![]() |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması Daha alıntı yapmayı beceremeyen beceriksizin biri olarak mesajına bu sekilde cevap veriyorum sanemce.Allah hepimizi güldürsün inşallah.Nargile hastası olanlar olmayanlar diyede ayrı bir grup olabilir devam olarak. Pisimbat hiç yakışmıyo valla senin gibi tuttuğunu koparan birine.Ne o hemen caymak.Ben evlenme planları yapan arkadaşlarıma 'gelin siteye pisimbat size yardımcı olur' diyorum. kiss3 |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması hehe 12389 bende bağırsakta bağırmasakta sözünü pisimbat söledi sanmışım öyle yazmıştım mesajımı farkedince hemen düzelttim wave kimse çakmadı inşallah |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması Alıntı:
[/quote] bağırsak bağırmasak sözü arkadaşımıza aittir efm Alıntı:
atakan kardeşim bak şimdi sen koca site sahibisin ben buluşmayı başlattım ön ayakay ön PATİ oldum seni ezmemek için öle yapıom yoksa alıcam elinden siteyi khkh56 khkh56(çok anlarım yaaa) ayrıca sen olmazsan olmaz yahu ben anlamam ben 12:30 da ordayım şaman da sende olucan başka şansın yok tırmalarım gel bak kokoreç yeriz |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması yaw pisimbat sen organizasyonu niyet etmişin yollamışın niyetini.. bak nası aslanlar gibi niyetin geri döndü herkez geliyo işte hallederiz o gün sen merak etme..herşey yakında zaten kokoreççi de yakında kumpircide maksat muabbet Kokoreçi ben attım ortaya çeşit olsun diye ama bunlar teferruat..inşallah o gün hava güzel olur da şöle güneş deniz ohhh içimize mis gibi havayı çekerizz..en güzeli bu , bak ben de resmi çizip evrene yolluyorum çünkü tam olarak gözümün önünde şu anda (tabi umarım herkesin istediği gibi olur) Bi kere güneş parlıyor hava sıcak ama zaten baharda olduğumuz için bizi çok rahatsız eden bir sıcak değil (yazın gelmesini isterken herkezin özleyip tüm iyileştirici ışınlarını içine çekmek istediği güneş),umarım çok fazla kişi olur ama sanki sekiz kişi kadarız ve yuvarlak bir masa etrafındayız ve dışarda denize yakın oturuyoruz,muhabbet gani..e kahveleri de ben mi söliim :)) |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması fallarada bakarız o zaman oralarda bolulu hasan usta var mı acaba karamelli dondurma krizindeyimmmmmmmmmmmmmm |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması orada yok zannedersem ama dönerken metrocity e uğrayabiliriz erken olursa orada var.. sevincli bu arada nurhanzacım pisi ben redflowers m.köyde buluşup oradan bi taksiye atlayıp ortaköye geçeriz diye düşünüyoruz.. senin içinde bu şekilde kolay olacaksa m.köy alternatifini bir düşün.. b456 şimdilik herkese iyi geceeleer .. uyku geldi bedene ne mutlu kalkıp gidene.. uykulusmile http://img512.imageshack.us/img512/2...gecelerfc8.gifhttp://i167.photobucket.com/albums/u...oodMorning.gif sevgiler.. |
Ben sana boşuna şövalyem demdim yahu aslan oğlum benim nası destek çıktı ablasına gssmile |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması merhabalar ben ali saat kaçta orda ve tam olarak ortaköyün nersinde olacaksınız ve ben sizi nasıl tanıyacagım nasıl bir aktivite olacak |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması 23 nisan çarşamba günü ortaköy sahilindeki meşhur ortaköy camisinin çaybahçöelerine bakan tarafında olacağız ben kelim tanirsın atakan telini vermişti araya bilrisin geldiğinde saat 13:30 da buluşma amacı tanışmak eğlenmek kumpir kokoreç tabiki nlp reikiki vb konuşlarda konuşmak ama eğlence ağır basar kanımca eh nede olsa cat56 düzenliyor |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması Arkadaşlar selamlar, Yarınki buluşmaya bende gelicem büyük ihtimal. Daha önce çeşitli nedenlerle katılamamıştım herhangi bir buluşmaya. Hepinizle yakından tanışmak ve sohbet etmek çok keyifli olacak eminim. Görüşmek üzere selamlar, sevgiler. |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması Çok memnun oluruz Mert Bey... Mutlaka bekliyoruz... Alıntı:
