Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Kendimizi Tanıyalım

Uyarılar

Kronik İrade Yetmezliği

Alternatif Kişisel Gelişim ve Kendimizi Tanıyalım Kronik İrade Yetmezliği Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Teşhis: Kronik İrade Yetmezliği Ali bir şirkette üç yıldır çalışmaktadır. Hayatı boyunca pek çok sıkıntı çeken ve hayatta bir türlü istediği başarıyı yakalayamayan Ali, en sonunda kendisinde bir sorun olduğunun farkına varır. Bu sorunun bir an önce tedavi edilmesi gerekmektedir. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kendimizi Tanıyalım telkin cd indir izle İstanbul Kendimizi Tanıyalım nerededir kimdir Kendimizi Tanıyalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kendimizi Tanıyalım hipnoz Kendimizi Tanıyalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kendimizi Tanıyalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kendimizi Tanıyalım kuantum düşünce kitap haberi

Kronik İrade Yetmezliği

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-05-2011, 11:37 AM   #1 (permalink)
Çevirmen
 
yaseminist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 207
Tesekkür: 1,578
283 Mesajinıza toplam 2,066 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the rough
Standart Kronik İrade Yetmezliği

Teşhis: Kronik İrade Yetmezliği

Ali bir şirkette üç yıldır çalışmaktadır. Hayatı boyunca pek çok sıkıntı çeken ve hayatta bir türlü istediği başarıyı yakalayamayan Ali, en sonunda kendisinde bir sorun olduğunun farkına varır. Bu sorunun bir an önce tedavi edilmesi gerekmektedir. Ali arkadaşlarının da tavsiyesiyle değerli bir kişisel gelişim doktoru olan Fatih Bey'den randevu alır.
Randevu günü gelir. Ali çok heyecanlıdır; çünkü artık tedavi olup hayatta istediği başarıyı elde edebilecektir. Ali heyecanından doktorun özel muayenehanesine yarım saat önce gider. İçerisinin epeyce kalabalık olduğunu gören Ali, "Tek hasta ben değilmişim, benim gibi sorunları olan çok kişi varmış" diye düşünerek biraz rahatlar. Yarım saat sonra sıra Ali'ye gelir. Muayene odasına giren Ali, kişisel gelişim doktoru Fatih Bey'le tanışır. Tanışma faslından sonra doktor Fatih Bey Ali'ye sorar:
- Ali Bey, neyiniz var? Ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz? Sıkıntınız nedir? Bana bunları teker teker anlatınız.
- Doktor Bey, hiç sormayın. Çok uzun süredir sıkıntı içerisindeyim. Ancak ben yeni hasta olduğumu anladım.
- Ali Bey, bu tedavi için çok büyük bir gelişme. Dünyada pek çok kişi hasta olduğunun farkına dahi varamadan sıkıntı içerisinde bir ömür geçiriyor. Erken teşhis hemen her hastalıkta çok önemlidir. Tedaviye ne kadar erken başlarsak, o kadar hızlı ve erken iyileşme görülür. Siz neler yaşadığınızı anlatın.
