| ||||||||||
|
Kilo Verme ve Kilo ile İlgili Telkinler Kilo almak için olumlamalar. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bu bölümün boş olduğunu gördüm. Kilo vermenin yanında kilo alma telkini de keşke bulunsa yahut kilo almak için olumlamalar paylaşılsa nasıl olur?...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kilo ile İlgili Telkinler telkin cd indir izle İstanbul Kilo ile İlgili Telkinler nerededir kimdir Kilo ile İlgili Telkinler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kilo ile İlgili Telkinler hipnoz Kilo ile İlgili Telkinler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kilo ile İlgili Telkinler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kilo ile İlgili Telkinler kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tesekkür: 912
153 Mesajinıza toplam 986 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Bu bölümün boş olduğunu gördüm. Kilo vermenin yanında kilo alma telkini de keşke bulunsa yahut kilo almak için olumlamalar paylaşılsa nasıl olur? ![]() ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tesekkür: 30
13 Mesajinıza toplam 41 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Güzel bir nokda bende kilo ALMAK isteyenlerdenim ..... |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2009 Bulunduğu yer: Afyonkarahisar
Tesekkür: 673
413 Mesajinıza toplam 1,740 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Bende kilo almayı seçenlerdenim
__________________ her geçen gün daha çok gelişiyorum ve bunu farkediyorumm ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Tesekkür: 563
80 Mesajinıza toplam 337 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Evett eveet bende kilo almak istiyorum (: Sonunda bunu da buldum bu sitede ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Bulunduğu yer: Florya
Tesekkür: 1,998
335 Mesajinıza toplam 2,311 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Arkadaşlar çok incesiniz ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2009 Bulunduğu yer: Afyonkarahisar
Tesekkür: 673
413 Mesajinıza toplam 1,740 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() teşekkürler sende çok incesin, (kilo al biraz) ![]()
__________________ her geçen gün daha çok gelişiyorum ve bunu farkediyorumm ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
Guest
| ![]() bende bende istiyoruumm ![]() |
![]() |
![]() | #8 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tesekkür: 912
153 Mesajinıza toplam 986 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Konuya hakim birileri yok mu? Yöneticiler, nerede uzman arkadaşlar nerede? |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009 Bulunduğu yer: Tekirdağ
Tesekkür: 1,296
409 Mesajinıza toplam 1,671 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() arkadaşlar bnde kilo alamayanlardanım. Ben arısütü-bal-poleni kullandım. 12000mg olanından verdi aktarcı 18 yaşından büyükk çocuklar içindi. Aktarcı biraz salladı sanırım, dedi ki bana 3 gün içinde farkedilecek etkisini göreceksinz :) belki de bnde işe yaramadı bilemiorum nese uyku da yapıo buarada fakat gece pek uyuttuğunu söleyemem 12000mg olanı çok etkili olan oyüzden sanırm enerji verdiğinden pek uyuymıosun sabaha doğru anca uyuodum ben.. bn 2 kez kullandım arada 1 ay kullanmamştm almamaştm çünkü ilk kulllanmımda pek bi etki göremeynce moralim bozulmştu..dediğim gbi bnde işe yaramadı ya da bn düzenli kullanmadığım içindir bilemiorm.. fiyatı 15 tl. Benim kuzenim balık yağından kilo aldı ama teyzem alamadı bünyeyle alakalı sanırım :S bnde kullandım ama alamamştım sanırım 1 ay kullandığım içindir bilemiorum.. ben de çook merak ediorum kilo almak için ne yapmalıyım? kilo alan arkadaşlardan tavsiye istiyorum ![]()
__________________ Küçücük görünür evler yukardan bakıldığında Ben de uzaktan baktım malum senli konulara Bir küçüldün gözümde sen neymişin aslında. . . |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009 Bulunduğu yer: Tekirdağ
Tesekkür: 1,296
409 Mesajinıza toplam 1,671 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() ben bi siteden kilo verme olumlamaları buldum onu kilo almaya çevirdim; KİLO ALMAK KENDİMİ İYİ HİSSETTİRİYOR. BEDENİMİ SEVİYORUM. SAĞLIKLI BESLENMEYİ SEVİYORUM. İSTEDİĞİM KİLOYA HIZLICA ULAŞIYORUM. KİLO ALMAKTA KARARLIYIM. KOLAYCA KİLO ALIYORUM. KİLO ALMAKTAN HOŞLANIYORUM. HEDEFLEDİĞİM KİLOYA ULAŞIYORUM.
__________________ Küçücük görünür evler yukardan bakıldığında Ben de uzaktan baktım malum senli konulara Bir küçüldün gözümde sen neymişin aslında. . . |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Kilo Verme ve Kilo ile İlgili Telkinler Kilo almak için olumlamalar. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bu bölümün boş olduğunu gördüm. Kilo vermenin yanında kilo alma telkini de keşke bulunsa yahut kilo almak için olumlamalar paylaşılsa nasıl olur?...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kilo ile İlgili Telkinler telkin cd indir izle İstanbul Kilo ile İlgili Telkinler nerededir kimdir Kilo ile İlgili Telkinler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kilo ile İlgili Telkinler hipnoz Kilo ile İlgili Telkinler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kilo ile İlgili Telkinler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kilo ile İlgili Telkinler kuantum düşünce kitap haberi