|
0539 559 64 22 |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması merak ediyoruz...eeee hadi anlatın... dusun toplantı nasıl geçti...kimler geldi kimler geçti...kokoreçler nasıldı...tavlada kim yendi.. sevincli eee ama biri anlatsın artık...çatladık meraktan.... utananadam |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması Pisimbat tarafından organize edilen buluşmamız oldukça keyifliydi.Ben Ortaköy'e buluşma saatinden bir saat önce gittim.. Pisimbat,Shamanic,Nurhanza ve Redflowers bir kafe'de oturuyorlardı.Saat 1 gibi sahil kenarına gidip buluşma için oturacak yer baktık. O sırada Zeynep Ay aramıza katıldı... Sahilde ki kafelerden birisinde oturduk ve bir yandan çaylarımızı içerken Metin06 gelecek mi gelmeyecek mi diye dedikodusunu yaptık. Bir süre sonrada Metin06 katıldı... Daha sonrada Merto ile Defduru aynı anda geldiler. y789 Defduru'nun avatarında ki ikiz kızları Defne ve Duruyu yakından görme fırsatımız oldu. enerjileri ve mutlu halleri ile yaşama sevinci yayıyorlar etrafa... Giris bölümü gürültülü olmaya başladığı için bir süre sonra daha sakin olan üst kata çıktık.Orada sohbetlerimize devam ettik. Oradan çıktıktan sonra Defduru ve Merto veda ettiler.Bizde kokoreç yemeye gittik.Bende ilk kez kokoreç yemiş oldum...Daha önceden kokoreç ile ilgili bir önyargım vardı coffe2 Sonuç olarak çok keyifli bir buluşmaydı.Gerek izin günlerini bu toplantıya ayıran gerek il dışından yada uzaklardan gelen evde misafirini bırakarak buluşmaya katılmak adına fedakarlık yapan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum... |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması atakan bey, cep telefonunuz nerde efenim smil56 telefonunu arabada bırakmışın valla ,çıktım telefonunu görünce tur atıp geri geldim senin apartmanın orda sordum soruşturdum hatta sönmez soyadlı Hasan Sönmez in ziline basıp burasıdır diye yukarı kadar çıktım Atakan burdamı arkadaşım telefonu bende felan diye..adam yok öle biri dedi hatta niye zilimize basıyon tarzı konuşunca açıklama yaptım uzun uzun .Öbür apartmanlara da baktım zillere felan kimseyi bulamadım biraz bekledim seni de göremeyince oralarda eve geldim..üstad bi mesaj felan atta telefonunu verim bi şekilde sana .. ya bir insan kendi telefonuna bu kadar mı ilgisiz olur :) yoksa götürüp satcam hee khkh56 buluşma güzeldi valla..pisimbatım sahamanımız mert bey geldi shaman kahveleri yuvarladı pisimbatlan kokoreç yedik zeynep ayyyyyya :) sohbet ettik felan..güzeldi.. |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması allah içinize sindirsin demiycem..