriyor.
çoğumuz duygularımız tarafından desteklenen arzularımızın bizi mutlu kılacak şeyleri yapmamız konusunda en iyi kılavuzlar olduklarını varsayarız. ama bugüne kadar kimse duygu-destekli arzuları kılavuz olarak kullanarak mutluluğu bulamamıştır. zevk anlarını evet; mutluluğu hayır.

İstek ve arzularımız o kadar baştan çıkarıcıdır ki…sonunda mutlu olabilmemiz için tatmin edilmesi gereken "ihtiyaçlar, bağımlılıklar" olarak görünürler. bizi bir mutluluk illuzyonundan ötekine sürüklerler. örneğin "aşık olacağım kişiyi doğru seçersem mutlu olurum" deriz bazen, sonra da bağımlılıklarımızın doğru kişi dediği birini aramaya koyuluruz ve bir süre zevkli anlar yaşarız. fakat sevmeyi bilmediğimizden (kendimizi bile sevmeyi bilmediğimizden) ilişki yavaş yavaş bozulur. o zaman doğru kişi olmadığına karar veririz. kendinizi bu tüketici duyguların yararsızlığına mutlaka ikna etmelisiniz. gereksiz üzüntülerinizin, sizi sahip olmanız gereken neşe ve mutluluktan mahrum ettiğini görmelisiniz. bu olumsuz duyguların herhangi bir işlevi olduğunu düşündüğünüz sürece "yüksek bilinç" gelişimini geciktirirsiniz. yüksek bilince doğru ilerledikçe, kişisel gelişiminizin öneminin, doğru insan olmanın, doğru insanı bulmaktan çok daha önemli olduğunu anlarsınız.

Genellikle batıdaki insanların % 99'u yeterli güvenlik, seks, son modaya uygun heyecanlar, ego hamleleri, koşuşturmalar, prestij, para, güç ve statü arayışıyla karakterize edilen düşük bilinç düzeylerinde yaşıyorlar. bu sonsuz mücadele sürekli kırgınlık, üzüntü, kuşku, kızgınlık, kıskançlık, ürkeklik ve korkuyla dolu yaşamlar doğuruyor. insanların mutlu olmak için yapmaları gerektiğini düşündükleri herşey, sevinçten çok mutsuzluk, hayal kırıklığı ve boşa uğraşmış olma duygusu getiriyor.

Mutsuz bir yaşama neden olan bu şeyler değil, kuşkusuz-bunlara duyulan ve kişinin yaşamdan zevk almasını engelleyen bağımlılık. bağımlılıklar ya da duygu-destekli istekler; başarısızlık korkusuna, doyum sağladığımız bir kaynağı elimizden alabilecek kişiye karşı duyulan kıskançlığa, birisi bize karşı geldiğinde duyulan kızgınlığa, arzular sürekli olarak tatmin bulmazsa sonunda ahlaka aykırı davranabilmeye; eğer sürekli hayattan korkuyorsak, paranoyaya; bağımlılıkları tatmin etme yönünde hiçbir ilerleme kaydedemiyorsak sıkıntıya; düzenli bir tatmin göremiyorsak üzüntüye, üzüleceğimize üzülüyorsak endişeye; ve dış dünya bağımlı olduğumuz şeyleri sağlamıyorsa mutsuzluğa neden olurlar. kısacası; bağimli insan = düşük bilinçli insan: alışkanlık haline gelmiş gelenekleri ve kişisel kalıpları katı bir biçimde korumamıza neden olan ego-kontrollü, özne-nesne, ben-onlar, duygu-destekli güvenlik ve giderek rasyonel düşünceyi içine alan güç bilinçli insan.
bağimsiz insan = yüksek bilinçli insan: ego-güdümlü olumsuz duygulara, hiçbir katı gelenek veya kişisel kalıba yer vermeden, karşılıklı destek ve sevgiyle akmak için tüm esnekliği veren, geniş kapsamlı içgörü ve derin sezgisel anlayışla yer değiştiren, yüksek bilinçli insan, mutlu insan.

