![]() |
Şimdi geldim... Dolu dolu bir gündü... Herşey vardı... ben anlatamıyorum... Konuşan herkes pırıl pırıl insanlardı...onları yakından tanımak çok güzeldi... |
bende yeni geldim sayılır.. sizleri tanımak çok güzeldi çok faydalı bilgiler aldım ..hepinize verdiğiniz emekler için çok çok tşk ederim..sevgiyle kalın |
ben hemen uygulamaya başladım cd leri.okadar yorgun olmama rağmen halen enerjik bir haldeyim.emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.sizi tanımak güzel ve çok özeldi... |
herkes olağanüstüydü ben dün çok mutlu oldum çünki sevgili schamanic'le kucaklaşma imkanı buldum blissybu herşeye değerdi ve diğer arkadaşlarımla tanışma imkanı buldum...banuhh, şeva, ayda , berk ile çok kaliteli ve keyifli sohbetler ettik ... katılan herkesi bu fırsatı kendilerine tanıdıkları için kalpten tebrik ediyorum ......... bizler sıradışı insanlarız, çok güzel bilgiler aldık ... çok güzel öğretiler tanıdık.... şimdi ödev yapma zamanı .... herkese kolay gelsin sevgili arkadaşlar, bir dahaki İzmir buluşmasında görüşmek dileğiyle.... sevgiler kiss3 |
motivasyon tavan yaptı... her keze günaydın..güne başlamadan önce düşüncelerimi sizlerle paylaşmak istedim.. öncelikle semineri hazırlayan arkadaşlara özverili, değerli gayretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum... özellikle shamanic harikaydı bizlere birşeyler öğretebilmek için büyük gayret sarfetti inşallah çabalarını boşa çıkarmayacağız... katılan arkadaşlarda hayatını değiştirmenin eşiğinde değerli ve özel insanlar olduğunu gördüm.. ruhsal olarak belli bir seviyeyi yakalamış bir grup olmanın verdiği bir tat vardı.. buda toplantıda çok güzel bir atmosfer oluşturdu.. bundan sonra amacımız bu bilgileri hayata geçirmek ve gelişimimizi devam ettirmek olmalı diye düşünüyorum... '' vazgeçmek yok '' bu nedenle çalışmalarımızın sonuçlarını paylaşırsak birbirimizede destek oluruz ve hep birlikde ilerleme şansını yakalarız...herkeze başarılar diliyorum.... görüşmek üzere... |
ben istanbuldanım çok azz bir farkla kaçırdım istanbuldaki semineri çünkü bu siteyi tanımamıştım o zmanları.izmirde olbilmeyi çok isterdim çok şanslı olmal ı gidenler.emeği geçenleri tanımak çok isterdim yakından. emeği geçen herkese teşekkür ederim bu site için.istanbul seminerini sabırla bekyorum.art56art56 |
|
Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim. Vaktim olmadığı için uzun uzun yazamıyorum. Yazımı döndüğüm zamana saklıyorum ama bir iki kelime yazmadan geçemedim. Hepinizin güzel yüreğine, ayaklarına sağlık. Sevgiler. |
mükemmeldi, sevgiler... Şiirimde geçen bir sözüm vardır: "Mükemmellik yatar altında Tanrının Dokunuşlarıyla..." Herşey ve herkes mükemmeldi, Nurlu, bereketli 'Canımsın' Özlem Hanım, Nlp, EFT'ci eğlenceli Abdullah Bey, Ritmotrans emek harcayan Atakan Bey, Kuantum İki noktayı anlamamı sağlayan Mümin Bey, tatlı Suzi ve güleryüzlü Belgin Hanım saçtığınız ışığın bize ulaşmasını sağladığınız için çok teşekkür ediyoruz. Ödevlerimizi yapıyoruz:) Bugun bolluk, bereket çorbası yaptım ve onu aradım956khandsfree'den konustuk, koş gel dedim. Çok mutluyum. Bu arada Mümin Bey, gelirken iki nokta tekniğini uyguladık. Yılmaz Bey, annem ve ben otobüse yetişecektik, onlar koşturuyorlardı ben arkalarına tıpış tıpış yürüyor, onların telaşına bakıp gülüyordum, normalde telaşlara