Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz > Keşfettiğiniz Diğer Etkiler

Uyarılar

Bel Ağrılarının Azalması

Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Keşfettiğiniz Diğer Etkiler Bel Ağrılarının Azalması Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Stres ve bunun sonucun omurgaya uygulanan baskı gerginlik bel ağrılarının başlıca nedenlerindendir... Stres azaldığında bu baskı ortadan kalktığı için bel ağrılarıda etkisini yitirmektedir. Bu konuda ki deneyimlerinizi bu bolumde paylaşabilirsiniz.. Konu ile ilgili bir makale... Vücudumuz, kemik yapılarının kas ve ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Keşfettiğiniz Diğer Etkiler telkin cd indir izle İstanbul Keşfettiğiniz Diğer Etkiler nerededir kimdir Keşfettiğiniz Diğer Etkiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Keşfettiğiniz Diğer Etkiler hipnoz Keşfettiğiniz Diğer Etkiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Keşfettiğiniz Diğer Etkiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Keşfettiğiniz Diğer Etkiler kuantum düşünce kitap haberi

Bel Ağrılarının Azalması

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-06-2007, 05:45 PM   #1 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Bel Ağrılarının Azalması

Stres ve bunun sonucun omurgaya uygulanan baskı gerginlik bel ağrılarının başlıca nedenlerindendir...
Stres azaldığında bu baskı ortadan kalktığı için bel ağrılarıda etkisini yitirmektedir.
Bu konuda ki deneyimlerinizi bu bolumde paylaşabilirsiniz..

Konu ile ilgili bir makale...
Vücudumuz, kemik yapılarının kas ve tendonlarla desteklenmesi sonucunda hareket kabiliyeti kazanır. Hareketi sağlayan kasların kullanılmaması sonucunda, kas kitlesinde güçsüzlükler meydana gelir ve bu da kemik ve eklemlerin üzerine binen yük miktarını artırır.

Kullandığımız araç ve eşyaların ergonomik olarak dizayn edilmemiş olmasından da kaynaklanan yanlış pozisyonlar, eklemlerde rahatsızlıklar meydana getirir. Vücudumuzda bulunan omurların birbirleriyle ilişkilerini sağlayan diskler ve ligamanların sistem dışı hareketlenmeleri veya dejenerasyonu sonucunda rahatsızlık meydana çıkar.
Araştırmalara göre; her beş insandan biri sırt ağrısı çekiyor. Kalıtımsal sorunlar ya da sonra meydana gelen oluşumlar insanların verimini yar yarıya düşürüyor. Son yıllarda uzmanlar sırt ağrılarına karşı savaş açtı ve ABD ve Almanya başta olmak üzere pek çok ülkede bu savaştan doktorlar galip çıktı.

Almanya’da 3 bin kişi üzerinde yapılan bir araştırmaya göre sırt ve bel ağrılarının en büyük nedeni olumsuz çalışma şartları. Örneğin; tuğla ören inşaat işçileri, ellerinde tepsi taşıyan garsonlar, hasta taşıyan bakkıcılar, bütün gün bilgisayar karşısında kalan büro çalışanları ya da ayakta enstrüman çalan, şarkı söyleyen müzisyenlerin büyük çoğunluğu.

Uzmanlar sırt ve bel ağrıları konusunda şu uyarıda bulunuyor:

Sırt ve bel ağrısını ihmal etmeyin, mutlaka doktora gidin.

Oturma ve yürüme biçiminizi düzeltin.

Vücuduzu hareketsiz bırakmayın, sürekli egzersiz yapın.

Doktorlar son yıllarda akupunktur, ameliyat, elektroterapi, masaj ve jimnastik gibi yöntemlerle sırt ağrısının insan hayatını etkilemesini engelliyor.

Sürekli hareket

Araştırmalara göre sırt ve bel ağrılarının en büyük nedenlerinden biri hareketsizlik. Özellikle büro çalışanlarını tehdit eden sırt ağrıları, hareketsizlik nedeniyle tehlikeli boyutlara ulaşabiliyor. Bu yüzden uzmanlar “İster büroda, ister evde, isterse seyahatte, nerede olursanız olun, mutlaka egzersiz yapın” diyor. Her yerde yapılacak basit jimnastik hareketleri sayesinde sırt ağrılarının oluşmasının engelleneceğini belirten uzmanlar daha çok iki hareket üstünde duruyor.

1. Hareket:

Düz bir duvara sırtınızı dayayın, ancak ayaklarınız duvardan en az 30 santimetre uzakta olsun. Avuç içlerinizi de duvara yerleştirin. Daha sonra yavaşça dizleriniz duvarla 90 derece oluşturacak şekilde çöküp kalkın. Bu hareketi yoruluncaya kadar yapın.

2. Hareket:

Sırtüstü yere yatın. Başınızın altına küçük bir yastık koyun. Ellerinizi avuç içleriniz yere bakacak şekilde iki yana bırakın. Dizlerinizi hafifçe kırın. Daha sonra tek ayağınızla havada pedal çevirir gibi yapın. 10-20 saniye sonra diğer ayağınızla aynı hareketi yapın. Eğer bu hareketi yaparken sırtınızda herhangi bir ağrı hissederseniz hemen bir doklara başvurun.

Stres sırt ve bel ağrısı yapar mı?

