Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Eğitim Öğretim Sınavlar Klubü > Yabancı Dil Klubü ve Ritmotrans(Öğreni Fark Yaratın) > İngilizce Odası

Uyarılar

İngilizce Odası İngilzce Odası

Günlük-İngilizce telkin Cd'leri dinliyorum

Yabancı Dil Klubü ve Ritmotrans(Öğreni Fark Yaratın) ve İngilizce Odası Günlük-İngilizce telkin Cd'leri dinliyorum Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Atakan bey'in hazırlamış olduğu subliminal telkin cd'lerimi dün almış bulunmaktayım. Kendim çok arayıpta sitede bu konu ile ilgili yaşadıklarını yazan birisine ( Shamanic'in yazdığı yazı dışında) ulaşamadığım için böyle bir günlük oluşturmaya karar verdim. Umarım bu cd'yi edinmek isteyenlere bir ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İngilizce Odası telkin cd indir izle İstanbul İngilizce Odası nerededir kimdir İngilizce Odası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İngilizce Odası hipnoz İngilizce Odası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İngilizce Odası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İngilizce Odası kuantum düşünce kitap haberi

Günlük-İngilizce telkin Cd'leri dinliyorum

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-06-2008, 09:44 AM   #1 (permalink)
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 12
Tesekkür: 0
11 Mesajinıza toplam 54 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hulyaoz is an unknown quantity at this point
Standart Günlük-İngilizce telkin Cd'leri dinliyorum

Atakan bey'in hazırlamış olduğu subliminal telkin cd'lerimi dün almış bulunmaktayım. Kendim çok arayıpta sitede bu konu ile ilgili yaşadıklarını yazan birisine ( Shamanic'in yazdığı yazı dışında) ulaşamadığım için böyle bir günlük oluşturmaya karar verdim. Umarım bu cd'yi edinmek isteyenlere bir faydası dokunur.
Öncelikle biraz kendi ingilizce serüvenimden bahsetmek istiyorum. 2002'de 4 aylık bir ingilizce kursu ile başladım. sonra 1 sene hiç biryere gitmedim. Sonra kendikendime durupdururken bunu yalnız öğrenebilirim dedim. Zamanlardı, gramerdi çalışmaya başladım. Sonra vazgeçtim birkursa daha yazıldım. Bu sefer çok para ödeyip ilk seviyeden upper seviyeye kadar almıştım. Elementeriyi'de büyük bir istek ve azimle bitirip herşeyi öğrendikten sonra preintermediate aşamasında, iş değişikliği ve kursun haftasonu olup dinlenememe sebebi ile bazı dersleri asmaya başladım, bu intermediate ortasına kadar sürdü ve sonra hiç gitmedim. Bana artık işkence gibi gelmeye başlamıştı. Ve girmediğim dersler yüzünden hep birşeyler eksikti, ilerleyemiyordum ve sıkılmıştım. Sonra gene 1 sene kadar hiçbiryere gitmedim. O sırada işyerimizde bir ingilizce kursu verdiler. Seviye tespit sınavlarında seviyem iyi çıkıyor, konuşmaya gelince iş bozuluyordu. Ayrıca iş yoğunluğundan onada devam edemedim. Sora bir iş değişikliği yaptım ve bu işyerimde çok vaktim oluyor. Ders çalışabiliyorum. Bu süreyi değerlendirmek istedim. Online bir ingilizce kursuna yazıldım. Tekrar olsun diye elementary ve preintermediate seviyelerinide aldım. preintermediate bitti ve dedimki bu böyle olmıycak. ingilizce konuşmam lazım. Büyük bir cesaretle ve maddi durumum şu sıralar çok yerinde olmadığı halde gerçekten çok para ödeyip, türkiyede ve dünyada en iyiyiz diyen ve esnek saatleri olan rüyalarımdaki kursa yazıldım. hep ingilizce konuşuluyor ve bütün öğretmenler native speaker. Seviyem sınavda iyi çıktı ve başladım. Ama çok çalışıyorum gerçekten. Bu işin terlemeden olmayacağına inananlardanım. Ancak şuda varki sadece terlemekte yeterli olmuyor. Çok geç yaşlarda ingilizce öğrenmeye çalıştığımız için bu dile gerçekten çok yabancıyız ve konuşabilmek için beynimizde aşmamız gereken şeyler olduğuna inanıyorum. Yani zihinsel bloklarımızı gerçekten kaldırmalıyız. Bu amaçla atakan bey'in hazırlamış olduğu içinde ingilizce öğrenebilmek ve konuşabilmek içinde telkinlerin bulunduğu cd'yi aldım.Burada size gün gün yaşadığım gelişmelri aktaracağım.