tahammülüm yoktur bunu da belirtmeliyim. Ama biliyordum yetişeceğimizi ve geriye keyif duyarak yağmurda yürümek ve sertifikalarımıza koynumda kuru yer sağlayabilmekti. Taksiye bindik uzun bir sessizlikten sonra farkettim ki o an üçümüz de hayatını değiştirmeye, ilik ilik örmeye başlamıştık bile. Özlem Hanımcım, Basmane Meydanı'nda bolluk ve bereketin akışını izledim şarıl şarıl, size geliyorum diyordu sevdim onu ve makinemle ölümsüzleştirdim. Atakan Bey, sabah uyandığımda bir sinir hali hissettim EFT uygulayıp hem o duygudan kurtuldum hem de gülümseyerek yatağımdan kalkıp yeni güne sevinçle başladım. Bu seminerde emeği geçen, katılımlarıyla renk katan herkese sevgilerimi yolluyorum. Günün ebedi ışığı üzerinize olsun... Sevgilerimle, SeDeF YetiŞEN actionsmile |
tekrar merhabalar hepinize.. tek kelimeyle her şeyin mükemmel olduğu bir seminerdi...çok sevdiğim dostlarımla bir araya gelmek beni çok heyecanlandırdı... yeni dostlarla tanışmak ise ayrıca mutlu etti...şu an içim biraz buruk.... doyamadım çünkü...her anın tadını an be an çıkarmaya çalıştım... çok güzel tatlı sohbetler anılar ve yaşantımızın her döneminde yanıbaşımızda olucak çok kıymetli bilgiler ekledim hafızama... bu sizlerin sayesinde oldu... böyle güzel bir semineri bizler için gerçekleştiren bütün arkadaşlarıma tek tek teşekkür ediyorum... emeğinize nefesinize sağlık... vee böyle güzel bir seminerde yanımızda olan tüm arkadaşlarımıza ve katılımcılarımıza da sonsuz teşekkürler ediyorum... özlemcim (ışığım güzel rehberim) belgincim (tatlı küçük kız kardeşim) atakan beycim..keopscum..mümincim..hepinize tekrar teşekkürler.. bu arada akıncım başka foto yokmu...merakla bekliyoruz seminere ait fotoları ve video görüntülerini.. |
sevgili atakan bey. sevgili abdullah bey, sevgili mümin bey vee sevgili shamanic(shamanic demeyi daha çok seviyorum) tüm emekleriniz için, bizleri biraraya getirdiğiniz için, 8.şubat.2009 u başından sonununa böylesine dolu yaşamamıza vesile olduğunuz ve hayatlarımıza tuttuğunuz ışık için, sevgili redflowers ve suzycim, içtenliğiniz, samimiyetiniz ve bu organizasyondaki emekleriniz için, sevgili tirini, sevgili seva, sevgili ayda ve sevgili akın berk güzel sohpeteriniz ve kahve keyfi için sonsuz teşekkürler...inanılmaz keyifi bir gündü...sevgiyle kalın....kiss3 |
Böyle bir seminerin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bu güne kadar kendime yaptığım en iyi şey bu olsa gerek Özlem hanım kendinize hediyeler verin demişti sanırım ilk ve en büyük hediyeyi bu seminere katılarak kendime vermiş oldum. Buna vesile olan bize bu deneyimi yaşatan herkese çok teşekkür ederim. Forumdan takip ettiğimiz ama hep uzaktan izlediğimiz insanlarla tanışma fırsatı bulmak ve yaşadığımız deneyimleri paylaşmak inanılmaz bir güç ve istek uyandırdı. Herkes çok ilgili ve samimiydi. Kendi adıma konuşmam gerekirse sormak istediğim ama soramadığım, takıldığım bütün konuları artık çekinmeden sorabilirim çünkü seminerdeki herkes birbirine yarımcı olmak için deliriyordu o kadar sıcak bir ortam ki hiçbir çekincem kalmadı. Şartlar uygun olursa gerçi bu seminerden sonra şartları nasıl lehimize çevireceğimizi öğrendik, yeni seminerlere katılmak için elimden geleni yapacağım. Öğreneceğimiz daha çok şey var, Atakan Bey, Abdullah Bey, Özlem Hanım, Mümin Bey ve daha tanıyamadağım daha bir çok abi ve ablalarımdan feyiz almak ama daha da güzeli o sıcak ortamı yeniden yaşamak. Tanıdığım tanımadığım herkese ilgisi ve enerjisi için çok teşekkür ederim. İstediğiniz bütün güzelliklere hemen kavuşursunuz inşallah.. Berhan Murat |