Sırt ağrısı ve stres... İlk bakışta birbirleriyle hiç ilgisi bulunmayan bu iki unsurun aslında çok yakın bağlantısı olduğunu biliyor musunuz? Bu konuda geniş araştırmalar yapan Alman Psikolog Monica Hasenbring’e göre sırt ağrısı vakalarının yüzde 35’i ruhsal kökenli. İş ya da ev hayatındaki yoğun stres ve sıkıntı bir kaç ay içinde kendini sırt ağrısı olarak gösteriyor. Üstelik bu ağrılar hiçbir şekilde saptanamıyor. Hasenbring’e göre bu yüzden pek çok bel ameliyatı hiç de gerek olmadığı halde yapılıyor ve stres yaratan faktörler ortadan kalkmadığı için ağrılar devam ediyor. Psikosomatik hastalıklarda sırt ağrılarının önemli bir ağırlığı olduğunu vurgulayan Hasenbring hastaları bu konuda uyanık olmaya çağırıyor ve ‘Sırt ağrılarınız ilaçla geçmezse bir psikologa gidin’ diye konuşuyor.

Doğru oturmak, doğru yürümek

Hayatımızı zaman zaman zindana çeviren sırt ağrılarını çoğu zaman kendimiz davet ederiz. Evde televizyon seyrederken, masa başında çalışırken, uyurken ya da yük taşırken yanlış hareket ettiğimiz için bel fıtığına ya da disk kaymasına yol açabilecek rahatsızlıklara neden olabiliriz. Kuşkusuz doğru hareket ettiğimiz zaman sırt ağrıları de direkt olarak ortadan kalkacaktır.

Egzersiz ve beslenme

Bel ağrısı yapmayan aerobik egzersizler yapın.

Aşırı kilolardan kaçının, eğer varsa aşırı kilolarınızı verin.

Yatarken

Yatınca şeklini değiştirmeyen bir yatak seçin.

Yan yatarken sırtınıza binen baskıyı azaltmak için dizinizi bükün.

Sırtüstü yatarken dizlerin altına küçük bir yastık koyun.

Otururken

Sandalyenizin arkalığında belinizdeki normal kavsi koruyabilecek bir destek bulundurun.

Masaya yakın oturun ayağınızı yerle temas ettirin.

Araba kullanırken pedallara kolay ulaşabilecek şekilde oturun.

Kalçanız ile dizlerinizi aynı seviyede tutun.

Ayakta Dururken ve Yürürken

Uzun süre ayakta duracaksınız, sık sık ağırlığı bir bacaktan diğerine aktarın.

İşinizi kendinizi zorlamayacak bir yükseklik seviyesinde yapın.

Dik durun.

Ayaklardan birini alçak bir yere koyun.

Bastığınız yerin sert zemin olmasına dikkat edin. Sportif, alçak topuklu ayakkabı giyin.

Üç doğal kavsinizin hizasını bozmayın.

Yürürken yük taşıyorsanız yükün hep aynı elinizde durmamasına dikkat edin. Her iki elde de yük varsa yükleri eşit olarak her iki ele verin.

Eğilirken, Yük Kaldırırken

Profesyonel haltercilerin yaptığı gibi başınızı dik tutun, bel kavisinizi koruyun.

Dizler ve kalçalarınızı kırarak eğlirseniz üç doğal kavisinizin hizasını korumuş olursunuz.

Zeminin dengeli olmasına dikkat edin ve kaldıracağınız yüke yakın olun.

Çömelin derin bir nefes alın ve nefesinizi tutarak (karın kaslarını bele destek olması için) yüke yapışın.

Dönerken belinizi değil ayaklarınızı döndürün.

Yükü göğsünüze yapıştırarak beldeki yükünüzü azaltın.

Eğilerek değil çömelereke yükü yere koyun parmaklarınıza dikkat edin.

Ayaklarınızın arasını biraz açın ve yükü her iki ayağa eşit dağıtın. Kaldıracağınız ağır yük omuz hizasından daha yüksek ise sağlam bir taburenin üzerine çıkarak yüklü alın.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-06-2007, 11:15 PM   #2 (permalink)
25emel
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Bel Ağrılarının Azalması

tam ortopedik bir yatak alsam sorunu çözerim die düşünüyordum. nese yine iş başta dikkat etmek gerek 44
teşekkürler
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Bel Ağrılarının Azalması

Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Keşfettiğiniz Diğer Etkiler Bel Ağrılarının Azalması Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Stres ve bunun sonucun omurgaya uygulanan baskı gerginlik bel ağrılarının başlıca nedenlerindendir... Stres azaldığında bu baskı ortadan kalktığı için bel ağrılarıda etkisini yitirmektedir. Bu konuda ki deneyimlerinizi bu bolumde paylaşabilirsiniz.. Konu ile ilgili bir makale... Vücudumuz, kemik yapılarının kas ve ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Keşfettiğiniz Diğer Etkiler telkin cd indir izle İstanbul Keşfettiğiniz Diğer Etkiler nerededir kimdir Keşfettiğiniz Diğer Etkiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Keşfettiğiniz Diğer Etkiler hipnoz Keşfettiğiniz Diğer Etkiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Keşfettiğiniz Diğer Etkiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Keşfettiğiniz Diğer Etkiler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.