![]() |
Cevap: Tekrar Bağlantı - The Reconnection Alıntı:
Ama iyileşmeye istekli olmalısın. Net olmalı isteğin. Sonuca dayalı olmamalı düşüncen. Yani kesinlikle bunu bana uygulayacak ve ben hemen iyileşip çıkıcam burdan diye düşünmemelisin. Oluruna bırakmalısın. Tedavi sırasında rahat olmalısın. Okuduklarmdan böyle anlaşılıyor. |
|
Cevap: Tekrar Bağlantı - The Reconnection Cd de kitapta yazanlar seslendirilmiş. Hiç basit değil;ama herkes yapabilir. Ben uzak duruyorum. Yapabileceğime emin olduğumdan değil. Kitabı okuduktan sonra sen karar ver istersen ;) Yöntemlerini anlatmış açık bir şekilde;ama seminerlerine vs katılman da gerek. Sonuçta gerçekten uzmandan öğrenilmesi gerektiğini düşündüğüm bir yöntem. |
Cevap: Tekrar Bağlantı - The Reconnection Arkadaşlar kitapta yazılanları aynen uygularsanız enerjiyi ellerinizde hissediyorsunuz, ben yakınlarımda deniyorum baş ağrılarını geçiriyor ancak ciddi rahatsızlıklarda işe yararmı bilmiyorım.Benim sinüzit ağrılarım vardı her kış bu yüzden sıkıntılı geçerdi..Bu kışı bu enerji sayesinde daha rahat geçirdiğimi söyleyebilirim. |
Cevap: Tekrar Bağlantı - The Reconnection Peki kitapta anlatıldığı gibi varlıklar falan görüyor musun? |
Cevap: Tekrar Bağlantı - The Reconnection Hayır, kesinlikle öyle birşey yok, siz rahat olun sadece söyleneni yapın mucizeyi hissedeceksiniz. |
Cevap: Tekrar Bağlantı - The Reconnection Uygulamaya çekiniyorum anlatılanlar gibi şeyler yaşayacağım diye. Madem sen yaşamadım böyle birşey... Yine de tereddütlüyüm. Sen tam olarak nasıl uyguluyosun anlatabilir misin? Mesela baş ağrılarını geçiriyorum yazmışsın. Ellerinde sende hissediyor musun o enerjiyi? Senin hissettiklerin neler? Anlatırsan sevinirim. Merak ediyorum gerçekten. Uygulamış kişilerden dinlemek daha iyi geliyor bana. |
Cevap: Tekrar Bağlantı - The Reconnection Kitapta sözü geçen varlıkları Eric Pearl görmüş onda böyle bir yeteneği kullanması için göründüklerini sanıyorum.Oysa biz Eric Pearl'ün sayesinde bu enerjinin varlığından haberdarız. Kendiside kitabında tamamını okuduysan hayalet diye bir şeyin görünmediğini onun kendi hayallerinizden kaynaklandığını söylüyor hatta espiride yapmış eğer varsalar dün öldüler diyor.Ben ayna karşısın da kitapta bahsedildiği gibi yaptım ve elim bir küreyi tutuyormuş konumuna geldi daha sonra ellerimi uzaklaştırdım yaklaştırdım kısaca enerjiyle oynadım tıpkı kitapta bahsedildiği gibi ellerimde kimi zaman karıncalanma kimi zaman sıcaklık hissetim ilk olarak eşimde denedim ilk günler midem bulandı yaparken(kişiye uygularken) ama kısa zamanda bulantı hissi geçti yapması çok kolay sadece konsantre ol , böyle kolay bir yöntemle faydalı olmak duygusu çok güzel tavsiye ederim. |
Cevap: Tekrar Bağlantı - The Reconnection Evet bahsettiğini hatırlıyorum. Denemeye karar verdim söylediklerin sayesinde. Teşekkür ederim. Yapabilrsem yazacağım. |
iki noktayla bir akrabalığı mı var yoksa bu yöntem yerine iki noktayı mı tavsiye ediyorsunuz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:28 AM. |