Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Kendimizi Tanıyalım

Uyarılar

İçe Dönük İnsanlar Hakkında En Bilindik 10 Mit

Alternatif Kişisel Gelişim ve Kendimizi Tanıyalım İçe Dönük İnsanlar Hakkında En Bilindik 10 Mit Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Myth #1 – İçedönükler konuşmayı sevmezler. Doğru değil. İçedönükler söyleyecek bir şeyleri olmadığı için konuşmazlar. Küçük konuşmaları (konuşmak için konuşmak) sevmezler. Bir içedönük kişiyle ilgisini çeken bir konuda konuşmayı deneyin, susması günler sürebilir. Myth #2 – İçedönükler utangaçtır. Utangaçlığın içedönüklükle ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kendimizi Tanıyalım telkin cd indir izle İstanbul Kendimizi Tanıyalım nerededir kimdir Kendimizi Tanıyalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kendimizi Tanıyalım hipnoz Kendimizi Tanıyalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kendimizi Tanıyalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kendimizi Tanıyalım kuantum düşünce kitap haberi

İçe Dönük İnsanlar Hakkında En Bilindik 10 Mit

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17-02-2012, 08:49 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
Lusid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2007
Mesajlar: 204
Tesekkür: 263
179 Mesajinıza toplam 592 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Lusid is an unknown quantity at this point
Standart İçe Dönük İnsanlar Hakkında En Bilindik 10 Mit

Myth #1 – İçedönükler konuşmayı sevmezler.
Doğru değil. İçedönükler söyleyecek bir şeyleri olmadığı için konuşmazlar. Küçük konuşmaları (konuşmak için konuşmak) sevmezler. Bir içedönük kişiyle ilgisini çeken bir konuda konuşmayı deneyin, susması günler sürebilir.

Myth #2 – İçedönükler utangaçtır.
Utangaçlığın içedönüklükle alakası yoktur. İçedönükler sebepsiz yere insanlardan çekinmez. İhtiyaçları olan şey etkileşime girmek için bir sebeptir. Bir şeyi sırf yapmış olmak için yapmazlar. Eğer içedönük biriyle konuşmak istiyorsanız, sadece konuşmaya başlayın. Kibar olmaya çalışmanıza gerek yok.

Myth #3 – İçedönükler kabadır.
İçedönükler komik veya iyi görünmeye çalışmazlar, herkesin gerçekçi ve içten olmasını isterler. Ancak bu çoğu durumda olası değildir, bu yüzden kendilerini baskı altında hissedebilirler.

Myth #4 – İçedönükler insanları sevmez.
Tam tersi, içedönükler sahip oldukları arkadaşlara çok değer verirler. Yakın arkadaşları bir elin parmağını geçmeyecek kadardır. Eğer içedönük biri sizi arkadaş biliyorsa, hayat boyu sadık bir dostunuz olabilir. Özel biri olarak saygılarını kazanmanız yeterli.

Myth #5 – İçedönükler insan içine çıkmayı sevmezler.
Saçmalık. İçedönükler sadece insan içinde çok fazla durmayı sevmezler. Ayrıca sosyal aktivitelerde karşılaşacakları karmaşalardan da sakınırlar. Bilgi ve tecrübeyi hızlıca kavrarlar ve bunun sonucunda "kapmak" için uzunca kalmalarına gerek kalmaz. Eve gitmeye ve yenilenmeye her zaman hazırdırlar.

Myth #6 – İçedönükler her zaman yalnız olmayı isterler.
İçedönükler kendi düşünceleriyle baş başa kalmaktan asla rahatsız olmazlar. Fazlaca düşünürler, hayal kurarlar. Uğraşacak problemleri, çözecek bulmacaları olmasını isterler. Ancak buluşlarını paylaşacak birini bulamadıklarında çok yalnız hissederler. Biriyle gerçekçi ve içten bir şekilde bağlantı kurmak için can atarlar.

Myth #7 – İçedönükler gariptir.
İçedönükler genellikle bireycidir. Kalabalığı takip etmezler. Kendi orjinal yaşam biçimleriyle değerlendirilmeyi tercih ederler. Kendilerini düşünürler ve bu yüzden genellikle standartlara meydan okurlar. Kararlarını popüler veya trend olan üzerine vermezler.

Myth #8 – İçedönükler ilgisiz ineklerdir(nerd).
İçedönükler öncelikli olarak ruha bakan kişilerdir, kendi düşünceleri ve duygularıyla yakından ilgilenirler. Bu etraflarında olan biteni takip etmekten aciz olduklarından değiltir, onlar için iç dünyaları çok daha teşvikkar ve faydalıdır.

Myth #9 – İçedönükler rahatlamayı ve eğlenmeyi bilmezler.
İçedönükler tipik olarak evlerinde ya da doğada rahatlarlar; kalabalık, halka açık yerlerde değil. Adrenalin veya macera bağımlısı değildirler. Beyinleri dopamin adi verilen sinir taşıyıcısına karşı fazla hassastır. İçedönükler ve dışadönüklerin baskın sinir yolları farklıdır.

Myth #10 – İçedönükler iyileşip dışadönük olabilirler.
İçedönükler "iyileşemezler" ve doğal mizaçlarına, insanlığa kattıklarına saygı duyulmasını gerekir. Aslında bakarsanız, yapılan bir araştırma (Silverman, 1986) içedönüklüğün IQ ile doğru orantılı olduğunu göstermiştir.

