![]() |
Kilo Verme Güven New Age Kilo Verme Güven New Age Telkinini Bu Linkten Sağa Tıklayıp Hedefi Farklı Kaydet Diyerek Yükleyebilirsiniz. New Age Telkinler Telif Sorunu Olabileceği İçin Kaldırılmıştır |
Kilo Verme Güven New Age bu muzik bugune kadar duydugum en guzel muziklerden biri.. new age versiyonlarini dinliyorum zaten telkinlerin ama bu super :) sirf muzigin askina kilo verme konusunda kendine acaip guvenen biri olup cikacagim :) ama onemli olan icraat sanirim :) Atakan Bey, bu muzik kime ait gibi detayli bilgilere sahipseniz ve paylasirsaniz cok memnun olurum. tesekkurler... |
Kilo Verme Güven New Age Banada bir üyemiz göndermişti yükledim ancak detaylı olarak ismini bilemiyorum.Bencede new age tarzi güzel. Ben en çok şu kizilderili gibi olan var ya hayyuu falan diyor onu seviyorum blissy |
Kilo Verme Güven New Age bu kilo verme(ada) ile kilo verme(güven) arasındaki fark nedir? |
Kilo Verme Güven New Age İçerikleri farklı... Farklı uzmanlar tarafından yazılmış scriptler. Kilo verme Ada'nın içeriği sitenin ana sayfasında vardır. |
Kilo Verme Güven New Age müzik harika ama bana ye emri veriyor öneriniz var mı gulensmiley |
Kilo Verme Güven New Age Telkin dinlerken kilo vermek için disiplinde önemli.Bahsettiğim diyet değil.Sadece ne yiyeceğiniz ile ilgili bir planınız olmalı. Günde 5-6 öğün yiyebilirsiniz ancak ne yiyeceğiniz en azından belli olsun.. Böylece telkinler ile birlikte kilo vermeniz kolaylaşır. Hiç bir plan olmadan sadece telkin dinlemek kilo verme konusunda pek verimli olmayabiliyor. |
Kilo Verme Güven New Age http://www.ritmotrance.com/2007/newa...egisti.com.mp3 kilo da verilir hersey de hissedilir.. uculur da uyutur da ...umarim asik olmam ruyamda... ....seviyle..tesekkurle... degerle. |
Kilo Verme Güven New Age Yeniden merhabalar, Kilo verme ada ile kilo verme güven script içeriklerinin farklı oldugunu söylüyorsunuz. Kilo verme güven scriptini de bi ara ekleyemez misiniz? Bu arada ben versiyonların new age olanlarını tercih ediyorum ancak bazıları hep aynı parcaya monte edilmisler. Farklı parcalar olursa cok memnun olacagım en azından bundan sonrası icin.. Deneyimlerimi paylasmaya gelince: henüz 2 gün oldu burayla tanısalı, ben biraz aceleci miyim neyim su an 10 tane olmus listem cilgin897 ama ikincil olanları cıkaracagım ki digerlerine daha sık sıra gelsin..bu arada birkac kilo vermek istiyordum ama henuz kendimi hazır hissetmiyordum. bunları dinlemeye baslayınca istahımın azaldıgını ve abur cubura eskiye oranla pek yönelmedigimi farkettim. simdilik bu kadar, insallah gelisim (degişim) olursa paylasırım.. tesekkurler...hismiley |
Kilo Verme Güven New Age Atakancım selamlar,ben Fikret. Kilo verme (güven) newage versiyonunu dinlemeye başladım,gelişmeleri buradan zaman zaman aktaracağım.Bu arada hakikatten seçilen müzik çok güzel, Buddha Bar serisindense hiç şaşmam :) Başarılarının devamını diliyorum ,08.04.2007 günü bu sefer ama gerçekten bu sefer görüşmek üzere :) |
Kilo Verme Güven New Age Herkese merhaba; Script i indirdim new age olanı gerçekten çok güzel müzik.Kilo verme telkininin içeriğini müzikle beraber olduğunu sanıyordum ama öyle değilmiş.Sadece müzik herhangi bir konuşma yok?Pek birşey anlayamadım onu sık sık okumamız mı gerekıyor ya ne yapmam gerekıyor :( |
Telkinleri Duymaniz Gerekmiyor Alıntı:
Alıntı:
Telkinleri okumanız gerekmiyor.Aslında siteyi incelerseniz kolayca bu sorunuzun cevabini bulabilirisiniz. İlgili linkler.. http://www.hayatimdegisti.com/portal...=355&Itemid=62 http://www.hayatimdegisti.com/forum/...php?board=12.0 |