Sahip olduğumuz biyokompüter (beynimiz) evrendeki en harika araçtır. yetenekleri ile büyüleyici derecede duyarlı bir alettir. fakat diğer kompleks makinalar gibi, gerekli eğitim sunulmadıkça en iyi şekilde kullanılamaz. tek sorunumuz onu uygun biçimde kullanmayı öğrenmek. biyokompüterinizi bilince hükmeden bağımlılık ve isteklerden kurtarmadıkça, beyin korteksiniz sürekli istediğinize sahip olamadığınız bir durum üzerinde devamlı düşünecektir. rasyonel düşünceniz tarafından bilincinize kanalize edilen her söz, sizi burada-ve-şimdi farkındalığının en derin düzeylerinden saniyenin binde biri süreyle ayırır. biyokompüterinizi en iyi biçimde kullanmak için, eski programı ortadan kaldırıp yerine bağımlı olmayan tercih programları yerleştirmek amacıyla kendimize sürekli ve kesin direktifler vermemiz gerekir. bu yeni, "sevgiyi yaşama programı" biyokompüterimizin çalışmasını besledikçe, düşük bilinç merkezlerinin doğasında var olan hükmedici acil direktiflerden arındırır. duygu destekli -arzular, girift istekler ağı yavaş yavaş kaybolur.

Bilinç yolunda ilerledikce, artık özünüzü bedeninizle, geçici statünüzle, programınızla ya da rasyonel düşünce içeriğinizle özdeşleştirmezsiniz. özünüzün, büyük dünya sahnesinde oynanan yaşamınızı izleyen bilinçli-farkındalık olduğunu anlarsınız. yüksek bilince, bağımsızlığa ulaşmanız, harika biyokompüterinizi uygun biçimde programlamayı öğrenmenize bağlıdır. bu mükemmel mekanizmayı çalıştırmayı gerçekten öğrendiğinizde, mutlu bir yaşam için sahip olduğunuz potansiyeli tam anlamı ile idrak edersiniz. eğer acıyla zevk arasında yeterince gidip geldiyseniz ve hayattan sürekli zevk almaya gerçekten hazırsanız yüksek bilinç için oniki yol ruhsal gelişiminizi nasıl hızlandıracağınızı gösterir ve sevgiyi yaşamanızı sağlar.

1- Kendinizi; karşılaştığınız durumları zorla kontrol etmeye çalışmanıza neden olan ve böylece huzurunuzu bozan, kendinizi ve diğerlerini sevmenizi engelleyen güvenlik, duygu ve güç bağımlılıklarından özgürleşmek.
2- Bilincinize hakim olan bağımlılıklarınızın, değişen insanları ve durumları olduklarından farklı algılamanıza neden olduğunu keşfetmek.
3- Robotvari duygusal kalıplarınızın etkisinden kurtulup, yeniden programlamanız gereken bağımlılıklarınızın farkına varmak için tüm fırsatları, kapılarınızı açmak, yüzleşmek.
4- Bilincinizin ölü geçmişe ya da hayal edilen geleceğe dayalı istek ve beklentiler tarafından yönetilmesine izin vermediğiniz sürece burada-ve -şimdinin tadını çıkarmak için ihtiyacınız olan her şeye sahip olduğunuzu bilmek.
5- Kendi programınızın davranışlarınıza şekil verdiğini ve çevrenizdeki insanların tepkilerini etkilediği için yaşadığınız herşeyin sorumluluğunu üstlenin.
6- Kendinizi burada ve şimdi herşeyinizle tamamen kabul edin ve duygu destekli bağımlılıklarınız dahil olmak üzere, hissettiğiniz, düşündüğünüz, söylediğiniz ve yaptığınız her şeyi yüksek bilinç gelişiminizin gerekli bir parçası olarak bilinçli bir şekilde yaşayın.
7- Gizliliğin her çeşiti sizi insanlardan tecrit edeceği, birbirinizden ayrı olduğu illuzyonuna kaptıracağı için en derin duygularınızı içtenlikle tüm insanlara açın.
8- Başkalarına karşı; kendi gelişimleri için ihtiyaçları olan, zor durumlarında, duygusal olarak kendinizi kaptırmadan, sorunları için yardım ve şefkatinizi verin.
9- Uyumlu, sevgi dolu ve kendi merkezinizde, aşırı uçlarda değil dengede olduğunuzda özgürce davrandığınızı, fakat sinirli olduğunuzda da kendinizi yüksek bilincin ürünü bilgelikten yoksun bırakmaktan kaçının. harekete geçmeden önce sakinleşmeye ve egonuzu devreden çıkartıp, yüksek bilincinizin devreye girmesine gayret edin.
10- Bilinçli-farkındalığınızı keşfedin; çevrenizdeki insanlarla bütünleşmenizi sağlayacak enerjileri algılamak için rasyonel düşüncenin durmak bilmeyen taramasını yavaşlatın.
11- Bilincinizin bütün merkezlerinin açıldığını, enerjinizin, algı gücünüzün, sevginizin ve iç huzurunuzun geliştiğini hissedin.
12- Kendiniz dahil herkesi, koşulsuz sevgi ve birliğin yüksek bilinç düzeylerini aramak için burada bulunan varlıklar olarak algılayın.