- Bilmem ki hangisini anlatsam. Benim sıkıntılarım ta okul yıllarıma dayanıyor. Okulda çok başarılı olmak istediğim halde bir türlü başarılı olamadım. Arkadaşlarım çok yüksek notlar alırken ben onlara gıptayla bakıyordum. Sınavlardan bir türlü yüksek not alamıyordum. Çünkü sınavlara sadece son akşam çalışabiliyordum. Tüm okul hayatım boyunca çok başarılı öğrencilerde hep bir sorun olduğuna inandım. Bunlar nasıl oluyor da bir inek gibi durmadan ders çalışabiliyorlardı? Okul çıkışında arkadaşlar futbol oynarken ben onlara katılmadan duramazdım. Ama çok çalışkan arkadaşlarımız futbol oynamadan durabiliyorlardı. Ayrıca gezmeye, televizyon izlemeye de daha az vakit ayırıyorlardı. Mutlaka bu arkadaşların zevk alma duygularında bir sorun olmalıydı. Sonraları fark ettim ki, asıl sorun onlarda değil, bendeymiş. Bir gün dayanamayıp bu çok çalışkan öğrencilerden yakın arkadaşım olan Hasan'a sordum: "Ya Hasan, ben ders çalışmayı pek sevmiyorum ve çok sıkılıyorum. Sen ders çalışmayı çok mu seviyorsun? Sonra sen neredeyse ot gibi yaşıyorsun. Ne doğru dürüst futbol oynuyorsun, ne de başka şeylerle vakit kaybediyorsun. Bir taraftan da senin için üzülüyorum." Ali şöyle dedi: "Ali, ben de ders çalışmayı çok sevmiyorum ve benim de canım futbol oynamak ve başka işlerle uğraşmak istiyor. Ancak derslerimde başarılı olmak zorundayım. Hayatımdan pek memnun değilim ama iyi bir meslek sahibi olunca rahat ederim."
Pek tatmin edici bir cevap alamadığım ve o gün için Hasan'ın durumunda olmak istemediğim için hayatıma aynen devam ettim. Sonunda zar zor bir üniversite kazandım ve zar zor, uzatarak bölümümü bitirdim. Asıl zorluklar daha sonra başladı. Bir işe girdim. İşimde bir türlü başarılı olamıyorum. Yapmam gereken işleri hep erteliyorum. Hemen her gün işe geç kalmaktan bıktım ama bir türlü buna engel olamadım. Hayatta hep başkalarının söylediklerini yapıyorum. Bir kez de kendi istediklerimi, kendi planlarımı yapayım istiyorum. Hayatımın kontrolü benim elimde değil. Kendi hedeflerim var ama yine de dalından kopan yaprağı rüzgarın sürüklemesi gibi başkaları da beni bir oraya, bir buraya sürükleyip duruyorlar. Artık hayatımı değiştirmek, iyileştirmek istiyorum. Ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Sabahları erken kalkabilmek, hedeflerime ulaşabilmek, hayallerimi gerçeğe dönüştürebilmek, zenginleşmek, daha mutlu olmak istiyorum.
- Az önce hedeflerinizin olduğunu söylediniz. Hedefleriniz için hiç plan yaptınız mı?
- Yapmaz olur muyum? Her altı ayda bir kendime plan yapıyorum. Ama bir türlü bu planlara uyamıyorum.
Tecrübeli bir doktor olan Fatih Bey, hemen durumu anlar ve teşhisi koyar.
- Ali Bey sizin rahatsızlığınız bizim literatürde kronik irade yetmezliği olarak geçmektedir. Sizde uzun süredir devam eden kronik irade yetmezliği var. Neyse ki, tedavi için çok geç değil.
- Peki önemli bir rahatsızlık mı?
- Bilinenlerin arasında en önemlilerinden biridir diyebilirim. Kendisini kolay kolay fark ettirmeden hızlı bir şekilde ilerler. Pek çok kişi bu hastalığın farkına dahi varamaz. Bu hastalığa yakalanan kişinin hayatta başarıya ulaşması imkansızdır diyebilirim.
- Peki doktor bey, tedavi çok uzun sürer mi?
