![]() |
Cevap: utanılacak sözler... insan utanılacak sözü söylemesine yine muhattabının da utanılacak bir şey yapması neden oluyor. örn. babama 65 yaşında kalan miras 150000tl iki ayda harcadığı için mezarını sulayacağımı söyledim.http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:c...%C3%A7ocuk.jpgtabi kullanılacak sıvı su değildi.... yine de söylemeseydim diyorum. ya siz ne yapardınız? |
Cevap: utanılacak sözler... babandan sonra öleceğini nerden biliyorsun ki? :) eğer öyle birşey söylemiş olsaydım babam sağken, patavazsızlık yaptığımı söyler ve özür dilerdim...çünkü birilerini kaybettikten sonra duyulacak olan pişmanlık pek bir işe yaramayacak... |
Cevap: utanılacak sözler... çok ağır konuşmuşsunuz..babanızın bedduasını değil duasını alın derim..elini öpün geç olmadan..her ölüm birçok keşkeyle doludur..sonradan ardı ardına sıralamayın keşkeleri...hem de para yüzünden ... ayrıca babanız hayattayken hukuki olarak mal varlığını dilediği gibi harcar ..doğru yerede kullansa da yanlış yerede kullansa da onu yargılayamazsınız....belki alır karşınıza baba oğul gibi konuşursunuz...hakaret etmeden...eğer o parada emeğiniz hakkınız varsada Rabb im başka yerden verir elbet ..hakkı haksızda bırakmaz annem anlatırdı; dedem babasının onca zulmüne rağmen onu her gün yıkarmış yedirirmiş sarar sarmalarmış..boynunu büker hizmet edermiş..hayret edermiş yakınları sana sunu yaptı bunu yaptı yüzüne bakılmaz onun sen ne yıpratıyosun kendini deli misin bırak git demişler bigün.. ....ben de babayım demiş dedem..ben de babayım... seni çok seviyorum babacım http://www.renklidergi.com/upload/p4...4.37839661.jpg her ne kadar yanımda değilsen de olsun .resmin var odamda ..ben bizim için çalışan o nasır tutan ellerinden hasretle öpüyorum...tırnağın kadar olsam bana yeter baba.. kıyamadığın kızın... |
Cevap: utanılacak sözler... hayatımdan ailemden olan 3 insanı çıkardım ve hiçde pişman değilim.bana çok ağır hakaret ve davranışlarda bulunan insanları asla affetmem,tamamen silerim. |
Cevap: utanılacak sözler... Alıntı:
:((((((((((((((((((((((((((((((( |
Cevap: utanılacak sözler... utanılacak bişi demesemde onu çok sevip olağanüstü bağımlılık derecesinde bağlı olsamda annemi çok azarlıyorum...annem bazen sanki sen anne ben evladım diyor!çok üzülüyorum çok pişman oluyorum sonra ama yine yine yeniden yapıveriyorum...bunun çözümü nedir bilmiyorum...unutmamak lazım ki Allah'ın memnuniyeti ve öfkesi anne babanın memnuniyet ve öfkesinde gizlidir...sonumuz hayrola... |
Cevap: utanılacak sözler... evet anne ve baba hakkı Allah katında çok önemli.. kuranda en çok bahsedilen konulardan biri de anne baba hakkı. |
|
Cevap: utanılacak sözler... insan sinirlendiği zaman ne dediğini bilmiyo ama sonradan çok pişman olabiliyosun atalarımızın dediği gibi keskin sirke küpüne zarar |
anne babamızı üzmeden geçirmek lazım bu ömrü.hele hele bu dünyada üzülmeyecek en önemli kişiler...ben de böle konuşuyorum ama bende üzüyorumdur..ne diyimm..kıymet bilenlerden oluruz inş... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:35 PM. |