Daha güzel bir yaşam için, diğer insanları ve nesneleri bağımlılık ve arzularınıza uydurmak yoluyla harcadığınız çabanın yararsızlığını anladığınızda, yüksek bilincin mutluluğuna doğru ilerlemeye hazırsınız demektir. bilinciniz daha yüksek düzeylerine doğru ilerledikçe, mutlu olmak için yeterli olana her zaman sahip olduğunuzu fark edeceksiniz. yüksek bilinç yolculuğunuz sizi, sevgi ve huzur dolu, akıllı ve hoş olmayan duyguların amansız saldırısından da özgür kılacaktır. yüksek bilinçlilik, yani sevgiyi yaşama yolu size; önyargı ve sizi diğerlerinden ayıran binlerce yolun acısı arasında süren mutsuzluktan, zafere ulaştıran gerçek mutluluğu sunan güçtür.

Hissettiğiniz ve yaptığınız her şeyi, dünya denen sahnede oynanan şeyler olarak bilinçle yaşadığınızda yaşamdan gerçekten tat alırsınız. o zaman kendinizi ve diğerlerini yaşamın günlük dramlarında oynanan oyuncular olarak görürsünüz. fakat gerçek siz, bedeniniz yada zihniniz değildir. siz oyuncu değilsiniz. gerçek siz, bilinçli-farkındalığınızdır. ve "bilinçli-farkındalığınız" tüm gösteriyi izleyici sırasından oturarak inceler ve yorumlar.

Sevgiyi yaşama yolunda bilinçli ve rahat biçimde yaşamaya odaklanın ve her deneyiminizin yüksek bilinç gelişiminiz için mükemmel bir firsat olduğunu anlayın ve unutmayın. açıkladığımız oniki yolu kullandığınızda, bağımlılıklarınız yavaş yavaş ortadan silinecektir. nehrin akışını zorlamayın-sadece oniki yolun avantajlarını kullanarak bu akışı bilinçli olarak yaşayın.

Yüksek bilinçle yaşamayı seçmekle, yani ruhsal gelişiminize kendinizi adamakla sevgi ve birlik mucizesi ayaklarınızın önüne serilecektir. uyanışa doğru çıktığınız yolculuğun sonunda bulacağınız tek şey kendi gerçek özünüz olacaktır.''

Ken keyes jr. - yüksel bilinç kılavuzu

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Nasıl nefes alacağınızı düşünmezsiniz, sadece nefes alırsınız.
Dış koşulları yaratan içimdeki parçamı iyileştirmesi için, sevginin ruhunu yardıma çağırdım.
Hayatındaki herhangi bir şeyi değiştirmek istediğinde bakacağın tek bir yer var: kendi için.
“İçine baktığında, bunu sevgiyle yap.”
Joe Vitale


ışıkk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-07-2009, 07:39 PM   #2 (permalink)
Binbaşı
 
sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 1,186
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: Yüksek Bilinç Kılavuzu-Ken Keyes Jr.

ışıkçım kitap gerçekten çok güzel hemen ısmarlamayı düşünüyorum..kitap önerin için teşekkürler..
__________________
olanı olduğu gibi olduğu haliyle kabul ediyorum.şimdi şu anda... mucize olumlama...http://mutfaktamutlu.blogspot.com/
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-07-2009, 08:30 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
ışıkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 316
Tesekkür: 2,142
323 Mesajinıza toplam 3,530 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud of
Standart Cevap: Yüksek Bilinç Kılavuzu-Ken Keyes Jr.