Herkese Merhaba, İlk kez bir foruma yazıyorum ve az önce yazmakta olduğum mesajı kaybettimL İyi ki bu seminere ben de katılmışım! Hayal eden, planlayan, emek veren, paylaşan herkesi kutluyorum. Çok yoğun ve geniş yelpazeden konuları, özün özü halinde harmanlayarak sunmak büyük başarı bence. Arkadaşların samimi ve yetkin tutumları bu başarıyı perçinledi. Atakan Bey, subliminal telkinler ve kendileri ile ilgili olası soru işaretlerini kaldırıp güven perçinledi bende. Sevgili Abdullah Bey, aldığı eğitimlerin hakkını vermiş, her birinin temel mantığını açıklayarak kolay uygulanabilir teknikler sundu bize. Sevgili Mümin Bey'le iki nokta tekniğini keşfettim. Algılayabildiğim kadarıyla salıvermeyi başardığımız noktada, gerçekleştiremeyeceğimiz bir şey yok gibi ve bu muhteşem bir şey!.. Bu noktada çekim yasasının temel prensibiyle de örtüşüyor bence. Vee, sevgili Özlem Hanım, son derece samimi, verici ve her an herkesin sorusunda hazır ve nazır:) Başlı başına bir gün onun konusuna ancak yeterdi...Bu kadar dolu dolu bir içerik hazırlamış. Akşam da devam mı etseydi bu seminer acaba? Bence olurdu... Şaka bir yana bu içerik için daha fazla zaman gerekli bence. Bildiklerim tazelendi, bilmediğim yeni şeyler dağarcığıma eklendi, üstelik motivasyonum da arttı...Daha ne olsun? Haa, dahası eve dönerken öyle bir yağmura yakalandım ki, önümü göremez oldum, arabayı durduracaktım neredeyse...Çoktandır böyle bir yağışta kalmamıştım...Korktum açıkçası..."Eh be Özlem Hanım, bu kadar mı olur?" dedim ve sonra, teslim oldum ve kabul ettim:) Bolluk bereket... Bu ya da daha fazlası... Benim ve hepimizin ve bütünün hayrına... |
harikasınız tek kelimeyle.. ben izmir seminerine katılmadım ama o coşkulu seslerini duydum, şimdi de yorumları okuyorum ve herkesn çok mutlu olduğunu görüyorum, sizlerle olmak ne güzel bişey ya.. teşekkürler herkese.. ankara seminerini iple çekiyorum son 19 gün:D.. sevgilerle.. |
Seminer çok harika geçmiş anlaşıldı..super Hepinizin adına çok sevindim arkadaşlar.. Emeği geçenlere, katılanlara,destekleyenlere, herkese teşekkürler..25889 |
Kelimelerle ifade etmek gerçekten zor, herkesin katılması lazımdı. Hocalarımın hepsine teşekkürler. Her biri hayatta kolay kolay bulunamıyacak hazineler bahşetti bize. Şimdi Özlem Hanımın verdiği ödevleri yapıyorum : ) bolluk MP3'ünü dinledim şimdi, aman allahım dedim... aman ki ne aman, belki böyle ifade edebilirim : ) hiç bu kadar rahat hissetmemiştim kendimi, ufkum bu kadar açılmamış, yapacak bu kadar çok şey olduğunu bu kadar büyük şevk ile hissetmemiştim... Çok teşekkürler, sağ olun, hep var olun. |
Aslında çok fotoğraf çekecek fırsatım olmadı... ama çok fotoğraf çekildi...sanırım paylaşırla dostlarımız |
