![]() |
toplansak mı? arkadaşlar havalar ısınıyor. biryerlerde buluşma ayarlayabilirmiyiz? |
Cevap: toplansak mı? toplanalım sung66 |
Cevap: toplansak mı? toplanalım dedim ama bu hafta sonu aöf sınavı var, bir sonraki hafta kızımın mezuniyet töreni var orada olacağım.. bir sonraki hafta da Çanakkale de olma ihtimalim var şaşkın haftasonu olsun derseniz 20-21 haziranda müsait olabilirim ancak.. siz toplanın arkadaşlar yrl78 |
Cevap: toplansak mı? benimde işlerim var. haziran sonu temmuz başı planlıyalım? |
Cevap: toplansak mı? bana uyar :zpzp: |
Cevap: toplansak mı? Birisi toplantı mı demiş? Erdek' te 2 günlük bir haftasonu isteyenler el kaldırsın Temmuz'un 2. Pazarı sevincli |
Cevap: toplansak mı? Evetttt toplanalım artık yaz geldiiii956k |
Cevap: toplansak mı? red organizatörümüz olarak senden beklenilen güzel bir teklif. f678h 25889 devamını bekliyoruz. beni listeye ekle. |
Cevap: toplansak mı? Alıntı:
|
Cevap: toplansak mı? Sevgili Merto konuyu arıyordum tam sevincli Sen yazmışsın başa çıkmış, çok teşekkür ederim kolaylık sağladığın için :) Arkadaşlar şimdi bir kararlaştırma yapalım; ya Haziran'ın 27-28 i yani son haftası, ya da Temmuz'un 2. haftası 11-12 si. Oteller Haziran gibi daha uygun fiyatlar sunuyorlar. Temmuz' da fiyatlar biraz daha yüksek oluyor. Katılım için rezervasyonu Haziran başı gibi onaylamam gerekiyor konuştuğuma göre. Merto-Defduru ve 2 meleğimiz 4 kişi, Mümin.Okan 1 kişi, Shamanic' te belli değil şimdilik ama eşiyle beraber gelebilir 2 kişi, Atakan Bey 1 kişi, Belki çok ısrar edersem, bizim ;Pisi pisicik de katılır. Ben varım :) Şimdilik 6-9 kişiyiz. Erdek'te muhteşem bir haftasonu geçirmek isteyenler konuya yazabilirler. Sevgiler. |
Cevap: toplansak mı? Haziran'ın son haftası için görüştüğüm otelin fiyat teklifi, sabah kahvaltı ve akşam yemeği 45 tl dir. Bu arada katılımcılara ek olarak Keops'u da ekliyorum :) |
Cevap: toplansak mı? Organize edilebilirse bende katılabilirim |
Cevap: toplansak mı? bende süpriz yapabilirim:) |
Cevap: toplansak mı? Alıntı:
Organize edildi intercool sevincli Sizin sadece geliyorum demeniz yeterli. 2 günlük ufak bir tatil düşünüyoruz dinlenme amaçlı. Alıntı:
Buyrun gelin efenim ne demek :) Yanlız sürpriz yapmayın isterseniz ki yerinizi ayırtabiliyim dışarıda kalmayın y789 |
Cevap: toplansak mı? disarda kalirsakta artikim agac dibinde biyerde sabahlariz ne yapalim:))) |
Cevap: toplansak mı? gelmeyeli neler olmuş. güzel bir haftasonu bizi bekliyor desenize :) saol redfılowers :))) hadi bakalım. kimler var başka. ??? |
Cevap: toplansak mı? bende çok istiyorum gelebilmeyi... ama istanbulda toplanmanızı bekleyeceğim malesef... ( ağlamak istiyorum sayın seyirciler :( |
Cevap: toplansak mı? slm arkadaşlar tam tarih ne zaman acaba? bırebır tanışamadık ama tarıh uygun olursa katılmak isterim... |