Kilo Verme Güven New Age Atakan Bey, Kilo verme-ada telkinini nereden indirebiliriz? (Rapid linki çalışmıyor) Açıkçası onun içeriği bana daha tatmin edici geldi.. |
Kilo Verme Güven New Age Alıntı:
Ada versiyonu içerik olarak biraz fazla uzun gibi geldi. |
Kilo Verme Güven New Age Merhaba bu kilo verme new age li scriptine bayıldım arkadaşlar motive edici esrarlı uzak doğu esintiti taşıyan bir ritmi var :) yaz geliyor yine deneyeceğim fazlalıkları iştaha veda zamanı geldi sanırım haydi bakalım kolay gelsin benim gibi tüm kilo vermek isteyenlere ... selamlar |
Ynt: Kilo Verme Güven New Age Alıntı:
|
Ynt: Kilo Verme Güven New Age merhaba kılo verme ıle ılgılı telkınleri bir hafta ego güçlendirici ve süçluluk duygusunu dinkedikten sonra mı dinlememiz gerekiyor doğrusu nasıl olmalı yardıcı olabilirmisiniz bu arada herkese sitenizi öneriyorum kilo verme ile ilgili dilerim bana da yardımcı olabilir |
Gerçekten performans olarak memnun kaldigim bir mp3.İçerik de çok iyi zaten suçluluk ego gibi telkinleri yazan kisi bu telkini yazmis. |
Ynt: Kilo Verme Güven New Age ATAKAN BEY SAĞOLUN İYİKİ SİZLERE RASTLAMIŞIM HERGÜN DAHA IYIYE GİDİYORUM SANKİ ARKADAŞLARIM SÖYLÜYORLAR DAHA FAZLA GÜLÜMSÜYORMUŞUM DAHA DİK YÜRÜYORMUŞUM ASLINDA BUNDAN 15 GÜN ÖNCE BEL RAHATSIZLIĞIM OLMUŞTU 10 GÜN YATAK ISTİRATİ DEDİ DOKTORLAR İNANIN BENİM İÇİN ÇOK ZORDU.KİLO ALMAM ŞÖYLE DURSUN HATTA VERMEM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİLER HAREKET EDEMEMEK ÇOK KÖTÜ SONRA TAM BEN NASIL ÜSTESİNDEN GELEBİLİRİM DİYE DÜŞÜNÜRKEN SİZLERLE TANIŞTIM ÇEKTIĞİM ACILARIN ÖDÜLÜ OLDU BU SİTE. art56art56 İNANIYORUM BENDE BAŞARIP BAŞIMA DERT OLAN KİLOLARDAN KURTULACAĞIM smiliyface |
Ynt: Kilo Verme Güven New Age meraba acaba kilo verme guven telkiniyle kilo verme ada ayri ayrimi? |
Kilo verme ada çok verimli değil... |
Ynt: Kilo Verme Güven New Age sagolun yardimci oldunuz cok iyisinizjavascript:void(0); 9078 |
Ynt: Kilo Verme Güven New Age kilo verme new age muzigi bi harika muzigi ilk duydugumda muzik konusuyor gibiydi sanki telkinleri anlatiyo gibiydi cok etkileyici atan beyin ellerine saglik 25889 atakan beyin ismini yanlis yazmisim farketmedim y789 ozur dilerim |
Ynt: Kilo Verme Güven New Age Merhabalar blissy öncelikli hedefimiz kilolarımızı vermekse acaba sadece kilo verme güveni dinlesek sürekli nasıl olur atakan bey dusun Bu arada ben zaten diyetteyim, ve şimdide baya bi kilo verdim ama insan hep daha fazlasını istiyor:) ancak bugün dinlemeye başlamış olmama rağmen sanki iştahım açılır gibi oldu... yanılıyor olabilirmiyim acaba Şimdiden teşekkürler clapping |
|
Ynt: Kilo Verme Güven New Age merabalar ben ilk basta bir hafta ego ve sucluluk dinledim daha sonra kilo verme guven de icinde olmak uzere bes alti telkin birden ekledim kilo verme telkinine sira gelmiyor diye hepsini cikarttim sadece kiloverme guveni dinlemeye basladim uc gun kafam agridi egoyla suclulukta hic olmamisti daha sonra hafif istahim kesilir gibi oldu ama gecti bende icine ego guveni ekledim iki uc gunde oyle dinledim bi degisiklik olmadi gibi sonra sucluluguda ekledim simdi dordunu birden dinliyorum geceli gunduzlu dokuz gunden beri dinliyorum bi degisme hissetmiyorum sanki istahim cok acikti iyice acildi kilo vermek icin rejim yapmak istiyorum icimden gelip bi turlu baslayamiyorum onceden olsa su gun rejime baslayacagim derdim ve baslardim uff bi yerde yanlislikmi yapiyorum acaba kilo verme telkini etki etmeyecekmi bana ağla ben yinede biraz daha dinlemiye devam ediyim ne olur ne olmaz belki etki eder |
