Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitap Çalışması (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=188)
-   -   Kitap İsmi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=34)

asi_mavi2 13-05-2009 04:44 PM

Cevap: Kitap İsmi

farkındalık bu çok anlamlı bir cümle.. içinde farkındalık olmalı yada bu anlama gelen bir şey. neyse kitabınızı dört gözle bekleyenlerdenim tabi önce elimdekileri bitirecem.

farkında olarak yaşamak...
bilinçli yaşamak...
yaşamın farkında mısın?
ancak toplumumuzda farkındalık ve bilinçlenme kelimeleri çok az kullanılıyor. sanırım o yüzden ilgi çeksin diye para zenginlik veya sır kelimeleri kullanılıyor bu kitaplarda sık sık. keşfetmek vs...
kendi sırrını çöz
sır içinde gizli
içindeki sırrı çöz
kendini keşfet
içimdeki güç
güç nerede
yaşam amacı
yaşam sende gizli
hayatı anlamak
yaşamı anlamak
hayattan neler bekliyorsun
Işık sende gizli
Işığın yolu
Işığını bul
karanlıktan aydınlığa
aydınlanmak
.....

asi_mavi2 13-05-2009 04:46 PM

hayatım değişti en güzeli tabi bu çok güzel bir isim. benzer kitap isimleri yoksa olabilir. ancak site ismide aynı diyorsanız ilk kitabınız için neden olmasın!

cadi_bm 18-06-2009 03:27 PM

Kitap adını hla almadıysa ben de maydanoz olmak istiyorumm:
TELKİNLE GELEN MUCİZE
MUCİZEYLE GERÇEK HAYAT
MUCİZEYLE SEN
TELKİNLE GERÇEK SEN
İŞTE SEN
KENDİNE DÖNÜŞÜM
KENDİNE DÖNÜŞMEK
(KORKMA) BU SENSİN ;)

Ay iyice saçmaladım galiba :) :) :)

arca 23-06-2009 01:31 AM

Bu sefer sıra sende
Neden Olmasın
mucizeyi gör
Herkes Mucize Gerçekleştirir

axxxxa 19-07-2009 11:48 AM

üyeler bu konuda kendi kendine yorumlar yapıyor da, bu konuda çalışmalar hala sürüyor mu? gerçi yönetim mesajları okuyor anlaşılan ama hiç yorum yapılmamış uzun zamandır(yönetim tarafından). konu 2006 da açılmış şimdi 2009 dayız. şu an çıkmış bir kitap varmı yoksa hala çalışma aşamasındamı merak ediyoruz. öneriye gelince herhalde kitap pek sanatsal yada edebi bir işlenme tarzına sahip değil (içeerikten ve işlenme şeklindenn biraz bahsetseniz daha düzgün öneriler gelebilir) bu yüzden fazla karmaşık bir isme gerek yok ve yapılan çalışma bilinç düzeyinde çalışan kişisel gelişim veya motivasyon kitabı olmadığından yapılan tüm öneriler anlamsız kalıyor. zaten bir anlık gaz vermeye yönelik isimlerden millet sıkıldı artık. ayıca tek bir kitapla kitap çalışmasının sonlanacağını zannetmiyorum tavsiye olarak çıkarılacak bütün kitaplar için
1. HAYATIM DEĞİŞTİ ----genel isim (sabit)
2. RİTMOTRANS vb. ----- kitap ismi (değişken)
3. Bilinçaltı Değişimi, programlaması vb ------- ritmotrans gibi bilgi içerikli
kitapar için açıklayıcı bir kaç kelime, gelişim
vb. kitaplar için slogan (değişken)
not: tabiki arka kapakta (ritmotrans için) normal gelişim teknikleri bilinç düzeyinde çelışırken ritmotransta bilinç altı düzeyinde işlevsellik olmasının izahı ve önemi olmalı
not1: ücretsiz dağıtılan telkinler ( hepsi, birtanesi yada bazıları) cd olarak kitapla verilebilir( zaten düşünmüşsünüzdür ama ben söyleyeyim)
şeklinde olabilir.

asiyah 19-07-2009 12:23 PM

Bilinçaltına Ritmik Yolculuk

salvadore_xp 19-07-2009 02:10 PM

çaresizseniz çare sizsiniz!

mavifirca 10-10-2009 12:47 AM

kitaba isim bulundu mu bilmiyorum, bulunmadiysa benden de bir öneri; kitabin ismi icinde " sihir " olmali bir sekilde diyorum. Mesela

icinizdeki sihir yada

beyindeki sihir veya

sadece "sihir"

bu ve benzeri cogaltilabilir

nazendem 10-10-2009 12:32 PM

Bence şu yeni moda iki isimli kitaplardan olmalı.Büyük punto ritmotrans.altına daha küçük punto hayatım değişti.Yada tam tersi.bence 2 isimli olmalı.

ZEYNEP2 25-12-2009 04:29 PM

benim atakan bey ile hayatım değişti.

bu nedenle kitabın ismi bence site ismi ile aynı olsun

HAYATIM DEĞİŞTİ !

gayet güzel bir kitap ismi..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:58 AM.