çünkü sindirmiş..belli..hadi bakalım darısı izmir ve ankaranın başına.. |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması Bende bir yarim saattir evde telefonu arıyorum... tel45x Haberleşelimde teslim alırım senden... |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması Ya bu buluşmalar güzel oluyo beeeee:)) he bide dertlerimiz olmasa dimi sevincli oy oyy bunlarda hayatımızın süsü biberi bee az acıda olsa tadını çıkarmak lazım uyy aklıma şimanikin acı biber yemesi geldi sevincli ben yeseydim cafede ne kadar su varsa çekerdim:)))) Unutkan atakan bey:))) Unutmadan ne güzel anlatmış:) ne var yoksa bize bişe kalmamış sankim ama herkesin gözü başka görer aynı yere baksada dimi 8977 pisiiiiimm muhteşem insan kodumu oturdurum yüzünü cırmalarım havasında gezen asi kedi:))) Şimanik en şahane madaratör herzamnki gibi süppeeer sapkal89 bide nurhanza süper yönetici:))ve ferrulimiydi neydi hani elini yüüznü yıkamadan duramayan :))İnşallah atlatırsın bu takıntıları:) Bide muhteşem ark5 çift meğersem burda ayrı gezen gezegen gibi bütün bir dünya varmış bide iki kuzularııı Allah nazarlardan saklasın çok uslulardı bee blissy pisim uzaktan bakıyodu yan yan yaramzlık yaparlarsa tırmalarım diyeee:))))) Sonra pek sevdi:))Allah dilerim bir ömür sağlık afiyet versin şirin aileye heee Defduru haketen Tansu Çillere benziyodun yaa:))ondan daha güzel ve gencinden:))Tansu çiller bu yazıyı Okurmu dersin okursada çatlasın:))))) lem 04metin yine iyisin her seferinde bu hesap işi karışıyo sonra zor toplanıyor şaşkın :))))) he benim hemşerim neden gelmedin? dusun buralardaysan cevap ver yoksa siparişleri getiremem diyemi çekindin:( yahuuu sen gelsen yeterdi be hemşeri kardeşim.:) heee bu arada yakın zamanda inşallah yine bir aradayız Piknik içiiin:)) Ben şimdiden çimenlik güzel sakin bi yer bakmaya başlıyorum:)) Mümkünse yine hafta içi olsun dimii hafta sonu heryer arı kovanı gibi gürültüden durulmuyor..:) Benim dediğim yere vakti Olanlar bi gitsin lale devri geçmeden "fetihpaşa korusu"Üsküdarda kime sorsanız yeri gösterir..:) |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması buluşmanızın güzel geçeceği belliydi zaten. buradaki sıcak atmosferin reele taşınmaması mümkünmü. bende gelecektim kızımla birlikte. çok istedim ama 1,5 aydır işsiz olunca, maddi imkanlar elvermedi. bir sonraki buluşmaya kadar iş bulurum inşallah ve bende aranızda olurum |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması Valla üçüncüye giriyorum buraya bişeyler yazmak için tam sona geliyorum gönder diyorum hoop sistem kitleniyor hadi baştan yazıyorum. Galiba benim fikirlerimi yazmamam gerekiyor. Sistem beni uyarıyor dl67 Ben dünkü buluşmada herkesi çok sevdim. Hepsi çok uzun zamandır tanıdığım dostlarım gibiydiler. Pisim'in asi halini, Nurhanza'nın gözlerinden bana bakan kız çocuğunu, Zeynep'in hep gülen yüzünü, Redflowrs'ın kırılgan ifadesini, Metin06'nın samimiyetini, Shamanic'in içtenliğini, Atakan'ın mütevazılığını, Merto'nun kendi gibi oluşunu, Kızlarımın uslu duruşunu hepsini çok çok çok sevdim. Aslında herkes için uzun uzun bişeyler yazmıştım ama baktım sistem sürekli beni atıyor bende kısacık toparladım......... İyiki buradayım ve iyiki varsınız.............. kiss3 kiss3 kiss3 Bir dahaki buluşmayı bekliyoruz........ blissy blissy blissy |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması evett canlar güzel yüzlerinizi görüp keyifli enerjinizi tattıktan sonra bide üstüne harika yorumlarınızı okudum... pc05 öncelikle hepinize çook teşekkür ediyorum.. ark5 sevgili annem güzel bir süpriz yaparak ankara dan yanımıza geldi bir kaç günlüğüne .. blissy bu süre içerisinde biraz sizlerden ayrı kalacağım ama buluşmamızın üzerine bir kaç satır yazmadan da duramadım.. cat3500 kaşla göz arasında kendimi sizin yanınızda buldum.. ttli3 