![]() |
Cevap: toplansak mı? Haziran'ın son haftası için görüştüğüm otelin fiyat teklifi, sabah kahvaltı ve akşam yemeği 45 tl dir. Bu arada katılımcılara ek olarak Keops'u da ekliyorum :) |
Cevap: toplansak mı? Organize edilebilirse bende katılabilirim |
Cevap: toplansak mı? bende süpriz yapabilirim:) |
Cevap: toplansak mı? Alıntı:
Organize edildi intercool sevincli Sizin sadece geliyorum demeniz yeterli. 2 günlük ufak bir tatil düşünüyoruz dinlenme amaçlı. Alıntı:
Buyrun gelin efenim ne demek :) Yanlız sürpriz yapmayın isterseniz ki yerinizi ayırtabiliyim dışarıda kalmayın y789 |
Cevap: toplansak mı? disarda kalirsakta artikim agac dibinde biyerde sabahlariz ne yapalim:))) |
Cevap: toplansak mı? gelmeyeli neler olmuş. güzel bir haftasonu bizi bekliyor desenize :) saol redfılowers :))) hadi bakalım. kimler var başka. ??? |
Cevap: toplansak mı? bende çok istiyorum gelebilmeyi... ama istanbulda toplanmanızı bekleyeceğim malesef... ( ağlamak istiyorum sayın seyirciler :( |
Cevap: toplansak mı? slm arkadaşlar tam tarih ne zaman acaba? bırebır tanışamadık ama tarıh uygun olursa katılmak isterim... |
Cevap: toplansak mı? Tarih 26-27-28 Haziran aralığı. Size hangi gün uygunsa o gün gelebilirsiniz. Pazartesi günü iş başı olacağı için 28 inde dönüşler başlar sanıyorum. 26-27 net tarih sevincli |
Cevap: toplansak mı? yymo isimli üyemiz ve ben 27si cumartesi günü ve akşamı Erdek planına katılabiliriz, pazar günü döneceğiz :( :) bizim içinde 2 kişilik yer ayırtabilirmisiniz, tabii kaldıysa :)) teşekkür ederim, sam |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:56 PM. |