Rica ederim Sudem'cim,zevkle .

sevgiler.
__________________
Nasıl nefes alacağınızı düşünmezsiniz, sadece nefes alırsınız.
Dış koşulları yaratan içimdeki parçamı iyileştirmesi için, sevginin ruhunu yardıma çağırdım.
Hayatındaki herhangi bir şeyi değiştirmek istediğinde bakacağın tek bir yer var: kendi için.
“İçine baktığında, bunu sevgiyle yap.”
Joe Vitale


ışıkk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-07-2009, 10:55 PM   #4 (permalink)
Üsteğmen
 
asiyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2009
Bulunduğu yer: Dünya Üzerinde Bir Yer
Mesajlar: 423
Tesekkür: 1,494
433 Mesajinıza toplam 2,700 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
asiyah is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Yüksek Bilinç Kılavuzu-Ken Keyes Jr.

Umm sağol.
OKuycak çok kitap var ...
asiyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-07-2009, 12:03 AM   #5 (permalink)
Yüzbaşı
 
ismira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 533
Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to behold
Standart Cevap: Yüksek Bilinç Kılavuzu-Ken Keyes Jr.

Sevgili ışıkk'cığım, güzel bir kitap önerisi bence. Bir dönem 'Yaratıcı İmgeleme' ile 'Yüksek Bilinç Kılavuzu' başucu kitaplarımdı. Şimdi bir daha, farklı bir farkındalıkla okumak keyifli olacak.super
__________________
Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var...
Milton H. Erickson
&

Seni seviyorum
Özür dilerim
Lütfen beni affet
Teşekkür ederim
ismira isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-07-2009, 12:54 AM   #6 (permalink)
Binbaşı
 
sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 1,186
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: Yüksek Bilinç Kılavuzu-Ken Keyes Jr.

Alıntı:
ismira Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili ışıkk'cığım, güzel bir kitap önerisi bence. Bir dönem 'Yaratıcı İmgeleme' ile 'Yüksek Bilinç Kılavuzu' başucu kitaplarımdı. Şimdi bir daha, farklı bir farkındalıkla okumak keyifli olacak.super
ismiracım ben okumamıştım, yaratıcı imgelemeyi..o kadar çok kitap ismi aldım ki,bulabilsem hemen okurumda olmazsa netten getirteyim.teşekkürler..
__________________
olanı olduğu gibi olduğu haliyle kabul ediyorum.şimdi şu anda... mucize olumlama...http://mutfaktamutlu.blogspot.com/
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-07-2009, 01:16 PM   #7 (permalink)
Üsteğmen
 
ışıkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 316
Tesekkür: 2,142
323 Mesajinıza toplam 3,530 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud of
Standart Cevap: Yüksek Bilinç Kılavuzu-Ken Keyes Jr.

Alıntı:
ismira Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili ışıkk'cığım, güzel bir kitap önerisi bence. Bir dönem 'Yaratıcı İmgeleme' ile 'Yüksek Bilinç Kılavuzu' başucu kitaplarımdı. Şimdi bir daha, farklı bir farkındalıkla okumak keyifli olacak.super
İsmira'cım, ben yeni okudum Yaratıcı İmgeleme'yi, şimdi tekrar okuyorum bu sefer alıştırmaları,meditasyonları yaparak devam ediyorum okumaya,yazar öyle bir öneride bulunmuştu sanırım.gerçekten çok güzel kitaplar.
sevgiler
__________________
Nasıl nefes alacağınızı düşünmezsiniz, sadece nefes alırsınız.
Dış koşulları yaratan içimdeki parçamı iyileştirmesi için, sevginin ruhunu yardıma çağırdım.
Hayatındaki herhangi bir şeyi değiştirmek istediğinde bakacağın tek bir yer var: kendi için.
“İçine baktığında, bunu sevgiyle yap.”
Joe Vitale


ışıkk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-07-2009, 07:52 AM   #8 (permalink)
Yüzbaşı
 
ismira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 533
Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to behold
Standart Cevap: Yüksek Bilinç Kılavuzu-Ken Keyes Jr.