http://media.bigoo.ws/content/glitte...ividers_67.gif hazır sevgili pisiciğim istanbulda meydan bana kalmışken tırmık yemeden arkasından konuşayım.. sevincli canım benim iyiki önayak (pardon ön pati ) oldun buluşmamız için.. sayende gönlünü tanıdığımız bir çok güzel dostumzuun yüzlerini gördük.. eski dostlarımızlada özlem gidermiş olduk.. istanbuldaki varlığını bizleri biraraya getirmek için kullandığından dolayı sonsuz teşekkür ederim.. kiss3 pisiciğim ilk oturduğumuz kafede yine kendini bir akvaryum karşısında buldu.. bu sefer daha usluydu.. balıklara saldırmadı.. fakat balıkları korumak adına sürekli ona bir şeyler yedirmek zorunda kaldık.. görüntüsü o kadar naifki bu kadar çok yediğine inanamazsınız.. sevincli afiyet olsun pisime .. şifa olsun inşallah.. girlhaha http://media.bigoo.ws/content/glitte...viders_123.gif atakan beycim.. başımıza daima sizin gibi akıllı uslu birisi lazım.. güzel tecrübelerinizi bilgilerinizi bizlerle keyifli bir sohpet içerisinde paylaştığınız ve yolumuza ışık olduğunuz için yürekten teşekkürler... iyiki varsınız.. thumbsanim http://media.bigoo.ws/content/glitte...viders_108.gif forumumumuzun en minik ve en tatlı üyeleri tender45 sevgili defneciğim ve durucuğum.. http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...0/masallah.jpg anneniz ve babanız sizin bu dünyaya gelmenize iyiki vesile olmuşlar.. iyiki bu buluşmada bizimle birlikteydiniz.. iyiki yanımızdaydınız.. bu buluşmayla birlikte sizi yakından tanıyabildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum.. b456 2 melekle yanyana olmak çok güzel ve keyifliydi.. dilerim yüzünüze yansıyan bu güzelliğiniz bir ömür boyunca yaşamınıza aksın.. hayatınız kolaylıklar başarılar ve mutlulularala dolsun.. http://media.bigoo.ws/content/glitte...ividers_58.gif defdurucum.. gördüğüm en güzel annelerden birisin.. bu güzel meleklerin gelmesi için çok uğraşmıştın ama iyiki uğramışsın canım.. bir ömre bedeller.. ailecek birarada mutlu huzurlu bir yaşam yaşamanız dileğiyle.. kızlarınla birlikte yanımızda olduğun için kucak dolusu sevgiler .. kiss3 http://img205.imageshack.us/img205/5875/61618681yh5.gif http://media.bigoo.ws/content/glitte...ividers_60.gif redflowerscım taa uzak yollardan gelerek bizlere katıldığın için sana nasıl teşekkür etsem bilemedim tatlım.. senin ve nurhanza nın yeri ayrıydı bunun için.. ark5 yanımızda olup güzelliğini esirgemediğin için sonsuz teşekkürler fıstığım.. her buluşmada yanımızda isteriz artık seni ona göre canım.. http://media.bigoo.ws/content/glitte...ividers_94.gif nurhanza cım... sevgili ve sabırlı dj imiz.. music45 güllü elbiseyi yaz buluşmasında giyeceksin başka yolu yok canım.. onayi enerjine yaptıklarına ve yapmak istediklerine hayran kaldım.. bu kadar güzel bir yüreğe sahip olduğun için ve o yüreği koşulsuzca candan herkesle paylaştığın için teşekkür ederim.. iyiki geldin ve yanımızdaydın canım.. http://media.bigoo.ws/content/glitte...viders_116.gif merto.. forumumuzun en kıdemli modaratörlerinden olan bilgi yumağı arkadaşımız.. tatil gününde bizlerle olup yaşam koçluğu ve diğer bilgilerini sevgiyle bizlerle paylaştığın için.. yoğun çalışma temponun içerisinde forumumuzda da fırsatını bulduğun anda bizlerle olduğun için yürekten teşekkürler.. iyiki bizimlesin.. thumbsanim http://media.bigoo.ws/content/glitte...ividers_78.gif zeynep ay parçam benim.. sevincli ışıl ışıl parlayan enerjinle senin için ne söylesem az tatlım.. seninle