- Ali Bey, tedavi hastalığın ilerlemesine ve sizin gayretlerinize göre değişecektir. Buna bağlı olarak tedavi süresi bir ayla altı ay arasında değişebilir. Şimdi size bir reçete yazacağım. Bu reçeteye aynen uyarsanız, ilaçları eksiksiz alırsanız kısa sürede iyileşmeye başlarsınız.
- Doktor bey, ilaçların herhangi bir yan tesiri, doz aşımı etkisi var mı? Sonra tamamen iyileştiğimi nasıl anlayacağım? İyileştikten sonra da tedaviye devam edersem bir sorun olur mu?
- Bu ilaçlar doğal. Bu nedenle bir yan tesir olması ve ilaçlara daha sonra da devam edilmesinin bir zararı olması mümkün değil. Ancak her şeyde olduğu gibi bu tedavide de çok aşırıya kaçmamalısın. İyileştiğin zaman hayatındaki pek çok şey de iyileşmiş olacak ve hayatın senin kontrolünde olacak. Tedavi sonunda iraden güçlenecek ve kaya gibi sağlam bir iradeye sahip olacaksın. Şimdi gelelim reçeteye…
İrade Yetmezliği İçin
Reçete
İradenin güçleneceğine inanmalısın. Kendini buna inandır ve iradeni güçlendirmeyi iste.
Kendini iradeli olmaya programla ve böylece iradenin güçlenmesini sağla. Bunun için yatağına yattığında 20 kez, sabahları uyanıp yatağından kalkmadan önce 20 kez aşağıdaki cümleleri içinden, inanarak tekrarla: "İradem her geçen gün güçleniyor. Her şeyi daha kolay başarıyorum."
Güçlü bir iradeye sahip olduğunda hayatının nasıl olacağını hayal et. Böylece içinde güçlü bir iradeye sahip olmak için bir istek de oluşacaktır.
Canının istediği şeyleri on dakika geciktirmeye çalış. Örneğin çok acıktın, yemek için on dakika daha sabret. Sigara içiyorsan, sigarayı yakmadan biraz daha beklemeye çalış. Sabahları biraz daha erken kalkmak için kendini zorla.
Spor yap. Günlük olarak yapabileceğin bir egzersiz seçerek çalış. Kasların kontrolünü eline almak, iradeni güçlendirmek için en çok başvurulan yöntemdir.
İnançlı birisiysen haftada bir gün veya on beş günde bir gün oruç tut. Oruç tutmak iradeyi güçlendirmek için birebirdir. Ama oruç tutmadan da oruç tutar gibi bir gün yaşayabilmek daha etkili olabilir.
Hoşuna gitmeyen veya seni sıkan şeyleri istemesen de yapmaya çalış. Örneğin, çok sıkıcı bir kitap alarak bunu yirmi dakika boyunca okumayı dene. Bir sandalyeye otur ve hiç hareket etmeden on dakika durmaya çalış.
Göz kapaklarının açılıp kapanma hareketine odaklanarak günlük beş dakikalığına gözlerinin kapanıp açılmasını bilinçli olarak yap.
Çok sevdiğin bir yemeği yemeden yemekten kalk. Hayatındaki bazı şeyleri bilinçli olarak farklı yapmaya çalış.
Televizyon izlerken bilinçli olarak televizyonu kapat ve beş dakika boyunca kapalı olan televizyona bak. Kontrolün sende olduğunu hisset.
En faydalı ve en zor olan uygulama ise dilini ve ağzını kontrol altına almaktır. Pek çok kişi bir türlü diline sahip olamaz. Konuşmaması gereken yerlerde konuşur ve çoğu kez ağzından istenmedik kelimeler çıkmasına neden olur. Bazı kişiler konuşmamaya daha meyilli olsalar da dilinin kontrolünü eline alan birinin iradesi güçlenmeye çok açıktır. Her gün canın konuşmak istediği halde iki dakika boyunca konuşmadan durmaya çalış.

