Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   Tekrar Bağlantı - The Reconnection (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=15249)

YESHAPPY 15-03-2010 09:19 PM

Cevap: Tekrar Bağlantı - The Reconnection

Alıntı:

cliviaf Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590004)
ha bir de ben gözlük kullanıyorum. miyop ve astigmat var bunda da işe yarar mı bu yeniden bağlanma yöntemi?

ah bende aynı sorma :) Kitabı okuduğum kadarıyla kesinlikle yarar.
Ama iyileşmeye istekli olmalısın. Net olmalı isteğin. Sonuca dayalı olmamalı düşüncen. Yani kesinlikle bunu bana uygulayacak ve ben hemen iyileşip çıkıcam burdan diye düşünmemelisin. Oluruna bırakmalısın. Tedavi sırasında rahat olmalısın. Okuduklarmdan böyle anlaşılıyor.

Neptün 15-03-2010 10:33 PM

Alıntı:

YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590013)
ah bende aynı sorma :) Kitabı okuduğum kadarıyla kesinlikle yarar.
Ama iyileşmeye istekli olmalısın. Net olmalı isteğin. Sonuca dayalı olmamalı düşüncen. Yani kesinlikle bunu bana uygulayacak ve ben hemen iyileşip çıkıcam burdan diye düşünmemelisin. Oluruna bırakmalısın. Tedavi sırasında rahat olmalısın. Okuduklarmdan böyle anlaşılıyor.

anlıyorum. peki kitabı okuyan herkes tedavi edebiliyor mu? yani sadece bir kitap ile öğrenebilecek miyim bunu? bu kadar basit mi? bu kadar kolay mı elde ediliyor?

YESHAPPY 16-03-2010 12:09 AM

Cd de kitapta yazanlar seslendirilmiş. Hiç basit değil;ama herkes yapabilir. Ben uzak duruyorum. Yapabileceğime emin olduğumdan değil. Kitabı okuduktan sonra sen karar ver istersen ;) Yöntemlerini anlatmış açık bir şekilde;ama seminerlerine vs katılman da gerek. Sonuçta gerçekten uzmandan öğrenilmesi gerektiğini düşündüğüm bir yöntem.

basak_cigdem 16-03-2010 08:14 PM

Arkadaşlar kitapta yazılanları aynen uygularsanız enerjiyi ellerinizde hissediyorsunuz, ben yakınlarımda deniyorum baş ağrılarını geçiriyor ancak ciddi rahatsızlıklarda işe yararmı bilmiyorım.Benim sinüzit ağrılarım vardı her kış bu yüzden sıkıntılı geçerdi..Bu kışı bu enerji sayesinde daha rahat geçirdiğimi söyleyebilirim.

YESHAPPY 16-03-2010 08:24 PM

Peki kitapta anlatıldığı gibi varlıklar falan görüyor musun?

basak_cigdem 16-03-2010 08:31 PM

Hayır, kesinlikle öyle birşey yok, siz rahat olun sadece söyleneni yapın mucizeyi hissedeceksiniz.

YESHAPPY 16-03-2010 08:37 PM

Uygulamaya çekiniyorum anlatılanlar gibi şeyler yaşayacağım diye. Madem sen yaşamadım böyle birşey...
Yine de tereddütlüyüm.
Sen tam olarak nasıl uyguluyosun anlatabilir misin? Mesela baş ağrılarını geçiriyorum yazmışsın. Ellerinde sende hissediyor musun o enerjiyi? Senin hissettiklerin neler? Anlatırsan sevinirim. Merak ediyorum gerçekten. Uygulamış kişilerden dinlemek daha iyi geliyor bana.

basak_cigdem 16-03-2010 09:02 PM

Kitapta sözü geçen varlıkları Eric Pearl görmüş onda böyle bir yeteneği kullanması için göründüklerini sanıyorum.Oysa biz Eric Pearl'ün sayesinde bu enerjinin varlığından haberdarız. Kendiside kitabında tamamını okuduysan hayalet diye bir şeyin görünmediğini onun kendi hayallerinizden kaynaklandığını söylüyor hatta espiride yapmış eğer varsalar dün öldüler diyor.Ben ayna karşısın da kitapta bahsedildiği gibi yaptım ve elim bir küreyi tutuyormuş konumuna geldi daha sonra ellerimi uzaklaştırdım yaklaştırdım kısaca enerjiyle oynadım tıpkı kitapta bahsedildiği gibi ellerimde kimi zaman karıncalanma kimi zaman sıcaklık hissetim ilk olarak eşimde denedim ilk günler midem bulandı yaparken(kişiye uygularken) ama kısa zamanda bulantı hissi geçti yapması çok kolay sadece konsantre ol , böyle kolay bir yöntemle faydalı olmak duygusu çok güzel tavsiye ederim.

YESHAPPY 16-03-2010 09:06 PM

Evet bahsettiğini hatırlıyorum. Denemeye karar verdim söylediklerin sayesinde. Teşekkür ederim. Yapabilrsem yazacağım.

ComRad3 16-03-2010 09:27 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 91298)
İki noktayla ilgili çok detaylı bilgi için(oldukça detaylı y789 ) aşağıda vereceğim linkten faydalabilirsiniz.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-hukmedin.html

iki noktayla bir akrabalığı mı var yoksa bu yöntem yerine iki noktayı mı tavsiye ediyorsunuz.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:28 AM.