Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kendine Güven (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   Tabiri caizse -herşeye pişmiş kelle gibi sırıtıyorum(özeleştiri) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=620625)

kosovali_gs 03-02-2012 12:37 PM

Cevap: Tabiri caizse -herşeye pişmiş kelle gibi sırıtıyorum(özeleştiri)

evet.harekete geçmek!
bi söz vardır hiç unutmam."SAVAŞÇI HAREKETE GEÇER , APTALLAR TEPKİ VERİR"....
galiba herşeyin açık nedeni var.özgüven eksikliği. özgüvenim olsa zaten harekete geçerim

maviinci 05-02-2012 01:29 AM

profesyonel yardıma da başvurmayı düşünmelisin..

derya hanim 05-02-2012 02:11 AM

Gulersin cok guldu ,aglarsin sulu gozlu ,sinirlisin asik suratli olursun .Herkes kendinden sorumlu bence en guzeli bol bol gulmek .

nazendem 05-02-2012 07:45 PM

Arkadaşım sen bence çekirdek inancını buldur.Herşeye sırıtmanın altından hiç ummadığın bir neden çıkabilir.Anladığım kadarıyla senin durumunun güler yüzlü olmakla hiç ilgisi yok.Çok rahatsız edici bir durumdur hem senin için hem karşı taraf için.Düşünüyorum da ortada üzücü bir durum varken birinin sırıtması nasıl da sinir bozucu bir durum olur.Mutlaka yardım al.

concon1976 09-04-2012 09:01 AM

bence sen kendini nasıl görüyorsan sen o sun o yüzden iyi görmeye çalış herkese sevgiler

fontamara21 30-12-2014 01:53 PM

Alıntı:

kosovali_gs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 819017)
giriş faslını geçiyorum arkadaşlar.ben varya kalıbının adamı değilim
benden 2 kapı 1 pencere çıkar.beni sokakda görenler yolunu değiştitrir o derece.ama takiii benimle konuşmaya başlancıya kadar.eşşek gibi sırıtyorum.gülmekde değil.
kendime güvenim hiç yok.
mesela ben evde bile şunu derken bile kendime güvenipde ciddi olamaıyorum
"neden üniversite bitirtim ki sanki şu an 650 lira maaşla ilkokul mezunun yanında çalışıyorum.ilkokul mezunu 1,500 maaş alıyor ..neden bir kere olsun söyle neden!" bu tartışmada bile ortada sırıtacak bişe yok.ağlanacak bişe var.
ama yinede mal gibi sırıtmaya devam ediyorum.

yorumlarınızı merak ettim.biliyorum ilk önce suçluluk ve ego ondan sonra kendine güveni ekle vesaire...
düzelir mi bu olay ? idea3yani kendimin farkında değilim....
[music]

arkadaşlarım bana "kalıbının adamı değilsin diyor...korkağın tekiyim ben......
sadanim

bu yazıyı okurken kendimin gördüm.Bende her durumda gülüyorum.Mühendisim işimiz ciddi ama olur olmaz 31 dişimide gösteriyorum sert mizacım 10 sn sürüyor.

Işıklı yol 31-12-2014 12:31 AM

Bu mesaj 2012 yılında yazılmış. Gerçekten üzücü şeyler yaşamış olmalı arkadaş. Kim bilir belki de değiştirebilmiştir hayatını

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:14 PM.