Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Alışkanlıklar ve Bozukluklar ve Bağımlılıklar'dan Kurtulma Klubü > Diğer Alışkanlıklar ile İlgili Cd'ler > Kekemelik

Uyarılar

Kekemelik VE HİPNOZ

Diğer Alışkanlıklar ile İlgili Cd'ler ve Kekemelik Kekemelik VE HİPNOZ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kekemelik VE HİPNOZ Konuşma zorluğu iki farklı nedenle oluşmaktadır. A-Organik nedenler: Beyin yapısındaki sorunlar, ses tellerinin yapısal kusurları, ağız, dil, diş dudak kuburları. Bu tür nedenlerle yapıdan kaynaklanan tıbben organik kusurların çözümü ancak o sorunun çözümüyle konuşma işleminin düzelmesini sağlar. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kekemelik telkin cd indir izle İstanbul Kekemelik nerededir kimdir Kekemelik çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kekemelik hipnoz Kekemelik olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kekemelik hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kekemelik kuantum düşünce kitap haberi

Kekemelik VE HİPNOZ

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-02-2008, 08:02 AM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 183
Tesekkür: 0
57 Mesajinıza toplam 174 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
diksiyon is an unknown quantity at this point
Standart Kekemelik VE HİPNOZ



Kekemelik VE HİPNOZ
Konuşma zorluğu iki farklı nedenle oluşmaktadır.
A-Organik nedenler: Beyin yapısındaki sorunlar, ses tellerinin yapısal kusurları, ağız, dil, diş dudak kuburları. Bu tür nedenlerle yapıdan kaynaklanan tıbben organik kusurların çözümü ancak o sorunun çözümüyle konuşma işleminin düzelmesini sağlar. Hipnoz bu tür organik kusurlarda moral desteğinin ve kişisel eforun gelişmesini sağlar.
B-Psişik nedenler: Yapısal olarak kusurlu olmayıp, psişik nedenlerle konuşmayan, takılan ve kekeleyen kişiler bu grubu oluşturur.
Bu nedenleri açtığımızda, taklit, dikkati çekme, korku ve travma gibi başlıklar konuşma zorluğunu geliştirir.
Taklit: Ailede konuşma zorluğu yaşayan birileri varsa aile içinde küçüğün yanında, “babası, amcası veya annesi de küçükken kekelerdi”, gibi konuşmalar doğru değildir. Bu tür empozeler adeta hipnotik etki yapar ve “Demek ki ben de bir süre kekeleyeceğim”, düşüncesini beraberinde getirir.
Dikkati çekme: Küçük kendini kabul ettirmek, istediğine erişmek üzere kekeleme taklidiyle başladığı yanlışlığı uzun yıllar kabullenerek sürdürür.
Korku: Herhangi bir hayvandan veya olaydan etkilener korkan küçük konuşma zorluğuyla kekelemeye başlar. Aile bu olayı ilgi odağı haline getirirse konuşma bozukluğu sürekli kekelemeye dönüşür. Geçici olması gerekirken ayrılmaz bir parçaya dönüşür.
Travma: Herhangi bir travma, kaza çarpma vb. nedenlerle açığa çıkan bedensel olmayan bir bozukluktur.
İstenmeyen ve başarıyı engelleyen bir yaşam tarzı olan kekemelik kişi için olduğu kadar, yakınları, iş arkadaşları ve ailesi içinde önemli bir sorundur.
Psişik konuşma bozukluğu olan kekemelik derece derecedir. Öylesine ağır konuşma zorluğu çekenler vardır ki, ismini bile söylemekte zorlanır, kasılır, tikleri artar, dövünür, uğraşır durur. Daha hafifleri vardır; zaman zaman heyecanlı, gergin anlarda, telefon başında vs nedenlerle başlayan, hatta bazı kelime veya harflerle açığa çıkan bozukluklar.
Ne türden olursa olsun, yeter ki organik nedenlerle dayanmasın. Kişinin konuşma merkezine hipnotik yaklaşımla erişildiğinde psişik nedenlere dayanan konuşma bozuklukları düzeltilebilmektedir. Buradaki kıstas ve yapılan görüşmelerde dikkat edilen konu, kişinin zaman zaman şarkı söylerken, şiir okurken ve rahat zamanlarında güzel konuşup konuşmadığıdır. Yapılacak beyin grafileri ve laboratuar araştırmalarıyla organik nedenlere dayanıp dayanmadığı öğrenilebilir. Dil, dudak, diş yapısında kusur var mı, ses tellerinde konuşmaya bağlı hastalık var mı, araştırılır. Hepsi olumlu sonuç vermişse, sorunun çözülmesi mümkündür. Hipnoza hazırlanıp alınan, konuşma zorluğu çeken kişiye aşağıda örneğini göreceğiniz şekilde seans uygulanır.
