![]() |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... çok kıskandım sad456süpermiş ilk fırsatta gidicem gulensmiley smiliyface |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... ben koca bi aptalım :( o güne bende katılabilirmişim kısada olsa :p dün 2 kere geredeye gittim geldim keske bunu yapcagımı bilse idim işleriim bi gün erteler bende gelirdim tühhh ama hadi bu aradal resimler nerdeeee nerdee :) |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... herşey mükemmeldi, harikaydı f678h f678h f678h ama siteye fazla zaman ayıramadığım için utandım doğrusu.... ne çok konu kaçırmışım... artık daha sıkı takip edeceğim.... partysmiley herkes herkes harikaydı.... k8908 |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... biraz önce geldim...gelirken biraz daha şanslıydık...otobüsümüz daha konforluydu...hayal ablamda bende böyle bir toplantıya katılmaktan son derece mutluyuz...onca yola yorgunluğa değdi kesinlikle...muhteşem bir toplantıydı...her kes çok özel ve inanılmazdı.. öncelikle shamanıma ve çok değerli eşine binlerce teşekkürler...ne kadar samimi ve misafirperverdiler...bizi evlerinde ağırlamaları büyük incelik...ikinizede sevgiler ve saygılar rabbim yuvanızın mutluluğunu daim etsin...bolluk ve bereketin eksik olmasın... merto defduru ikizler muhteşemsiniz bayıldım sizlere...defne ve duru...tek kelimeyle maaşallah.. sonra psimbatım doyamadım başını okşamalara ne harika bir kişiliksin sen...zeynepay hep gülen ve daima hayatın onu güldürmesini dilediğim arkadaşım iyiki tanışmışım sizlerle... atakan bey ne kadar sakin ve sükunetlisiniz...sizi tekrar tebrik ederim böyle muhteşem dostlara vesile olup bir araya getirdiğiniz için... serpil ecem ve teyzesi (adını hatırlıyamadığım için çok üzgünüm yol yorgunluğuna sayın) ve çok tatlı oğluşu...abla kardeş gibi duran sanemce ve kızı...sempatik redflovers ...durucum teyzesi ve dayısı.... hava hoş...pamuk...mümin okan...keops...06metin...yani şövalye metin...çiçek1973... ezgi ve anne babası..(bu arada harika bir anne baban var ezgicim..çok şanslısın) izumi ve eşi... hepiniz tek tek çok değerlisiniz..sizlerle tanıştığım için inanılmaz mutluyum...bu arada mihribat korusuna bayıldım...boğaza karşı harika bir yerdi...aklım kaldı orada ben doyamadım sizlere ve istanbula...yolda gelirken hayal abalayla gözlerimiz ışıldıyordu... (beynim çok yorgun hatırlayamadığım arkadaşlar varsa beni affedin...)sizleri çok ama çok seviyorum... kiss3 |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... canlarım ciğerlerim..hayatımda bu kadar mutlu olduğum günler sayılıdır...şimdi 1 saat kadar uyuyup hastaneye gidicem..hastamızın bu günkü refakatçısı benim..amaaaa döndüğümde buluşmamızın ben bıraktığı izlenimleri yazıcam..hepinize sevgili saygılar |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... suzzy'cim çok teşekkür ederim onlar da --eh tabi ki ben de-- sizleri çok sevdiler tender45 hayal ablam, melek gibisin valla allah gücünü kuvvetini daim etsin, seni de başımızdan eksik etmesin..tek tek hepimizle ilgilendin, bizi dinledin, çözümler sundun..seni toplantının en "ilgili" kişisi seçiyorum, miss hayatim değişti 1. si oldun kiss3 k8908 pamukcum annemler sana bayıldılar, beni bırakıp seni almasalar bari kızları olarak 44 iyi ki birlikte gittik geldik, güzel kalbin için teşekkürler cat3500 izumi eşin ve sen harika bir çift olmuşsunuz annemlerin gençliği gibi geldiniz bana; dilerim sıcaklığınız, aranızdaki uyum ve o ışıltınız ömür boyu sürer ttli3 organizasyon gayet güzel ve samimi bir havada geçti, gelen herkese çok teşekkürler çok güzel bir gün geçirdik gerçekten..buluşma yerimiz de harikaydı..yalnız masanın diğer ucu ile biraz iletişimsiz kaldık, bir açılış konuşması olur diye umduk ve tek tek en azından ben şuyum, nick'im de şu denir dedik ama olmadı dolayısıyla herkes birbirine şu kim bu kim diye sordu bi süre girlhaha neyse bir dahaki sefere sanırım daha aktif ve daha rahat oluruz hepimiz uy897 herşey için verdiğiniz emekler için çok çok teşekkürler, sizi seviyorum kiss3 |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Şimdiye kadar yapmış olduğumuz toplantılar arasında en çok keyif aldığım toplantı oldu.Manzara ve temiz hava eşliğinde güzel sohbetler yaptık. 