Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İlginç Bilgiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=367)
-   -   !! AşK !! ŞAŞıRTıCı Gerçekler ve iPuçları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=619768)

RimA Vita Perfetto 23-09-2011 01:39 PM

Cevap: !! AşK !! ŞAŞıRTıCı Gerçekler ve iPuçları

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807563)
Aşk insanı güzelleştirir, hele de mutluysanız yüzünüze bir ışık yerleşir ki ışıl ışıl parlarsınız.
Mutluluğunuz gözlerinizdeki pırıltılardan anlaşılır.

y789aşığın biri kendini belli ettiy789
evet katılıyorum ama doğru aşktaysan mutlusundur...
vee şimdi ben de doğru olan aşkı hayatıma çekmeyi seçiyorum...
haa bua arada murat'tan vazgeçtim. onu ve dileğimi serbest bırakmayı seçiyorum.. doğru olan o ise zaten gelecektir..,
mutluyum...:zpzp:

MarEspEraNZa 24-09-2011 01:57 AM

tecrübe insanın hatalarına verdiği ad imiş :)

O bir düzine bir hata ise, sonunda gerçek olan gerçeği yakalarsın illaki

ilkin son olması ümidi ile

sweeet 24-09-2011 07:58 PM

Alıntı:

RimA Vita Perfetto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807565)
y789aşığın biri kendini belli ettiy789
evet katılıyorum ama doğru aşktaysan mutlusundur...
vee şimdi ben de doğru olan aşkı hayatıma çekmeyi seçiyorum...
haa bua arada murat'tan vazgeçtim. onu ve dileğimi serbest bırakmayı seçiyorum.. doğru olan o ise zaten gelecektir..,
mutluyum...:zpzp:

En iyisini yapmışsın canım mutluluk sana gelicek inanıyorum. Hakınnda en hayırlısını ne ise onu diliyorum senin için :))

RimA Vita Perfetto 24-09-2011 08:07 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807618)
En iyisini yapmışsın canım mutluluk sana gelicek inanıyorum. Hakınnda en hayırlısını ne ise onu diliyorum senin için :))

teşekkür ederimmmmmmmy789
iyi ki varsın.!!

badee 24-09-2011 11:36 PM

hayatta herşeyi biz seçiyoruz ister bilinçli ister bilinçli olrak değil önemli olan bunları değerlendirmek farkına varabilmek aşkta insanda öyle bi etki yaratırr insan bir kere aşıkk oldu muu aynı insan olarak kalaamaaz çünkü aşk ona bir süü şey öğretmiştirr... illakii hepimizinn öğrendiği şeyler vardır önemlii olan bu öğrendiklerimizinn hayrımızaa olmasıı...

RimA Vita Perfetto 25-09-2011 11:03 AM

Alıntı:

badee Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807630)
hayatta herşeyi biz seçiyoruz ister bilinçli ister bilinçli olrak değil önemli olan bunları değerlendirmek farkına varabilmek aşkta insanda öyle bi etki yaratırr insan bir kere aşıkk oldu muu aynı insan olarak kalaamaaz çünkü aşk ona bir süü şey öğretmiştirr... illakii hepimizinn öğrendiği şeyler vardır önemlii olan bu öğrendiklerimizinn hayrımızaa olmasıı...

katılıyorum canım bu değerli sözleriney789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:39 AM.