![]() |
Cevap: Elindeki Kitap Ahmet Altan/En Uzun Gece Bitirmek üzereyim,can acıtıcı ve akıcı bir hikaye.. |
Cevap: Elindeki Kitap Elif şafak ' Aşk' |
Cevap: Elindeki Kitap Alıntı:
Sürükleyici ve süper eğitici bir kitap bence :)) Geçen yıl çok keyifle okudum , müthişti... |
Cevap: Elindeki Kitap Alfred Adler--İnsan Tabiatını Tanıma |
Hala kitabın etkisindeyim ve sonu askıda kaldı , lale devrini , padişahları falan araştırdım fakat sonunu bağlayamadım , sonunu kendince irdeleyen varsa benimle paylaşabilir mi? |
Cevap: Elindeki Kitap İnternete her kitap bakmaya girdiğimde KATRE-İ MATEM gözüme çarpıyor alsam diye de, yapılan yorumlarda sonunun askıda kalmış olması biraz olumsuz etkiledi beni, alsam mı almasam mı bilemedim b456 |
|
Bu arada ben de okumaktan çok keyif aldığım bir öneri de bulunayım.. Ahmet ÜMİT İstanbul Hatırası Byzantion’dan İstanbul’a uzanan heyecan yüklü, tarihsel bir serüven… Yedi hükümdar, yedi kadim mekân, yedi gizemli olay ve yalın bir gerçek! Ahmet Ümit’in beklenen romanı İstanbul Hatırası 1 Haziran tarihinde okurlarla buluşuyor. Romanlarında zengin arka planı polisiye kurgu içinde vermekteki ustalığı ile bilinen Ahmet Ümit’in bu romanı da yine peş peşe işlenen cinayetlerin çevresinde kurgulanmış. Ancak bu kitabı sıradan bir polisiye romandan ayıran birçok özellik var. Her şeyden önce zengin kadrosu ile İstanbul Hatırası, çeşitli kesimlerden İstanbulluyu bir araya getirerek içinde barındırdığı alt öykülerle zengin bir yapı sunuyor. Birbirine bağlanan bu alt öyküler bir yandan gerilimin etkisini artırırken bir yandan da romanı şenlikli ve çok yönlü bir yapıya ulaştırıyor. Kitabın bir başka önemli özelliği de İstanbul hakkında son derece detaylı bilgi içermesi. Kurgunun içine yerleştirilen bu bilgiler hem okumayı daha meraklı hale getiriyor hem de tarih aracılığıyla çok günümüzün dışındaki öykülerin de kurguya yerleşmesine imkan tanıyor. Böylece Ahmet ümit’in İstanbul Hatırası adlı romanı, başka başka dönemlerin öykülerinin eşliğinde, günümüz İstanbul’unun geniş bir panoramasını oluşturuyor. Tutucusundan modernine, eski İstanbullusundan yeni göç etmişine, milliyetçisinden gayrı Müslim’ine varana dek İstanbullu diye adlandırılabilecek herkes bu kitabın içinde kendi öyküleriyle birlikte İstanbul’un devasa çarklarının dişlilerini dile getiriyor. Binlerce yıllık tarihiyle İstanbul başrolü oluştururken romana girip çıkan her karakter de İstanbul’un nasıl İstanbul olduğunu aktarıyor. |
Cevap: Elindeki Kitap Şuanda Psk. Özcan Göknar'ın Özgüven Kazanmak isimli kitabını okuyorum. Aslında başlangıç baya güzeldi. Güven ve güvensizlik duygularını çok güzel anlatmış. Sonra örnek hikayelere geçmiş. Ben şu an örnek hikayeler bölümündeyim. Bu kısmı yetersiz buldum açıkçası. Anlatmış. Örnekler çok iyi aslında. Merakla okuyorum sonu nasıl olacak diye. Bir bakıyorum bitmiş. Eee yani? filan diyorum. Kof geldi o açıdan bu bölüm. Sonraki bölümlerin daha öğretici ve faydalı olacağına inanıyorum. Kitabı bitirdikten sonra genel olarak yorumumu paylaşırım. Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Elindeki Kitap evrenden torpilimm var da takili kaldim ben sevincli katre-i matemi okuyamadan kuzenime verdim bir de ^-^ |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:22 PM. |