![]() |
İştah Açılması Etkisi Alıntı:
SİZ İSTEYİN BİZ YERE SERERİZ ATLAS sapkal89 |
Ynt: İştah AÇILMASI herkese selamlar 24 saat önce tanıştım site ile herhalde yaklaşık 6 saattir ego ve suçluluk ile ilgili müzikleri dinliyorum..en bariz etkisi bende iştah açılması olduu ama öyle böyle bi iştah açılması degil yanii normaldede iştahlı yemek yiyen biriyim ama burada resmen gözüm döndü 4897 bunun mutluluk hormonlarının devreye girmesi sebebiyle oldugunu düşünmüyorum çünkü yemek yedikten sonra kendimi hem ruhen hemde fiziken mutsuz hissediyorum acaba buda arınmanın sürecinde yaşanan dalgalanmalar tabir edilen ruh hali degişimi olabilirmi dersiniz dusun |
Ynt: İştah AÇILMASI iştahımın açılması ile ilgili sıkıntım oldugu zaman ilk günümde teklinlerde ama aradan 13gün geçti ve bu süreç içinde tabiiki bu iştah olayımda son buldu(ilk günden beri deneyimlerimi paylaşamadım sizinle çünkü bilgisayarımda bi problem var)hala ego ve suçluluk dinliyorum başka bişey henüz eklemedim listeme bu ikisi bana çok iyi geldi ama dinleme saatim günde 3-4 saat kadar....demekkii o yaşadıgım ilk günlerde hissettigim iştah açılmasıda bi çözülmeymiş aynen ilk günlerde yaşadıgım baş agrısı gibii yanii buda dogal bi süreç ama geçiyor merak etmeyiin smiliyface herkese sevgiler |
Ynt: İştah Açılması Etkisi Benim de iştahım epeyce açıldı. Bir haftadır günde en az 6 saat dinliyorum, ipodum sürekli kulağımda geziyorum. Evde bir yandan TV izlerken bir yandan da kulaklıktan su sesiyle dinliyorum. İştah açıcı etkiyi bilmiyordum bu gün sitede gezerken gözüme çarptı. Ben de kilo vermeyi ekliyorum şimdi listeme. Bakalım ne olacak. Herkese sevgiler. |
Ynt: İştah AÇILMASI ben zaten istahli oldugum icin farketmedim ben zaten rejim yapiyordum telkinleri dinlemeden once biraktim yememe ramen kilo almiyorum once olsa boyle yemeyle alirdim telkinlerden herelde bakalim daha neler olacak smil56 |
Ynt: İştah Açılması Etkisi On gün kadar ego güçlendirici ve suçluluk dinledikten sonra yanlarına kilo verme telkinini ekledim. Bir haftadır üçünü birarada dinliyorum. Sanırım en az 20 saat dinliyorum. ego güçlendirici ve suçluluk telkinlerinin çok etkisini gördüm. Fakat kilo vermenin etkisini henüz göremedim. Ya da ters etki yaptı. Zaten iştahlıyım ve kilo problemim var. Kilo vermeyi dinlemeye başladığımdan beri aşırı iştahlı oldum. Sanırım kilo da aldım. Bu geçici bir süreç midir? Eğer öyleyse ne kadar sürer. Bırakmayı düşünmeye başladım. Bu hızla gidersem durum vahim görünüyor. sevgiler... |
Ynt: İştah Açılması Etkisi Alıntı:
Ben Kilo verme güven telkinini öneririm..Bir süre sonra etkisini göstermeye başlayacaktır. |
Ynt: İştah Açılması Etkisi İlk birkaç gün kilo verme ada ve güveni birlikte dinledim. Sonra sizin bazı yazılarınızı okuduktan sonra sadece güvenle devam ettim. Dediğiniz gibi etkisini göstereceğini umuyorum. Bir de spor etkisi olan telkin olsaydı tam süper olacaktı :) teşekkürler... |
Ynt: İştah Açılması Etkisi Atakan Bey, şimdi de başka yazılarınızı okudum. Ada ve Güven i birlikte mi dinlemeye başlasam acaba yine? Yoksa sadece Güven e mi devam etsem? Nedir öneriniz? |
Ynt: İştah Açılması Etkisi Alıntı:
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:58 AM. |