Cdleri dün dinlemeye başladım. Gün içinde yaklaşık 4 saat dinledim. birde akşam uyurken dinlemeye çalıştım. Gün içinde fazla karıştırmadan suçluluk&ego telkinlerinide dinliyorum.

Bugün sabah otobüste aklımda durup durupduruken beliren 3 kelime oldu. invest, arrest, raise. 2 tanesini az çok biliyordum. ama arrest'i bilmiyordum. Arrest kelimesi zihnimde toplamak olarak belirdi. Ofise geldiğimde hemen anlamına baktım. Tutuklamakmış. Ama bu gelişme bile henüz 24 saat geçmemişken benim için önemli bir adım.

Birde ilk dinlemeye başladığımdan beri, duyduğum inglizce kelimelere karşı duyarlılığım arttı. Duyduğum yada merak ettiğim kelimenin (ki bunlar listede olmayan kelimeler) sesli sözlükten telaffuzuna ve anlamına bakıyorum.

Şimdilik bu kadar. yaşadığım gelişmeleri sırasıyla aktaracağım çünkü herkesin ingilizce öğrenmesini istiyorum. Ne kadar zor olduğunu bildiğim için geçirdiğim evreleri aktarmamda fayda olur sanırım.


 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

hulyaoz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-06-2008, 09:59 AM   #2 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Sep 2007
Mesajlar: 514
Tesekkür: 197
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
TR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura about
Standart Ynt: Günlük-İngilizce telkin Cd'leri dinliyorum

Bende Zamanında İngilizce TelkinLer DinLemiştim.. Eğer Benden Bir Öneri Almak İsterseniz Kelly Howell'ı Tek Geçerim Atakan Beyden Sonra..
__________________
Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir


Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF
TR-ance isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-06-2008, 05:57 AM   #3 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 12
Tesekkür: 0
7 Mesajinıza toplam 15 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yukselertekin is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Günlük-İngilizce telkin Cd'leri dinliyorum

arkadaşım bu Kelly Howell'in cd sini nasıl ve nereden bulabilirim. yardımların için tesekurler..
yukselertekin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-06-2008, 11:05 AM   #4 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Sep 2007
Mesajlar: 514
Tesekkür: 197
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
TR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura about
Standart Ynt: Günlük-İngilizce telkin Cd'leri dinliyorum

Alıntı:
yukselertekin Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşım bu Kelly Howell'in cd sini nasıl ve nereden bulabilirim. yardımların için tesekurler..

Bende Çoğu ( Yaklaşık %80 Kadar ) ÇaLışMaları Var.. Profilimde Msn Adresim Yazıyor.. Orada Görüşelim..
__________________
Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir


Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF
TR-ance isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-06-2008, 06:33 PM   #5 (permalink)
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 12
Tesekkür: 0
11 Mesajinıza toplam 54 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hulyaoz is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Günlük-İngilizce telkin Cd'leri dinliyorum

merhaba arkadaşlar . bugün ingilizce telkinlerinde 3. günüm. Bugün beklemiş olduğum şu meşhur başağrısına mağruz kaldım. Belki sıcağın ve yorgunluğun etkisiylede olabilir. Suçluluk telkinindeki kadar çok değil ama. Asıl bugün yaşadığım başağrısından ziyade, İngilizce çalışmaktan zevk alan, konuşmak için her fırsatı değerlendiren, kendi kendime sürekli ingilizce konuşan ben sanki bildiğim herşeyi unutmuş gibiyim. İngilizceyle ilgili hiçbişeyin yüzüne bile bakmak istemiyorum. Bugün kursta dersim vardı ve dilim ve düşüncelerim kitlenmiş gibiydi. Değil ingilizce konuşmak düşünemiyordum bile. Hatta hiç yapmadığım şeydir. K4ndi kendime, beceremiyosun bu işi vazgeç bile dedim dusun Sonradan düşündümki bunlar, bilinç altımın direnci olabilir. umarım öyledir. eğer öyleyse bu iyi birşey, değileği yönünde bir adım bence. ama vazgeçmek yok
bu arada arkaşlar aynı şeyden bahsettiğimizden eminmisiniz. Ben Atakan bey'in özel olarak hazırlamış olduğu, ingilizce eğitimine yönelik türkçe olarak hazırlanmış cd'lerden bahsediyorum. Kelly Howel anladığım kadarıyla yabancı cd ler hazırlıyor. Yani önce ingilizceyi öğrenmemiz gerek sanırım onları dinlememiz için
hulyaoz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-07-2008, 11:51 AM   #6 (permalink)
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 12
Tesekkür: 0
11 Mesajinıza toplam 54 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hulyaoz is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Günlük-İngilizce telkin Cd'leri dinliyorum