30 kişi üzerinde katılım oldu. En başta o kadar yolu bizlerle tanışmak için gelen Hayalayaz ve Suzzy olmak üzere katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Özel bir teşekkürde tabii ki Pisimbat'a.Bizleri kırmayıp katılmaya karar verdiği için.Esprileri ile renk kattı. Katılım yüksek olduğu için 30 kişiyi teker teker anlatmak zor olacak.Bu nedenle ayrıca detaylı bir yazı yazmayı düşünüyorum... |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... yazılanlardan toplantının enerjisini hissetmemek mümkün değil. o sıcaklık ve güzellik ile pozitif enerji taaa buralara kadar geldi inanın. kaçırdığıma çok üzülüyorum ama bu toplantıyı kaçıranların da katılacakları toplantılar olacaktır elbet diye düşünüyorum. hepinize saygı ve sevgilerimi gönderiyorum kiss3 |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... canım ezgim ancak şimdi cevap yazabildim :( ezgiciğim emin ol hislerimiz karşılıklı..senin o güzel ve saygıdeğer annen ve babanı tanımaktan onur duydum lutfen onlara da ilet ttli3 ..o kadar güzel bir annen var ki tam bir Atatürk kadını ,örnek bir anne ve ben anneni kime benzettim biliyormusun eski amerikan başkanlarından j.f.keneddy nin eşi onasiss keneddy 'e ..onda o asillik var :)) http://www.cnnturk.com/images/yasam/kennedyhbr12092.jpg baban da çok saygıdeğer:) sana çok imrendm çok şanslısın gercekten.. ttli3 bana unutulmaz bir gun yaşattınız toplantının sonrasında,eve gelir gelmez annemlere anlattım cok heyecanlandı ve tanışmayı cok istiyorlar ttli3 seni çok opuyorum canım benim sevgilerime kiss3 şermin teyze kiss3 aslan amca kiss3 smiliyface |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... kelimenin tek anlamıyla herkes harika bir gün geçirmiş 44 buluşmaların hepsine bir mazeretim olduğundan katılamadım.bu nedenle kıskanımaya bile utanıyorum... özürdileyerek ve arsızlığa verirerek RESİMLER NERDEEEE!!!! clapping |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... belli ki katılanlar çok iyi vakit geçirmiş smiliyface ..artık darısı ankara buluşmasına..sizle tanışmak çok hoş olurdu... emb23 |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Alıntı:
katılıyorum... emb23 evet darısı ankara buluşmasına... bi ihtimal bende gelirim ( tabi o toplantı da gerçekleşir beni de kabul ederlerse) |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... eveeeet..uyumadım daha... ama yazmadan uyursam kendimi affetmezdim..ben anlatmaya izmirden başlıcam.. aa34 aa34 aa34 biliyorsunuz biletimizi alırken, otobüsten ineceğimiz yeri söylemişti , canım suzyciğim ve bitanecik oğlumcum hakan bileti alırken şamanın söylediği yerde durup durmayacağını soraraktan aldılar bileti..efendim otobüsümüz orada durur hiç problem çıkmaz demişler..alındı biletler..biz ( suzy ve ben ) pür heyecan, bizi istabula getirecek otobüse binmek üzere otogara vasıl olduk..daha vaktimiz vardı..hakancığım oğlumcum bizi bir kafeye davet etti.. içeceklerimizide ısmarladı..fakaaaaaaaaaaaat oturduğumuz yerden otobüsümüz görünmüyordu..hemen içildi allah ne verdiyse..e gidelim artık otobüs gelmiştir demeye başladık ben pes, suzy biraz daha yüksek sesle..hakancığım oğlumcum, yanıldı şaştı durun daha vaktimiz var desede..suzzy ay nolur otobüsün yanında bekleyelim diyerekten hislerime tercüman oldu..ben hiiiç sesimi çıkarmadım..yalaaaaaaaaan şimdi hatırladım..olsun hakan, ben sigaramı otobüsün yanında içerim..dedim..hakancığım hiç sesini çıkarmadı..anladı bizim gözümüzü yol bürümüş..geldik otobüsün yanında bir sigara daha içtik eh zaman gelmişti..bindik otobüse 1-2 numaralar bizimdi..ben geçtim pencere kenarına gülcemal vapuru gibi kuruldum..hakancığım geldi muavine hanımları falanca yerde indirirmisiniz dedi..muavinde hayır orada indiremeyiz..otobüs fişmekanca yerde duruyor dedi..hoppalaa..biz tam... ama siz bileti satarken diyecekkken arkadan ekledi ama servisimiz..var...eh bizde yarın köyden gelmedik..servise binmişliğimizde var rabbime şükür..taaam dedik..ne yani bi servis için neşemizimi kaçıracaktık..hakanım çocuğum ..bizi el sallayaraktan uğurladı...biz iki seyyah.( .ben biraz yorgun savaşçı modundayım) azıcık lafladık. sonra ben uyumaya doğru adım adım ilerdim..ama heyhaat yastıkların birini eksik almışım döneniyorum yastığı belime koysam başım rahat etmiyor, başımın altına koysam belim rahat etmiyor..aslan burcuyum kardeşim rahatıma düşkünüm..