ttli3 seminerde emeği geçen herkese saygılar,sevgiler. özellikle, shamanic,25889 gerçekten bilgi küpü ve dinlenmesi çok keyifli iyi bir konuşmacı.konferans kadını! eft ile hiç ilgilenmeme ragmen keops un samimiyeti ve bilgisi oldukça etkiledi ve gece yatarken belim fena tutulmuştu ve uyguladım! valla geçti. kendisine teşekkürler.t678 redflowers ın heryere yetişmeye gayreti blissy, atakan beyin samimi açıklamaları, mümin beyin iki nokta olayı,! kısaca katkısı olan herkese teşekkürler. en güzel olan bir araya gelip tanışmaktı. shamanım, belginlerin tümü!y789 3 belgin vardı da. banu,trinity,çekim yasasının sevimli yüzü akın berk, sanemce, gözgöze geldiklerimiz,tanıdıklarımız,ümran hanımactionsmile herkese sevgiler. sizlerle tanışmaktan dolayı çok memnun oldum. herkese huzurlu ve sağlıklı elbette bereketli en önemlisi sevgi dolu günler dilerim.O0kiss3 pek mühim not, ismini unutuğum olabilir olduysa çok özür dilerim. bu konu da defo var bende.belirteyim arkadaşlar. istanbula gidecek kızıl saçlı minik kız,sanemce vardı birde galiba, tuh788 var daha da... |
şevaya... istanbula gidecek minik kızıl saçlı kız benim! Sedef sevincli Şeva'cımm, sen de çok tatlıydın, gerçekten çok içtensin. Bu arada ben fotoğraf çekmiş bulunuyorum fakat siteye yükleyemedim, yolunu bulunca hepsini görebilirsiniz, bir de izin verirseniz fotosopta çalışmalar yapmayı düşünüyorum üzerinde. Tekrardan herkese sevgilerk8908 |
Alıntı:
|
İyiki katılmışım dediğim dolu dolu geçen bir seminerdi. Atakan beye(Çok mütevazi bir insan) , Shmanic Özlem hanıma(pozitif enerji dolu yerinde duramayan cıvıl cıvıl çok çok tatlı biri), Keops Abdullah beye(O da ayrı enerjik kıpır kıpır bir arkadaş:)) , Mümin Okan (biraz çekingen bir arkadaş) ve adını yazmamış olup bu seminerde emeği olan tüm herkese çok çok teşekkürler. Tüm gün olmasına rağmen zaman yetmedi. Her konu ayrı ayrı seminer konusu olurdu. Çok daha ayrıntılı olsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Ama üzerilerinde çalışacağız ve Shmanicin verdiği ödevlerimizi yapacağız:) Siteden birkaç arkadaşla tanışma fırsatım oldu. Gönül isterdi ki herkesle tanışalım, konuşalım, fikirlerimizi paylaşalım ama dedim ya gün yetmedi. Neyse inşallah bir başka sefere. Atakan beye verdiğimiz arada teklif ettim herkes nickiyle kendisini tanıtsa iyi olmaz mı diye ama Atakan bey belki kendisini deşifre etmek istemeyenler olabilir diye konuyu açmadı. Tekrar biraraya gelme ümidiyle herkese sevgiler:) |
Merhaba; Evet bende İzmir seminerine katılan o şanslı azınlıktan biriyimsevincli Gerçekten çok güzeldi, kimse doyamadı ve zaman yetmedi. Buradan hep desteklerini aldığımız ve sayelerinde çok olumlu değişimlere başladığımız site yöneticilerimizi ve sitede tanıştığımız çok özel insanları gerçekte tanıma fırsatım oldu. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Başta Atakan Bey, Özlem Hanım, Abdullah Bey, Mümin Bey ve sevgili redflowers Belgincim çok çok teşekkürler. 956kBen yazmakta biraz geciktim çünkü İzmirden dönemedim bir türlü y789 |
Seminerde toplam 49 kişiydik.Çok verimli oldu ki bunda katılan kişilerin enerjilerinin büyük payı var... Seminer'e katılanlanlar en çok Shamanic sunumundan bahsetmişler ki gerek hazırladığı meditasyon çalışması gerekse sunumu ile büyük emek harcadığını belli ediyordu.Ben de en çok onun sunumunu beğendim... Bizler içinde sizlerin memnun kalmanız ve bu seminerin bir parçası olmak sevindirici.. Gerek sunum yapan arkadaşlarıma gerekse Pazar gününü bizlerle olmak için ayıran hatta il dışından gelen katılımcılara sonsuz teşekkürler.... Bundan sonra da çok daha güzel seminerler ile birlikte olmak dileği ile... |