" Güçlü bir iradeye sahip olduğunda hayatının nasıl olacağını hayal et. Böylece içinde güçlü bir iradeye sahip olmak için bir istek de oluşacaktır."

"İnsanın cahil olduğunu bilmesi, bilgiye atılmış ilk adımdır."
Disraeli



Yazar : Erkan Uysal


 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

yaseminist isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-05-2011, 12:13 PM   #2 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Kronik İrade Yetmezliği

Reçetede yazan bazı noktalar hazırladığım programla yani yeni ders çalışma stratejimle örtüşüyor. O nedenle hoşuma gitti.

Teşekkürler yaseminist.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-05-2011, 03:27 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
Perfinya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 297
Tesekkür: 806
260 Mesajinıza toplam 1,000 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Perfinya will become famous soon enoughPerfinya will become famous soon enough
Standart Cevap: Kronik İrade Yetmezliği

Forumdaki hiç bir yazı bu yazı kadar panzehir olmamıştı yarama. Teşekkürler Yaseminist.
İyi ki varsın...
__________________
-BEN ENERJİNİN KENDİSİYİM-

Hoşuma giden şeyler yaparak enerjimi serbest bırakıyorum.Bilinçli bir şekilde hayatımdaki sevginin enerjisine odaklandığım zaman beni yorup tüketen kıskançlıklar ve gönülsüzlükler eriyip gidiyor.Bugün enerjim adeta ışık saçıyor ve huzurluyum..Gücümü ve enerjimi kaybettiğimde,her an yeniden toparlayabilirim.Şimdi gücümü ve enerjimi toplamanın tam zamanı...
Perfinya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-05-2011, 05:01 PM   #4 (permalink)
Üsteğmen
 
bussraster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Bulunduğu yer: antalya
Mesajlar: 192
Tesekkür: 708
174 Mesajinıza toplam 539 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bussraster has a spectacular aura aboutbussraster has a spectacular aura aboutbussraster has a spectacular aura about
Standart Cevap: Kronik İrade Yetmezliği

işime ne nasıl geliyorsa hayatıma zarar verdiğin bldiğim halde öyle yapıyordum.
acı çekmeyi seviyordum mesela
kendi irademle bu ruh halimi değiştirmenin elimde olduğunu bildiğim halde bunu yapmayı tercih etmiyordum
vsvs
ama bu siteden sonra değişti.
bu yazıyla ise pekişti.
teşekkürler yaseministt
__________________

gEçMiŞ Ya Da GeLeCeK dİyE bİr ŞeY yOkTur;
SONSUZ BİR 'ŞİMDİ' VARDIR!!
bussraster isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-05-2011, 12:09 PM   #5 (permalink)
Yüzbaşı
 
gunesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 759
Tesekkür: 4,989
489 Mesajinıza toplam 2,458 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the rough
Standart Cevap: Kronik İrade Yetmezliği

teşekkür ederim. son zamanlarda ihtiyacım olan bir yazıydı.
__________________
"Ben Pozitif enerjiyi sevgiyle kabul ediorum. Benimle çalışmasına derinden izin veriyorum.Bolluk, aşk, sevgi, sağlık, başarı, mutluluk benim hakkım. Tüm bunları kendime çekiyorum. Ve bedenimi sarmalarına derinden izin veriyorum.Kıskançlık, korku , endişe, güvensizlik ve tüm olumsuz düşünceleri iade ediyorum ve bu tür duyguları kesinlikle kabul etmiyorum.
Pozitif enerjilerle uyumlanıyorum.
gunesim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-05-2011, 02:39 PM   #6 (permalink)
Teğmen
 
CaSaNoVa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Mesajlar: 124
Tesekkür: 100
117 Mesajinıza toplam 375 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
CaSaNoVa will become famous soon enoughCaSaNoVa will become famous soon enough
Standart Cevap: Kronik İrade Yetmezliği

Teşekkürler
CaSaNoVa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-10-2012, 02:48 PM   #7 (permalink)
Yüzbaşı
 
ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 627
Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: Kronik İrade Yetmezliği

Her reçetede böyle ilaçlar olmalı bence :) çok güzel bi paylaşım not aldım..
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Kronik İrade Yetmezliği

Alternatif Kişisel Gelişim ve Kendimizi Tanıyalım Kronik İrade Yetmezliği Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Teşhis: Kronik İrade Yetmezliği Ali bir şirkette üç yıldır çalışmaktadır. Hayatı boyunca pek çok sıkıntı çeken ve hayatta bir türlü istediği başarıyı yakalayamayan Ali, en sonunda kendisinde bir sorun olduğunun farkına varır. Bu sorunun bir an önce tedavi edilmesi gerekmektedir. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kendimizi Tanıyalım telkin cd indir izle İstanbul Kendimizi Tanıyalım nerededir kimdir Kendimizi Tanıyalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kendimizi Tanıyalım hipnoz Kendimizi Tanıyalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kendimizi Tanıyalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kendimizi Tanıyalım kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.