çaresiz yastığı başımın altına koydum belimede yanımda bulunanlardan allah ne verdiyse sıkıştırdım..uyumaya çalıştım..napayım bünye uykuuuu uykuuuuu diye bağırıyor..bu arada hakanım oğluma binlerce, milyonlarca kere teşekkür ederim..hem bizi sağsalim otobüsümüze bindirdi..hemde son anda yanımıza şal almamızı sağladı..bize kalsaydı biz iki zemheri zürafası gibi çıkacaktık yola..şöfer drive45 böylesine asla şöför denilmez..neyse lafı daaatmiiim açtı fanları..anamda anam..donduk..ben hemen şalı aldım...sarındım ..ve sabaha kadar hakanıma dua ettim..suzy fanı kapattırıyor ..beş dakika sonra arkadan bir adam geliyor biz arkada yandık deyip açtırıyor..sabaha kadar tam bir izocam reklamı yapıldı otobüste..susurlukta durduk..allaaam bizi kutuplara falan getirip bıraktılar sandım...çok soğuk..neyse 30 dakikalık bir beklemeden sonra yine yoldayız..veee bizi ayıran kilometreler gittikçe azalıyor..bu arada ben susrlukta aldığım yastıkla çok mutluyum..belim dalım doğruldu..mışıl mışıl uyudum..istanbula geldiiiiiik..şöfer sağ salim bizi başında attığı için sevinirken...beeeeeeeeeeen servismiz var diye yalan söylediklerini anladım..mutlaka yüzüm böle olmuştur.. n9598 gel suzy dedim..allah var suzzy hep arkamdaydı destek muhteşem..girdim..terminal binasından içeri..buranın yöneticisi ile konuşmak istiyorum dedim..ve galiba nefes almadan anlattım olanları..baaaara baaaara..adam açmış telefonu..hanımlar servis çıkarılmasını rica ediyorlar demezmi..buda ben, hayır efendim rica falan etmiyorum şirket olarak..verdiğiniz sözü yerine getirmenizi istiyorum diyemedim..suzzy arkadan emrediyoruz..dedi...( karar verdim suzy olmadan hiç bir yere gitmicem birbirini bu kadar güzel tamamlayan yol arkadaşı hiç bir yerde yoktur..) baktılar biz izmirden gelmişiz..ikimize bir tane servis tahsis ettiler..biz şamanımın söylediği yere geldik..telefonumuzuda ettik..şamanımın sevgili eşi..şimdi geliyorum dedi..ve bizi otobüsün bırakacağını tahmin ettiği yere gitmiş..yani bizim kavga dövüş servise binip ayırldığımız yere..bizim marifetlerimizi biiir biiiir saymışlar ...yani bir anlamda uyarmışlar..ben biliyom dediklerini..(boş ver kardeşim biz attık onları başımızdan..kadınlar kavgacı..bırak kalsınlar, dertsiz başına dert alma demişlerdir.. nerdenmi biliyom ben olsaydım öyle söylerdim benim için..) şamanımın kocası böyle nifaklara kanarmı hiç..geldi bizi aldı...şamanımla birlikte nasıl ağırlayacaklarını şaşırdılar.şamanımın eşi .bizim ihtiyaçlarımızı bizden önce düşünen bir insan ona candan ciğerden teşekkürler..inşallah benim oğlumda evlendiğinde aynı şamanımın ve suzyciğimin eşleri gibi hanımının gözünün içine bakar..mutluluğun tablosu böyle çiziliyor çünkü...biiiz taaam muhabbete dalıp, neden gelmiştik istanbula şarkısını söyleyecekken aa34 aa34 aa34 redflower telefon etti..hadi gelin artık burada muhabbet edersiniz diye..yola çıktık...iyiki son zamanlarda edindiğim alışkanlıkla..su içmemişim..sizin köprülere takılan..altına ediyormuş.ben su içmediğim için yapmadım..allah yüzüme baktı....böylece mihrabat korusuna vasıl olduk.(allahın inayeti ve şamanımın eşinin gayreti ile..fakat kendisini bir dahaki görüşümde eğer köprünüzde takılırsak..tutma çocuuum kendini ..dicem...çünkü kime ne dese haklı...) amanda aman tüm arkadaşlarım hepiciği oradaydı..ya ben nereye bakayım..her bir yan canımlarla dolmuş...hiç kimse yabancı değil...hepinizi gördüğüme sonsuz sevindim...amaaaa ezgiciğimin annesini ve babasını görünce, duygulandım yaaa., bir insan evladını bu kadarmı sever..bu kadarmı saygı duyarda önyargılarını, korkularını olumsuz ne kadar duygu, düşünce varsa, bir kalemde silip aynı saygıyı evladının arkadaşlarınada gösterir..heyecandan isimleriniz aklımda kalmamış affedin..ama sizleri çok sevdim..ve sınırsız saygı duydum..bende anne olduğum için sizleri anlıyorum..anladığım içinde daha çok saygı duyuyorum çok çok ama çok kocaman teşekkürler ediyorum aramızda olduğunuz için.ve ezgi gibi bir evlat yetiştirdiğiniz için....ya durucuğumun teyzesi ve dayısı..sadece bizleri tanımak için şehrin bir ucundan gelmişler..onların yürekleri , bırakın aynı şehirin bir ucundan diğerine gitmeyi beni izmirde ziyaret edecek kadar yüce, sizlerede çok çok çok kocaman teşekkürler candan ciğerden....hey yarabbim ben kime sarılayım..