![]() |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması şaman bacım 789569 789569geliyormusun 23 nisanda söle bakım yoksa tırmık yicen 789569 |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması yüzde 90 geleceğim şekercim.. tırmalayıpta gözümü korkutma yahu.. girlhaha |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması sen gelsene şu msn e bakım hemen 789569 ifadeni alıcam blook |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması Ay tarih yaklaştıkça nasıl heyecanlıyım ben bir bilseniz. aa34 Sizlerle tanışmayı çok istiyorum. Buradan güzel enerjilerinizi alıyorum kim bilir yüz yüze nasıl olur...... Bir soru nasıl tanıyacağız dusun birbirimizi hani filmlerde olurya yakaya kırmızı gülmü takacağız. dl67 |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması kimse kendini tanıtmasın bence diyecem ama ben deşifre oldum boy boy fotoları koyarsam foruma olacağı buydu zaten bide dedim kendime güllü dallı entari alıcam diyeeeee ben sizi kimse söylemeden tanırmıyım acaba ayrıca beklenenden fazla katılım olacağına dair içimde bir his var sürprizler olabilir yani ekstra bir program bile çıkacak gibi meselaaaaaaaaaaaaa.................. |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması ben de geçen sefer ilk kez bir araya gelmiştim dostlarla.. elin adamı bana bakıyodu bende ona baktım .. baktım kötü kötü bakıyo dedim bu bizim forumdan olamaz .. girlhaha sonra pisimbatı aradım sağolsun cat56 beni tanıdı görmüş elimde telefon avarel yürüdüğümü gel gel buraya dedi gittim yanına.. y789 onun cat56 hisleri kuvvetli olduğu için toplar bizi yine yanına.. sevincli atakan beyde erkenden buluşma yerinde olur.. bir kedi ile yan yana olan gruba doğru hamle yaparız... ttli3 |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması tam olarak buluşma noktasını verin ben güllü dallı elbisemle karşılıyım siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dansa gidelim hatta orda dans edelim |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması vallaaaa beni kesin tanırsınız zaten ben erken giderim oturacak bi yer ayarlarım ayyy atakannnnnnnnnnnn sen de erken gel beni kazıklarlar 10 kişi oluruz sanırsam beni tanırsınız saçlarım yok tek kel ben olacağıma göre kel bir cat56 gören yanıma gelsin sevincli şaman atakan erken gelin heeeee yer ayarlayalım beni tek bırakmayın orda kizgin1 tırmalarım yoksa blook |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması Ablacım sen beni beklemeden gidiceksin yoksa.Baksana pisimbat erken gel diyo.Valla ben kaybolurum o kalabalık içinde.Beylikdüzü'nden nasıl gelinir ortaköy'e?Kaç saat sürer?Kaçta çıkmam lazım?Yardımmmm... |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması valla 100 puanlık uzmanlık sorusu sormuşsun kuzum.. burası istanbul buranın trafiğine havasına güven olmaz sen kuşluk vakti çık yola.. wave ben öyle yapacağım.. bende dağdan şehre ineceğim çünkü.. girlhaha |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması Beylikdüzü'nden Ortaköy'e ne kadar sürede gidilir bir fikrim yok ama, http://www.iett.gov.tr/saat/orer.php?hid=guzergah&st=2 buradan hangi otobüslerin gittiğine bakabilirsin. bende İstanbul'da halen yeni sayıldığım için biryere giderken önce nasıl gidebileceğime bakıp öyle yola çıkıyorum |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması beylikdüzünden metro varsa beşiktaşa kadar gelebilir ordanda minibüs otobüs var ortaköye çok yakın zaten yada beylikdüzü taksim yapar ordan otobüsle iett ile gelirsin |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması hala tam nokta vermemişsiniz, tam açık adres lazım bende taaaaa nerelerden geleceğim tekirdağdan çıktım yola, ver elini aydın bursa dönüşte ortakööööyy de neresi bildiğim kadarıyla büyükçe bir muhit oralar di mi? |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması tamnokta istiyorsanız eğer ortaköy deki kumpircilerden aşağıya in deniz kenarına orda çay bahçeleri var ahanda ordayız |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması çay bahçesinin adı var mıı? bahçeleri demişsin hangisi oluyor acaba? ne çok soru sordum yaaa heralde oraya kadar gelebilirsek bulacağızdır dimi |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması ortoköy camii nin önünde desek daha belirli bir nokta olur ne dersiniz.. dusun |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması tamam ortaköy cami önü çaybahçelerine bakan yüzü kel bir cat56 yani beni gören bulur bizi tek kel ben olacağım için sevincli |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması atakan bey gelenlerin bizleri daha rahat bulması için iletişim numarasını verecektir sevincli (foruma hafta sonu itibariyle giremeyecek olanlar bir önceki buluşma sayfasından iletişim bilgilerine bakabilirler.. ) b456 |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması Alıntı:
Pisim boyumun olcüsünü sen zamet etme ben sana sölim girlhaha:))) |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması smil56 sen gel ben alırım ölçü blook |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması |
Az gidip gelmedim o yolları ah ahhh |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması Önerileriniz için hepinize teşekkür ederim.Beylikdüzü'nden Mecidiyeköy yakın herhalde.Shamanic le hallettik biz durumu.Kaybolmadan Mecidiyeköy'e kadar gelebilirsem sorun yok.Ama kart falan geçiyomuş otobüste.Paralı diilmiş galiba.Bizim burdada akıllı kart sistemi var ama parada geçiyo.Kalmıyım bide yollarda. |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması Evet Soyismim AY b456 içimden bi ses akraba çıkıcaz diyooo ark5 Pisim boyumun olcüsünü sen zamet etme ben sana sölim girlhaha:))) [/quote] dusun olurmu olur gogogo biz biraz deşelim bu konuyu ark5 soy ismi babasından dolayı farklı ama benim kızımın ismide Zeynep onayi |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması üeeeyt yürüyün bee hazırlıklar tam gaz gidiyo helal valla .. kokoreç yicez mi pisimbat olmadı kumpir :) |
|
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması sevincli sevincli sevincli sevincli hem toplantı organize et.. hem herkesi gel diye tırmala.. hemde bizsiz boğazının derdine düş.. dlckrn benim çukulatamı getirde .. yemedin inşallah onuda aç gözlü cat56 zaten ben kokareç sevmem.. hih33 |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması biri kokoreç mi dedi. smil56 |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması sanırım o gün grup ikiye ayrılacak kokoreç yiyenler ve yemeyenler gogogo bir aksilik olmazsa bende gelmek istiyorum kızımla birlikte ve bizde kokoreç yemeyenler grubundayız thumbsanim |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması gelin canım biz birlikte kumpir yeriz.. ark5 onlarda kokoreç yesin.. dlckrn kokoreç bağırsaklardan yapılıyordu dimi.. dusun hey gidi heyy .. o bağırsaklar neler görmüş geçirmiştir.. dili olsada konuşsa... sevincli sevincli |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması Şahsen kokoreç yerken hiç bağırsak mı bağırmasak mı diye düşünmüyorum.Hele bol domates bol acı tadına doyum olmaz.Pisimbat benide alın aranıza. smil56 |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması khkh56 verdim seni cat56 ye sevincli sevincli anlaşıldı geçen buluşma sigara içenler ve içmeyenler diye gruplaşmıştı.. bu sefer kokoreçciler ve kumpirciler çekişmesi olacak.. ttli3 |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması Ben başlı başına bir grubum zaten.(cüsse babında yani 5 kişiye bedel)Kokoreçimi yerim üstünede orta kahvemle beraber sigaramı içerim.(gidicemiz yerde nargile varsa o ayrı)İyi bir tavlacı bulursam tavlamıda oynarım.Oh gel keyfim gel smil56 |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması Buluşmaya katılacaklar mutlaka telefonumu kaydetsinler.Geldiklerinde bu numaradan ulaşırlar. Gsm:0539 559 64 22 |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması aslan atakan yetiş be oğlum :) yüzüme gözüme bulaştırıcam yoksa |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması Turnuva içinde ayrı bi gün organize mi etsen pisimbat. y789 |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması yaw cat56 nin aklına uyup buluşmaya gelirseniz karman çorman oluruz işte yaw ATAKANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN YETİŞ blook |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması redflowers harikasın "bağırsakta yerim bağırmasakta" çok güldüm Allah'ta seni güldürsün kiss3 birkaç grup olacak gibime geliyor 1-kokoreççiler kumpirciler 2- sigara içenler içmeyenler 3- tavla oynayanlar oynamayanlar aklıma gelmeyenleri de siz bulun 44 |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması Buluşma fikride yeride saatide organizasyoncumuz Pisimbat'dan çıktı.... Kendisine teşekkür ediyoruz... Yok öyle buluşmaya 5 gün kala organizasyoncu olmaktan vazgeçmek f678h Bakalım nasıl bir buluşma olacak blissy Bizde elimizden geldiğince yardımcı oluruz tabii ki... 44 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:46 AM. |