![]() |
ben bilemedim siz söyleyin arkadaşlar kuzenim beni birisiyle tanıştırdı fakat aramızda 10 yaş var ! ben 27 yaşındayım fakat daha küçük duruyorum kuzenimin tanıştırdığı kişi ise 34 falan gösteriyor ! 2 kez buluştuk tanımak istiyorum fakat 10 yaş zihnime öyle yer etmiş ki eve her geldiğimde hayır olmaz diyorum sonra tekrar tanımak istiyorum ben ilişkilerde mantığını kullanan biri hiç olmadım olmakta istemem ! siz olsaydınız nasıl düşünürdünüz ve nasıl davranırdınız ? dusun2 |
Cevap: ben bilemedim siz söyleyin rakamlara takılma sen asıl önemli olan kaç yaşında olduğu değil kendini kaç yaşında hissettiğidir bence. 20 yaşında olupta 50 yaşındaki insanın ruhunu taşıyan insanlar tanıyorum ben |
Cevap: ben bilemedim siz söyleyin kendinide olduğu yaşında hissediyor olmalı ki her konuşmamızda ben gençken kelimesini kullanıyor :) hal böyle olunca ben kendisinden daha da uzaklaşma hissi duyuyorum ! ben kolay kolay kimseyi sevemem daha önce eski sevgilimle ilgili burada konu açmıştım ozamanda yazmıştım ondan sonra birini sevmek alımak benim için oldukça zor ! o yüzden çok iyi düşünmeliyim fikirleriniz önemli benim için ;) |
Cevap: ben bilemedim siz söyleyin birini unutmak için hayatına birini sokmak en büyük hata bence önce geçmisini kendin temizlemen lazım kafanda soru işaretleri varsa zaten bu işe hiç girme derim tabi bu benim fikrim :-) |
Cevap: ben bilemedim siz söyleyin 10 yas fazla degilki hem :) Bazi uzmanlar erkegin kadindan 10 yas buyuk olmasinin ideal oldugunu soyluyo hatta. Ama bence de rakamlara takilma, dusunceleriniz uyumluysa, yaninda mutlu ve huzurlu hissediyosan sirf bu yas mevzusu yuzunden kafanda bitirme olayi. |
Cevap: ben bilemedim siz söyleyin Önemli olan anlaşıp anlaşamamanız. Yaş önemli değil bana göre de. Benim bir arkadaşım var kendisinden 20 yaş büyük biri ile evli ve gayette mutlu. Kibariye kendinden 20 yaş küçük biriyle evli, pınar altuğ kendisinden 8 yaş küçük biriyle evli. Gayette mutlular. Ben gençken dediği bence o beyin, eskilerden bahsetmek için kullandığı bir deyim olabilir. Biz bayanlar da ise bu "ben daha kızken" diye söze başlanır. Yoksa ben her zaman gencim yani :)) Daha yaşlanmaya karar bile vermedim. |
Cevap: ben bilemedim siz söyleyin hatun tarafıysan sorun yok . |
Cevap: ben bilemedim siz söyleyin bence her iki tarafta olsan sorun yoksuperxy |
Cevap: ben bilemedim siz söyleyin büyük konuşmayayım da açıkças benden 10 yaş büyük bir bayanla evlenmeyi hiç düşünmüyorum . |
Cevap: ben bilemedim siz söyleyin Kendini genç hissediyorsan ruhun gençse ve kolay kolayda yaşlanmayacağa benziyorsa tanışyığın kişi senin enerjini düşürebilir..buda sıkar..aktifsen sosyalsen ne biliyim belki biraz uçarıysan o kişi uyum sağlayamazsa sorun olur senin için..bunlar olumsuz yönleri..ama olumlu yönleride vardır tabi..artı eksisini hesapla sonuca karar ver derim nacizane... |
Cevap: ben bilemedim siz söyleyin Yaşa takılacak yaşta değilsiniz ki şimdi 14 ile 24 arasında çok farklı olur ama ikiniz de aynı dönemdesiniz. Onu tanımaya çalış ve + ları ile - lerini kıyaslayarak kararını ver. Belki yaş farkı olumlu olacak aranızda ya da tam tersi tanımadan bilemezsin canım. |
