![]() |
Ay tam benim istediğim tarih ya inanamıyorum redflowers Benim için uygundur çoğunlukta evt derse çok mutlu olacağım çokkkksapkal89 |
Şubat 8 çok uygun red flowers cığım... muck muck muck |
bana yakın diye ankara seminerini bekliyordum ama daha fazla bekleyip bu semineride kacırmak istemiyorum bi aksilik cikmazsa orda olmayı cok istiyorum... |
izmir semineri ankarada yapılırsa katılabilirim. sizden çok faydalanıyoruz. böyle bir site hazırladığı için atakan beye çok tşk.subliminal teknikleri çok anlayamadım açıklarsanız çok sevinirim. hoşçakalınnnnn..... |
Seminere katılmayı çok isterim 956kEveet !Umarım uygun bir zamana gelir de semineri kaçırmam Alıntı:
|
Tarihimiz belli oldu.8 Şubat Pazar. Yer konusu 2 3 güne kadar kesinleşecektir. Katılım ücretimiz yer ve ikram dahil:80 ytl.(ama ytl kalkmıştı di mi.Lira diyelim o zaman :) ) Katılımcıların rezervasyonlarını yaptırmaları için belirlenen ücretin en az yarısını özel mesajla belirteceğim hesap numaralarına yatırmaları gerekmektedir. Ulaşabileceğiniz diğer adres : seminer@hayatimdegisti.com Sevgiler. |
Merhaba, Seminerlerin sıklaşması çok sevindirici. Ben ne Ankara, ne İstanbul ne de İzmir'e yakın değilim. Bu nedenle katılamayacağım ama birkaç aya kadar belki Ankara'ya taşınabilirim. Eğer bu gerçekleşirse Ankara seminerinde görüşmek üzere. Eğer taşınamazsam bundan sonraki ilk seminer (nerede olursa olsun) gelmeye çalışacağım. Sevgiler |
ordayız inş yu89 |
İşte yerimiz de belli oldu sevincli .: Hotel Yaman :..: İzmir :. Hoşgeldiniz - Welcome Seminerimizin gerçekleşeceği yer burası arkadaşlar.Linkten görebilirsiniz. Tarih:8 Şubat. Saat:En geç 10:45 de orada olmanız gerekiyor.Seminerimiz 11:00 de başlayacak akşam saatlerine doğru bitecektir.Aralarda mola verilecek,molalarda ikram sunulacaktır. Suzzy'cim yardımların için çok teşekkür ederim.Emeğine sağlık.Çok uğraştın ama harika bir yer ayarladın kiss3 |
canım redflowers cim ne demek....sevincli umarım arkadaşlarımızla birlikte güzel bilgilerin paylaşıldığı hoş bir seminer olucak...yerimiz gerçekten çok güzel..... içimede çok sindi ayrıca... sorularımla ve defalarca aramama rağmen bana karşı sabrını esirgemeyen otel yöneticilerinden hasan beye burdan teşekkürlerimi sunuyorum... y789 ilgilerinden ve sabrından dolayı kendilerini takdir ediyorum... bu arada sevgili redflovers cim siftah benden bereketi allahtan diyerek öedemenin bir kısmını verdiğin hesap numarasından yapıyorum... arkadaşlar...şu an itibarıyla bir aylık süresince seminere kesin katılacak olan arkadaşların sevgili redflowers le iletişime geçmesini önemle rica ediyorum... haydi izmirliler forumumuzun çok değerli eğitimcileri ve dostlarımızla bir araya gelme zamanı.... sevgiler...actionsmile |
Kesinlikle geliyorum...Alsancak olmasıda iyi olmuş merkez olduğu için herkes rahatlıkla gelebilir... Ruhuma iyi gelicek bu seminer ışığınıza ihtiyacım var tecrübe ettiğiniz bilgilere, görüşlerinize vs... Şimdiden çok tşklerrrrağla2 |
izmir semineri katılmak istiyorum siteye yazı yazmayı çözebilsem olacak biraz teknoloji özürlüyüm mazur görün öğreneceğim inşallah bu arada hepiniz harikasınız |
