Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İştah Açılması (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=193)
-   -   İştah Açılması Etkisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=56)

turgay0101 19-04-2007 10:05 PM

İştah Açılması Etkisi

Alıntı:

lalezar Nickli Üyeden Alıntı
evet ya turgay şakire de kim ..sagol bak üstüme alınıyom ben de burda..evet biz iki kanatla uçuyoruz arkadaşlar...sagolasın turgay arada bi yap bunu moraller yükselsin.. blissy

BİZİ BİZDEN DAHA İYİ KİMSE ANLAMAZ
SİZ İSTEYİN BİZ YERE SERERİZ ATLAS sapkal89

kido 04-05-2007 01:33 AM

Ynt: İştah AÇILMASI

herkese selamlar 24 saat önce tanıştım site ile herhalde yaklaşık 6 saattir ego ve suçluluk ile ilgili müzikleri dinliyorum..en bariz etkisi bende iştah açılması olduu ama öyle böyle bi iştah açılması degil yanii normaldede iştahlı yemek yiyen biriyim ama burada resmen gözüm döndü 4897 bunun mutluluk hormonlarının devreye girmesi sebebiyle oldugunu düşünmüyorum çünkü yemek yedikten sonra kendimi hem ruhen hemde fiziken mutsuz hissediyorum acaba buda arınmanın sürecinde yaşanan dalgalanmalar tabir edilen ruh hali degişimi olabilirmi dersiniz dusun

kido 13-05-2007 10:15 PM

iştahımın açılması ile ilgili sıkıntım oldugu zaman ilk günümde teklinlerde ama aradan 13gün geçti ve bu süreç içinde tabiiki bu iştah olayımda son buldu(ilk günden beri deneyimlerimi paylaşamadım sizinle çünkü bilgisayarımda bi problem var)hala ego ve suçluluk dinliyorum başka bişey henüz eklemedim listeme bu ikisi bana çok iyi geldi ama dinleme saatim günde 3-4 saat kadar....demekkii o yaşadıgım ilk günlerde hissettigim iştah açılmasıda bi çözülmeymiş aynen ilk günlerde yaşadıgım baş agrısı gibii yanii buda dogal bi süreç ama geçiyor merak etmeyiin smiliyface herkese sevgiler

inanna 03-06-2007 12:24 AM

Ynt: İştah Açılması Etkisi

Benim de iştahım epeyce açıldı. Bir haftadır günde en az 6 saat dinliyorum, ipodum sürekli kulağımda geziyorum. Evde bir yandan TV izlerken bir yandan da kulaklıktan su sesiyle dinliyorum. İştah açıcı etkiyi bilmiyordum bu gün sitede gezerken gözüme çarptı. Ben de kilo vermeyi ekliyorum şimdi listeme. Bakalım ne olacak.
Herkese sevgiler.

gulenyuzum 05-06-2007 04:00 PM

ben zaten istahli oldugum icin farketmedim ben zaten rejim yapiyordum telkinleri dinlemeden once biraktim yememe ramen kilo almiyorum once olsa boyle yemeyle alirdim telkinlerden herelde bakalim daha neler olacak smil56

wyvern 08-06-2007 01:07 AM

On gün kadar ego güçlendirici ve suçluluk dinledikten sonra yanlarına kilo verme telkinini ekledim. Bir haftadır üçünü birarada dinliyorum. Sanırım en az 20 saat dinliyorum. ego güçlendirici ve suçluluk telkinlerinin çok etkisini gördüm. Fakat kilo vermenin etkisini henüz göremedim. Ya da ters etki yaptı. Zaten iştahlıyım ve kilo problemim var. Kilo vermeyi dinlemeye başladığımdan beri aşırı iştahlı oldum. Sanırım kilo da aldım. Bu geçici bir süreç midir? Eğer öyleyse ne kadar sürer. Bırakmayı düşünmeye başladım. Bu hızla gidersem durum vahim görünüyor. sevgiler...

hayatimdegisti 08-06-2007 01:12 AM

Alıntı:

wyvern Nickli Üyeden Alıntı
On gün kadar ego güçlendirici ve suçluluk dinledikten sonra yanlarına kilo verme telkinini ekledim. Bir haftadır üçünü birarada dinliyorum. Sanırım en az 20 saat dinliyorum. ego güçlendirici ve suçluluk telkinlerinin çok etkisini gördüm. Fakat kilo vermenin etkisini henüz göremedim. Ya da ters etki yaptı. Zaten iştahlıyım ve kilo problemim var. Kilo vermeyi dinlemeye başladığımdan beri aşırı iştahlı oldum. Sanırım kilo da aldım. Bu geçici bir süreç midir? Eğer öyleyse ne kadar sürer. Bırakmayı düşünmeye başladım. Bu hızla gidersem durum vahim görünüyor. sevgiler...

Kilo verme ile ilgili 2 telkin vardi...Kilo verme ada ve kilo verme güven...
Ben Kilo verme güven telkinini öneririm..Bir süre sonra etkisini göstermeye başlayacaktır.

wyvern 08-06-2007 01:19 AM

İlk birkaç gün kilo verme ada ve güveni birlikte dinledim. Sonra sizin bazı yazılarınızı okuduktan sonra sadece güvenle devam ettim. Dediğiniz gibi etkisini göstereceğini umuyorum. Bir de spor etkisi olan telkin olsaydı tam süper olacaktı :) teşekkürler...

wyvern 08-06-2007 01:30 AM

Atakan Bey, şimdi de başka yazılarınızı okudum. Ada ve Güven i birlikte mi dinlemeye başlasam acaba yine? Yoksa sadece Güven e mi devam etsem? Nedir öneriniz?

hayatimdegisti 08-06-2007 01:31 AM

Alıntı:

wyvern Nickli Üyeden Alıntı
Atakan Bey, şimdi de başka yazılarınızı okudum. Ada ve Güven i birlikte mi dinlemeye başlasam acaba yine? Yoksa sadece Güven e mi devam etsem? Nedir öneriniz?

Ben sadece güven telkinini öneriyorum...Tabii ki diğer kişisel gelişim telkinlerini de dinleyebilirsiniz...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:58 AM.