Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Kadınlarla ilgili haberler

Uyarılar

Hamilelik vücudunuzu nasıl değiştirir?

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Hamilelik vücudunuzu nasıl değiştirir? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kate Hudson, Heidi Klum, Angelina Jolie gibi ünlüler yalnızca hamilelik dönemlerinde harika görünmekle kalmıyor, doğum yapar yapmaz vücutları lastik bant gibi eski haline dönüyor. Sizce de bu, hayattaki en büyük haksızlıklardan biri değil mi? Hamilelik geçirip ve üstüne de bebek ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi

Hamilelik vücudunuzu nasıl değiştirir?

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-04-2010, 06:02 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Hamilelik vücudunuzu nasıl değiştirir?

Kate Hudson, Heidi Klum, Angelina Jolie gibi ünlüler yalnızca hamilelik dönemlerinde harika görünmekle kalmıyor, doğum yapar yapmaz vücutları lastik bant gibi eski haline dönüyor. Sizce de bu, hayattaki en büyük haksızlıklardan biri değil mi?

Hamilelik geçirip ve üstüne de bebek emzirdikten sonra bir insan vücudundaki değişiklikleri göstermemeyi nasıl başarabilir? Çatlaklar, sarkık göğüsler ve kim bilir daha neler neler… Ünlülerin kusursuz vücutları var desek de onların da görmediğimiz ama hamileliği hatırlatıcı bazı izleri var mutlaka.

Vücudu bir bütün alıp derinlemesine incelediğimizde hamileliğin fiziğimizde ne gibi etkileri olduğunu araştırdık. Değişikliklerin bazıları korkutucu gelse de çoğu kadın bu değişikliklerin yalnızca bir kısmını yaşıyor ve birkaç ay içerisinde normal veya normale en yakın hallerine dönüyorlar.



Yüzümüz Mercek Altında

Muhtemelen hamilelik ışıltısı denilen şeyi duymuşsunuzdur. Hamileyken kan hacmi yüzde 40 oranında artar ve bu yüzden çoğu kadının cildi allık sürülmüş gibi görünür. Bu iyi haberdi. Bir de kötü haberimiz var: Östrojen fazlalığı yüz ve vücutta sivilce yapabilir. Ancak neyse ki bu sivilceler doğumdan sonra çoğunlukla altı haftada yok oluyor.

Yüzümüzde hamilelik sırasında, sivilcelere göre daha inatçı olan bir problemle daha karşılaşabiliriz. Burun, çene ve alın bölgesine yayılan ve hormonal değişikliklerin sebep olduğu soluk bronz bir maske görünümündeki gebelik maskesinden bahsediyoruz. Urbana-Champaign'de yer alan Illinois Üniversitesi'nde öğretim üyesi olan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Suzanne Trupin, "Kadınların yüzde 70'inde bu durum geçicidir. Bu maske çoğunlukla doğumdan birkaç hafta sonra yok olur. Ancak kadınların yüzde 25'inde pigmentasyon lekeleri kalır" diyor.

Bir başka rahatsız edici etki ise gerçekte öyle olmadığı halde, uykusuz kalmış gibi daha yaşlı bir görünüme sahip olmak. Yüzümüz çok kilo alır ve bunu hızlı şekilde verirsek doğum sonrası kolajen seviyeleri düştüğünden yüzümüzde kırışıklıklar olabilir. Ancak telaşlanmayın: kolajen seviyemiz çabuk kendini toplar.



Kendini Çabuk Toparlayan Kalçalar ve Basenler

Bu bölgelerdeki değişiklikler nispeten daha azdır ve çoğunlukla kısa sürelidir. Öncelikle relaksin adı verilen hormon lifleri gevşetir ve doğum için basen bölgenizin bir miktar yayılmasına sebep olur. Basen bölgemizde bu gevşemenin bir kısmı kalıcı olsa da, genellikle altı hafta kadar bir sürede eski haline kavuşur.

Kalçalarımız ise çoğunlukla eskisi gibi görünecektir ancak Los Angeleslı Kadın Doğum Uzmanı Judith Reichman: "Selülite yol açan şey kilo alıp vermektir" diyor. "Yağları erittiğinizde, dağılımı eşit olmaz ve çukurluğa sebep olur".



Genel Pronlem: Karın

Hamilelikteki en büyük kayıp karın bölgesindedir. Çok fazla esneme olur ve hamilelikte 16 kilodan daha fazla kilo almış kadınlar için göbeklerindeki dikey rektus kaslarında bir ayrılma hissedilir. Sonuç, çoğunlukla kendiliğinden iyileşen acısız bir şişkinliktir.

Keşke tabiat ana karın pörsümesini de iyileştirseydi değil mi? "Siz ve Bebeğiniz" kitabının yazarı Dr. Laura Riley'e göre en ince annelerde bile hamilelikte alt göbekte biriken yağları atmak çok zor. Çok sıkı bir karına sahip kadınlarda ise bu yükten kurtulmak daha olası.

Bir de cildimiz var tabii. Strias adı verilen kırmızımsı esneme izleri, çoğunlukla karnın alt kısmına ve göğüslere yerleşir. Dr. Trupin "Gerilme izleri bir dereceye kadar genetiktir" diyor. "Ancak ne kadar kilo alırsanız, bunların oluşma ihtimali de o kadar artar". Lazer uygulamaları veya zaman bunların solmasını sağlayabilir ancak bunlar kalıcıdır.