Uygulayıcı, birinci bölümde moral desteği ve başarma imajı verir. İkinci bölümde ise hipnozu daha da derinleşerek “Benden sonra tekrarla” komutuyla devam eder. Bu işlem tamamlanınca üçüncü bölüme geçer. Başaracaksın anlayışıyla telkinleri özetleyerek tekrarlar.
Uygun metotlar altında hasta hipnoza alınarak sakinleştirilir ardından konuşmayla ilgili özgün telkinler başlar.
“...Sende yapısal hiçbir kusur yok, beyinsel olarak, dil, dudak diş yapınla ve ses tellerinle rahatça konuşabilirsin... Başkalarının yanında... Heyecanlı, gergin anlarda da... Kalabalıkta... Tüm ilginin sana çevrildiği anda da güzel konuşabilirsin... Sen de yapısal bir kusur olsaydı her zaman kötü konuşurdun... Şiir okurkan, şarkı söylerken her kelime ve harfi rahatça söylüyorsun... Sen de kusur olsaydı söyleyemezdin... Dilinde dudaklarında dişlerinde hiçbir kusur yok... Sen istersen her zaman güzel konuşabilirsin... Şimdi daha da rahatlamanı, daha da gevşemeni istiyorum... Sağ elini kapatarak derin nefesler almaya başla... Her nefesle daha da rahatlayacaksın... Bedenin daha da gevşeyecek... Göz kapakların daha da ağırlaşacak... İstesen de açılmayacak... Ama bilincin, sanki bir bilgisayar gibi... Tüm ilgi ve dikkati sözlerime verecek telkinleri kavrayacak ve hiç unutmayacaksın... Şimdi yedi defa daha derin ve olağanüstü güçlü nefesler almanı istiyorum... Her nefesle daha da rahatlayacak ve konuşma merkezini denetim altına alacaksın... Konuşmanı engelleyen tüm nedenleri avuçlarına hapsedebilirsin... Avuçlarını daha da sıkarak rahatlamanı istiyorum... Güzel çok güzel... Şimdi bedenin sanki bir hamur gibi oldu, istesen de kıpırdatamazsın... Göz kapakların kenetlendi... Sanki dikilmiş gibi, güçlü bir tutkalla yapıştırılmış gibi... Ama bilincin, çok açıldı... O kadar açıldı ki, tüm varlığınla dikkatini sözlerime veriyorsun... Hepsini hatırlayacak ve hiç unutmayacaksın... Her geçen seansta hipnozu daha derin yaşayacak... Her geçen gün daha güzel konuşacaksın; bir konuşmacı, bir hatip gibi. Kalabalıkta tüm dikkatler sana çevrilse, kürsüye çıksan bile... Sağ elini kapattığında üç derin nefes aldığında başkalarının yanında gözlerin kapanmasa da... Kendini benim yanımda gibi hissedeceksin... Sanki aynayla, benimle konuşuyor gibi olacaksın... Çevrende kimse yokmuş, yalnızmışsın gibi davranacak ve söze başlayacaksın... Kelimeler, ağzından, dudaklarından kolayca çıkacak... güzel konuşmanın, düşündüklerini söylemenin... soruları yanıtlamanın huzuruna kavuşacaksın... Bu andan itibaren konuşma merkezinin kontrolü avuçlarında... Heyecanlı da olsan, gergin de olsan valinin, kaymakamın, müdürün yanında da olsan... Sınavda da olsan, teftişte de olsan güzel konuşacaksın... Kim olursa olsun onu bir insan gibi düşünecek, mesleğine aldırmadan rahatça konuşacaksın...”
Birinci bölümün ardından ikinci bölüme devam edilerek kişiye tekrarlattırılır. “...Bende yapısal bir bozukluk yok... İstersem güzel konuşabilirim...” gibi.
İkinci bölüm tamamlanınca, kişi rahatlatılır. Artık iyice gevşemiştir. Üçüncü bölüme geçilerek kendi kendine de hergün en az birkaç defa konsantre olması, akşamları yatarken telkinleri hatırlaması ve yüksek sesle gazete, mecmua veya kitap okuyarak okuduklarını duyması istenir.
Daha ilk seanstan başlayarak otohipnozu öğrenmesi ve kendi kendine telkinleri tekrarlaması öğütlenir. Birkaç çalışma içinde gerginlik azalır, sorunun derinliğine bağlı olarak kasılmalar azalmaya başlar. Sebat eden kişi bir süre sonra sorununu çözmüş olur.