yan yana olupta gülememek eğlenememek imkansız.. ciddi olarak senden her eve bir tane lazım.. yaşamımın içerisinde varlığının olması çok güzel.. seni düşünmek bile yüzümde mutlu bir tebessümün oluşmasını sağlıyor... iyiki varsın tatlım.. ark5 http://img413.imageshack.us/img413/8065/kenar18ds4.gif vee şovalye metin.. yüzümü kara çıkartan kara şovalye.. aa34 o kdarda dedim pisiiye cat56 gelmez rezil eder seni diye.. geldin beni rezil ettin.. sevincli ceza olarak hakketten seni ortaköyde bulaşıkları yıkamaya teslim etmek vardı ya neysee... ttli3 bu sefer seni servis hizmeti ile azat ettik.. b456 şaka bir yana metin ile sohpet ayrı bir keyif.. her yere herkeze uyumlu bir dost.. zeynepin yanında esprilere espri katıyor.. pisnin yanında tırmalaya hazır şovalye oluyor.. defne ve duruyla çocuk olabiliyor.. bir bakıyorsunuz bildiklerini profesör edasıyla anlatıyoır.. bilmediklerini öğrenmek için sabırla dinliyor araştırıyor soruyor.. uyguluyor.. güzel dostluğunu bizlerden esirgemediğin için sonsuz teşekkürler.. super http://img412.imageshack.us/img412/9256/64yv4.gif zaman kısa olduğu için bir kaç satırla özetlemeye çalıştım ama.. sizlerle yanyana olmaktan aldığım dostluğun lezzetini sayfalarca anlatabilirim.. yüreğimde bıraktığınız sevgi izleri buraya aktarmaya çalıştığımdan milyarlarca kat daha fazla.. kiss3 kiss3 yanımızda olmadığı halde andığımız ve sevgilerini yanımızda hissetiğimiz hayal ablamız çiçeğimiz suzzymiz fatalemiz wwwokytayımız ve ismini tek tek yazamadığım tüm dostlarımıza teşekkürler.. sevgiler.. http://dingo.care-mail.com/photos/0/0304a.gif |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması sevincli sevincli cat3500 cilgin897 8977 şaşkın vallahi en başta söylemeliyim çok mutlu ve sevinçliyim başta sitemizin kurucusu her hali ile efendi muntazam mütevazi ve birazda utangaç utananadam osözü sözü bir adam velhasıl adam gibi adam derler ya işte aynen öyle atakan sen utangaçlık için telkin dinel bence biraz şaşkınşaka hee blook shamanic kardeşim bacım şaman hanım dusun polyanam pozitif ışık hüzmesi kelimeleri oturuşu kalkışı ilği alakası aman o kırılmasın aman bu yanlış anlamasın diye döret döndü herkese güzel fikirler ve en önemlisi gerçekten pozitif bir akımın yaratılmasında hakkını vermek lazım iyiki varsın dostum 44 bukadar iltifattan sonra ben dururmuyum ayol sen benim şövalyeme atakanla bir olup yok 06 metin gelemz deyip sözüm ona beni kızdıracaktın hah şaşkınsın ayol sen 06metin şövalye ruhlu kardeşim gerçekten bir adama ancak bir lakap bukadar cuk oturur bence tabi tertemiz pırılpırıl bir genç aslan gibi onunda ağzı laf yapıyor hatta söledim daha çok katrılımcı ol bilgilerini çok güzüel dile getiriyorsun bunları yaz herkes öğrensin tamma dedi sağolsun kokoreç balpartnerim sevincli zeynepcim gülen güzünle neşemize neşe kattın yüreğin ilk buluşmaya nazaran daha katılımcıydın biraz narinizde utangacızda değilmi kardeşim send eiyiki varsın resimleri çizeceksin ona göre bekliyoruz vallahi merto biraz daha zorlasaydık akraba çıkıyorduk yahu henüz selamını iletemedim en kısa sürede iletirim karizmatik oda adam gibi adam zaten bilğilerini bizlerle paylaştığı için çoğunuz takip ediyorsunuzdur yeni konuları ike geliyor sıkı durun arkadaşlar seninle tanışmakatan mutluluk duydum defduru defne ve durucuk pisiciklerin en az onlar kadar şeker ilğili semopatik neşeli karadeşim allah bilip sana ikiz vermiş umarım genç kız olduklarında anne ve