Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Duygusal Yaşam Klubü > İlişkiler

Uyarılar

Erkekler Kime Kadınım Derler

Duygusal Yaşam Klubü ve İlişkiler Erkekler Kime Kadınım Derler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bir erkeğin hayatına kim bilir kaç kadın girer ve çıkar? Hangisine sevgilim, hangisine kadınım diye hitap eder acaba? İkisinin arasında ne fark var diyeceksiniz. Çok fark var. Şimdi ben kadın gözüyle erkekleri yazmak istiyorum. Ya da olmasını istediğim gibi yazıyorum. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İlişkiler telkin cd indir izle İstanbul İlişkiler nerededir kimdir İlişkiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İlişkiler hipnoz İlişkiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İlişkiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İlişkiler kuantum düşünce kitap haberi

Erkekler Kime Kadınım Derler

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-12-2007, 08:45 AM   #1 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Erkekler Kime Kadınım Derler

Bir erkeğin hayatına kim bilir kaç kadın girer ve çıkar? Hangisine sevgilim, hangisine kadınım diye hitap eder acaba? İkisinin arasında ne fark var diyeceksiniz. Çok fark var. Şimdi ben kadın gözüyle erkekleri yazmak istiyorum. Ya da olmasını istediğim gibi yazıyorum. Yanlış isem lütfen beni mailleriniz ve yorumlarınız ile uyarınız.

Bir erkeğin hayatına giren kadınların hepsi sevgilidir. Ama bir tanesi vardır ki ona sadece “KADINIM” diye hitap eder. Sevgilim dediği, günlerini gün ettiği, hoş vakit geçirdiği, bazen boşluğunu dolduran, bazen hüzününü dağıtan, bazen onu eğlendiren, bazen onu dertlerinden uzaklaştıran ya da boş zamanlarını doldurandır. Hatta onunla evlenebilir bile. Çocukları bile olur. O artık çocuklarının annesidir. Bir insan olarak onu sever. Ona zarar gelmesini istemez. Bir zaman sevgilim dediği şimdi resmi olarak karısıdır.

Bir erkek “kadınım” diye hitap ettiği zaman ona yüklediği anlam bambaşkadır. Onun içinde şevkat, sevgi, aşk, sahiplenme, kıskançlık, onunla gurur duyma, koruma hissi ve kimseyle paylaşamama vardır. Artık dünyaya neden geldiğini biliyordur. Hayatının anlamı vardır artık. Aradığı sadece o’dur. Onu bulmak ve onunla yaşamak için doğmuştur. Onun olmadığı bir yaşam düşünemez. Çok emindir, tanrı onu sadece kendi için yaratmıştır. Dünyada bir tek o ve kendisi vardır. Onun için canını verebilir. Bu aşktan da öte bir şeydir. Bu bir tutkudur. Bu mantığın bittiği yerde başlayan bir duygudur. Bu kadınım dediği kişinin resmi nikahlı karısı olması şart değildir. Ama zaman zaman karım diye bile hitap eder.

Bu duyguların en güzel örneğini ünlü şair Bedri Rahmi Eyüboğlu yaşamıştır. Bedri Rahmi Eyüboğlu, Eren Hanım’la evlidir. Ancak Mari Gerekmezyan’a aşık olmuştur. Mari, Bedri Rahmi Eyüboğlu’nun asistanlik yaptığı Güzel
Sanatlar Akademisi’nin heykel bölümüne misafir ögrenci olarak gelmistir.

1949′da bir gün İstanbul Büyük Kulüp’teki bir toplantıda davetliler, Bedri Rahmi Eyüboğlu’ndan bir şiir okumasını isterler. Eyüboğlu ayağa kalkar ve Karadut’u okumaya baslar:
“Karadutum, çatal karam, çingenem
Nar tanem, nur tanem, bir tanem
Ağaç isem dalımsın salkım saçak
Petek isem balımsın ağulum
Günahımsın, vebalimsin.
Dili mercan, dizi mercan, dişi mercan
Yoluna bir can koyduğum
Gökte ararken yerde bulduğum
Karadutum, çatal karam, çingenem
Daha nem olacaktın bir tanem
Gülen ayvam, ağlayan narımsın
Kadınım, kısrağım, karımsın.”

Bedri Rahmi, şiiri okurken aniden gözlerinden yaşlar süzülür. Salondaki herkes niye ağladığını anlamıştır. Çünkü aşklarını bütün İstanbul bilmektedir. O anda yanında oturan Eren Eyüboğlu da anlamıştır. Çünkü şiirde “kadınım, kısrağım, karımsın” dediği kadın kendisi değildir.

