![]() |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... bnm yeni haberim oldu bu siteden ve çok şey öğreneceğimi düşünüyorum.bu arada toplanmadan yeni haberim oldu umarım bi dahakinde erkenden haberim olur görüşmek üzere |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Teşekkür ederim keops.:) Tabe bırakmıcam resim yapmayı yakında ha bu yorgunluk halimi atlatınca resim yapmaya başlıcam..:) Pamuk prensesiiiiiiiim dünya güzelim merak etme ha bu kuaför anılarından kitap bilem yazarım sevincli :))))))) Metiiiiiiiiiiin ne diyosunyaaa hele dur ilhamı bekliyorum gelsin çizecem kardeşim:))) |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... zeynep metini yakışıklı bir şövalye olarak çiz haa 44 |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... hıhı sapkal89 onu öle çizicemki mona lisa tablosu yanında hiç kalıcak:)) |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... y789 yok yetersiz kaldı khkh56 khkh56 |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Alıntı:
nasıl şantaj ama 44 beni cat56 çiz yine |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... yetersizmi kaldı? rafıls dusun sevincli :)) pisim şantaç yapma bana yemezler cınım:)) |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Alıntı:
Bilmem anlatabildim mi? |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... 789569 44 şaşkın 2600 seni bak zeynep sonra bi şişe hardan yedirir sonra tırmalarım al saana santaj |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... hıhı peki öle olsun bayan rafıls sapkal89 aci hardalın beni ne hale getrdiğini gördün sevincli pisim şimdi bana bunu kullanma :)) asi kedi:)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:36 AM. |