babasına ne kadar teşekkür edeceklerdir herikinizde harikaydınız 12389 sevincli redflower öncelikle çok çekingendin ay birde taaa nerden kalkıp gelmişsin helal olsun alakana teşekkür ederim seninde gülen yüzün yüreğin kadar hoş ve güzel ikizler geldikten sonra daha konulara katıldın bebişler yaradı tabi yaa insan ne diyeceğini şaşırıo bakma sen bana sanki herkesle aynı apartımanda oturuyor havasında olduğuma çok konuşmam utangaçlığımdandır blook sevgili dj imiz nurhanza kardeşim yahu canım bak burdan da yazıyorum kulağı küpe baş ucuna çalar saatmi yaparsın ama laflarımı yabana atma işte 7 çık her işe yetişme dünya sensizde güzel dönüyor sana senden başka kimse bakmazda ilğilenmezde vallaaa gelir kızar tırmalarım ona göre blook içindeki enerjiyi kendine harcamanın vakti geldi UNUTMA 789569 neler yaptığımıza gelince şaman ve redflaowerla mecidiye köyde buluştum onlarla erken indik ortaköye çay gözleme kumpir kalan yedik ben şamak kumpir redflower gözlem çay kahve bu arada djimiz nurhanza geldi işleri orda bile yakasını bırakmadı vallahi zırt pırt tel ben yoruldum o yorulmadı helal olsun işte atakan bey geldi sonra oda pottakalsuyunu içiti evladım bu kez hızlı içti vallahi buluma saatinde omzuma zeynepcim vurdu vallahi ben görmedim bir çay bahçerine yerleştik defduru ikizler merto bey geldiler en son benim şövalyem geldi çaylar kahveler içtik gürültüden içeri yukarı kaçtık sohbet ettik kişisel gelişim ile alakalı konuşmalar yapıldı ben hariç herkez şaşkın cat56 ikizlerre kedilerim resimleri gösterdim öyle iletişim kurduk doğursamıydım yahu acaba ama artık geç kaldım blook ben acıktım acıktım kokoreç yiyelim şımarıklığımla kokoreç yemeğe çıktık atakan ilk kez yedi kokoreç beğendi sanırsam sonrada ayrıldık ben çok mutlu oldum ehh ben organize ettim ayol ama çay bahçesindeki garsonu tırmalamaktan son arda beni tututular yırttım ne terbiyesiz insanlar var yahu ayy aklıma geldi sinirlendim yine ben 789569 789569 kısa özet böyle unuttuklarım olabilir kalanlarıda arkadaşlarımız anlatır atakan bey belki ilerde bir konferans olarakta belki bir buluma yapacak belki adalar gidecegiz forumcak 8977 cilgin897 |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması arkadaşlarım canlarım hepiniz harikasınız...gülerek okudum yazılarınızı...allah içinize sindirsin.. blissy blissy ne diyeyim alemsiniz siz yahuuu... sevincli shamanım...bitanem...bizde her ne kadar bu güzel toplantılara katılamasakta gönüllerimiz sizlerle... ttli3 bizleri hatırlamış olmanıza sevindim...ince düşünceli arkadaşım... utananadam bu arada gözün aydın canım benim...annenin sürprizine çok sevindim... tender45 sıkı sıkı sarıl anneciğine... saygılar bizdende... http://img214.imageshack.us/img214/5...bihar10vl5.gif |
Atakan Bey çoook acil tarafından bana özel bir kıskançlık giderici cd istiyorum... Çoookk aciiiiilllll gulensmiley Arkadaşlar şaka bir yana da gerçekten imrendim size. Ne kadar şanslı olduğunuzu farkındasınızdır umarım. Ne kadar güzel olmuş bu randevu da diğerleri gibi. Bizler yani diğer şehirlerde yaşayanlarda en kısa zamanda istiyoruz biliyorsunuz değil mi sung66 Ve tabi ki aramızda sizlerinde olması şartı ile k8908 |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması ama zeynepaycim ben 01.06.2008 21.06.2008 tarihlerinde türkiyedeyim unuttunmu y789 ama sizler adina cok sevindim ne güzel eglenmissiniz gssmile |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması Evet menejer