Seminerlerle ilgili Video Çalışması İzmir semineri,İstabul semineri görüntülerinden oluşan bir klip hazirladim.. Bu konu ile ilgili daha profesyonel bir çalışmamız da yakında olacak.. Şimdilik seminerlerimiz ile ilgili fikir vermesi açısından böyle bir çalışma oldıu.. iyi seyirler... Hayatım Değişti Seminerleri Özetler on Yahoo! Video |
Bugün bu videoyu kaçıncı izleyişim bilemiyorum ama her seferinde gözlerim doluyor. Gurur duymak, mutlu olmak işte bu olmalı diyorum. Hepinizi bir kez daha alkışlıyorum alk78 alk78alk78alk78 Sevgilerimle |
cidden çok güzel olmuş, görüntüsü bile bu kadar güzelse, seminerin kendisi nasıldır acaba:) 1 mart gellllllllll gelllllllllllll:D |
Arkadaşlarım merhabalar. izmir dönüşü yoğun bir tempo ile kendi işimde çalıştım, siteye girebildim fakat çok fazla mesaj yazamadım. izmir eğitimimize katılan isimlerini hatırlayamadığım tüm arkadaşlarıma içtenlikle teşekkürlerimi sunuyorum. katılan arkadaşlarımızın enerjileri çok çok güzeldi. böyle bir atmosferde olmak ise mutluluk vericiydi. |
ben geldim.. katılımda bulunan tüm dostalarım harikuladeydiniz.. Sizlerle yan yana olmak aynı enerjiyi paylaşmak benim için mutluluk verici bir deneyimdi.. yanımızda olduğunuz için her birinize tekrar teşekkür ediyorum.. Yaşam yolunuzun daima koşulsuz sevginin ışığı ile aydınlanmasını.. hedeflerinizin kolaylıkla doğallıkla gerçekleşmesini dilerim.. çalışmalarınızı düzenli yaptığınızda duygularınızı bastırmak yerine dönştürdüğünüzde bu çok kolay ve kendiliğinden olacak.. muğlalı olduğum ve ailem izmir de oturduğu için ege nin gönlümde ki yeri farklıydı ama sizlerle olan paylaşımlarla bu fark iyice perçinlendi.. bu buluşmayı benin için anlamlı kılan diğer bir adım ise ilk reiki master ımı insiye etmiş olmam.. blissy sevgili dostum arkadaşım suzzy e bu yep yeni başlangıcında huzurun mutluluğun kolaylıkların eşlik etmesini dilerim... izmir de güzel ve huzurlu evini bana açmış olduğun için kendin kadar değerli yeryüzü meleği kızınla vakit geçirebildiğim için, birbirinize sahip olduğunuz için çok şanslı olduğunuz eşin ile tanışma fırsatım olduğu için tekrar teşekkür ederim tatlım.. ailecek harikasınız.. mutluluğunuz huzurunuz daim olsun kuzum.. sevgili atakan bey cim iyiki varsınız.. sizin sayenizde bu güzel birlikteliğimiz oluştu.. yolumuzu aydınlatan ışığımız olduğunuz için teşekkür ederim.. canım redflowers cım.. sen olmasaydın hepimiz bir araya bu şekilde gelemeyebilirdik.. varlığınla emeklerinle bu seminerin fikir anası olduğun için ve oluşumunu böylesine sevgiyle desteklediğin için teşekkür ederim tatlım.. keops cum her zamanki gibi harikasın canım.. seni her dinlediğimde bildiklerimi yeniden ve yeniden içselleştiriyorum.. hayat yolunun daima başarılarla dolmasını dilerim.. sevgili mümincim sunum konusunda çok yeni olmana rağmen her seferinde bir öncekinden çok daha iyiye mükemmele doğru ilerliyorsun canım.. içinde dolu dolu bilgilerin olduğunu yakından biliyorum.. yaşamında ki deneyimlerin ise harika.. bunları bize yansıttığın için çok teşekkür ederim.. kısa sürede hepimizden çok daha iyi çok daha başarılı olacağına inanıyorum tatlım.. sevgili tiriniticim nihayet yüz yüze de tanıştık tatlım.. güzel kızını görememenin ve kardeşinin doğal taşlarla dolu dükkanına gidememenin üzüntüsünü yaşıyorum hala.. bir daha ki sefere mutlaka telafi edelim.. sevgili