önce kimi kucaklıyayım..hayatımda ilk defa bünyenin bu kadar ufak tefek olduğuna üzüldüm..ne vardı hepinizi aynı anda kucaklayıp canıma sokabilseydim...hepinizle tek tek tanıştım, biribirimizin yüzünü ilk defa gördük ama inanınki hepinizi çok iyi tanıyordum..sizler benim yüreğimin aynalarısınız..ben yine çok duygulandım...pazar günü mihrabat korusuna gelen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum...22 hazira pazar günü daima içim titreyerek hatırlayacağım en mutlu günlerimden birisi oldu sayenizde..pisiciğim, pisileri sen ameliyat olduğunda..pisim ameliyattan çıksın..sağlığına kavuşsun mutlaka götürüp vericem diyerek senin sağlığına adamıştım..erdim şükür gördüm şükür..daha iyi günlerinide görücem çok şükür...izumim ve eşi ile geçen yıl aramızda kurulan sevgi köprüsüne, bir kaç kolan daha bağladık..sizleri çok seviyordum görünce daha çok sevdim..mertom, defdurum ve meleklerim..ne kadar güzeldiniz...her şey daha güzel olacak..şu anda göz kamaştıran ışığınız başkalarınada klavuzluk edecek ne mutlu bana ne mutlu bize sizler gibi arkadaşlarımız var..geldiğiniz için meleklerimi bana getirdiğiniz için çok çok çok teşekkür ederim..sanemcem, zeynebim..redflowerim..zeynebim, serpilim, sevilim metin 06 m kıymetli öğrencilerim ve öğretmenlerim.... çiçeğim..müminim..ve diğer arkadaşlarım..ve tabiiii şamanım, atakanım..hepinizden allah razı olsun..yüzüm gülüyor sayenizde, içim gülüyor vede eteklerim zil çalıyor..ne güzelmiş insanın yalnız olmadığını bilmesi, insanın sevildiğini bilemesi..ve bunu doya doya yaşaması..teşekkür sözü çok kuru, çok zayıf kalıyor, duygularımı anlatmaya yetmiyor..ben sayenizde çok mutluyum yaradan size bu mutluluğun daha büyüklerini yaşatsın..amiiiiin ..hepinize en derin saygılı sevgilerimi sunuyorum efendim..( yazı çok uzun oldu ama kusura bakmayın,sizlere olan sevgim ve saygım içimde coşkun sel gibi akarken kısa kesemedim.. kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... size(sana) hayal abla-hayal ne diyeceğime hala karar veremedim yahu dusun hayalcim asıl sen ve suzzy onca yoldan gelip bizleri şereflendirdiniz tüm arkadaşlar yaklaşık 33 kişi vardık iddayı ben kaybettim bu arada 4897neyse masanın öbür ucunda cenktuğ ile oyuna daldığımdan çok ilğilenemedim gelenlerle ama herkesi gördüm tanıştım . ama hayal sanki sen benim üst komşumsunuşta yıllardır izmire gitmişsinde tekarar konuşmuş gibiyim söz bi bakıcam nedir şu reiki şaşkın tafsiyelerinizi isterim belkide belkide başınızın belası olurum siz pişman olursunuz şaşkın şaman ordada bana karşı kötü acımasız kıskanç tavrını sergiledi ve herkes şahit oldu benim gibi muhlis bir cat56 ciğe ne eziyetler yaptığını blook khkh56 gelene gelmeyene selam ola paşakızı pisimbat cat56 den |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... cat56 cik sen reiki nedir bir bak.öğrenmeye çalış...senin daima mantıkla hareket etmeye çalıştığının farkındayım..inan bana her şeyin mantıklı bir açıklamasıda var..ben senin tüm sorularına cevap vermeye, bilemezsem araştırmaya razıyım..çünkü sen sordukça, ben bilemediklerimi araştıracağım, araştırdıkça gelişeceğimi biliyorum..herkesin bir misyonu var..sende bizleri sorduğun sorularla...yaşadığın ve cesaretle göğüslediğin herşeyle geliştirmeyi seçtin teşekkür ediyorum..sende bana yabancı değildin..hatırlıyormusun ben senin yazdıklarını ilk okuduğumda seni küçük bir kız sanmıştım..pazar günü benim küçük kızım tüm delişmenliği ve duygusallığı ile orada oturuyordu..yanılmamışım..çocukluk edip büyüme emi.. kiss3 |
reiki için başınızı ağıtırım ama 44 sevgilerimle hayalcim |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Ay şu anda okadar duygulandımki sanki Hayalciğimin anlatıklarından bende orada bir yerlerdeymişimgibi geldi .Dilerim Ankara buluşmasıda böyle güzel geçer. alk78 |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... anlaşıldı çok güzel bir buluşma gerçekleşmiş darısı bize artık |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Sizlerle tanışıp harika ötesi bir gün geçirmek gerçekten tarif edilmez bir duygu. Sanki herkes daha önceden tanıyormuşum gibime geldi. Muhteşem bir enerji, muhteşem bir sevgi yumağı. Tekrardan çok teşekkür ederim. Çok ama çok saolun. |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... hani resimler mumin okan |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... vavvvvvvvvvvvvvvvvv içim bir hos oldu ne toplantıymıs ya ooo67 darısı