piknik var bide http://img146.imageshack.us/img146/452/smiley14ni6.gifatakan bey çok meşguş şimdi siizin kıskançlık kırizlerinizle uraşıcak hali yokhttp://img146.imageshack.us/img146/452/smiley14ni6.gif:))))) Ya kıskanmayın cınım yaaa bakarsın oralara geliriz piknik yapmaya hıı dusun bu biraz zorya neyseeee:)) İnşallah bidahaki sefer sende olursun menojer:) Unutmuşum hemşerim kardeşim ya kusura bakmayın unutmuşum sanki hih33 evet şimanikim her eve lazım benden dimi :))pisim az aslında çekingen bişeyim aynı zamanda çekinmeyen bu nasıl olucaksa şaşkın neseeehttp://img146.imageshack.us/img146/452/smiley14ni6.gif |
Tabi ki bekleriz Ankara'ya pikniğe. Zor haklısın... Ama hiçbir zor imkansız değil art56art56 |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması Şimdiye kadar bir kez Ankara toplantısı yaptık.Önümüzde ki aylarda bir organizsayon olursa tabii ki katılırız. blissy Alıntı:
|
Baaakkkk gördün mü Zeynepayy gogogo Atakan Bey'i de, bütün hayatım değişti ekibini de Ağırlamaktan zevk duyarız Ankara'lılar olarak. Organizasyonlar kısmında Ankara için görüşmelerimiz devam ediyor, takip ediniz lütfen sung66 |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması Ben neymişim yav.Çekingen,kırılgan...Çok eğlenceliydi girişteki gürültülü ortamı saymazsak.Kendi iç konuşmalarımı bile duyamaz oldum bir ara. Yakında bende Ankara'dayım.Buluşmalarınızı takip edicem.Bakalım bu sefer hangi moda giricem. ttli3 olsam mı acaba.yada hih33 .Sevgiler... |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması heyyyyyyyyyy ben geldim, kaç gündür yollardayım, izmire geçemedim, güya çocuklarımı alıp izmire geçecektim, ama yağmur öyle çok yağdı kiiiii balıkesiri yağmur aldı götürdü, pisim yerden göğe haklısın,artık kendimi o kadar yormayacağım bu seyehat ve sizler çoook şey kattınız bana, keyfini çıkartacağım hayatın, harika, dolu dolu bir seyehat oldu 5 gündür, aklımda olan pek çok şeyi gerçekleştirdim, sevgi dolu insanlarla kucaklaştım, pisimbat, shamanic, redflowers, defduru,metin, merto,atakan, zeynep ay, ikizler, hayatım değişti ailesi gerçekten sevgi, saygı, hoşgörü, ve güzel olan tüm ayrıntıları toplamış, ne mutlu bize, aranızda olmaktan çok mutlu oldum, o yoğun tempomun içinde sizi yakalayabilmek ve farkında olmak adına, hepinize çoook çoook teşekkür ediyorum, ah izmire geçebilseydim, hayalayazlada kucaklaşabilseydim ne güzel olurdu, güllü dallı elbiseme uygun sapka çanta, ayakkabı bile aldım, hava açar, oğlucuğumla şöööleee izmirin altını üstüne getiririz diye umuyordum, başka bahara kaldı artık, allah ömür verirse yolu açtım artık, kimse tutamaz, sevgili biricik kızım ayşiiim, ergenliğin ve o illet sınav öss nin kaygıları içinde, tüm kalbimle kızıma huzur diliyorum, shamanic canım benim, tavsiyeni dinleyip akmar pasajındaki sedat amcayı buldum, 81 yaşında harika biri, kızım için pembe kuvars kolye verdi, oğlum içinde obsidyen taşı, kendim içinde o küçücük ama taşların büyülü ortamında bana" beni al beni al "diye seslenen jasper taşını aldım, kızılderililerin savaşa girmeden önce görünmez olmalarını sağladığına inandıkları bu taşı hemen boynuma taktım, dükkana hayran kaldım, gerçekten ömrümce sevdiğim işi yaptım diyen harika biriyle tanışmama sebep oldun, sedat amcanın ve dükkanın da resimlerini çekmiştim , amaaaaa makinanın azizliğine uğradım tüm fotoğraflar makinadan yok oldu, zeynep ay en çok sevinen olacak heralde, ikimizin resmini çıkartamadım yan