Cevap: ben bilemedim siz söyleyin ben yaş konusunu atlattım ön yargılı davranmayarak tanımaya çalıştım fakat kimseyle paylaşamadığım bana göre ciddi ve büyük olan bir sorunumuz var ! öncelikle bunu birileriyle paylaşmazsam düşünmekten kafayı yemekten korkuyorum erkek arkadaşımın ayak fetişi diye adlandırılan bir takıntısı var ve bu takıntı ona yıllar önceki kız arkadaşından kalma ! ayaklardan çok etkileniyormuş ve bana bazı hoş olamayan şeyler anlattı onun dediğine göre bu dürüstlükmüş ama bana göre değil . bahsettiğim eski kız arkadaşı erkek arkadaşımı ayaklarıyla tahrik etmeye çalışıyormuş anladığım bu ve korkarım ki aynı şeyleri benden de bekliyor ve ben bunu beklediğini bile bile eski kız arkadaşına dair şeyleri yapmak istemiyorum yapmamda ! bununla nasıl başa çıkabilirim ? tavrımı az çok belli ettim ama bu yüzden benden uzaklaşmasından korkuyorum .. bu anlatılabilecek bir konumu bilemiyorum ama bu sitede kendimi rahat ve anlaşılır hissediyorum bana fikirlerinizi söyler misiniz ? |
Cevap: ben bilemedim siz söyleyin arkadaşlar bu konuyu hiçbiriniz okumadı mı saatlerdir birilerinin fikirlerini bekliyorum :( |
Cevap: ben bilemedim siz söyleyin sanırım bu konuyla ilgili kimsenin fikri yok :( |
Cevap: ben bilemedim siz söyleyin işin özü seviyorsan git konuş bence abidir . |
Cevap: ben bilemedim siz söyleyin Bu kadar özel bişeyi anlatmak için biraz erken davranmış olabilir, ilişkiniz biraz ilerledikten sonra anlatsaydı sen de daha anlayışlı karşılayabilirdin. Ya da "ilk baştan anlatiym kurtuliym, beni her halimle kabul etsin" mantığıyla da anlatmış olabilir. Sen bilirsin yani bu biraz daha özel bi mesele olduğu için yap ya da yapma demek burda kimseye düşmüyo. Ama gidip onunla konuşmak en doğrusu bence de. |
Cevap: ben bilemedim siz söyleyin aşk varsa ilişkinizde ve ileriye dönük düşünüyorsanız bence tedavi olmalı.tedavi olmayı önermeni tavsiye ederim eğer bu durum seni gerçekten rahatsız ediyorsa. |
Cevap: ben bilemedim siz söyleyin eskı sevgılısının bu ozellıgınden bahsederken neyın kafasını yasıyordu acaba merak ettım. bu henuz soylenecek bırsey mı? dıye soruyorum kendıme. fıkır mı ıstıyorsun. al sana fıkır daha ılıskı baslamamısken cınsellıge gırmıs arkadas. cok sacma. |
Cevap: ben bilemedim siz söyleyin janer nickli arkadaşımızın söylediklerine ben de katılıyorum. daha yeni başlamış bir ilişkide cinsellik gibi konularda detayların anlatılması ve ben şunu şunu severim falan demesi aslında normal değil.bu kişi demekki sosyal ilişki, sevgi saygı gibi şeyleri ikinci planda tutup cinselliği önplana almış birisi olmalı. ve bu ilişkinin sağlıklı yürümeyeceğini düşünüyorum. ve öyle görünüyor ki eski kız arkadaşını da unutamamış olduğunu düşündürdü bana burada yazılanlar. yoksa sana ondan bahsetmez ve "o şöyle şöyle yapardı"" diye sana anlatmazdı ve senden de aynı şeyleri beklemezdi veya bunu ima etmezdi. aklı hala onda gibi. ve söyledikleri seni şimdiden huzursuz etmeye başlamış bile. bence onunla önce bir konuşun ve bu konuşmadan tatmin edici bir sonuç alamazsanız yol yakınken ayrılın derim. |
Cevap: ben bilemedim siz söyleyin cevaplarınız için teşekkür ederim daha ilişki başlayalı 1 yada 1,5 ay oldu . benimle bunları paylaştı ben hayretler içinde kaldım bazı şeyleri yaşamak zamanla ve insanın içinden gelerek olmalı diye düşünüyorum bilmem yanılıyor muyum ? tabi ki çiftler birbirlerini mutlu etmeli fakat bu siparişle olacak bir iş değil .ben o anlatırken daha fazla ayrıntıya girmemesi konusunda uyardım onu . ben daha önceki sevgilisiyle neler yaşadığını bilmek zorunda değilim hiç kimse değil .. kafam hala çok karışık zamana bıraksam belki bu takıntısından bir nebze olsun uzaklaştırabilirim .. ah biz kızlar bir ilişki bitmesin diye her çareyi düşünüyoruz adam ayak düşünüyor :) herşey için teşekkürler tekrar İYİ Kİ VARSINIZ ;) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:15 AM. |