![]() |
Cevap: Tabiri caizse -herşeye pişmiş kelle gibi sırıtıyorum(özeleştiri) evet.harekete geçmek! bi söz vardır hiç unutmam."SAVAŞÇI HAREKETE GEÇER , APTALLAR TEPKİ VERİR".... galiba herşeyin açık nedeni var.özgüven eksikliği. özgüvenim olsa zaten harekete geçerim |
Cevap: Tabiri caizse -herşeye pişmiş kelle gibi sırıtıyorum(özeleştiri) profesyonel yardıma da başvurmayı düşünmelisin.. |
Cevap: Tabiri caizse -herşeye pişmiş kelle gibi sırıtıyorum(özeleştiri) Gulersin cok guldu ,aglarsin sulu gozlu ,sinirlisin asik suratli olursun .Herkes kendinden sorumlu bence en guzeli bol bol gulmek . |
Cevap: Tabiri caizse -herşeye pişmiş kelle gibi sırıtıyorum(özeleştiri) Arkadaşım sen bence çekirdek inancını buldur.Herşeye sırıtmanın altından hiç ummadığın bir neden çıkabilir.Anladığım kadarıyla senin durumunun güler yüzlü olmakla hiç ilgisi yok.Çok rahatsız edici bir durumdur hem senin için hem karşı taraf için.Düşünüyorum da ortada üzücü bir durum varken birinin sırıtması nasıl da sinir bozucu bir durum olur.Mutlaka yardım al. |
Cevap: Tabiri caizse -herşeye pişmiş kelle gibi sırıtıyorum(özeleştiri) bence sen kendini nasıl görüyorsan sen o sun o yüzden iyi görmeye çalış herkese sevgiler |
Cevap: Tabiri caizse -herşeye pişmiş kelle gibi sırıtıyorum(özeleştiri) Alıntı:
|
Cevap: Tabiri caizse -herşeye pişmiş kelle gibi sırıtıyorum(özeleştiri) Bu mesaj 2012 yılında yazılmış. Gerçekten üzücü şeyler yaşamış olmalı arkadaş. Kim bilir belki de değiştirebilmiştir hayatını |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:14 PM. |