Aşağı Mahalle

Doğumdan sonra neredeyse herkes o bölgenin esneklik kazandığını belirtir. New Yorklu Kadın Doğum Doktoru Lorraine Chrisomalis "Çoğu kadın ise sıkılığını yeniden kazanıyor" diyor. "Kegel egzersizleri yapmak vajina bölgesi kaslarının sıkılaşmasına yardımcı olabilir".

Diğer bir durum da idrar yolu ve mesane konumunun değişmesi: bu kayma kadınların üçte ikisinin öksürürken veya gülerken altlarına kaçırmalarına veya gaz çıkarmasına sebep olabiliyor. Doğumdan üç ay sonra bu korkutucu istatistik 5 kadından birine düşüyor ve altı aydan sonra oldukça nadir rastlanılıyor. Neyse ki!



Değişen Göğüsler

Sonunda size iyi bir şeyler söyleyebileceğimiz için mutluyuz: Hamilelik sırasında göğüsler bedavadan büyür. Hamilelikte göğüslerdeki süt bezlerinin adedi artar ve bu da bazen göğüs çevresini 4 cm'e kadar genişletebilir. Ancak ekstra kan dolaşımı göğüs bölgemizde mavimsi, morumsu damar haritamızın belli olmasına sebep olabilir ve pigment değişiklikleri göğüs uçlarınızın koyulaşmasına sebep olabilir. Aptallar için Hamilelik kitabının yazarlarından Dr. Joanne Stone "Damarlar tekrardan belirsizleşecektir ancak göğüs uçlarınız muhtemelen biraz koyu olarak kalacaktır" diyor.

Bazı şanslı kadınlar ise Salma Hayek'inkiler gibi olan göğüslerini hayat boyu koruyabilecektir. Gerçi bu kişiler çoğunlukla hamilelik kilosunu atamayanlardır. Küçük göğüslü kadınlarda bazen göğüs bölgesi daha da düzleşir. En çok büyük göğüslü kadınlar, özellikle de emzirenler, göğüslerinde biraz sarkma olduğunu farkedeceklerdir.



Bütün Yükü Onlar Taşıyor: Bacaklar ve Ayaklar

Hani sizi yukarıda göğüslerdeki damarların belirginleşmesi konusunda uyarmıştık ya? Bunların aynısı ve hatta daha kötüsü ayaklarımıza olabilir. Dr.Trupin'e göre genel olarak varise veya örümcek ağı görünümlü varise eğimli kadınlar ayakları üzerinde mavi kurtçuklar görebilir. Zamanla miktarları azalabilir ancak yaşam boyu kalıcıdırlar.

Vücuttaki su tutulumu şişkinliğe sebep olarak bilekleri neredeyse görünmez hale getirir ve küçük ayakları şişme botlara dönüştürebilir. Bilekleriniz doğumdan birkaç hafta sonra normal haline dönerken, bir çok kadının ayakkabı numarası kalıcı olarak bir numara büyüyor. İşte size hamileliğin bir avantajı: ayakkabı alışverişi yapmak için daha iyi bir bahane olamazdı!



Ateşli bir Anne Olmanın İpuçları

Kadınlar doğumdan sonra nasıl bu kadar seksi görünebiliyor? Çünkü uyguladıkları bazı küçük hileler var:

Varisleri önlemek için iş yerinde veya TV izlerken ayaklarınızı vücudunuzdan yukarıda tutun.

Göğüs sarkıklığını engellemek için yatarken alt kısmı telli olmayan bir sutyen kullanın.

Saçınızı kestirmeyin. Tarzınızdan ne kadar vazgeçerseniz, kıvırcık saçlarınızı o kadar özlersiniz.



Cosmopolitan

Emel Erden

Kaynak: Alıntıdır

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-09-2010, 10:35 AM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
zamanı_geldi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2010
Bulunduğu yer: tc.
Mesajlar: 463
Tesekkür: 593
357 Mesajinıza toplam 832 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zamanı_geldi has a spectacular aura aboutzamanı_geldi has a spectacular aura aboutzamanı_geldi has a spectacular aura about
Standart Cevap: Hamilelik vücudunuzu nasıl değiştirir?

çok güzel bi konuya değinmişsin ama kopy past olmasa daha güzel olurdu..
beyaz tenli insanlarda çatlak daha fazla görülüyormuş..bazı bayanların cildi çok esnek oluyo nekadarda kilo alsa tek bir çatlak bile olmuyo imreniyoruz...
en kötüsüde çatlakların tedavisinin olmaması..ben de hamileliğimde daha doğrusu emzirme döneminde çok kilo aldım..kilo sorunum çatlak sorunumu bastırdı..
ama hepsini verdim sadace 6 kilom kaldı..bu siteyede kilo telkini için geldim.. dua edinde vereyim..
__________________
zamanı_geldi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Hamilelik vücudunuzu nasıl değiştirir?

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Hamilelik vücudunuzu nasıl değiştirir? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kate Hudson, Heidi Klum, Angelina Jolie gibi ünlüler yalnızca hamilelik dönemlerinde harika görünmekle kalmıyor, doğum yapar yapmaz vücutları lastik bant gibi eski haline dönüyor. Sizce de bu, hayattaki en büyük haksızlıklardan biri değil mi? Hamilelik geçirip ve üstüne de bebek ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.