ankara buluşmasına gerçekten buarada foto foto foto foto fotoları görmek istiyoruzzzz derty |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Evet arkadaşlar hakikaten bu seferki en fazla katılımlı toplantımız oldu 30un üzerinde gelen oldu.Aslında gelenleri tek tek sayıcam ama herkez şahsen aklımda şu saatte yapamıyorum kafam biraz da tatlı bir yorgunluktan durdu..Neden derseniz biz bu güzel canlı toplantının üzerine birde hemen arkasından keopsla ve yaklaşık on kişilik bir gurupla çok güzel iki günlük seminer geçirdik hatta onunda resimleri var.. atakan gelcektin çok şey kaçırdın valla! .. O da en az toplantı kadar neşeli ve eğlenceli geçti..şu an eve geleli bir iki saat oldu yani sen hesapla :) Katılan herkeze sıcak enerjilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.. Bu arada bazı yeni arkadaşlar evet ezginin de dediği gibi tüm arkadaşları daha önce görmediğinden nickleriyle direk tanışmadılar ama arada temaslar oldu o yüzden geniş bi katılım olduğundan masanın diğer yüzüne biraz ulaşamadılar gerçi beni bağlamaz ben Zeynep Ayyyyyyyy la bile konuştum te masanın öbür ucundan :)) İzmirden gelen konuklarımız ve benim aslan pisimbatımın da emektar katılımlarıyla,hatta bu toplantı da tanışıp ta ne kadar sıcak olduklarına tanık olduğum diğer tüm arkadaşlar-tek tek saymiim- çok sıcaktılar..darısı diğer toplantılara.. |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... kiss3 eveet bi ben eksiktim bende geldim.. ttli3 en son nerde kalmıştık.. dusun 22 haziran toplantısında.. işte o toplantı bu gece bitti aa34 bende sizlere iyi geceler dilemek için bi uğrayayım dedim.. girlhaha sevgi ve bilgi seli içerisinde geçen 3 günden sonra sizleri daha yakından tanımanın verdiği mutlulukla dökeyim yüreğimdekileri.. öncelikle toplantımıza katılamayan arkadaşlarında bu sayfa aracılığı ile gösterdikleri ilgiye ve katılımlara yürekten teşekkür ederim.. yanımızda olamasanızda her biriminizin sevgisini enerjisini yanıbaşımızda gönlümüzde hissettik.. dilerim sizlerlede kısa sürede keyifli bir şekilde biraraya geliriz.. hayal ablam ve suzzy im.. uzun uzun yolları aşıp bir araya toplanmamıza vesile olduğunuz için ne desem az.. hele birde hala kibarlık yaparak şamanın yaptığı yanlışı saklamıyomusun sevincli .. canımsın sen benim.. eveet çibanın başı benim.. 12389 yanlış adres vermişim.. yanlış yerde inmelerini bi güzel kendimden gayet emin söylemişim.. üstelik onca yanlışlıktan ve adamların dayak yemesine 2600 ramak kaladan sonra dönüş biletlerini onaylatırken hala aynı yanlışı yapmaya çalışmam dramatik şekilde komikti.. wave ee yenecek dayak elde kalmazmış.. girlhaha buradan çıkaracağımız ders nedir girlhaha bilinçaltı kodladıysa siz ne derseniz deyin o bildiğini yapar.. önce kodlarımızı doğru hale çevireceğiz.. utananadam (nasıl kıvırdım ama.. ) açıkcası doyamadım hayal ablam ne sana ne sevgili suzzy me.. sevginizin büyüklüğüne yüzlerinizin ve davranışlarınızında güzelliğini ekleyip gittiniz evimden.. hala balkonumda tatlı enerjiniz duruyor.. ark5 bıraktığınız değerli hediyelerinize baktıkça sizlerin güzelliğini yanımda buluyorum.. tüm bunların yanında dediğiniz kadar yüreklerinize dokunabildiysem ne mutlu.. çok daha iyi bir şekilde ağırlamak isterdik.. eşimde bende; evimize kabul buyurduğunuz için sonsuz teşekkür ederim.. kiss3 atakan beycim .. hep diyorum.. siz duymaktan bıksanızda ben söylemekten bıkmayacağım.. ark5 iyiki sizi tanıdım.. iyiki bu adresi açtınız.. iyiki her toplantıda yanımızdasınız.. tüm bu güzelliklerin bağlayıcısı olduğunuz için.. yaşamlarımızda her vesile ile kelebek etkisi yarattığınız için sonsuz sevgiler.. kiss3 sevgili pisim cat56 iyiki geldin tatlım.. sensiz kocaman bir boşluğumuz olurdu..