 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

diksiyon isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-02-2009, 01:55 PM   #2 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 2
Tesekkür: 1
2 Mesajinıza toplam 5 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
peppe is an unknown quantity at this point
Standart

merhaba
benim 9 yaşındaki oğlumda konuşma bozukluğu var. Özgüven eksikliği yaratmadan konuyu küçükken halledelim istiyorum. Çok sıkıntı çekmeye başladı. Arkadaşları da artık taklit ediyorlar.
Hipnoz çocuklarda fayda gösterir mi acaba?
teşekkürler
peppe isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-06-2013, 09:36 PM   #3 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Sep 2009
Mesajlar: 17
Tesekkür: 11
10 Mesajinıza toplam 13 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeşilmavi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kekemelik VE HİPNOZ

kekemeliği olan hipnozu deneyen varsa tecrübelerini paylaşsın lütfen...
yeşilmavi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-09-2013, 11:32 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
Janit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2013
Mesajlar: 118
Tesekkür: 64
51 Mesajinıza toplam 76 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Janit is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kekemelik VE HİPNOZ

bunu sözleri bilinçaltı telkin olarak kullansak faydası olurmu
Janit isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-09-2013, 08:40 PM   #5 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Sep 2009
Mesajlar: 17
Tesekkür: 11
10 Mesajinıza toplam 13 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeşilmavi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kekemelik VE HİPNOZ

hipnoza hala inanıyorum ancakkesinlikşe Yalcın kaya ya gitmeyin ben gittim para israfi ve senharikasın müthişsin gazlarından başka bişey yapmıyo,8gün boyunca aynı şeyler..
yeşilmavi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Kekemelik VE HİPNOZ

Diğer Alışkanlıklar ile İlgili Cd'ler ve Kekemelik Kekemelik VE HİPNOZ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kekemelik VE HİPNOZ Konuşma zorluğu iki farklı nedenle oluşmaktadır. A-Organik nedenler: Beyin yapısındaki sorunlar, ses tellerinin yapısal kusurları, ağız, dil, diş dudak kuburları. Bu tür nedenlerle yapıdan kaynaklanan tıbben organik kusurların çözümü ancak o sorunun çözümüyle konuşma işleminin düzelmesini sağlar. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kekemelik telkin cd indir izle İstanbul Kekemelik nerededir kimdir Kekemelik çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kekemelik hipnoz Kekemelik olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kekemelik hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kekemelik kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.