Ynt: Kilo Verme Güven New Age Ama ben suçluluk duygusunu daha indirmedim(biraz korkuyorum onu dinlemeye, yani zaten çok sakin bir insan değilim ve dahada agresif olmaktan korkuyorum) sadece kilo verme güveni dinliyorum ama sanki iştahım açıldı, acaba bu normalmidir? ne kadar zamanda ilk etkilerini hissetmeye başlarım? Bu arada ilgilendiğiniz için teşekkür ederim blissy |
Öncelikle oluşan negatif etkilerin geçici olduğuna inanın. Bu bir nevi bilinaltının verdiği direnç yada tepki olarak algılayın . Aceleci olmayın sebatla size önerilen telkinleri dinleyin. İlk olarak Suçluluk ve Ego(Güven) önemlidir. Kişiden kişiye değişmek üzere 70-80 saat lik dinlemeden sonra etkileri görmeye başlarsınız. Bundan sonra özellikle kendine güven telkini listenizde olsun. Ayrıca Atakan Bey'in imzasındaki açıklamaları okumanızı tavsiye ederim... Sevgi ve Saygı ile... |
Ynt: Kilo Verme Güven New Age Sanırım iştahım azalıyor blissy |
Ynt: Kilo Verme Güven New Age music45 ben mistik olan her şeyi çok severim müziklerin new age olanı gerçekten harika ama klasik müzikleri de yabana atmamak gerek çünkü çok rahatlatıcı günde en az 8-10 saat dinlenmesi gerektiği ni söylemiştiniz ben okadar saat dinley emiyorum en fazla 4-5 saat dinleyebiliyorum sanırım buda yeterli olmuyor bende ara ara dinlemeye devam ediyorum en azından müzik amaçlı dinlemiş oluyorum derty |
Ynt: Kilo Verme Güven New Age bende bu telkını çok begendım muzıyın akısına bırakıyorum kendımııı daha ilk gunum bakalım sonuç ne olacak 98569 |
Ynt: Kilo Verme Güven New Age bu telkinleri düzenli dinleyip kilo veren varmı arkadaşlar suçluluk ve egodan sonra kilo vermeyi dinlemeye başlayacam boş yere umut bağlamak istemiyorum dusun |
[color=teal][i][b]merhaba duru79 actionsmile hoşgeldin... elbette var... öncelikle lütfen rehber bölümümüzü inceleyerek başlayın... telkinleri nasıl ve nekadar dinleyeceğiniz konusunda bol bilgi için... sonra rahat rahat forum sayfalarımızı dolaşın... pc05 üyelerimizin kendi yazdığı satırlardan olumlu gelişmeleri takip etmiş olursunuz... sizdende en kısa zamanda gelişmelerinizle ilgili bilgilerinizi bekliyoruz... sevgiler.. hismiley *********** merhabalar zehirli yosuncum... hismiley forum sayfalarımızda bu konularla ilgili üyelerimizin kendi yazdıkları olumlu sonuçları içeren mesajlar ve benzer şekilde sorulan sorula verilen cevaplarımız var canım... sevgiler.. actionsmile |
Ynt: Kilo Verme Güven New Age Ben ilk önce kilo verme telkinin indirdim ama daha sonra suçluluk-ego kendine güven telkinlerini indirdim.şu anda sadece suçluluk telkinin dinliyorum kilo telkinie sonra devam edicem.Ayrıca Atakan Bey in emeğine ve yüreğine sağlık.Hem okadar uğraşmış hemde ücretsiz olarak yayınlıyor.Teşekkürler |
Ynt: Kilo Verme Güven New Age suçluluk ile birlikte egoyu da dinleyebilirsiniz.. rehber bölümümüzde tüm ayrıntaları bulabilirsiniz ... sevgiler... http://hayatimdegisti.com/forum/gene...i-t2266.0.html |
Ynt: Kilo Verme Güven New Age bu müzik sadece 13 saniye mi? nasıl oluyor anlamadım. o kadar söz 13 saniyede söylenmiyor sanırım. bende mi bi tuhaflık var acaba? |
|
Ynt: Kilo Verme Güven New Age yükleyemiyorum bi türlü :S |
|
Ynt: Kilo Verme Güven New Age Ben linki indirdiğimde html olarak kaydediyor ve bir internet sayfası açıyor. Nerede yanlış yapıyor olabilirim? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:52 PM. |