![]() |
Ynt: Kitap İsmi bence kitabın adı (ritmotrans ile güneşe doğru) güneş enerjidir güneş hayattır güneş üremektir varolaktır,canlamak, yeniden doğmaktır yeşermek,çiçek açmak, olğulaşmak tır. |
Ynt: Kitap İsmi "HAYATIM DEĞİŞTİ "güzel bence çarpıcıda merak uyandırıcı aynı zamanda ttli3 |
Ynt: Kitap İsmi öncelikle merhaba. bence kitabın isminde Ritmotrans klimesi geçmesin. 1.yabancı bir kelime. 2.söyenmei zor. 3. hafızada ilk okuyuşta kaıcı değil. hayatım deişti olabiir am basit ve çok dikkat çekii değil. bana göre yatın değişsin ,haytın değişecek ,hayatını değiştir vb. çünkü biri hayatım değişti dese olabilir banane diyebilirsin. ama biri hayatın değişsin dese sen ilgilenirsin ve nasıl olacak dersin. ayrıca kelimeye hayatın değişsin yerine "seninde hayatın değisin "dersek şöyle düşünür ; demek başkalrının hayatı değişmiş benimde değişebiilir ,acbaba nasıl olacak der. son olarak " seninde hayatın değişsin " veya "sende hayatını değiştir" yada " seninde hayatın değişecek" saygılarımla... |
Ynt: Kitap İsmi müzik ile yeniden doğuş ??? |
Ynt: Kitap İsmi yada "müzik ile hayatım değişti" ?? dusun |
Ynt: Kitap İsmi "müzik ile seninde hayatın değişsin" |
Ynt: Kitap İsmi " Bir kitap okudum Hayatım Değişti " Bence çok klas bir isim olur! |
Ynt: Kitap İsmi aaaa...kitap çıkaracağınızı bilmiyordum... b456 harika...hayırlısı olsun şimdiden.... blissy blissy arkadaşlar çok güzel önerilerde bulunmuşlar...belki telkinli bilinçaltı çalışması da eklenebilir kitabın kapağına...ben arkadaşlarıma bu şekilde bahsettiğimde çok ilgilerini çekiyor.. coffe2 hatta bir kaç tanesi baya ilgilenip üye oldu...ve müzikleri düzenli dinliyorlar... birazda site içinde aktif olabilselerdi bende çok sevincektim... girlhaha ama olsun önemli olan sitemizi duyurabilmek... daha çok kişinin yararlanmasını sağlamak...size tekrar başarılar... ttli3 |
Ynt: Kitap İsmi bir kitap için kapak çok önemli bence okuyucuyu kapak cezbeder...bilenler bilir zaten ama bilmeyenler için kapak çekici bir unsurdur............. hayatınızdan memnun değilmisiniz? bu kitap sizin için............. hayatınızı değiştire bilirsiniz............... hayatınız bu gün değişecek...................... hayatınız bu kitapla değişecek..................... kendinize bir iyik yapın........................... değişim bu kitapta................................ hayatınızın nasıl değiştiğine şaşıracaksınız............... hayatınızın altın anahtarı........................ değişime hazırmısınız........................ hayatınızı değiştirin............. |
Ynt: Kitap İsmi BENCE "HAYATIM DEĞİŞTİ" İSMİ YETERLİ. EĞER SİTE İLE İLGİLİ BİR BAĞLANTI KURULACAK İSE ZATEN KAPAK İÇ KISMINA BİR LİNK YAZILABİLİR. HAYATIM DEĞİŞTİ İSMİ BİRÇOK İNSANIN KENDİSİNİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN KENDİNDEN BİRŞEYLER BULACAĞI BİR İSİM. BAŞKA BAŞKA BİRÇOK İSİM VERİLEBİLİR. ÖNEMLİ OLAN HER İNSANIN BU İSMİ OKUDUĞUNDA HİSSEDECEĞİ, İÇ DÜNYASINDA BULABİLECEĞİ BİR ŞEYİ VAAT EDEN BİR ÇAĞRIŞIM HİSSİ UYANDIRMAK. BAKINIZ SON ZAMANLARDA ÇOK SATAN KİTAPLARDAN BİRİ "SIR" VEYA "SECRET". İNSAN BU İSİMLERİ OKUYUNCA EVET BENİMDE BİR SIRRIM VAR ACABA BU NASIL BİR SIR DİYE DÜŞÜNÜYOR!!! |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:28 AM. |