![]() |
Cevap: Bugün affediyorum... başıma gelen bu huzursuz durum yüzünden kendimi suçlamayı bıraktım...esas o kişi beni bu hale soktu... ben sadece kendimi affediyorum... suçlu ben değilim .... |
Cevap: Bugün affediyorum... Alıntı:
|
Canımcım, Sen kendini affet. Yalnız onu da affetmeyi unutma. İçinde nasırlaşmadan affet. Mutlaka bu deneyimden de öğrendiğin bir şey vardır. Yaşan mutluluklar da acılar da yanına kardır, unutma. |
Cevap: Bugün affediyorum... Yaptığım hatalardan dolayı kendimi affediyoruum.Çünkü o hatalar sonucunda almam gereken dersleri aldım.Artık bazı konularda daha temkinliyim... |
|
Affedersen ona karşı ezik duruma düşmezsin, bilakis, sen olayı aşarsın, üstesinden gelirsin, yoluna devam edersin. Ve de sana bunu yapan kişi de yaptığın kişi de hayatında bir engel olarak kalmaz. Seni daha fazla negatif etkilemesine izin varmezsin. Onu etkisiz hale getirirsin. Biraz daha düşün. Sadece kendine acı veriyorsun. Çıkar içinden, gitsin. Tüm dikenler çıkacak ve kalbin yeniden pırıl pırıl olacak. cat56 |
Cevap: Bugün affediyorum... sevgili bluepeples çok teşekkür ediyorum sana bu konuyu başlattığın için ben affetmenin önemini burda yazılanları okuduktan sonra anladım ve burda öğrendim gerçekten affetmeyi kayınvalidemi affetiğimi yazmıştım daha önceden ve iyi ki de affetmişim artık beni üzemiyor artı şeker gibi bi kadın oldu ben onu affettikten sonra affetmek mucize gibi süpeeeersevincli |
Cevap: Bugün affediyorum... bugün affediyorum tüm acımasız telaşlarımı |
Cevap: Bugün affediyorum... hatalarını düzeltmedikleri sürece afedemıcemm onları(üniyi) |
Cevap: Bugün affediyorum... O0Sevgili Aşk kırıntısı,sözlerinden anladığım kadarıyla henüz affedememişsin.Dil ile affediyorum demek'le kalp ile affetmek farklı şeyler.Kimse seni zemez ve kıramaz sen izin vermediğin sürece,sorumluluk tamamen bize aittir.O kişiye kızıyorsun ama en izin verdin üzmesine bilinç altındaki kodlamalarda muhtemelen sevgiyi kaybetme korkusuyla ona tavizler verdin,ama onun suçu değilki vermeseydin.Kendini gerçekleştirmek için hayır deseydin kim engelledi.Yüzleştiğinde bu sorulara cevap vereceksin ilğinç bir şekilde bunu kendi kendine yaptığını göreceksin.Bu nedenle önce kendini affet,sonra hayatta sana öğretmeye çalıştığı için arkadaşına teşekkür et ve affet.Affetki önün açılsın,aslında affettiğimizde önümüzdeki engeli kaldırmış oluruz.Allahu tala sana geniş bir kalp versinki affet...Sevgilerimle.... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:02 AM. |