![]() |
Tekrar Bağlantı - The Reconnection Dünyanın her tarafındaki tanınmış doktor ve tıp araştırmacıları neden Dr. Eric Pearl'ün hastaları tarafından bildirilen olağanüstü şifa haberleriyle ilgilenmektedirler? Bu hastalar, kanser, AiDS'e bağlı hastalıklar ve beyin felci gibi hastalıkların aniden kaybolduklarını bildirdiklerinde, bu ne anlama gelir? Dr. Eric Pearl ile etkileşime giren kişiler, aniden bu şifa enerjisini sadece kendileri için değil, başka kişiler için de kullanabilme yeteneği geliştirirlerse, bu ne anlama gelir? Nedir bu olgu? Geleneksel şifa hakkında okuduğunuz her şeyi tekrar gözden geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Dr. Pearl tarafından tanımlanan "yeni" şifa frekansları, "teknikleri" tamamen aşarak sizi daha önce her yerde, herkesin ulaştığı seviyelerin ötesine geçirir. Bu kitap, sizi Dr. Eric Pearl'ün şifa yeteneğini keşfetmesiyle başlamış olan ve dünyanın bu süreçle tanışmasını sağlayan araç olarak hak edilmiş ününe kadar getiren macerasını anlatır. En Önemlisi, Tekrar Bağlantı (The Reconnection). sizin bu yeni şifa enerjilerinde ustalaşmanız için bireysel olarak kullanabileceğiniz metot ile ortaya koymaktadır.. Bu kıtap hakkında goruslerı olan arkadaslarımız varmı ? youtube de turkıyedekı bazı kanallarda bır takım teknıklerı gostermıs.Bu koonu hakkınızdakı yorumlarınızı benle paylasırsanız cok sevınırımm..Veya yapıp uygulayabılenler..Izledıgım bolumlerde matrıxtekı ıkı noktadan cok daha kolay uygulanabılıyor gıbı gozukuo ama.. |
yeniden bağlantı Selam. Kitabı bende aldım. Sanırım nasıl yapılacağı kitapta yazıyormuş. Sizinde anladığınız gibi henüz o sayfaya gelmedim. Bitirince paylaşırız. Daha önce okuyan yada izleyen arkadaşlar da bizimle paylaşırlarsa sevinirim. Ayrıca şu iki nota nedir? Paylaşırsanız aydınlanmış olurum. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler. |
İki noktayla ilgili çok detaylı bilgi için(oldukça detaylı y789 ) aşağıda vereceğim linkten faydalabilirsiniz. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-hukmedin.html |
Herkese Selam.. Bu Yöntem Gerçekten İşe Yarıyor.Bugün Acayip Bir Boyun Ağrısıyla Uyanmıştım ( Sanırsam Gece Baya Dengesiz Yatmışım.. ) Bu Yöntemi Kendimde Uyguladım Ve Gerçekten İşe Yaradığını Gördüm.. Sadece 2 Dakika Yetti.. :) |
aids ve kanser gibi hastalıkları aniden iyileştiriyormuş? bu ciddi bir iddia... |
Kendi Adıma Büyük Hastalıkların İyileşmesi Hakkında Bir Cevap Veremem Ancak Çok Etkili Bir Yöntem.. Bu Yöntemi Uygularken Sadece Bir Çocuk Gibi OLup Enerjiyi Çekiştirmekten Zevk Almayı Bilmek Lazım.. Birde Normalde Elinizi Ağrıyan Bölgeden Çekince Enerjinin Azaldığını Hissedersiniz Ama Bunda Durum Farklı.. Bu da Sizin Enerjiyle Değil , İlahi Zekadan Dökülen Işık Ve Bilgiyle Uğraştığınızı Kanıtlıyor.. Kısacası Burda Nerenin Şifalanacağı Konusunda Karar Veren Biz Değiliz.. Belki Bizim Bilmediğimiz Bir Rahatsızlığımız Var Ve İlahi Olan Onu İyileştiriyor.. ( İstediğim Bölgeyi Bir Türlü İyileştiremiyorum Diyenler İçin.. ) Kim Bilebilir... Sevgiyle KaLın.. |
Selam.. Bugün Arkadaşım Maçta El Bileğinden Sakatlandı.. Sanırsam Çatlak Vardı Bileğinde.. ( Çatlaklar Kırıklardan Daha Kötüdür Deneyimleyenler Bilir.. ) Neyse Elimi Gezindirdim His Aldığım Bölgelerde.. (Enerjiyi Elimde Hissederek.. ) Öyle Bağıra Çağıra Kanka Sen Napıyosun Sesleri Arasında Bir Bakmış Ki Bileği İyileşmiş.. :D Ve Heralde Maksimum 3 Dakika Çalıştım.. Yalnız Bu Yöntemi Kendi Dışımda İlk O Arkadaşıma Uyguladım.. Sonuç Çok İyiydi.. Sevgiyle KaLın.. |
Kitabı 1.5 yıl önce okudum. Konu üzerinde kitaptan öğrenerek, tek başınıza çalışmanın sizi sadece bir yere kadar getirebileceği öngörüsü hakim. Ellerin enerji ile tanışması ve bunun aktarımı pek yeterli değil. Beden üzerinde varolan birtakım hatların gezegen etrafındaki enerji hatlarına bağlanması gerekli ki bu da herkesin tek başına yapabileceği bir iş değil. Ben, yazarın Türkiye'deki asistanı ile temasa geçtim ve aldığım cevap; tam anlamı ile aktive olmak için tüm seminerlere katılmam gerektiği oldu. Biraz şevkim kırıldı tabii... Niyetiniz sadece şifalanmak ise sertifikalı uygulayıcılara başvurabilirsiniz. Yok ben bu bağlantıya tam olarak katılmak istiyorum derseniz 3 aşamalı semineri almak en uygunu galiba. Şunu da unutmamalı ki her insan bir cevher, Dr Eric Pearl'e gelen ilham neden bize de gelmesin. Herşey mümkün, öyle değil mi... 12389 |
Cevap: Tekrar Bağlantı - The Reconnection reconnectiv healing e uyumlananlar yorumlarını,tecrübelerini vs. yazarlarsa çok memnun olurum. |
Cevap: Tekrar Bağlantı - The Reconnection Bugün aldım bu kitabı becerebilirsem ufaktan başlayıp bendeki hipotiroidi yi iyileştirmek istiyorum. Elle tutulur ,böyle geçmez gibi görünen hastalıkları iyileştiren var mı aramızda ? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:32 PM. |