Alıntıdır
İçe Dönük İnsanlar Hakkında En Bilindik 10 Mit

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Lusid isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-02-2012, 01:27 AM   #2 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Mar 2011
Mesajlar: 11
Tesekkür: 2
9 Mesajinıza toplam 17 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ryan91 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: İçe Dönük İnsanlar Hakkında En Bilindik 10 Mit

bunlar her içe dönük için geçerli değil yalnız :D

bitanede benden olsun:

Myth #11 - İçedönükler sessiz görünüp saman altından su yürütürler.
Hayır içedönükler için su yütüme tabiri hafif kalır. içe dönükler saman altından atlas okyanusunu yürütüler :D
ryan91 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-02-2012, 12:06 PM   #3 (permalink)
Yüzbaşı
 
Berilce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2011
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 834
Tesekkür: 2,207
808 Mesajinıza toplam 2,263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Berilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of light
Standart Cevap: İçe Dönük İnsanlar Hakkında En Bilindik 10 Mit

İçe dönük insanlar hayal kurmayı çok sever, çoğunlukla bir içe dönük insan, düşünce adamıdır ve
içinde yaşadığımız dünyayı iyi bir şekilde görebiliyorsa, hayallere de dalacaktır uzun süre, çünkü düşünerek yaşayan insanlar, içinde yaşadığımız dünyayı sürekli sorgularlar bu yüzden, farkındadırlar ve belki de böyle oldukları için daha az mutlu zannederiz onları diğer sözde dışa dönük fakat sığ insanlardan, halbuki tam tersi olabilir!...
Berilce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-10-2012, 06:12 PM   #4 (permalink)
Yüzbaşı
 
ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 627
Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: İçe Dönük İnsanlar Hakkında En Bilindik 10 Mit

10 maddeye tamamen katılmıyorum. Herkes gibi içedönükler'de iyileşebilirler. Hemde birçok yolla.. Hemm içe dönük olupta sonradan dışa dönük hale gelen bir sürü hikaye var..
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-10-2012, 06:29 PM   #5 (permalink)
bir damla deniz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: İçe Dönük İnsanlar Hakkında En Bilindik 10 Mit

İyileşmek mi? Bunun bir sorun olduğunu düşünmek bir sorundur. Böyle düşünen varsa, kendisini iyileştirmeli.

Her zaman söylediğim gibi; çeşitliliği koruyalım.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 05-10-2012, 12:31 AM   #6 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2012
Mesajlar: 214
Tesekkür: 1
148 Mesajinıza toplam 298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bumbada is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: İçe Dönük İnsanlar Hakkında En Bilindik 10 Mit

yalan la külliyen yalan .
bumbada isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-01-2013, 10:32 PM   #7 (permalink)
Teğmen
 
Eğlenceli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2012
Mesajlar: 108
Tesekkür: 149
86 Mesajinıza toplam 193 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Eğlenceli is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: İçe Dönük İnsanlar Hakkında En Bilindik 10 Mit

maddeleri şöyle bir okudum da.... meğer ne kadar çok şeyi değiştirmişim kendimde onu farkettim. bazen eski hal ile yeni hali karşılaştırmak gerekiyor neleri başardığımızı görmek için.

Madde 1 i değiştirmişim , artık "konuşmak için konuşmak" denilen şeyi ben de yapabiliyorum. konuşmak için konuşmayı tamamen sesssiz kalmaya tercih ediyorum ve eskisi gibi "boş konuşmak" olarak değerlendirmiyorum.

madde 7 yi değiştirmişim. artık standartlara meydan okumuyorum. kendimi daha topluma ait ve merkezde hissediyorum. kendi düşüncelerim ile toplumun genel görüşünü sentezleyerek yaşıyorum. hem kendime ait limanlarım hem de topluma bağlı şeylerim var. popüler kültüre karşı ilgim arttı ve takip edebiliyorum

madde 8 i değiştirmişim, artık ağırlıklı olarak sadece kendimle ve kendi duygu düşüncelerimle değil, dış dünyada olup bitenlere ve başkalarının dertleriyle karşı da ilgiliyim. empati yeteneğimi arttırdım.

madde 9 ü değiştirmişim eskiden sakin yerleri tercih ederken şimdi halka açık yerlere de odaklanmaya başladım. toplu taşıma servislerine binebiliyor alışveriş merkezlerine gidebiliyorum.kalabalık beni eskisi kadar germiyor.

ayrıca madde 10 a katılıyorum ve iyileşilebileceğine inanıyorum. baksana kaç tane maddeyi iyileştirip değiştirmişim zaten.
__________________
Eğlenceli isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
içedönük, içedönük insan, içedönük olmak

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


İçe Dönük İnsanlar Hakkında En Bilindik 10 Mit

Alternatif Kişisel Gelişim ve Kendimizi Tanıyalım İçe Dönük İnsanlar Hakkında En Bilindik 10 Mit Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Myth #1 – İçedönükler konuşmayı sevmezler. Doğru değil. İçedönükler söyleyecek bir şeyleri olmadığı için konuşmazlar. Küçük konuşmaları (konuşmak için konuşmak) sevmezler. Bir içedönük kişiyle ilgisini çeken bir konuda konuşmayı deneyin, susması günler sürebilir. Myth #2 – İçedönükler utangaçtır. Utangaçlığın içedönüklükle ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kendimizi Tanıyalım telkin cd indir izle İstanbul Kendimizi Tanıyalım nerededir kimdir Kendimizi Tanıyalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kendimizi Tanıyalım hipnoz Kendimizi Tanıyalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kendimizi Tanıyalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kendimizi Tanıyalım kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.