Görüldüğü gibi erkekler sadece nikahlı karılarına kadınım ve karım kelimelerini kullanmıyorlar. Bu bambaşka bir duygu. Bunun adı aşk. Doğa üstü bir duygu. İnsanın vücut kimyasını değiştiren, ruhunda volkanların patlamasına neden olan bir duygu. Onu bulduktan sonra kaybetmek ise çok acı verir. Bunu en iyi Ercan Saatçi’nin yazdığı ‘Yastayım’ adlı şarkı sözü anlatıyor:
Yoksun yine varlığım sürünüyor
Sensizliğim bilinmiyor
Sen gittin gideli ellerim hep titriyor
Kalbim bu acıyı saklıyor

Yıllar sonra bile hiç kimseye söylemedim
Bu sevdayı kalbime gömdüm ve sen öldün
Şimdi eşim dostum beni hastayım sanıyor
Yastayım hiç kimse bilmiyor
……………………..
Yaşlandım artık bıraktığın gibi değilim
Üstelik bir kızım var evliyim

Ne mutlu bütün bu güzel duyguları gerçekten bir ömür boyu bir yastığa baş koyduğu, hayatı birlikte yaşadığı ve çocuklarının annesine duyabilen erkeklere.

Bu yazıyı yazdıktan sonra fikirlerine güvendiğim erkek arkadaşlarıma sordum. “Hangi kadına kadınım diye hitap edersin?” diye; “Kadınım kelimesinin içinde cinsellik vardır. Çok özel biri olması gerekmez” dediler. Çok hayret ettim. Oysaki kadın gözüyle kadınım kelimesi çok özeldir ve her kadına söylenince anlamı kalmaz. Neyse ben bu yazımı değiştirmedim. Aynen yayına girmesini istedim. Sizlerden gelecek mailleri merakla bekliyorum.

Şimdi diyeceksiniz ki, sen bir kadın olarak erkeklerin duygularını bu kadar iyi nereden biliyorsun. Çok haklısınız.
Peki bana “KADINIM” diye hitap edilmiş olamaz mı :)

Sevgiler
Tülay Bilin

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2007, 12:31 AM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 289
Tesekkür: 0
93 Mesajinıza toplam 302 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
izmirli035 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Erkekler Kime Kadınım Derler


tesekkurler!!
sanirim bende "onun kadiniyim"
izmirli035 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2007, 01:34 AM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2007
Mesajlar: 398
Tesekkür: 8
36 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
PAMİRNAZLI is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Erkekler Kime Kadınım Derler

Çok ağır geldi çokkkk
__________________
Kod adı : Mutluluk <br />Yazan Oynayan Yöneten Pamir Mühür
PAMİRNAZLI isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2007, 01:57 AM   #4 (permalink)
hayalayaz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Erkekler Kime Kadınım Derler

[quote=hayatimdegisti ]
Alıntı:
Bir erkeğin hayatına kim bilir kaç kadın girer ve çıkar? Hangisine sevgilim, hangisine kadınım diye hitap eder an acaba? İkisinin arasında ne fark var diyeceksiniz. Çok fark var. Şimdi ben kadın gözüyle erkekleri yazmak istiyorum. Ya da olmasını istediğim gibi yazıyorum. Yanlış isem lütfen beni mailleriniz ve yorumlarınız ile uyarınız.

Bir erkeğin hayatına giren kadınların hepsi sevgilidir. Ama bir tanesi vardır ki ona sadece “KADINIM” diye hitap eder. Sevgilim dediği, günlerini gün ettiği, hoş vakit geçirdiği, bazen boşluğunu dolduran, bazen hüzününü dağıtan, bazen onu eğlendiren, bazen onu dertlerinden uzaklaştıran ya da boş zamanlarını doldurandır. Hatta onunla evlenebilir bile. Çocukları bile olur. O artık çocuklarının annesidir. Bir insan olarak onu sever. Ona zarar gelmesini istemez. Bir zaman sevgilim dediği şimdi resmi olarak karısıdır.

Bir erkek “kadınım” diye hitap ettiği zaman ona yüklediği anlam bambaşkadır. Onun içinde şevkat, sevgi, aşk, sahiplenme, kıskançlık, onunla gurur duyma, koruma hissi ve kimseyle paylaşamama vardır. Artık dünyaya neden geldiğini biliyordur. Hayatının anlamı vardır artık. Aradığı sadece o’dur. Onu bulmak ve onunla yaşamak için doğmuştur. Onun olmadığı bir yaşam düşünemez. Çok emindir, tanrı onu sadece kendi için yaratmıştır. Dünyada bir tek o ve kendisi vardır. Onun için canını verebilir. Bu aşktan da öte bir şeydir. Bu bir tutkudur. Bu mantığın bittiği yerde başlayan bir duygudur. Bu kadınım dediği kişinin resmi nikahlı karısı olması şart değildir. Ama zaman diye bile heder.itap
e ben hep söyledim bu adam yalancı diye , utanmaz diycem diyemiyorum..garip, söylediği tüm yalanlara önce kendisi inanıyordu, canım önceleri bende inandım..yalanlarını öyle akıcı bir şekilde sıralıyorduki, insan inanıyor işte..bu kadar güzel sözlere kim inanmazki..içimizde daima her şey olmanın özlemiyle büyümedikmi..yalan veya gerçek..bunları duymakta güzeldi..( sevgilisi,kadını, karısı, çocuğunun annesi, yaşamının amacı..oldukta buna rağmen anlaşamadık boşandık..)
  Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2007, 12:10 PM   #5 (permalink)
Paşa Site Kedisi
 
pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Bulunduğu yer: catland
Mesajlar: 3,019
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Erkekler Kime Kadınım Derler

Bir kadını kadın yapan özellikler içinde (bu yazacaklarım şahşi fikirlerimdir ) güçlü olmasıdır güç derken fiziksel anlamda değil ruhsal olarak güçlü yani çetin ceviz olmalı ota boka papuç bırakmamamalı eteği belinde olmalıyani her işten anlamalı yerine göre erkek yerine göre kadın olmasını bilmeli,biraz pervasız ama utangaç yani mahçup olamalı,tutkulu olmalı kesinlikle,pozitif bakmasını bilmeli ,yeri gelince bir aslan misali korucuyu ve saldırgan olmalıdır,ayaklarını sağlam basmalı savaşcı vede aynı zamanda uzlaşmacı olmalı tilki misali ,kedi gibi muhlis olmalı ama arada tırmalamalı,çoçuksu ama çekici olmalı,yani sexapalitesi olmalı,sefkati ve merhametli olmalıdır ,sevmesini ve sevilmesini bilmeli ,yapmacık değil doğal olmalı,kadın olmaktan kadınlığından gurur duymasını bilmelidir,güven vermelidiryani güvenilir olmalıdır bilmelidirki insan o kadına herşey için güvenilir.
ister uzun saçlı ister kısa,ister kot giysin ister etek yakıştırmalıdır kendi tarzı olmalıdır,
biraz aykırı olmalıdır,sohbeti dinlene bilmeli olmalıdır,(okul okumuş olmak şart değil bunun için )
özgüveni tam olmalıdır ,pısırık değil girişken olmalıdır,amaçları hedefleri olmalıdır,ne istediğini bilmelidir her konuda ister akşama ne pişireceğni bilmek olsun isterse 20 yıl sonrası için palan yapmasıdır ama bilmelidir ,akıllarda yer etmelidir unutulmaz olmasını bilmelidir ,etkileyici olmalıdır ,
vede kadınca düşüncelerim bunlar bir kadın öncelikle kendisini sevmesini bilmelidir ki sevile bilsin ve sevsin ,her anlamda kadınlığınla barışık keyif alan ve verebilen ,kadınlığı ile gurur duyan kendinden emin ve hayatta bir duruş sahibi olan bir kadın olmalı ve bence bir erkeğin kadını olmak yerine kendinin kadını olmasını bilen kadın olmalıdır (feminist ben )
Kadın olmak ayrıcalıktır bunun farkını yaşamasını bilenlere ne mutlu diyorum ve ben hiçbir erkeğin ''kadınım'' demesi için değil kendim için kadın olmaktan gurur ve şeref duyarım .
__________________
asi,hırçın,hür,asabi,küstah
pisimbat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2007, 12:22 PM   #6 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 108
Tesekkür: 0
21 Mesajinıza toplam 63 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
alalev61 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Erkekler Kime Kadınım Derler

aa yazılanlara baktımda bu kadar zor mu ya kadın olmak..kendisi olsun yeter.
alalev61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2007, 03:05 PM   #7 (permalink)
hayalayaz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Erkekler Kime Kadınım Derler

ciğim yerden göğe kadar haklısın..önce erkeklerden bekledik..bize kadın olduğumuzu hissettirsinler dedik..( bize böyle öğrettiler) sonradan bir farkettikki kadın olduğumuzun farkında olmak için onlara ihtiyacımız yok..eh bu noktada'da adamları iplemez olduk..ben kadınım ve çok değerliyim..işte bu yüzden tam 22 yıldır evimde erkek tatavası çekmiyorum..ben kendime yetiyorum..tüm kadınlara tavsiyemde bu yönde..evli veya bekar hiç önemli değil..bir insan kendi değerini biliyorsa erkeğide onun değerini bilir..( haa bu arada kendi değerini bilme yolunda bunun bokunu çıkaran hemcinslerimizde dengeyi kursunlar, bunu yapanlarda var aramızda maalesef)
  Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2007, 03:33 PM   #8 (permalink)
asisler
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Erkekler Kime Kadınım Derler