yana, atakan çektiğim video görüntüleri içinde çok üzgünüm, you tube verecektik ama onlarda yok oldu, neyse canımız sağolsun dimi pisimbat, o güzel sohbeti herkesin izlemesini istiyordum, atakan çektiklerini you tube a verdinmi merak ediyorum, kaptırdım kendimi gene çok yazdım yaaaaaaaaaa,hadi görüşmek üzere smiliyface |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması Toplantının üzerinden günler geçmesine rağmen, katılanlarla paylaştığımız enerji hala üzerimde. Gecikmeli de olsa 23 nisan gününü paylaştığım kişilere hayatım değişti nin güzel üyelerine teşekkür etmek istiyorum. Çok keyifli sohbetler ve paylaşımlar ile geçti saatler. Burada sayfalara yansıyan güzellik vucud buldu orada. Kocaman yürekler ve insan gibi insanlar ile geçirdim saatleri. Her biri kendi dallarında ve yaşamda usta olan değerli dostlarla karşılaşmak sevindirdi beni. Teker teker yazmayacağım ama herkezden kendi güzelliğini aldım kendi adıma. Çok güzel bir gündü ve bu dostlarla daha sık bir araya gelip sohbet etmek isterim. Bana kattıklarınız için hepinize teşekkürler. Sevgiler. |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması sevgili merto...güzel toplantınızın güzel enerjisi bizlere kadar ulaştı...birde o toplantıda olmak kimbilir nasıl olurdu... nurhanzacım...bak izmire gelirsen bende varım unutma..bir güzel toplaşırız... hayal ablam sen ben diğer izmirli arkadaşlar...mutlaka haberim olsun benimde emi canım benim....(her ne kadar söz verip izmir toplantısına katılamasamda utananadam ) mutlaka toplaşırız canım...(bu defa gelicem hayal ablam...inşallah.. utananadam ) |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması merto selamını ilettim ibarahim abiye deil ama büyük oğluna onlarında selamı var bıcırıkları benim için öpün olurmu gssmile nurhanza dediklerimi yap ayrıca dr. da git ihmal etmeden işler bekelr bişi olmaz dünya dönüyor unutma kıskanç suzzy hayal çağırma suzzyi toplantıya çatlasın 789569 deli ben gulensmiley |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması Pisim teşekkürler, bizde hafta sonu plan yaptık mayısta bir ziyaret yapabiliriz oralara :) Kızlar kedileri dillerinden düşürmüyor valla, onlarda seni öpüyorlar çok. Sevgiler. |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması merhaba. ben bu buluşmaya gelmeyi çok istiyordum fakat 23 nisan günü tüm gün çalıştım hatta gece 11:30 da işim bitti. neyse artık bir dahakine diyip. kenara çekiliyorum. |
Alıntı:
|
hem sen çatla... sevincli hayal ablam çağırır beni...ohhh...sefam olsun bizde bir güzel toplaşırız.. blissy blissy ehh...senide bekleriz...kıskanma sende gel barii.. girlhaha |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması istanbullular mayısta toplantı yok, ama hazirana söz vermiştik unutmayın..nurhanzacığım her şey nasip kısmetle oluyor..çok isterdim gelmeni..ama belki ben gelince tanışırız..ben hepinizi kalben tanıyorum zaten... iyi olalımda uzak olalım..ama haziranda ben istiyorum..istanbul toplantısını..haberiniz olsun..izmirde toplantı çağrısını ben yapmıycam..artık buradaki arkadaşlar hayal abla toplantı yapalım desinler..ondan sonra toplanırız...bu gün arkadaşlarımızdan kurby nin babası vafat etti oradaydım..bu gece eve döndüm ama, sanıyorum bir kaç gün onlarda kalıcam..bi şekilde faydalı olmaya çalışmak lazım bu günlerde..bir kaç gün siteye giremeyebilirim..hepinizi seviyorum..kendinize iyi bakın.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:46 AM. |