( kilo aldığın için demedim girlhaha ) krz56 karizman yeter elbette.. blook tender45 sen ilk resmii site kedisisin cat56 .. sensiz bir buluşma düşünemiyorum.. sevincli sevgili; dünya güzeli site üçlümüz ve yakışıklı oğulları.. sevil serpil ve ecemcim.. (sevil ve ecem e borcum var.. tuh788 serpil e verdiğimden .. utananadam unttuğum için özür dilerim.. ) uzak yollardan kalkıp gelip zerafetinizi sevginizi bizden esirgemediğiniz için kucak dolusu sevgiler.. ne kadar özel ve güzelsiniz.. ark5 hava-hoş cum.. sende bursadan gelip değerli vaktini bizlerle paylaştın.. arzuladığım kadar çok paylaşımımız olamasada seni tanımak benim için büyük bir mutluluktu.. kısacıkta olsa güzelliğini görmek.. sevgini hissetmek benim için mutluluktu.. kiss3 sevgili moderatörümüz çiçek.. ben sana oralarda doyamadım ama hem toplantıda hemde devamındaki seminerimizde çiçeğimiz olduğun için neşenle güzelliğinle yardımseverliğinle yanımızda olduğun için çok şanslıyız.. ark5 zeynebim ay parçam.. gül yüzlüm gülen yüzlüm.. bu günkü seminerde yerin boş kaldı ama ışığınla hem toplantının hem seminerin güneşiydin.. keopsun notları yerine bizleri resmettiğin çizimin karşımda duruyor.. yanımda olmasanda bıraktığın enerjin bile gülümsememe vesile oluyor.. hep diyorum ya .. senden her eve lazımm sevincli toplantımızın melekleri defnecim ve durucum.. yine çok tatlıydınız.. yine çok farklıydınız.. sizleri görmek yine içimi mutluklarla doldurdu.. sizsiz bir toplantı düşünemiyorum artık.. güzel gülümsemenizle hepimize sunduğunuz zarif ve özel sevginizin yeri daima farklı olacak.. dilerim tüm yaşantınız gözlerinizin içindeki güneş kadar parlak geçer.. tender45 merto ve defdurucum her zamanki gibi harikaydınız.. bu sefer yaşam koçumuzun önerilerinden fazla faydalanmasakta yanımızda yakınımızda olmanızın verdiği sevinç her şeyin üstünde.. kiss3 hep sanemce kızım diyordu başka bir şey demiyordu ya onlarla geçirdiğim 3 günde ne kadar haklı olduğunu anladım.. sanemce ve kızı.. kardeş gibi duruyorlar 12389 canım çok değerli bir annesin.. kızın için yaptıkların.. küçük yaşında onu kişisel gelişim konularıyla destekleyerek en doğruyu bulması konusunda ki özverili hareketlerin.. seni ne kadar takdir etsem az.. iyiki seninle ve güzel kızınla tanıştım.. iyiki bizlerin yanındasın.. sevgili izumi ve değerli eşi.. birbirinizi bu kadar güzel tamamladığınız için.. sevgi dolu olduğunuz için.. bu sevginizi bizlerle de paylaştığınız için sonsuz teşekkürler.. yeni yaşınızın güzel pastasını yiyerek yazdığım bu satırları ömrünüzün daima tatlı anlarla dolu olmasını dileyerek noktalıyorum.. sevincli tender45 redflowers ım ark5 tatlım benim.. hamarat kızım.. taa bandırmalardan gelip güzelliğinle neşenle arkadaşseverliğini hepimize ayrı ayrı göstererek bizleri tamamladığın için sağol kuzum.. thumbsanim gerçek redflowers yanımızdaydı bu sefer.. geçen tplantıda seni çekingen sanmışlardı ya.. girlhaha kiss3 metin06 cım.. bir dahaki toplantıyı senin kafede yapcaz canım.. 2009 temmuza kadar kafe kar eder hale gelsin lütfen.. çünkü ben nosmoke ihlali yapcam e sende cezayı ödeyeceksin.. onun için şimdiden ben rezervasyonumu yapayım.. b456 toplantının en neşeli isimlerinden ve keopsun en zorlayıcı öğrencisi.. ttli3 neydi durucum sabah şekerleri dimi.. 12389 ömrünüz şeker gibi tatlı ve huzurla geçsin inşallah.. gerek toplantıda gerek seminerde yanımızda olduğun için sağol ark5 mümin.okancım ve arkadaşı.. ya da foto mümin.. girlhaha .. güzel yüreğinin yanına hem arkadaşını hem fotoğraf makinanı alıp geldiğin için teşekkür ederim.. sizleri tanımak büyük mutluluktu... keyifli anlarımızı fotoğraf kareleriyle sabitlediğin için ayrıca teşekkür ederim.. ttli3 sevgili ezgicim biraz zor olmuştu ama tüm zorluklara değdi.. seni tanımak büyük bir mutlulukken annenler bunun ekstrası oldu.. iyiki geldiler.. iyiki yanımızdaydılar.. onlarla tanışmak kısacıkta olsa sohpet etmek değerli anılarım arasında çoktan yerlerini aldılar.. pamukcuğumun dediği gibi çok şanslısın böyle güzel anne babaya sahip olduğun için ve elbette onlarda çok şanslılar senin kadar harika bir kızları olduğu için.. kiss3 pamukcum.. ark5 pamuk yüzlüm.. pamuk bakışlım.. gülen gözlerin hep mutluluk saçsın inşallah..iyiki geldin iyiki gördüm seni.. kendini yenilediğin.. yep yeni huzurlu başarılı bir yaşama adım attığın bu günlerde seni yakından tanımak benim için büyük bir mutluluktu... kiss3 durucum.. gerçekten durusun.. ark5 duruluğunla bizlere ışık oldun.. hem seninle hem ailenle tanışmak büyük bir onurdu.. dayın.. teyzen.. annen baban ( anne ve baba ile seminerde tanıştım.. onlarada ufak bir seminer verdik.. foruma üye olurlarsa şaşırmayın.. girlhaha ) harika bir ailen var.. seni öyle çok seviyorlarki onların bu sevgisi senin herşeyi başarmana yeterde atar kuzum.. hem sen onlara hem onlar sana sahip olduğu için çok şanslısınız.. yalnız yakınıma bir yerlere taşının.. ben bu kadar lezzetli kekin kaynağını yanıbaşımda isterim.. sevincli