Alıntı:
sudem8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ismiracım ben okumamıştım, yaratıcı imgelemeyi..o kadar çok kitap ismi aldım ki,bulabilsem hemen okurumda olmazsa netten getirteyim.teşekkürler..
Sudem'ciğim, belki abartılı bir iddia gibi gelebilir, ama Türkiye'de kuantum düşünce tekniği adıyla bir teknik üretildiyse, çıkış noktası bu kitap -Yaratıcı İmgeleme-diye düşünüyorum. Çünkü o zamanlar piyasada topu topu iki üç kitap vardı, bu alanda...

Alıntı:
ışıkk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İsmira'cım, ben yeni okudum Yaratıcı İmgeleme'yi, şimdi tekrar okuyorum bu sefer alıştırmaları,meditasyonları yaparak devam ediyorum okumaya,yazar öyle bir öneride bulunmuştu sanırım.gerçekten çok güzel kitaplar.
sevgiler
Işıkk'cığım, bilmem sen ne dersin? Hacmi bu kadar küçük olup da bu yalınlıkla güçlü bir şekilde anlatan kaç kitap vardır? Kişisel olarak çekim yasasıyla ilgili piyasaya çıkan kitapların çoğunu okumuşumdur. Ama bunca yıl sonra, dönüp dolaşıp 'işin özü işte burda' dediğim kitap bu. Kısa ve öz... ( Bir sürü detaylarda boğulmaya hiiç gerek yokmuş.)

Sevgiler canlarım...
__________________
Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var...
Milton H. Erickson
&

Seni seviyorum
Özür dilerim
Lütfen beni affet
Teşekkür ederim
ismira isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-07-2009, 02:09 PM   #9 (permalink)
Üsteğmen
 
ışıkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 316
Tesekkür: 2,142
323 Mesajinıza toplam 3,530 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud of
Standart Cevap: Yüksek Bilinç Kılavuzu-Ken Keyes Jr.

İsmira kesinlikle sana katılıyorum.ben de bir ara günde iki üç tane kitap okumaya başlamıştım.ama baktım kendimi hepsini birden uygulamaya başlamaya programladım.sonuçta aynı kapıya çıkan ama farklı cümleler ve yöntemlerle anlatılan birçok kitap mevcut.sonra bir durdum ve işin özünü yalınlıkla hangileri anlatıyor dedim.işte bir taneside "Yaratıcı İmgeleme".özellikle meditasyonlar çok güzel.

Bu kitabı da Yaratıcı İmgeleme'de yazar tavsiye ediyor.birbirini tamamlayıcı kitaplar insana evet işte budur dedirtiyor gerçekten.


sevgiler herkese
__________________
Nasıl nefes alacağınızı düşünmezsiniz, sadece nefes alırsınız.
Dış koşulları yaratan içimdeki parçamı iyileştirmesi için, sevginin ruhunu yardıma çağırdım.
Hayatındaki herhangi bir şeyi değiştirmek istediğinde bakacağın tek bir yer var: kendi için.
“İçine baktığında, bunu sevgiyle yap.”
Joe Vitale


ışıkk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-07-2009, 07:10 PM   #10 (permalink)
Binbaşı
 
sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 1,186
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: Yüksek Bilinç Kılavuzu-Ken Keyes Jr.

arkadaşlar netten kitabı araştırdım. Alıntıları okuduğum zaman anladım ki çoğunu ben okumadan pratikten yapıyormuşum,yaratıcı imgelemeyi.ama kitabı alıp, uygulamak daha geliştirecek bu yönümü.tekrar teşekkürler.ismiracım dediğin gibi benim ki hep pratik çalışma...sevgiler
__________________
olanı olduğu gibi olduğu haliyle kabul ediyorum.şimdi şu anda... mucize olumlama...http://mutfaktamutlu.blogspot.com/
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
bilinc, keyes, kilavuzu-ken, yuksek


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Yüksek Bilinç Kılavuzu-Ken Keyes Jr.

Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar Yüksek Bilinç Kılavuzu-Ken Keyes Jr. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yüksek Bilinç Kılavuzu-Ken Keyes Jr. Elinizdeki Kılavuz sistem olarak yeni olmakla birlikte, onu oluşturan unsurların çoğu binlerce yıldır denenmiş ve büyük bilgeler tarafından da onaylanmıştır. Kitapta en etkin Yollar ve Yöntemler´le formüle edilen bu ´Mutluluk Bilimi´ değişik zamanlarda ve yerlerde ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.