şeva cım kısacık molamızda ısmarladığın güzel yemek için tekrar teşekkür ederim kuzum.. sizinle yediğimden olsa gerek hala tadı damağımda.. sevgili avatar cım içinde biriktirdiğin değerli bilgi hazinenin ışığını bizlere de yansıtmatmaya başladığın için sağol tatlım.. banuh cum seninle daha uzun uzun vakit geçirmek isterdim.. doyamadım haberin olsun.. sedeflicim inşallah istanbul da daha sık görüşürüz tatlım.. güzel yüzlüm benim.. akın cım zamanımız yetseydi keşke de seni de hazır bulmuşken konuşturabilseydik.. kitap olarak derlediğin bilgilerini dinlemekde keyifli olacaktı.. hedeflerin doğrultusunda yolunun kolaylıklarla dolmasını dilerim.. ışığın daima parlasın.. başta da söylediğim gibi her biriniz çok değerli çok özeldiniz.. her biriniz birer bilgi yuvasıydınız.. kalabalık olduğumuz için isimlerini tek tek zikredemediğim tüm arkadaşlarımın sevgisine sığınarak değerli ışıklarınızı forum sayfalarımızda daha çok görmeyi temenni ediyorum... http://img240.imageshack.us/img240/9...utbtgm5zp4.gifsevgiler.. |
naif ve içten kadın! gönlünün arzu edebileceği en güzel sofralar gül yüzle önüne serilsin... derin sevgilerimi göndeririyorum. yağmur ve zaman kordonda kahve içmeyi nasip etmedi; ama bir daha ki sefere inşallah olur. bereket için verdiğim taşlar ve bolluk hesabı planı öyle iyi işliyor kiy789 almak istediğim bir kredi vardı ve onu aldım çok kolaylıkla ve ilgi ile verdiler. şimdi geri ödemesini hızlı, kolay severek ödemeyi planlıyorum.pozitif enerjini gönderirsen aralarda çok mutlu olurum. sevgiler...sevgiler...sevgiler shamanicO0huzurlu ve mutlu ol...... |
canım benim elbette gönderiyorum... sevincli o günkü grubumuz üzerine çalışmalarım devam ediyor... benim yolladığım enerjileri kendi potansiyelinizle birleştirip eyleme geçerek reele çevirmelisiniz.. verdiğim ödevler bunun içindi tatlım benim.. ark5 yolunun daima sevgiyle adınlanmasını.. bütünün hayrına olacak tüm hedeflerinin kolaylıkla gerçekleşmesini dilerim.. sevgiler.. kiss3 |
Cevap: Subliminal Teknikler, Eft, Deep Peat, Nlp, Bolluk Bereket İzmir Seminerleri evet shamanic'im İstanbulda daha sık görüşmeliyiz:D ben beylikdüzüne taşındım muğladan:D seminerdeyken nereye gideceğim belli değildi. Hatırlıyorum da istanbulun neresinde oturuyorsunuz diye sorduğumda bana biraz uzak, istanbul dışı sayılır demiştin ama bana çok yakınsın :)) en kısa zamanda görüşmek dileğiyle... Seni çpartysmileyk seviyorum!!! sevinclisevincliguitar |
Cevap: Subliminal Teknikler, Eft, Deep Peat, Nlp, Bolluk Bereket İzmir Seminerleri bir daha izmir semineriniz ne zaman olacak???? |
Cevap: Subliminal Teknikler, Eft, Deep Peat, Nlp, Bolluk Bereket İzmir Seminerleri Merhaba backturn 6 Aralık'ta İzmir'de bir eğitimimiz var. Bu konuları içeren seminerimiz ise Ocak ayı içerisinde yapılacaktır. Altta verdiğim linkten takip edebilirsiniz. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post571349 Sevgiler. |
Cevap: Subliminal Teknikler, Eft, Deep Peat, Nlp, Bolluk Bereket İzmir Seminerleri özel bolluk bereket enerjisiyle taş yükleme nasıl oluyor.ben bolluk bereket reikisine uyumluyum fakat böyle bir şey öğretilmedi sevgiler |
Cevap: Subliminal Teknikler, Eft, Deep Peat, Nlp, Bolluk Bereket İzmir Seminerleri ankara ne zaman arkadaşlar. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:24 PM. |