süper bir eğitim semineri olduğunu düşünüyorum.......ama maalesef buna katılamıyacağım....bana uyan en kısa zamanda tekrar yapılmasını diliyorum...emeği geçen herkese teşekkür ederim...bunun eminim katılımcılar çok faydasını görecekler..elinize ağzınıza sağlık... |
İstanbul seminerimiz oldukça güzel ve verimli geçmişti.İzmir seminerimiz'de yenilikler yaptık daha da verimli geçecek.Ayrıca İstanbul Semineri'nde ben subliminal telkinlerle ilgili bir ön konuşma yapmıştım o seminer daha çok eft ağırlıklıydı..İzmir de subliminal ile ilgili detayları içeren sunumum olacak. Shamanic bolluk bereket cd si hazirlayacak ve sunum yapacak ben de normalde kişiye özel yaptığım oldukça faydalı bir konuyu hazırlayıp seminere katılanlara ücretsiz olarak vereceğim... Bu seminerin tekrarı uzunca bir süre olmayabilir.En azından birimizden birimizin başka işi olabilir ve bu ekibin tamamı İzmire gelemeyebilir.Bu nedenle kaçırmamanızı tavsiye ediyorum... Uygulamaları öğreneceğiniz kitaplarda yazılan hatta bu sitede yazılan bir çok şeyin dışında uygulamalar öğreneceğiniz bir seminer olacak. Tabii ki İzmir'e yakışır enerjisi yüksek bir grup olacağını düşünüyorum.Bizler de sizlerden çok şey öğreneceğiz... Bu seminerde bir diğer kolaylıkta kredi kartı ile kapora yatırma olacak.İstanbul seminerde banka hesabi olmayan yada bankaya gidemeyen üyelerimiz seminere katılım konusunda sıkıntı yaşamışlardı... Bu seminer için gitti gidiyor sitesi üzerinden %100 güvenli bir şekilde kapora ücreti yatırarak katılımınızı kesinleştirebileceksiniz... Bu işlemi lütfen son haftaya bırakmayalım.İstanbul seminerinde katılım yüksekti ancak bir çok kişi son hafta kayıdını kesinleştirdi... Önceden kayıtlar kesinleşirse bizler de seminere kaç kişi katılacak vs düşünmeden sadece seminer içeriğine iyi bir seminer olmasına yoğunlaşırız. Mümkünse en az bir on gün önceden kayıtlarınızı kesinleştirmenizi rica ediyorum... Eft ,nlp ,deep peat,subliminal teknikler,bolluk bereket , iki nokta gibi bir çok bilinçaltı tekniği ile beklentilerinizi fazlası ile karşılayacak bir seminer olacağını düşünüyorum... |
İzmirliler her yönden şanslılar,özellikle cd hazırlanması çok incelik olmuş..Kıskandım doğrusu.. |
Biz iki arkadaş kol kola girip geliyoruz burayı keşfedince kankimide es geçemezdim anlatıverdim siteyi herşeyi..telkinler,eft,deep peat,meditasyonlar sanki beni atmışlar bir mücevher dolu odaya ben hangisini takacağımı şaşmış saldırıyorum sitenin heryerine bide seminerrrr olacağına duyunca tümmm deprosyonuma rağmen mutlu oldummmmm geliyoruzzzz ..ay ortası hesaplara paralarıda yatırdıkmı tamamdır:) |
Kredi Kartına Taksitle Ödeme Seminer ücreti eft ile gönderildiğinde 80 ytl dir. Kart ile ödeme yapıldığında ise gitti gidiyor sitesi tek çekim için komisyon almaktadır.Tek çekim ve kredi kartına taksitle ödeme seçenekleri belirtilmiştir. Buradan kredi kartına tek çekim 3 yada 6 taksit yapabiliyorsunuz.Gitti gidiyor sitesine üyeliğiniz yoksa üyelik alıp kart bilgilerini girmeniz yeterli olacaktır. İzmir Bilinçaltı Ef Teknikler Seminer Taksitli , #15076270 Gittigidiyor.com |
SEMINER HAKKINDA 8 Subat ta yapılacak seminere katılmayı düşünüyorum fakat saati benim için önemli,bildirirseniz sevinirim. |