keopscum ve arkadaşı taa afyonlardan yanımıza geldiğiniz için teşekkür ederim.. sevgili keopsa izninizle ayrıca teşekkür etmek istiyorum.. ark5 iki gün boyunca değerli vaktini bizlere rehberlik yaparak ki çalışma saati oldukça uzundu öğlen 13:00 gece 24:00 arası.. kısa molalarımızı bile bilgi akışı içerisinde geçmesini sağlayarak bizleri tamamlamaya çalıştığı için.. değerli bilgilerini sabırla anlayabileceğimiz şekilde gülen yüzüyle.. içine sevgisini saygısını ve tüm tecrübesini katarak aktardığı için.. ne kadar teşekkür etsem azdır.. inanıyorum ki keops kendi alanında kısa sürede bir marka olacak.. ve böylesine değerli bir marka ile bu kadar uzun bilgi alışverişinde bulunmak bizler için güzel bir ayrıcalıktı.. kiss3 başarıların daim olsun.. super hep kocaman sevgi dolu bir aile olduğumuzdan bahsediyoruz ya.. gerçekten öyleyiz.. blissy bu toplantımızda hep ailelerimiz vardı.. birleşince sınırsız olduğumuzu .. ne kadar güçlü olduğumuzu.. sevgi dolu olduğumuzu.. özel olduğumuzu bir kez daha anladım.. katılan annelerimizin hepsi birbirinden değerli güzel ışıl ışıl .. kızlarımız deseniz dünya güzeli.. pırıl pırıl hepsi farklı bir pırlanta.. beyefendilerin hepsi yakışıklı.. hepsi gerçek anlamda beyefendi.. sizleri tanıma fırsatını sunduğunuz için.. bu güzel ailede bir arada olduğumuz için.. birbirimize yüreklerimizden sevgi köprüleri kurduğumuz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim.. sevgiler.. (atladığım.. unuttuğum.. eksik kaldığım tüm konular şimdiden affola.. kiss3) |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Sevgii Shamanic, hayatımda senin kadar yardımsever, sevgi dolu bir insan görmedim desem çok doğru olur... hem toplantıda ,hem de o sıcak yuvanı bize açtığın 2 gün boyunca seni tanıma fıratı buldum... hpm2 ve gerçekten inanamadım... sana ve güzel eşine... öyle sevgi dolu ve öyle kibar, öyle içtensiniz ki... harikasınız.... super 2 gün boyunca kendi evimiz gibi rahat olduğumuz, karnımızı doyurduğumuz, bilgiye doyduğumuz mekan oldu senin güzel yuvan... herşey için sonsuz teşekkürler... kiss3 kiss3 kiss3 müthiş bir enerjin, organizasyon becerin ve sevgi kaynağın var... wave Her şey için ÇOOOOOKKKKKKKKKK teşekkürler Sevgili Shamanic... kiss3 |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Güzel kalpli şamancığm, Evini bize açtığın ,ağırladığın,bana sıkıntılı zamanlarımda destek olduğun için, o güzel büyük kalbin için ayrıca teşekkür etmek istiyorum bitanem http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_4_15.gif keopsun bize uygulamalarında sıkıntılarımıza şahit oldun,hele ben ttli3 yeşil suratlı bir smiley var ya yukarıda ama onu kullanmayayım öğle yemeği vakti ttli3 Güzel kalplilerin güzeli çok önemlisin bizim için kelimelerle tarif edemiyorum http://www.feebleminds-gifs.com/love.gif |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... kıskançlık olmadı desem yalan olur... katılımcı arkadaşların izlenimlerinden anlaşılan çok güzel geçmiş toplantı... neyse bir dahakini kaçırmayız bizde daha büyük bir katılımla daha güzel toplantı düzenleriz... smiliyface hismiley |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Sevgili Shamanım güzel sözlerin için ailem ve kendi adıma önce çok teşekkür ederim.Gerçekten Paza günü çok keyifli bir toplandıydı arkasından 2 günlük seminer harikaydı.Kendi adıma çok şey öğrendim.Hatta bu başlık altında yazmam nekadar doğru bilmiyorum ama annemin bugün başı ağrıyordu deep peat uyguladık ve sonuç inanılmazdı annem acayip şaşırdı ağrı geçmişti.Burdan Keops'a çok çok teşekkür ediyorum.Bilgilerini bizimle paylaştı,sıkılmadan uzun uzun anlattı.Umarım herşey gönlünce olur. Shamancım bu semineri almamıza yardımcı olup ev sahipliği yaptığın için sana ve eşine çok teşekkür ediyorum.Harika ev sahibisin.Dayım siteye üye olucak.Akşam aileme verdiğin seminer için ayrıca teşekkü ediyorum.Ailem seni çok sevdi sevilmeyecek gibi ddeğilsin.Sana komşu olabiliriz annem oraları beğendi bize sık sık gelirsin kek yemeye ttli3 sen iste annem senin için yine yapar. kiss3 kiss3 |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... 22 Haziran İstanbul Buluşmamızdan bir fotoğraf yayınlıyorum.Fotoğraf yayınlanması için üyelerden izin aldım bu nedenle yayınlanması bir kaç gün gecikmeli oldu 12389 Fotografları çeken Mümin Okan'a çok teşekkür ediyorum. 