Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

Pazartesi rejime başlıyorum / ilk hafta

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Pazartesi rejime başlıyorum / ilk hafta Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız PAZARTESİ Sabah 4 diyet bisküvi + light tereyağı 1 kase light yoğurt 1 adet elma Çay veya kahve Öğle 6 adet kuşkonmaz 2 tatlı kaşığı light vinegret sos 5 adet ızgara köfte 80 gr. piyaz 1 kase light yoğurt Akşam ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi

Pazartesi rejime başlıyorum / ilk hafta

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-04-2010, 12:08 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Pazartesi rejime başlıyorum / ilk hafta

PAZARTESİ

Sabah

4 diyet bisküvi + light tereyağı

1 kase light yoğurt

1 adet elma

Çay veya kahve

Öğle

6 adet kuşkonmaz

2 tatlı kaşığı light vinegret sos

5 adet ızgara köfte

80 gr. piyaz

1 kase light yoğurt

Akşam

1 porsiyon ızgara biftek (100 gr.)

Taze fasulye (buharda pişmiş)

1 kase meyveli yoğurt

SALI

Sabah

Yarım greyfrut

2 dilim kepek ekmeği

30 gr. Kars gravyeri

Çay veya kahve

Öğle

1 kase sebze çorbası

Tarhunotlu otlet (2 yumurta)

1 kase light yoğurt

Çeyrek ananas

Akşam

1 adet enginar (az haşlanmış)

2 tatlı kaşığı kaşığı light vinegret sos

1 dilim hindi salamı

1 dilim light beyaz peynir

1 adet kivi

ÇARŞAMBA

Sabah

1 adet rafadan yumurta

2 dilim çavdar ekmeği

1 adet elma

Çay veya kahve

Öğle

Söğüş domates

1 porsiyon söğüş hindi

Ceviz büyüklüğünde light tereyağı

5 adet şalgam (buharda pişmiş)

1 kase light yoğurt

Akşam

1 porsiyon mezgit buğulama

Semizotu salatası

Yoğurt sosu

Yarım mango

Rejim süresince kolalı içeceklerden uzak durun !

PERŞEMBE

Sabah

Baston ekmeğin 1/8 i +light tereyağı

1 adet elma

Çay veya kahve

Öğle

Mantar salatası

Kağıtta alabalık

1 kase meyveli yoğurt

Akşam

1 dilim fırınlanmış hindi eti (derisi alınmış)

Brokoli (buharda pişmiş)

Çeyrek ananas

Her gün egzersiz yapmayı ihmal etmeyin ! Her gün bir elma, bağırsakları çalıştırır.

CUMA

Sabah

4 diyet bisküvi

1 kase light yoğurt

1 adet muz

Çay veya kahve

Öğle

Yarım avokado

Limon suyu

2 dilim hindi salamı

Akşam

Tavuklu andiv-pancar salatası

1 dilim light kaşar peynir (30 gr.)

Baston ekmeğin 1/8 i

1 adet elma

Abur cuburdan uzak durun! Karnınız çok acıkırsa 1 adet elma veya portakal ya da bir kase yoğurt yiyin.

Haftada birden fazla tartılmayın!

CUMARTESİ

Sabah

Light taze kutu peynir

2 dilim ekmek

1 adet elma

Çay veya kahve

Öğle

Havuç salatası

Limon suyu

Mantarlı omlet (2 yumurta)

1 kase light yoğurt

Akşam

Kağıtta dilbalığı

1 tatlı kaşığı zeytinyağı

Ispanak (buharda pişmiş)

Meyve salatası (ekşi meyvelerle)

Kağıtta et ya da balık: Bir tatlı kaşığı zeytinyağı, limon suyu ve kokulu taze otlarla tatlandırdığınız et ya da balığın alüminyum kağıda sarılarak fırında pişirilmesi yöntemi.

PAZAR

Sabah

2 dilim kepek ekmeği

1 armut

1 kase light yoğurt

Çay veya kahve

Öğle

Light vinegret soslu rezene salatası

Kağıtta tavuk

2 adet patates (buharda pişmiş)

1 elma

Akşam

2 dilim hindi jambon

Brokoli (buharda pişmiş)

1 dilim light kaşar peyniri (30 gr.)

Baston ekmeğin 1/8i 1 portakal

Tavuğu pişirirken derisini ayırın.

Pazar gününden yararlanarak egzersizlerinizi açıkhavada yapın.

Pazartesi rejime başlıyorum / 2. hafta için tıklayınız.

Kaynak: Yemektarifleri

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

« Pazartesi rejime başlıyorum / 2. hafta | Yaz mönüleri »