Seminer saat 11:00' de başlayacak ve akşam saatlerine kadar sürecektir. |
izmir semineri seminer konularınız çok güzel ama izmire gelmek bayağı zor Antalya'da seminer vermeyi düşünüyormusunuz? |
Şu an Antalya seminer vereceğimiz iller içinde yok fakat ilerleyen zamanlarda ne olur bilemiyorum. Olduğu zaman tekrar toplu maille bilgilendirme yapılacaktır. |
Üzülüyorum ama, Adana' da seminer istiyoruz. |
Katılmak istiyorum, kesin kayıt ne zaman son buluyor, 2 kişi gelebilirmiyizi saygılarımla, |
Tabii 2 kişi de katılabilirsiniz.Sitemizde şu anda aktif olmayan üyelerimize mail gönderildi, onlardan da katılım sağlayacak olanlar var. Bilgileri size özel mesajla gönderiyorum Meliha Hanım. |
Aslında "SAMSUN" da yapılırsa ben 100 kişiye yakın katılımcı bulurum, mekanı'da ben ayarlarım ona'da ücret ödemezsiniz. Ancak Kişi başı katılım ücreti bizim düzeyimizde insanlar için yüksek :S |
Siz katılımcıları toparlayın, diğerler mevzular konuşulur anlaşılır :) |
e kıskandım ama ben !!!!! Atakan ve Shamanic in cd lerinden alabilmek için Izmir seminerine mi katılmamız gerekiyor ??? bana kalsa gene katılırım ama !!!! izmir nireeee istanbul nire ???? |
selerocuğum aşığa bağdat sorulmazmışş........... |
Bu seminere katılmak isterdim ama üni öğrencisi olarak bu ücret şimdilik benim kesemi aşıyor y789 İnşallah eylülde atamam çıkarda seneye katılırım artık, öğretmen olunca ilk maaşımı buna ayırcam smil56 |
seminere katılmak istiyorum sevgili arkadaşlar ben seminere katılmak istiyorum bir arkadaşımla beraber katılacağım belki üç kişi ama şu an kesin ikikişiyiz bana bilgi verir hesap numarası iletirseniz sevinirim ayrıca mal de yazmıştım. Bu seminerde eft nlp dep peat da uygulanacak mı ben mi yanlış anladım şimdiden teşekkürler. |
sevgili redanaydan , Değerli Site Üyemiz ..... İzmir Seminerine Katılmak İçin Bu Sayfayı Ziyaret Ediniz diye bir link var sayfanın başında . Oradan tüm ayrıntıyı okuyabilirsin takıldığın bişey varsa da redflowersa özelden mesaj atabilirsin sevgiler |
herkese selam artık bende aranızdayım |
sevgili redflowers orayı okudum teşekkürler ancak hesap numarası yazmıyor bu nedenle bana mesaj atarsan sevinirim. Üç kişiyiz ne kadar ve ne zamana kadar ödeme yapabiliriz o gün ödeyebilir miyiz bana bildirirseniz sevinirim bu arada virgül falan kullanmıyorum. sizin mail adresinizi bir türlü bulamadım bu yüzden özel yazamadım özür dilerim. |
Hem gmail hem hotmail adresinize tüm bilgileri gönderdim |
Alıntı:
Alıntı:
ikinizede katılıyorum yeni bir hayat ve selero dusun2 cd ler içinde sanırım izmire gitmemiz gerekiyor sad456 |
Arkadaşlar boynumun borcu olsun sizlere de birer tane göndermek. Hazır olduğu gün elinizde bilin. |
kapora falan verilciekse hesap numarasını alabilirim özelden |
Neden öğrenci indirimi yok smil56 (Şaka şaka ) |
Belgincim teşekkürler,kurtardın bizi İzmire e gitmekten :-) |
Herkese selamlar... Dikkatimden kaçan postlar için özür dilerim. İnanın ki hepsini okuyamadım. İzmirin her yerine gelebilirim Benden istediğiniz her türlü yardım için özelden ulaşabilirsiniz... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:24 PM. |