25889 Bu fotoğraf çekildikten sonra gelenler olmuştu.Yani bir kaç kişi eksik.Herkesin yüzü tam olarak seçilemese de toplantı yaptığımız yeri merak edenler için güzel bir çalışma olmuş. http://www.hayatimdegisti.org/6.JPG |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... hani nerde başka başka sevincli |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... masadakiler kim mler ayy çok meraklıyımdır da |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... arkadaşlar tek kelimeyle süpersiniz... yanınızda orda olabilmeyi çok isterdim... ama ben en çok şu ortada pembeli kız varya ona hasta oldum... fotoğrafa bakınca ilk onu gördüm... canım benim... smiliyface |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... defduru ve mertonun prenseslerinden biri o 12389 çok şekerler gerçekten ttli3 Alıntı:
|
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... başka foto yok mu alk78 |
bende katılan herkese çok teşekkür ederim ben kız tarafıydım :) |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... ben hem kız tarafı, hemde erkek tarafıydım, her iki tarafında gönlünü aldım diye düşünüyorum..aksini söleyeni yırtaaaarım.. |
|
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Aslanlarım benm beee:)) Bir aslan miyav dedi minik kedi kükrediydi dimi:))) Metin sen dünyanın bir ucunda olsan ve ben seni görsem yine konuşurum senle be kardeşim:)) eveeeeeeeet anca gelebildim çümkiiii işe başladıııım:)) bugün izinliyim şaşkın şimaniğim dünyaaaaaaaaaaaa güzelim tabe yaa her eve lazım benden dimi smileydance:)) ya şimdi nerden başlıcamı bilemiyorum sevincli çok kişi vardı o güüüün şaşkın herkesle tanışamadım konuşamadım ama harika bir gündü hepsi süpperdii teşekkür ederim hepinizize tek tek teeek:)) başta çılgın asiiii kediii iyiki geldin sensiz bi yanımız eksik olurdu inankiii pisim kiss3 hayal ablacım suzii sizi tanımak güceldi teşekkür..:) keopss cınım kardeşim kusura bakma derslerini kaynattım az hakkını helal et k8908:)) hani sana ve şimaniğime iş konusunda demiştimya böleee huzurlu bi işim olsun aman Allahım ertesi gün huzurlu rahat bi işim olduuu şok oldum Allahım ne temiz kalpliyim dimiiiiiiii wave :))) Çiçeğim görüşelim sende her insanın hayatında olması gereken birisin :) heleee o pamukkk prensesim varyaaa o mahzun dünya güzelim sana bişe sölimi seni haketmeyene fazla değer verme kaybedersin..bırak denize gitsin hayatın güzelleşsin kiss3 Biraz yorucu bi iş ya bu kadın milleti ne zor bişemiş beeeeeeee dusun Olcay arkadaşım yani şimdi benim patronum oldu kendisi bana senin insanlarla aran iyi elektiriğin güzel seni halkla ilişkiler gibi bi bölüme bak dedi aman Allahım bazı kadınlar kabuuuuuuuuuus:)))))))) Burası bir bayan kuaförü anam bütün menopozlar ha buraya geliyo sanki yaaaaaaaa olcay gülmekten yerlere yatıyo yaaa sen ne sandın kolaymı bu kadın milletini diye Allah öteki cinse kolaylık versin haketen:)))))))) Yinede gelen insanlara yani bayanlara güleryüzlü anlayışlı kibar yaklaşıyorum ya merak etmeyin inşalah menopozdan çıkarıcam bütün gayretimle:)))) oy ölecem yazarken aklıma bazıları geliyo gülüyorum yaaaaaaaaaa yazarken:)) hııı inşllah buraya yazdıklarımı okumazlar dusun aa34:)) Atakan bey sizede çok teşekkür bizi böle şeker cici gücel arkadaşlarla tanışma ortamı güzel bir çatı kurduğunuz için sizede komacan teşekkürler actionsmile Neseee ben gideyim bugün izinliyim aslında çok şee yazmak vardı ama zamanım az arkadaşlarla gesmelere gidicem hepinze hayırlı günler dilerim...:) |
bu arada karakalem çalışmasınıda bırakma... bak potansiyelini değerlendirmen için fırsatlar önüne çıkıyor kaderde seni istediğin yöne sürüklüyor... gördüğün üzere..... sevgiler |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... ayy zeynebim çoook sevindim iş bulmana canım benim..Allah bu mutluluğunu daim etsin o kıkırdayan yüzün hiç solmasın girlhaha çok teşekkür ederim canım benim güzel desteğin için,bende seni ,çiçeği,keopsu o gün yakından tanıdığım için çok mutluyum..bu dünyada az olan güzel insanlarsınız kiss3 kuaför anılarını bekliyoruz bak gülelim biraz dimi amaaa lütfeeenn girlhaha öpüyorum canım kiss3 |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... zeyyyynep çizsene hadi yaw ama bu sefer beni bulaşık yıkarkene çizme ::) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:11 AM. |