Erkekler kendilerinden korkmamak bi yana hayatta karşıda yeterince cesur ve gözü ek olmayı başarabilen, bunun yanında kendine özgüveni tam olan, " ben seni yanında olduğum için değil, sadece birey olduğum için böylesine güçlüyüm " diyen veya yaşam tarzı ile bunu açık eden kişilere ! "Kendi başıma hayatımı idame ettirebiliyorum ama biliyorum ki aşk ta var onu yaşamak istiyorum. Seninle olduğum zaman daha bi güçlü daha, daha bi güler yüzlü olabiliyorum hayata karşı ve sanki ellerin ellerimle buluştuğunda ikimizin çevresinde bi koruma kalkanı oluşuyor gibi hissediyorum." Diyebilen insanlara KADINIM der. ( şahsi fikrimdir. kimseyi bağlamayabilir. yada bağlayabilir, buna o kimselerarar verecek:)

Tabiii bütün bunları ille kelimelerle söylemek gibi bişey olması gerekmiyor. Bi tek an yeter bunları söyleyebilmek için ! Bir tek bakış yetebilir. Hani şimdi 1001 dedinya o kadarcık bi zaman. dakikanın altmışta birine sığabilir bütün kelimeler. bi tek bakışşş..

Ve erkekte o an der ki aslında...

Hayatımın kadınısın !!!!

Hayatımın amacısın !!!!

Sahibimsin....

Dilediğini söyle bana, hatta istersen dilediğini yap !! Çünkü ben gerçekten senin mutluluğunla mutlu oluyorum.. Biliyorum ki sen kendi kendini mutsuz edecek kadar deli değilsin. Seninim !!! oyna benimle dilediğin gibi !!!

Aslan her ne kadar ormanlar kralı ise de onun krallığı sadece kendi içinde bulunduğu topluluk zarar göreceği zaman devreye girer.

Bir erkekte her ne kadar beden gücü olarak bayanlardan kuvvetli gibi görünüyorsa bile onun kuvveti sadece KADINIM dediği insanın mutsuz olabileceği durumları bertaraf etmek için devreye girer...

Erkek evinde astığımastık kestiğim kestik değil... Süt dökmüş kedi gibidir.

Tabiii bu söylediklerim ilk paragraftakileri söylemeyi başarabilen kadınların eşleri içindir....

Erkek aramazmı bazı bazıda olsa yaslanabileceği bi omuz ?

Taşmıdır erkek ?

hayat bi oyun. Stratejileri iyi belirlemek gerek...

Ve birerkeğin yıkıldığı an....

O kendine güvenli o şaheser gördüğü kişi gidip yerine bi korkağın geldiği andır...

Yıkılmışlıktır aslında geçimsiz diye tabir edilen ailelerde yaşanan....

Artık eskisi kadar güçlü değilsin demek istyordur taraflar birbirlerine her çekişmelerinde...

Belkide kızdıkları kendileridir aslında

" yanlış karar vermişim. öğrenememişim, görememişim gibilerinden "

hasılında erkek kime KADINIM derse desin ve bu deyiş sözlü yada hangi değişik iletişim yolları ile ( bakış vb.) olursa olsun...

Erkek KADINIM dediğinde bi kelime daha söyler içinden...

SAHİBİMMMMM...
  Alıntı ile Cevapla
Alt 10-12-2007, 03:58 PM   #9 (permalink)
asisler
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Erkekler Kime Kadınım Derler



Sanırım bu konuya nokta konmuş oldu tarafımdan :)

  Alıntı ile Cevapla
Alt 10-12-2007, 07:37 PM   #10 (permalink)
Paşa Site Kedisi
 
pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Bulunduğu yer: catland
Mesajlar: 3,019
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Erkekler Kime Kadınım Derler

ben erkeklerin ve daha çok hanım arkadaşlarımın fikirlerini merak ediyorum nokta konmadı daha bence
__________________
asi,hırçın,hür,asabi,küstah
pisimbat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Erkekler Kime Kadınım Derler

Duygusal Yaşam Klubü ve İlişkiler Erkekler Kime Kadınım Derler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bir erkeğin hayatına kim bilir kaç kadın girer ve çıkar? Hangisine sevgilim, hangisine kadınım diye hitap eder acaba? İkisinin arasında ne fark var diyeceksiniz. Çok fark var. Şimdi ben kadın gözüyle erkekleri yazmak istiyorum. Ya da olmasını istediğim gibi yazıyorum. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İlişkiler telkin cd indir izle İstanbul İlişkiler nerededir kimdir İlişkiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İlişkiler hipnoz İlişkiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İlişkiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İlişkiler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.