Selamlar
Bugün 6. günüm. Hala hafif başağrılarım var. Ama ingilizceye karşı kitlenme durumu geçmiş durumda. Birde cd lerin süresi 2 saat olduğu için diğer telkinlere nazaran etki etmesi daha uzun zaman alacakmış gibi geliyor bana. Ama 2 gündür kendi kendime ingilizce konuşmalarımda bir akıcılık var. Bakalım yabancı hocalarımla nasıl olacak. Başka önemli etkisini henüz yaşamadım. Yaşadıkça anlatacağım
hulyaoz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-07-2008, 03:15 PM   #7 (permalink)
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 12
Tesekkür: 0
11 Mesajinıza toplam 54 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hulyaoz is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Günlük-İngilizce telkin Cd'leri dinliyorum

selamlar
Birhaftadır hasta olduğum için doğru dürüst yazamıyorum. Son zamanlarda hasta olduğum için ingilizceyede ağırlık veremedim. Ama ctesi dersim vardı. Birşeyi farkettim, gene herzamaki gibi bu cümleleri kuramam, konuşamam diye düşünürken, hoca beni zorladığında cümleler kurmaya başladım. Bunun dışında işimde bikaçgündür ingilkizce sözleşmeler yazıyorum ve yazdıklarımın %70'ini anlıyorum diyebilirim. Dikkatim arttı bu konuda. yazarken beynim bitaraftan ingilizcenin yapısına yoğunlaşıyor ister istemez. sonra bunu zihnimöe yerleştiriyor. Yani otamatik olarak böyle oluyor. Hep ingilkizce sözleşme yazardım ama %20 sini bile anlamazdım. Çünkü sözleşme dili biraz daha ağır oluyor normal günlük dilden. Ayrıca anlamadığım ve ilgimi çeken kelimelere sürekli kafam takılıyor ve bir güç beni anlamını öğrenmeye zorluyor sanki. Basit şeyler gibi gözüküyor ama bu konuda normalde konsantrasyonum bukadar kuvvetli değildi.
Yazmaya devam edeceğim

Sevgilerle hepinize
hulyaoz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-07-2008, 03:20 PM   #8 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2007
Mesajlar: 446
Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ametist is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Günlük-İngilizce telkin Cd'leri dinliyorum

hulyacım başarılarının devamını dilerim.tebrikle r.telkinler de ,çabaların da sonuç vermeye başladı ,bundan sonrası daha kolay ve iyi bi dönem olucak eminim.
sevgilerimle
__________________
Dünya üç beş bilgisizin elinde; onlarca bilgi güya kendilerinde.üzülme;eşek eşeği beğenir,hayırlar vardır sana kötü demelerinde... Ömer HAYYAM
ametist isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-07-2008, 08:51 PM   #9 (permalink)
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 12
Tesekkür: 0
11 Mesajinıza toplam 54 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hulyaoz is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Günlük-İngilizce telkin Cd'leri dinliyorum

Teşekkür ederim
ingilize konuşuyoru, bu iş tamam diyeceğim günü iple çekiyorum
hulyaoz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-09-2008, 11:52 AM   #10 (permalink)
Teğmen
 
empati72 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 149
Tesekkür: 4
92 Mesajinıza toplam 325 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
empati72 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Günlük-İngilizce telkin Cd'leri dinliyorum

hulyaoz nerelerdesin . Sitede birkaç gündür bu tür bir bilgi arıyordum bugün rastadım. ama temmuzdan beri gelişmelerden bahsetmemişsin.Ne durumdasın bizi bilgilendirirsen seviniriz.
__________________
Fihi ma fih "ne varsa içindedir"... Hz. Mevlana
empati72 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Günlük-İngilizce telkin Cd'leri dinliyorum

Yabancı Dil Klubü ve Ritmotrans(Öğreni Fark Yaratın) ve İngilizce Odası Günlük-İngilizce telkin Cd'leri dinliyorum Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Atakan bey'in hazırlamış olduğu subliminal telkin cd'lerimi dün almış bulunmaktayım. Kendim çok arayıpta sitede bu konu ile ilgili yaşadıklarını yazan birisine ( Shamanic'in yazdığı yazı dışında) ulaşamadığım için böyle bir günlük oluşturmaya karar verdim. Umarım bu cd'yi edinmek isteyenlere bir ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İngilizce Odası telkin cd indir izle İstanbul İngilizce Odası nerededir kimdir İngilizce Odası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İngilizce Odası hipnoz İngilizce Odası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İngilizce Odası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İngilizce Odası kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.