Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İlişkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=357)
-   -   ben bilemedim siz söyleyin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622763)

yelll 28-03-2013 08:47 PM

ben bilemedim siz söyleyin

arkadaşlar kuzenim beni birisiyle tanıştırdı fakat aramızda 10 yaş var ! ben 27 yaşındayım fakat daha küçük duruyorum kuzenimin tanıştırdığı kişi ise 34 falan gösteriyor ! 2 kez buluştuk tanımak istiyorum fakat 10 yaş zihnime öyle yer etmiş ki eve her geldiğimde hayır olmaz diyorum sonra tekrar tanımak istiyorum ben ilişkilerde mantığını kullanan biri hiç olmadım olmakta istemem ! siz olsaydınız nasıl düşünürdünüz ve nasıl davranırdınız ? dusun2

exilee24 28-03-2013 09:34 PM

Cevap: ben bilemedim siz söyleyin

rakamlara takılma sen asıl önemli olan kaç yaşında olduğu değil kendini kaç yaşında hissettiğidir bence. 20 yaşında olupta 50 yaşındaki insanın ruhunu taşıyan insanlar tanıyorum ben

yelll 28-03-2013 09:42 PM

kendinide olduğu yaşında hissediyor olmalı ki her konuşmamızda ben gençken kelimesini kullanıyor :) hal böyle olunca ben kendisinden daha da uzaklaşma hissi duyuyorum ! ben kolay kolay kimseyi sevemem daha önce eski sevgilimle ilgili burada konu açmıştım ozamanda yazmıştım ondan sonra birini sevmek alımak benim için oldukça zor ! o yüzden çok iyi düşünmeliyim fikirleriniz önemli benim için ;)

exilee24 28-03-2013 10:23 PM

birini unutmak için hayatına birini sokmak en büyük hata bence önce geçmisini kendin temizlemen lazım kafanda soru işaretleri varsa zaten bu işe hiç girme derim tabi bu benim fikrim :-)

annie hall 28-03-2013 10:42 PM

10 yas fazla degilki hem :) Bazi uzmanlar erkegin kadindan 10 yas buyuk olmasinin ideal oldugunu soyluyo hatta. Ama bence de rakamlara takilma, dusunceleriniz uyumluysa, yaninda mutlu ve huzurlu hissediyosan sirf bu yas mevzusu yuzunden kafanda bitirme olayi.

Işıklı yol 28-03-2013 10:49 PM

Önemli olan anlaşıp anlaşamamanız. Yaş önemli değil bana göre de. Benim bir arkadaşım var kendisinden 20 yaş büyük biri ile evli ve gayette mutlu. Kibariye kendinden 20 yaş küçük biriyle evli, pınar altuğ kendisinden 8 yaş küçük biriyle evli. Gayette mutlular. Ben gençken dediği bence o beyin, eskilerden bahsetmek için kullandığı bir deyim olabilir. Biz bayanlar da ise bu "ben daha kızken" diye söze başlanır. Yoksa ben her zaman gencim yani :)) Daha yaşlanmaya karar bile vermedim.

bumbada 28-03-2013 11:47 PM

hatun tarafıysan sorun yok .

Işıklı yol 28-03-2013 11:52 PM

bence her iki tarafta olsan sorun yoksuperxy

bumbada 28-03-2013 11:55 PM

büyük konuşmayayım da açıkças benden 10 yaş büyük bir bayanla evlenmeyi hiç düşünmüyorum .

gülücan 29-03-2013 12:54 AM

Kendini genç hissediyorsan ruhun gençse ve kolay kolayda yaşlanmayacağa benziyorsa tanışyığın kişi senin enerjini düşürebilir..buda sıkar..aktifsen sosyalsen ne biliyim belki biraz uçarıysan o kişi uyum sağlayamazsa sorun olur senin için..bunlar olumsuz yönleri..ama olumlu yönleride vardır tabi..artı eksisini hesapla sonuca karar ver derim nacizane...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:13 AM.