Cevap: toplansak mı? Tarih 26-27-28 Haziran aralığı. Size hangi gün uygunsa o gün gelebilirsiniz. Pazartesi günü iş başı olacağı için 28 inde dönüşler başlar sanıyorum. 26-27 net tarih sevincli |
Cevap: toplansak mı? yymo isimli üyemiz ve ben 27si cumartesi günü ve akşamı Erdek planına katılabiliriz, pazar günü döneceğiz :( :) bizim içinde 2 kişilik yer ayırtabilirmisiniz, tabii kaldıysa :)) teşekkür ederim, sam |
Cevap: toplansak mı? belgincim 25 ve 26 gibi bir programım var ama kesin değil zayıf onu saymazsam atakanla konuştuk geçen gün bende gelirim |
Cevap: toplansak mı? Saman'cım yerimiz var canım, kocaman otel y789 Yerinizi ayırıyorum hala düşünüyorsanız kiss3 Yasin çok güzel olur gel sevincli Harika planlarım var. Süper bir tatil olacak kiss3 |
Cevap: toplansak mı? waveheyy, yaşşasııın ,,, yer kalmadı herhalde diye düşünmeye başlamıştım, geliyoruz tabii ki inşallah,,sung66 teşekkürler, sam |
Cevap: toplansak mı? tamam ama ben antepteyim:D:D:D |
Cevap: toplansak mı? Kumsalda gitar partimiz de ayarlandı arkadaşlar y789 Duyurulur sevincli |
Cevap: toplansak mı? oooo harika. çok sevindirici bir haber bu :) |
Cevap: toplansak mı? ben mardinde siz erdekteağla2ağla2ağla2 |
Cevap: toplansakmı? o zaman eğlence başlasın :) [ame="http://www.youtube.com/watch?v=UPRxN_mCq2E"]YouTube - Ege Cubukcu-Yaz Geldi (remasteredbysivaslikral)[/ame] |
Cevap: toplansak mı? İyi eğlenceler..coffe2 |
Cevap: toplansak mı? gitar partisi 27si akşamı olsun lüffeeennn.. :)) |
Cevap: toplansak mı? Eeee arkadaşlar, ek katılımlar olacaksa bana 1 2 gün içinde haber verin. sevincliSalı'dan sonra ulaşmak isteyenler Mümin'e mesaj atsınlar çünkü internete giremeyebilirim, kendim için bir ön tatil ayarladım da y789 |
Cevap: toplansak mı? BİS GELİYYYOOOSS, ADİYÖÖSS :) |
Cevap: toplansak mı? Erdek mükemmel arkadaşlar, denizden şimdi çıktık, birazdan akşam yemeğimiz var sevincli Saman'cım bekliyoruz sabah, otel yerimiz değişti onun için gelince beni ara. |
Cevap: toplansak mı? evet tatilimiz güzeldi valla iyi eğlendik gelen gelemeyen herkeze teşekkürler hele bir de video varki ehe öhö yayınlasammı acep :) |
Cevap: toplansak mı? Bence yayınlayalım herkes gerçekleri öğrensin y789 |
Cevap: toplansak mı? bencede, bende çök merak ediyörum.. (ya nöööldu benim o lara yav, :))) ) |
Cevap: toplansak mı? bizde isteruk :) gelemedik videolardan izleyelim bari :) |
Cevap: toplansak mı? ehe öhö valla ben yayınlarım bana hava hoş ama atakan bey ne düşünür bilmem..ya da yayınlamam ama yayınlamamakta kıymetli bu videoyu ATAKAN Bey :D :D bilmem arkadaşlar ne dersiniz.. |
Cevap: toplansak mı? Toplantımız gayet güzel geçti.Her ne kadar konuyu açan Mümin dahil bir çok kişi katılamasa da ,az kişi de olsak güldük eğlendik... Bundan sonra da bu tür toplantılarımız olacak. |
Cevap: toplansak mı? Atakan beycim işler yoğun olmasaydı gelecektim fakat işler sıkıştırdı. bugün bile çalışıyorum... :( |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:08 PM. |